Proporcjonalna czcionka Temat: Re: MS Word - zaawansowana funkcja w korespondencji seryjnej
Autor: k3dar Data: 28 Mar 2011
Odwołania: 1 2
Dzięki za zainteresowania Mariusz. Właśnie problem jest w tym że paragrafu nie mogę określić jako pole z korespondencji seryjnej bo sam wybieram paragraf który mnie interesuje. Napisałem taki coś ale niestety nie działa, może ktoś widzi błąd: § {FORMDROPDOWN} - {IF {FORMDROPDOWN} = "1" "tekst paragrafu" "pętla funkcji"} wstawiłem tutaj pole formularza aby wybierać nr paragrafu który mnie obecnie interesuje mariusz napisał:
> Moim zdaniem się da za pomocą funkcji "Wstaw pole programu Word" i > wybieram "jeśli...to...inaczej". Działa to podobnie jak funkcja jeżeli > w Exelu. Wybierasz jeżeli pole bazydanychw kolumnie paragraf - równa > się - (tu wartość) to wpisujesz dany tekst. > Spróbuj. > > K3dar napisał:
> > Witam. > > Mam takie pytanie czy istnieje możliwość wpisania numeru paragrafu, a > > program sam (np. z bazy danych) po paragrafie wyświetli jego treść? > > Będę wdzięczny za wskazówki. > > Pozdrawiam, > > > > -- > > > > ---- > > Wysłano z serwisu www.outlook.pl > > Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
> > -- > > ---- > Wysłano z serwisu www.outlook.pl > Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.