Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?
Autor: jwzw Data: 16 Kwi 2011
Odwołania: 1 2 3 4 5 6 7
Użytkownik "Sergiusz Rozanski" <write-only-with-spf@media-lab.com.pl> napisał w wiadomości news:slrniqjlp5.8bu.write-only-with-spf@dns.media-lab.com.pl...
>> Oj, szczęśliwe i naiwne dziecko współczesnych czasów.
> > Heh, gdybyś wiedział ile mam lat :)
Czyżbyś też zaczynał przygodę z internetem na Windows 3.11? ;-)
> Albo nie dostrzegasz że chmura może być bardzo osobista, > wręcz personalna? Moja jest firmowa i sam jestem jednym z adminów i jednym > z operatorów.
To wiele wyjaśnia. Ja też mam taką bardzo osobistą chmurę, której jestem głównym i jedynym adminem - to mój NAS. A jego podchmurą jest pendrive w kieszeni ;-)
09 Kwi 2011Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?jwzw
10 Kwi 2011\ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pl iki, które modyfikuje?Grzegorz Niemirowski
16 Kwi 2011   \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
16 Kwi 2011      |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?Grzegorz Niemirowski
16 Kwi 2011      |  \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
16 Kwi 2011      |     \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?Grzegorz Niemirowski
16 Kwi 2011      |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?jwzw
16 Kwi 2011      |  |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sylwester Zarębski
16 Kwi 2011      |  \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
16 Kwi 2011      |     |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?jwzw
16 Kwi 2011      |     |  \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
16 Kwi 2011      |     |     \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?jwzw
17 Kwi 2011      |     |        \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
16 Kwi 2011      |     |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?jwzw
16 Kwi 2011      |     |  |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
16 Kwi 2011      |     |  |  |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atryb utu "archiv" na pliki, które mod yfikuje?jwzw
17 Kwi 2011      |     |  |  |  \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
17 Kwi 2011      |     |  |  \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sylwester Zarębski
17 Kwi 2011      |     |  |     \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sergiusz Rozanski
17 Kwi 2011      |     |  |        |- Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Sylwester Zarębski
17 Kwi 2011      |     |  |        \ Re: Dlaczego OE nie nad aje atrybutu "archi v" na pliki, które modyfikuje?Grzegorz Krukowski
18 Kwi 2011      |     |  |           \ Re: Dlaczego OE nie nad aje atrybutu "archi v" na pliki, które modyfikuje?Sylwester Zarębski
18 Kwi 2011      |     |  \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Przemysław Ryk
18 Kwi 2011      |     \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Przemysław Ryk
18 Kwi 2011      |        \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, ktĂłre modyfikuje?Sergiusz Rozanski
18 Kwi 2011      |           \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Przemysław Ryk
18 Kwi 2011      \ Re: Dlaczego OE nie nadaje atrybutu "archiv" na pliki, które modyfikuje?Przemysław Ryk