Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Plik Excela w udostępnionym katalogu. Śledzenie zmian.
Autor: Robert Data: 12 Lip 2010
Odwołania: 1 2 3 4
"strach" napisał:
> "Robert" <robertk@poczta.naOnecie.pl> wrote in message
Jak to funkcjonuje? Dzięki! Już doszedłem do tego :-) Właściwie to bardziej zależało mi na etapie nie pokazanym na filmiku. Te "komentarze" znikają bowiem po zapisaniu i wyjściu z pliku. Nie mogłem znaleźć, jak wyświetlić, co było zmieniane. I okazuje się, że po rozwinięciu przycisku "Śledź zmiany" jest potem aktywny przycisk "Zaakceptuj/Odrzuć zmiany" i on pokazuje okno, w którym kolejne zmiany są wyświetlane. Szkoda tylko, że aby zobaczyć kolejną zmianę, trzeba zaakceptować lub odrzucić tę właśnie oglądaną... Nie ma czegoś w stylu "Pokaż następną" ;-) I niestety chyba jest tak, że informacja o raz przeglądniętej zmianie nie jest już nigdzie potem przechowywana. Nie ma takiej możliwości, że przegląda się danego dnia "wykaz" wprowadzonych do dokumentu zmian i pozostawia się arkusz bez dezycji (bez akceptacji i bez odrzucenia zmian). I dopiero po którymś otwarciu pliku zaczyna się szczegółową analizę, co akceptować, co odrzucić. Ale jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Dzięki! Pozdr