Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

pyton3/3 13 Sty 2011
Potrzebuje narzędzie jak w temacie dla XP 32bitowego. W necie wszystko co ściągam o tej nazwie to do usuwania OFFICE'a, a starsze wersje tego programu są dla Windows 9x. Gdzie znaleźć ten program pod XP?!
Sylwester Zarę...5/5 12 Sty 2011
Czesc, potrzebna doswiadczenie - jak przeniesc instalacje (i foldery) programu TheBat (3.95) na inna maszyne? Ktos przenosil i moglby pomoc? -- ThinkXtra
adresss@poczta....16/16 11 Sty 2011
tyle slysze o mozliwosciach wysylania DUZYCH zalacznikow przez chocby gmail, ale gdy w koncu raz na sto lat musze to zrobic - za licho nie przechodza. Przy czym duzy zalacznik oznacza u mnie 17 MB. Co jest: plik pdf = 17 mb. Nie przechodzi w calosci jako zalacznik ani przez gmail, ani przez WP. Zakladajac, że dane nadmiarowe czynia go wiekszym niz dozwolone (zdaje sie 20 MB) na
adresss@poczta....3/3 11 Sty 2011
Kto? mi si? w?ama? na konto. Wyskoczy?o mi ostrze?enie, ?e z Chin! Porozsy?a?o mi spam do znajomych. Porobi?em screeny. Do kogo si? zwr?ci? o pomoc?
Marcin Frankows...2/2 11 Sty 2011
Mam pocztę firmową na O2. Potrzebuję zrobić tak, by moje maila miały w nagłóku logo firmy. W O2 jest opcja poczy w HTML, ale nie można posłać na serwer obrazka, który byłby częścia tego maila. Pozostaje podanie linku na serwer zewnętrzy, ale taki linki są często blokowane przez odbiorców /pomijam blokowanie maili w HTML/ Jak rozwiązać problem wysyłaani maili w HTML w ten sposób, byt mail
Przemysław Ryk1/1 11 Sty 2011
Witam Długi, naprawdę długi czas, używałem sobie przenośnego dysku, którego cechą charakterystyczną jest to, że może wymieniać dane zarówno poprzez USB 2.0, jak i - załadowany do stacji dokującej zamontowanej w komputerze - po SATA (ot taki wynalazek: http://tinyurl.com/3yrc9bn). Fakt faktem, że zachowywałem się trochę "niesportowo", gdyż ani kontroler w mostku ICH10R ustawiony w tryb
Przemysław Ryk3/3 10 Sty 2011
Cześć wszystkim Od jakiegoś czasu - za cholerę nie mogę zlokalizować pierwszego wystąpienia - podczas odtwarzania dosłownie czegokolwiek, co ma w sobie audio (czy to muzyki w foobarze / AIMP2 / Winampie, filmiku na YouTube, filmu w SubEdit czy Media Player Classic), co jakiś czas - mniej lub bardziej regularnie - pojawia się wkurzająca przerwa. Po prostu dźwięk "szarpnie", wyciszy go na
Tomasz Kobus2/2 10 Sty 2011
Witam, mam taki problem, jeżeli dostaję załączniki z polskimi znaczkami w mailu i próbuję przekazać dalej metodą "bezpośrednio", to załączniki przechodzą, ale ich nazwy są zamieniane na jakiś dziwny znaczek (czarny romb z białym znakiem zapytania). Widać to już podczas próby przekazania w okienku załączników. Jakieś pomysły?
gasior771/1 09 Sty 2011
Witam. Nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem, mianowicie: mam zainstalowany system win 7. Nie mogę skonfigurować skanera sieciowego, aby przesyłał zeskanowane dokumenty na dysk komputera. Proszę o pomoc !! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
kamilch1/1 09 Sty 2011
Witam. Kawał życia zjadłem na problemie wysyłania e-maili z poziomu Oo. Wyskakuje :"Program senddoc.exe przestał działać" oraz "oo nie był w stanie znaleźć działajacej konfiguracji klienta e-mail". Programem domyślnym jest oczywiście windows live. HELP Pozdrawiam Kamil -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
1634Racine3/3 07 Sty 2011
Witam Czy da się do nowo postawionego systemu zaimportować ustawienia z innego komputera? Chodzi o możliwość uniknięcia żmudnego definiowania kont pocztowych, grup dyskusyjnych, czcionek, black listy i tego wszystkiego co potrzebne aby OE wreszcie zaczął działać. Remek
Skrypëk1/1 07 Sty 2011
?Almost A Statistic <beelzibub2@comcast.net> wrote: > ... i managed to delete my old vista. i downloadeed a new 1 from cnet. > i just tried to put it back on the sys. bad idea (no op so no read > etc). how do i make the disk run??? Did you try turning it off and on again?
Piotr Krzyżań...0/63 07 Sty 2011
"Przebojów" z OE ciąg dalszy:, zamiast eksportować i importować konta po prostu jest wpisałem z palca. Ale o ile prawidłowo odbiera (z obu kont) o tyle nie można NIC wysłać: "serwer odpowiedział, że adresat jest bee", a adresat jest OK, bo na tym samym koncie przez webpopa Interii poszło bz problemu. Czego szukać> Co można zrobić? Łącze to Orange Freedom Pro, ale numer portu SMTP
Remek0/11 06 Sty 2011
Witam. Mam taki problem z pecetem - start - wylacz komputer - wylacz i wszystko bylo by okej jak by sie wylaczyl, ale nie tylko startuje.Zeby go wylaczyc to trzeba przytrzymac przycisk od wlaczania komputera. Wszystkie programy lacznie z Windows HP dzialaja poprawnie. Mozna z tym zyc. Dziala tak juz od 3 miesiecy. Komputer sprawdzony programami antywirusowymi i anti-malware.W sieci
W.P.0/18 06 Sty 2011
Mam problem: próbuję uruchomić "Kadu dla Windows" jako lekką alternatywę gg10 i problem: "nie można połączyć się z serwerem (tu IP)" takie samo Kadu na Linuksie działa wyśmienicie. Komputery (bo próbuję na 2) to XP SP3, HE i Pro. Nie jest to kwestia "Zapory" bo Kadu jest w "Wyjątkach" a poza tym ją wyłączałem i też nic. Ma ktoś pomysł? Ew inna lekka alternatywa dla "krowy" GG10
W.P.0/13 06 Sty 2011
WiFi "działa ale nie działa": sytuacja jak napisałem. AP zabezpieczony WEP, wyłączone filtrowanie MAC, drugu PC się łączy bez problemu. Laptop Fujitsu-Siemens Amilo ma wbudowaną kartę WiFi. Adres IP statyczny. We "właściwościach sieci bezprzewodowych" pokazuje "połączono. Tylko Internet NIE działa. Nawet pinga nie daje się wykonać (timeout). XP Pro SP3. Karta "pstryczkiem" włączona
W.P.2/4 06 Sty 2011
Trafił się problem z programem DOSowym (tak, tak, jeszcze sporo takich specjalistycznych): zamiast pl literek -> "krzaki". Autor programu kazał sprawdzić czcionkę LucidaConsole i fakt,, była uszkodzona. Zainstalowałem z innego komputera i teraz programy typu Word POPRAWNIE widzą pl literki w czcionce. Natomiast w oknie programu (jak i na full screenie) "krzaki". Obejściem problemu okazało
Piotr Palusińs...0/11 05 Sty 2011
Witam, używam OE do obsługi dość dużej ilość maili i od jakiegoś czasu zauważyłem, że przy wyszukiwaniu wiadomości (niezależnie po jakim polu) OE, pomimo obecności tych maili w folderach, nie zwraca ich w wynikach wyszukiwania. Foldery kompaktuję regularnie, ale nie pomaga. Jest jakiś inny sposób, żeby OE przebudował sobie bazę maili, czy z czego on tam korzysta, aby wyniki
Piotr Krzyżań...0/2 05 Sty 2011
Jak się znajduje adres email posmastera dla danego adresu/domeny? Konkretnie potrzebuję napisać do www.atheros.cz, że akurat dla mojej karty link do steroników (ar5005g) jest uszkodzony. Adresy root@stheros.cz i webmaster@atheros.cz nie działają ("odbija") W.P.
Rafa?0/12 05 Sty 2011
Siec oparta na windows xp prof i udostepniane drukarki ( na USB lub LPT) na kilku komputerach. Na wszystkich komputerach zainstalowane drukarki z pozostalych komputerow w sieci. Na jednymod kilku dni kazda nowo instalowana drukarka z sieci instaluje sie na USB lub LPT ( sciaga ustawienia z komputera udostepniajacego) - nie ma mozliwosci zmiany portu bo wszystkie opcje we
jerzu3/3 04 Sty 2011
Thunderbird 3.1.7, po skasowaniu maila z dowolnego folderu nie jest on widoczny w koszu, plik "trash" w katalogu konkretnego konta powiększa się z każdym skasowanym postem. Dodatkowo w "Menedżerze katywności" mam coś takiego: "Przeniesiono 1 wiadomość z Odebrane do Kosz" i zaraz po tym "Usunięto 1 wiadomość z folderu kosz". Nigdzie nie mogę namierzyć opcji odpowiedzialnych za kasowanie
Servant2/2 02 Sty 2011
Jak zmusić Hastymail2 do wyświetlania do kogo mail poszedł? W tej chwili mam tak: +-----------+-----------+-----------+---------+ |Temat | Od | Data | Rozmiar | | | | | | a potrzebuję: +-----------+-----------+-----------+---------+ |Temat | Do | Data | Rozmiar | | | | | | Przez chwilę miałem na początku
ADAM1/1 02 Sty 2011
WITAM !!! MAM WINODOWS 7 PROFESIONAL 64 BITOWY DRUKARKA HP DESKJET 1018 DZIALA MI IDEALNIE POD WINDOWS 7. ALE UZYWAM STARSZYCH PROGRAMOW KTORE DZIAŁAJĄ TYLKO NA WINDOWS XP/ ZAŁOŻYŁEM XP MODE - ALE NIE POTRAFIE ZAINSTALOWAĆ DRUKARKI ZE WZGLEDU NA TO ŻE NIE WYKRYWA MI TEJ DRUKARKI "USB" POD XP MODE. PROSZĘ O POMOC -- ----
L0/3 02 Sty 2011
Proszę o napisanie na email zeku(at)vp.pl
Piotr Palusińs...0/26 01 Sty 2011
Muszę przenieść dane na nowy sytem, w tym pocztę skonfigurowaną w OE. (2 konta) - które pliki skopiować? Tj, gdzie jest poczta, druga poczta, i książka adresowa? Jakby jeszcze ktoś mnie oświecił z takim samym pytaniem jak chodzi o gg10 to byłoby mniód :) W.P.
apl3/3 31 Gru 2010
M?j PC (Toshiba Satellite X200, Windows Vista 32bit), przesta? widzie? zewn?trzne kieszenie dysk?w twardych na USB (pr?bowa?em z 2 r??nymi). Mened?er Urz?dze? informuje, ?e urz?dzenie dzia?a poprawnie, ale Eksplorator Windows nie widzi ich. Nie pomaga odinstalowanie sterownik?w (instalacja zachodzi automatycznie po pod??czeniu kieszeni do USB). Czy kto? m?g?by mi pom?c? Straci?em dost?p do
Jakub Danecki2/2 30 Gru 2010
Nie, to nie powinno iść na MTA ;-) Znalazłem ostatnio coś, co się nazywa Qmail 3. http://q3.snak.org/en/ Na pierwszy rzut oka, wydaje się ciekawe - małe, obsługuje pocztę/usenet/RSS, działa na PC i WM. I jest bezpłatne. Jako że jestem leniwy, zawczasu zapytam czy warto testować, czy ma jakieś straszne upierdliwości? (interesuje mnie raczej wersja mobilna, ale i PC może być ciekawa). Na
Grzegorz Niemir...0/10 30 Gru 2010
Witam Nasz?a mnie ch?? skasowania wybranych plik?w z katalogu.Dodam ?e pliki z chcia?bym kasowa? na podstawie listy zawartej w innym pliku. Reasumuj?c, mam list? plik?w kt?re chcia?bym usun?? zapisan? w pliku tekstowym i komend? DEL, kt?ra teoretycznie u?ywaj?c potoku powinna sobie z tym problemem poradzi? ale nie dzia?a! ( DEL < lista_plikow.txt) Mia? kto? mo?e do?wiadczenia z tak?
Kamikazee0/15 28 Gru 2010
W dniu dzisiejszym komputer zastartowal z uprzednim skanowaniem jednego z dyskow (F), zauwazylem jakies naprawianie dwoch indeksow. Po dlugim czasie windows zastartowal i dzialal jakby normalnie ale od czasu do czsu zacina sie wszystko tak ze uruchomienie memadzerea zadan trwa ok minuty. Nacisniecie na jakikolwiek obiekt skutkuje reakcja po kilkudziesieciu sekundach. restartowalem
irczysko2/2 28 Gru 2010
Witam Mam dwa komputery: 1: Win XP, Outlook Express 6 2: Win 7, Outlook 2010 Jak zaimportować wiadomości pocztowe (z OE 6) z komputera 1 na komputer 2 (do Outlook 2010)? Pliki .dbx mam już skopiowane na 2 komputer. pozdrawiam inst4nce
Grzegorz1/1 27 Gru 2010
Witam, Zmienilem system z Vista na 7. Poczta Systemu Windows (Vista) byla przechowywana na innej niz systemowa partycji, tak wiec zachowalo sie wszystko ladnie ze struktura katalogow itp. Sama instalacja odbyla sie na zasadzie formatu dysku C i instalacji Windows 7 na czysto (wg solucji pomocy technicznej Microsoft). Do 7-ki pobralem Windows Live Mail i uruchomilem import wiadomosci.
RL0/17 27 Gru 2010
Mam windows xp i monitor 26". Dla prac graficznych chcialbym miec pelna originalna rozdzielczosc a do prac z tekstami inna troche mniejsza. Poradzcie mi jak najprosciej zrobic takie szybkie przelaczanie bez kazdorazowego ustawiania w panelu sterowania. -- Tomasz
Remek0/27 26 Gru 2010
Znajomy wzywa mnie do takiego problemu: jest sobie stary laptop, którego chciałby sformatować i wgrać na nowo Windows XP. Problem w tym, że padł tam napęd płyt. Chwilowo brak możliwości i środków na załatwienie zastępczego, ani jakiegoś na USB. Co zrobić? Da się jakoś przeprowadzić instalacje z dysku twardego albo pendrajwa?
Remek0/2 26 Gru 2010
Witam szanownych grupowiczow i juz spiesze z pytaniem, za odpowiedz z gory dziekuje. Podczas uruchamiania komputera ukazuje sie napis pod tabela Boot From CD a po chwili pokazuje sie ponownie ten sam zapis, czyli sa dwa zapisy o tej samej tresci. Na komputerze zainstalowany jest system XP komputer posiada dwie stacje, jedna CD druga DVD i czesto bywa tak ze jeden z napedow nie widzi
Pi0tReK0/2 26 Gru 2010
czy Ktoś tu umiałby poradzić na taki problem: http://henku.ayz.pl/prawoklik.JPG ? po kliknięciu na pulpit prawoklikiem pojawia się okienko a w nim jakieś "can't find requested string"... pewnie to pozostałość po jakimś programie, ale nie widzę na liście dodaj usuń niczego "niepotrzebnego"...
MichaelData0/2 23 Gru 2010
Witam Jak mozna sprawdzic liczbe (ilosc) zainstalowanych licencji CAL w W2003 Server ? Jest aktywne AD o ile to ma znaczenie. Pozdrawiam
Gienio3/3 23 Gru 2010
Witam wszystkich serdecznie. Pisze poniewa? mam problem z aktywacja systemu windows. Po zainstalowani systemu operacyjnego windows xp home edition pojawi?a mi si? opcja aktualizacji systemu (ikona kluczy). Gdy klikam aby wykona? aktywacje systemu przez internet pokazuje mi si? informacja ze po??czenie nie zosta?o nawi?zane. Posiadam sta?y dost?p do internetu. Ponadto nie mog? uruchomi?
W.P.0/2 22 Gru 2010
Przenoszenie systemu na nowy dysk: czym? Kiedyś (w firmie był Ghost.. ale go nie ma). Utrudnienia: laptop, więc tylko jeden HDD na raz, jest działający CD i Ethernet na PCMCIA. Muszę jakoś poprzez sieć to zgrać i odtworzyć (jest Samba do dyspozycji). Pytanie: jakim narzędziem? Bo o ile pamiętam linuxowy partimage "gubi się" gdy nowy dysk jest większy (i tak tworzy mniejszą partycję).
vcore1/1 22 Gru 2010
Czasami podczas pracy zdarza mi się nie zamykać dokumentów na bieżąco i bywa tak że wykorzystuję całą dostępną pamięć RAM, wtedy system zaczyna szaleć, wyskakują okna z informacją że brakuje pamięci, że muszę zamknąć program bo system ma za mało pamięci, po pewnym czasie ekran na obu monitorach ciemnieje, by po 20 sekundach znów się pojawić, ale wyłącza się przezroczystość interfejsu
Przemysław Ryk0/7 22 Gru 2010
"Chwiejny" system, czego szukać? System to XP Prof PL, który dostałem w stanie "nie wstaje" - przyczyną były badblocki na dysku i "wysypany" filesystem. Puściłem chkdsk /r Potem program WD do skanowania fizycznego dysku (znalazł i "naprawił" badbloki), potem (tak na wszelki wypadek) reinstalacja SP3, Wirusów brak (ClamAV i AVG). Objawem "chwiejności" systemu jest szybkie "umieranie"
Rafa0/16 21 Gru 2010
Jest sobie siec na windows xp i udostepnianie drukarek. Wszystko dzialalo ale nagle... Na niektorych komputerach drukowanie po sieci nie dziala - drukarki maja pozmieniane we wlasciwosciach drukowanie do portu np stanowiskox\ploter zamienione jest na USB. Nie da sie zainstalowac bo nawet jak wybiore drukarke sieciowa to bardzo szybko ja instaluje ( bez sciagania plikow) i na koniec
Varex0/23 21 Gru 2010
Po kliknieciu prawym klawiszem na ikone karty sieciowej "Wlasciwosci" pojawia sie komunikat: "Nie masz odpowiednich uprawnien do uzyskiwania dostepu do wlasciwosci polaczenia. Skontaktuj sie z administratorem." loguje sie z konta administratora komputer przeskanowany brak wirusow prosze o pomoc AD
Jan0/3 20 Gru 2010
Witam szanownych grupowiczow i juz spiesze z pytaniem, za odpowiedz z gory dziekuje. Podczas uruchamiania komputera ukazuje sie napis pod tabela Boot From CD a po chwili pokazuje sie ponownie ten sam zapis, czyli sa dwa zapisy o tej samej tresci. Na komputerze zainstalowany jest system XP komputer posiada dwie stacje, jedna CD druga DVD i czesto bywa tak ze jeden z napedow nie widzi
Jan0/1 20 Gru 2010
Czarek0/4 20 Gru 2010
witam grupowiczow zna ktos moze jakis kontakt telefoniczny , mailowy do firmy co to skypa zrobila, obsluguje, albo jest wlascicielem? Ja chcialbym po prostu tak jak sie reklamuja zaplacic skype te 19,99zl i dzwonic po skype na stacjonarne bez ograniczen, i tak co miesiac. Niestety na stronach skype tysiace informacji, ale jak to zrobic???? nie ma. A niby takie proste, mam w rece
przemon2/2 19 Gru 2010
Mam poczty elektroniczne wp.pl, onet.eu, vp.pl, o2.pl i nie mogę zarejestrować się na bux-ach.Konto z gazety.pl mam już na PayPal. Intria teżchyba odpada. Zna ktoś może konta poczty elektronicznej do prostego otworzenia. Proszę o pomoc. -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
Piotr Kulinski0/2 17 Gru 2010
Witam Mam taką sytuację w której do pliku tekstowego co jakiś czas program dopisuje dane które chciałbym automatycznie wysyłać na drukarkę. O ile się da to zależałoby mi na tym aby proces odbywał się bez udziału czynnika ludzkiego. Chodzi mi o jakiś plik wykonywalny typu bat który drukowałby automatycznie na drukarce to co zostanie zapisane w tym pliku a po wydruku czyścił go i
"": "": Marcin:...0/3 17 Gru 2010
witam, od ponad roku na jednym z komputer?w mam problem. ot?? po aktualizacji sterownika graficznego (nvidia geforce 9800 gt) system przestaje rozpoznawa? niekt?re fonty i nie wy?wietla ich w aplikacjach, a przy pr?bie podgl?du fontu zg?asza, ?e "plik nazw_fontu.otf nie jest poprawnym plikiem czcionki" (albo co? zbli?onego). problem dotyczy chyba tylko font?w przygotowanych przez
WW6/6 16 Gru 2010
Witam Chce podłączyć TV na wyjście karty HDMI (tv ma wejście HDMI) i ogladac tam ściągnięte filmy i zdjęcia z dysku. Karta AT Radeon HD 5700. Podłączyłem TV, komputer prawidłowo zidentyfikował TV, ale mam na TV tylko zdjęcie z pulpitu. Co jeszcze i gdzie należy ustawić. Pomoże ktoś ? Pozdrawiam WW
Grzegorz Niemir...2/2 16 Gru 2010
Witam mam problem z kasowaiem wiadomości na koncie www. Mianowicie chodzi o to,że jak pobiorę wiadomości na OE to potem nie mam ich na poczcie www a czasami muszę skorzystać z innego komputewra. Słyszałam że wystarczy coś zmienić w ustawieniach ale przeczytała wszystok co się dało i nic nie znalazłam. Porszę o pomoc!!! -- ----