Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Problem z zadaniem AutomaticBackup harmonogramu zadań
Autor: Yaroslav Shatkevich Data: 09 Maj 2011
Odwołania:
Menu Widok > Pokaż zadania ukryte Pozdrawiam, Yarik Zbyszek Chrzanowski napisał:
> Szanowny Panie, > > Bardzo proszę o powtórzenie kroków towrzenia kopii zapasowej w trybie > awaryjnym systemu na użytkowniku na którym problem występował. > > Jeżeli problem będzie się powtarzał, bardzo proszę o założenie nowgo
profilu
> użytkownika i sprawdzenie czy tak samo się zachowuje. > > Czekam na informacje. > > > -- > Zbyszek Chrzanowski > > Specjalista ds. Pomocy Technicznej > > Pomoc Techniczna Microsoft > > http://support.microsoft.com > > // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres
email.
> Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi, gdyż adres ten nie jest > monitorowany. // > Użytkownik "Maciek "Bieniu"" <maciek-b@post.WIESZCOROBIC.pl> napisał w > wiadomości news:493d82d5$1@news.home.net.pl...
> > Witam > > Mam problem z zadaniem AutomaticBackup harmonogramu zadań. Objawia się > > to tym, że jak próbuję skonfigurować kopię zapasową plików (wybieram > > gdzie ma być kopia, jakie typy plików, jak często tworzona) wyskakuje > > błąd "Kopia zapasowa plików nie może zapisać ustawień automatycznej > > kopii zapasowej z następującej przyczyny: obraz zadania jest uszkodzony > > lub został poddany nieuprawnionej manipulacji". Gdy wchodzę do > > Harmonogramu zadań wyskakuje mi komunikat "Obraz zadania jest uszkodzony > > lub został poddany nieuprawnionej modyfikacji.AutomaticBackup". Co > > można na to poradzić? Próbowałem przenieść plik AutomaticBackup z > > C:\Windows\system32\task\Microsoft\Windows\WindowsBackup w inne miejsce > > i zaimportować go jako zadanie do harmonogramu ale otrzymuje komunikat > > "Zadanie lub folder o tej nazwie już istnieje". Ma ktoś jakiś pomysł
jak
> > to naprawić? > > System to Win Vista Ultimate x64 SP1. > > -- > > Pozdrawiam, Maciek "Bieniu" > > Skype: Edyta_i_Maciej | Gadu-Gadu: 50619 > > Tlen: maciek-b | AQQ: 4281775
---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.