Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Przemysław Ryk2/2 10 Cze 2011
Przy wysyłaniu poczty ciągle wyświetla się komunikat z hasłem, wprowadzam je poprawnie a poczta nie wychodzi....wyświetla sie komunikat..... ...Zalogowanie na serwerze przy użyciu bezpiecznego uwierzytelniania hasła jest niemożliwe. Konto: 'pop3.poczta.onet.pl', Serwer: 'pop3.poczta.onet.pl', Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR Unknown AUTHORIZATION state command', Port: 110,
Przemysław Ryk2/2 10 Cze 2011
W dniu 2007-12-06 18:50, Jack pisze: > Uruchomiłem usługe otrzymywania mailem podsumowania dziennych operacji > dokonywanych na rachunku e-konto w mBanku. > Usługa działa, otrzymuje codziennie maile informujace o dokonanych > operacjach na rachunku, jednak nie moge ich otworzyć w Outlook Expressie > ponieważ te wiadomosci sa podpisywane cyfrowo przez mbank. > > Zadałem pytanie mBankowi ,
grabarz1/1 09 Cze 2011
cześć, imapsyncem udało mi się zsynchronizować dwa konta, problem w tym, że to drugie zawierało pokaźne ilości spamu od naszych wschodnich przyjaciół. czy jest jakiś prosty sposób na wyrzucenie wszystkich maili o zadanym nagłówku bez używania klienta pocztowego? imap oparty jest na cyrusie i idealnym "czymś" byłaby komenda ipurge, która potrafiłaby operować na nagłówku "from" lub
Wojciech Wrodar...2/2 08 Cze 2011
Witam, otóż muszę ponumerować strony pracy 80-stronicowej. To umiem jeszcze zrobić ale numeracja musi być od drugiej strony.. Czyli pierwsza strona bez numeru a dopiero druga strona musi mieć nr 1, trzecia strona nr 2 itd... No i udało mi się to zrobić ale w międzyczasie dałem SAVE, i coś gdzieś chwilę wcześniej poknociłem i numeruje mi do strony 69 a na następnej stronie mam stronę
Cynio2/2 08 Cze 2011
Witam, Mam problem, bo nie potrafię zrobić tabeli rozwijanej z podwójnym wyborem. Już tłumaczę o co mi dokładnie chodzi. Tworzę listę rozwijaną np. "Województwa" , gdzie po kliknięciu pojawiają mi się mazowieckie, podlaskie, podkarpackie itd., poniżej chce zrobić drugą listę rozwijaną, ale zależną od wyboru z pierwszej, czyli jeśli wybiorę województwo mazowieckie (z 1 listy) to mają mi
sawickibr@wp.pl1/1 08 Cze 2011
Mam taki błąd,jak to można skasowć pocztę nie mogę otworzyć i nie wiem od kogo to jest.Pozdrawiam i proszę o pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Mariusz1/1 06 Cze 2011
Witam, Strona internetowa: http://garwolinskie.info Strona niw wyświetla się wogóle w wersji IE7. Dodałem ten kod do sekcji head : <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> Ale nadal jest to samo, bez tego kodu strona w IE7 i IE8 nie działa. Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie dlaczego strona nie działa. --
Freak Johner4/4 06 Cze 2011
Witam. Mam win7 pro i IE8 zainstalowane na laptopie. Gdy chcę załączyć jakiś plik do listu na poczcie (wp/gmail/onet/interia) z tego laptopa klikam załącz plik pasek postepu załączania dochodzi do max 20% zatrzymuje sie na chwile po czym cofa do zera. Laptop jest nowy ma około 3 tygodni. Net to 10MB od tepsy. Jakieś sugestie jak sobie z tym poradzić? Zaporę i antywira skonfigurowałem
ThaSoulz1/1 03 Cze 2011
Witam! Zostałem niedawno zmuszony do reinstalacji systemu a niestety płytka z officem 2007 dla użytkowników domowych została porwana przez szufladowe krasnoludki. Wiem że można zrobić backup ze strony microsoft.com/office/backup - a przynajmniej tak twierdzi karta licencyjna.Robiłem to już jakiś czas temu i wiem że taka opcja istniała, lecz teraz z nieznanych mi przyczyn (niewyjaśnionych
akoza1/1 03 Cze 2011
Witajcie. Gdzie mogę znaleźć znaki w WORDZIE tj.: bomba, samolot, myszka, nożyczki. Nie chodzi mi o o Clipart. Z góry dzięki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ewiwaska1/1 03 Cze 2011
Przepraszam, że się powtarzam o tych znakach, ale nie mam znikąd pomocy. Bardzo mi zależy, proszę o radę. Pisałam kilka postów wcześniej - ale dlaczego nie widać tekstu tematu? W skrócie: nie działają żadne formuły obliczeniowe w tabelach worda. Radzę sobie wchodząc przez sieć z kompa obok do mojego pliku, aktualizuję pola, tabela się przelicza, siadam z powrotem do swojego i działam
mm1/1 03 Cze 2011
mam pytanie czy da się stworzyć dokument którego nie da się otworzyć sytuacja się ma tak iż chcę wysłać coś w załączniku ale nie chce aby ktoś to otworzył nie chodzi mi o zabezpieczenie hasłem poprostu ma wyglądać na tekst a tak naprawdę będzie to coś zaszyfrowane lub coś czego nie da się otworzyć da się coś takiego zdziałać proszę o szybką odpowiedź --
Marcin Kloc6/6 02 Cze 2011
Od kilkunastu chyba dni mam problemy z połączeniem sie ze skrzynką na tlen.pl przez program pocztowy. Wcześnie rano jescze zadziała - później najczęściej jest timeout. Coś tam się dzieje niedobrego? Sieć chello o ile ma to znaczenie. Arek
krzyniem [Krzys...1/1 01 Cze 2011
Potrzebuję zrobić szblon dokumentu w wordzie, który ma mieć nagłówek (grafikę) na górze pierwszej strony i stopkę (też graficzną) na dole ostatniej strony. Ma to być zrobione tak, aby powyższe działało bez względu na to, ile tekstu wpisze się w dokument i czy będzie miał on jedną stronę, czy kilkadziesiąt. O ile nagłówek da się ustalić, aby pokazywał się tylko na pierwszej stronie, to
mz2/2 01 Cze 2011
witam, Nie wiem jak to się stało, ale mam 3 strony oznaczone jako pierwsze. W dodatku nie są to kolejne trzy, tylko pierwsza, druga i czwarta. Kiedy klikam na nagłówek/stopkę na tych stronach jest napisane: Nagłówek/stopka pierwszej strony, pozostałe strony są "normalne" :). Czy da się jakoś odznaczyć te strony żeby word nie myślał że są pierwsze? --
MattX0/3 31 Maj 2011
Hi, Which is best Postfix web based Log analyzer ? I am looking for web based log analyzer for postfix or amavisd-new. I need to analyze the following basic information about email traffic: Date and time of incoming message, mail from, mail to, delivered or not (status code) ? thanks in advance MattX
czyzes1/1 31 Maj 2011
witam problem ikony załącznika w OE oraz WM spowodowany IE9 jest już znany i wiadomo jak go rozwiązać. Mam natomiast inny problem, a mianowicie praktycznie w każdej wiadomości WM pokazuje mi (w oknie wiadomości odebranych) że wiadomość ma załącznik a faktycznie go nie ma. czym jest to spowodowane i jak mogę to rozwiązać? z góry dziekuję za pomoc --
goomish5/5 30 Maj 2011
[wiem że nieco nie na temat] Czy któryś z operatów GSM w Polsce udostępnia usługę przekierowywania SMSów *przychodzących* na adres email? [najlepiej w usłudze pre-paid] P.S. akurat by mi się coś takiego przydało, a szybkie przeszukanie nic nie dało *być może* ze względu na "różnice w terminologii". -- Andrzej Adam Filip : anfi@onet.eu : Andrzej.Filip@gmail.com Stary pies nie szczeka
klik2521/1 30 Maj 2011
WITAM. Mam problem z recenzentem w Wordzie ( mam wersję 2007 ). Otóż mam tekst i w tym tekście muszę wykreślić lub powstawiać pewne słowa i nie mam pojęcia od której strony się za to zabrać. Byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś mógłby mi napisać w co po kolei trzeba kliknąć. Z góry dziękuję ;) -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.
ewiwaska2/2 30 Maj 2011
Witam, Używam w dokumentach worda prostych formuł obliczeniowych w tabelach. Od jakiegoś czasu jednak zamiast wyniku formuły pojawia się komunikat: "!Nieprawidłowe ustawienie znaków". Nie można nic zrobić, nie ma żadnych informacji na ten temat. Dotyczy to poleceń wstaw formułę (funkcję) jak i ręcznego definiowania "wzoru do obliczeń" po znaku równości. Proszę o pomoc. Przenoszenie
1634Racine5/5 27 Maj 2011
czy oprocz tej: http://spam-abuse.sourceforge.net/ znacie jakas inna aplikacje, ktora po analizie zrodla listu-spamu jest w stanie podac ewentualny adres nadawcy spamu?
wojtek1/1 27 Maj 2011
Witam, mam nastepujacy problem: mam doczynienia z dokumentem worda napisanym w 2000 roku. NIestety tekst jest niepelny. Dokument ma ok 30 stron i ok 1/2 to puste strony. Tzn strony sa raz zapisane raz nie, bez reguly. Co wiecej stron tych brakuje rowniez w spisie tresci (sa strony od 1-15 i od 29 do 31). Moje pytanie jest nastepujace: czy jest to po prostu wybrakowany dokument czy
piotrek29141/1 27 Maj 2011
Jak zwiększyć pole równania żeby wyświetlało mi całą zawartość? Sprawa wygląda tak, że jak mam np. ułamek to dolnej połowy mianownika i pół licznika z góry nie widać... Nie wspominając już o ułamkach piętrowych...;( Chodzi mi tylko o zwiększenie wyświetlania bo elementy jak najbardziej się wstawiają... Pozdrawiam -- ----
Wojciech Wrodar...3/3 26 Maj 2011
Witam! Problem jest nastepujacy: dokument, ktory tworze jest podzielony na rozdzialy. Chcialbym, by kazdy rozdzial rozpoczynal sie automatycznie (bez uzupelniania Enterami itp.) od nowej strony, niezaleznie od tego, czy ostatnia strona poprzedniego rozdzialu jest zajeta w calosci, czy tylko np. 10%. Mozna to jakos ustawic? Menu Akapit raczej nie wyglada na przydatne z ta swoja kontrola
Wojciech Wrodar...2/2 26 Maj 2011
Witam, gdy ustawiam obrazek jako tło jest on pokazany tylko w części ponieważ jest za duży. Czy da się zrobić aby był on pokazany w całości? Jest on 3 razy większy od A4. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Wojciech Wrodar...2/2 26 Maj 2011
Witam! Mam pyanie: Czy da sie tak zrobic aby rozne strony mialy rozne naglowki. Nie chodzi mi o opcje dla pierwszepierwszej strony ani o parzyste/nieparzyste. w moim przypadku chpdzi o inny naglowek po pierwszych 3 stronach. Z gory dziekuje za odpowiedz i, przepraszam zs bledy, bo pisze z komorki. -- ---- Wysłano z serwisu www.
tewi1/1 24 Maj 2011
powiedzmy ze mam 6 słów, takich tagów, które nadawcy maili obowiązakowo umieszczają w temacie @ wysyłanego na skrzynkę. Czy da się tak ustawić reguły aby w przypadku wpisania innego taga/tagu nadawca dostawał zwrotkę z instrukcją tagowania. nie wiem czy jasno się wyraziłem ? oczywiście pracuję na exchang'u? -- ---- Wysłano z serwisu
Maciej Luto1/1 24 Maj 2011
Michal AKA Miki napisał: > Użytkownik \"lizka_gdy\" <lizka_gdy@discussions.microsoft.com> napisał w > wiadomości news:CFFFCFCA-525F-4D39-BDB4-00B0CBDDC68A@microsoft.com... > > Witam. Mam ten sam problem :-( wyłączyłam już klawisze dostępu na karcie > > graficznej - zgodnie z instrukcją. Efekt: klikając Alt+c nie otwiera się > > okienko karty graficznej ale też i NIE POJAWIA się żądana
zraz1/1 23 Maj 2011
Witam czy jest mo?liwo?? ustawienia na serwerze exchange na jednym konkretnym koncie mailowym aby wszystkie za??czniki kt?re dostanie od nadawcy zapisywa? na wskazanym miejscu na dysku ?. Chcia?bym dostawa? na to konto dokumenty WZ w postaci PDF a potem je przetwarza?. Z g?ry dzi?ki specom za pomoc :)
sz.1/1 23 Maj 2011
Mam problem w Excel 2003. W arkuszu mam kilka skoroszytów, na podstawie jednego często tworzyłem kolejne przez prawoklik na zakładce dolnej skoroszytu i wybór "Przenieś lub kopiuj" (osadzając je w tym samym arkuszu). Teraz ta funkcja mi nie działa (ani kopiowanie ani przenoszenie istniejącego skoroszytu). Nie pojawia sie żaden komunikat ani monit. Mogę jednakże dodawać czyste, nowe
Emilio1/1 23 Maj 2011
Opcje programu Excel/Zaawansowane/Zgodność z programem Lotus Opcja powinna być odznaczona!! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
krzysiek1/1 23 Maj 2011
Puściłem aktualizacje u pracownika, wyskoczyło pare miedzi innymi aktualizacje office, po zainstalowaniu ten pracownik nie moze drukowac maili. Wyskakuje okinko ze drukarka nie jest gotowa lub bedzie potrzebna ponowna instalacja drukarki. ktoś wie czemu tak sie zrobiło? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
szerszen5/5 19 Maj 2011
Powiedzcie ile miejsca na dysku najlepiej, najkorzystniej zostawi? na partycj? systemowa windows 7 64bity? Dysk 500GB Ewa
ugly_coyote1/1 18 Maj 2011
Na komputerach z zainstalowanym Windows 7 Pro po skonfigurowaniu poczty w Windows Live Mail pojawia sie problem kiedy ktos chce wyslac zdjecie za jego posrednictwem. Po wybraniu opcji "Wyslij e-mail ze zdjeciem" lub drugim sposobem, czyli prawoklik na zdjeciu i "Wyslij do adresata poczty", w wiadomosci tworzy sie galeria oraz pojawia sie okienko z prosba o zalogowanie sie do uslugi
B1/1 17 Maj 2011
Witam, Jak w OL 2k7 przestawić by wiadomość przychodząca była wyświetlana jak tak jak przyszła tj. jak jest w HTML-u to żeby renderował zawartość a nie oczyszczał i dawał czysty tekst. Szukam po tym menu i jedyne co jest do dla listów wychodzących. A dla przychodzących? B.
B1/1 17 Maj 2011
Witam, Jak w OL 2k7 przestawić by wiadomość przychodząca była wyświetlana jak tak jak przyszła tj. jak jest w HTML-u to żeby renderował zawartość a nie oczyszczał i dawał czysty tekst. Szukam po tym menu i jedyne co jest do dla listów wychodzących. A dla przychodzących? B.
msc4/4 16 Maj 2011
Na laptopie Lenovo zainstalowany jest W7 ultimate. Założone są 3 konta, 1-administrator i 2 użytkowników. Użytkownicy chcą pracować z różnymi rozdzielczościami ekranu. Przykładowo 1-szy na rozdzielczości 1600x1200, 2-gi na 1200x1024. Niestety po przelogowaniu się użytkownika rozdzielczość ekranu ustawia się na ostatnio uruchomionego użytkownika. Jak zachować ustawienia tak aby W7 sam
Arkadiusz 'Blac...2/2 15 Maj 2011
Witam, Ostatnio miałem taki problem że Powerpoint XP nie wyświetlał tła slajdu w prezentacji, w powerpoint 2003 wszystko było ok. Przeistalowałem Xp na 2003 kilka dni było ok i teraz sytuacja się powtarza powerpoint 2003 nie wyświetla tła w tej prezentacji natomiast w 2007 jest ok. Co może być przyczyną? -- ---- Wysłano z serwisu
Muszę zrobić pracę do szkoły i mam mały problem z Wordem 2007. Chcę wstawić obrazek z lewej strony i obok niego dodać parę napisów. Nie mam takiej możliwości, bo program przesuwa mi napis pod obrazek. Mam do wyboru umieszczenie napisów nad lub pod zdjęciem, a muszę wstawić napis na tej samej wysokości co obrazek. Proszę o pomoc. --
Piszę pracę magisterską i pisałam osobno każdy rozdział, teraz chciałabym połączyć wszystko w jedną całość, ale bez opcji kopiuj-wklej. Wiem, że jest taka możliwość, bo kiedyś znalazłam opis jak to zrobić, jednak teraz nie mogę tego znaleźć. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Witam Przychodzi mi bardzo dużo emaili i szybko plik dbx osiąga 2GB (ok 3mce). Jakim programem najlepiej edytować go żeby w miarę sprawnie przenosić wiadomości z 2 mcy ale potem żeby można było odczytać je? Chyba że macie jakiś program, który nie ma ograniczenia pojemności. Dziękuję za pomoc krzysiek sułek -- ---- Wysłano z
Andrzej P. Wozn...2/2 13 Maj 2011
Polecenie RETR nie powiod?o si?. B??d pobierania wiadomo?ci. Odpowied? serwera poczty pop3.wp.pl: -ERR
Zb5/5 12 Maj 2011
System Vista, w Poczcie Systemu Windows v.6 po zainstalowaniu IE 9 nagłówek wiadomości zmienił format fontów i co mnie najbardziej denerwuje to agrafki załączników przestały się pokazywać. Więc aby wejść w załącznik muszę otworzyć całą wiadomość. Podpada mi plik inetres.dll w folderze IE który ma bardzo świeżą datę a chyba to on jest odpowiedzialny za formatowanie. Zastanawiam się z
user1/1 12 Maj 2011
Na czas pierwszego uruchomienia Word-a dla każdego użytkownika nadaj im prawa administracyjne. Word przy pierwszym uruchomieniu robi wpisy w kluczach rejestrów i na katalogach systemowych a zwykły user nie ma praw zapisu. Justyna napisał: > Jestem administratorem komputera. Jako administrator otwieram bez problemu > dokumenty Word 2003. Ostatnio założyłam kilku użytkowników na tym
Paweł1/1 11 Maj 2011
Witam, chciałem zapytać jak uzyskać pewien efekt w wordzie 2007. Otóż, jeżeli jakiś tekst potraktujemy zmianą stylu, to w niektórych tekst zostaje podkreślony linią którą możemy tylko obniżać i podnosić, nie jest to ani podkreślenie tekstu ani obiekt linii. Chciałem zapytać jak to można wstawić bez zmieniania stylu i z większą kontrolną. Tutaj obrazek o co mi chodzi:
Mercel1/1 10 Maj 2011
Mam problem z jednym zadaniem z Worda, trzeba dokładnie odwzorować tabelkę(pomijając desenie), którą podał prowadzący. Jednak nie wiem jak zrobić podwójne obramowanie(oznaczone na obrazku poniżej jako 1 i 2), komórka może mieć tylko jedno obramowanie, a gdy ustawię obramowanie sąsiedniej komórki znika wówczas poprzednie obramowanie, można by było zrobić jeszcze jedną miniaturową komórkę,
Yaroslav Shatke...1/1 09 Maj 2011
Menu Widok > Pokaż zadania ukryte Pozdrawiam, Yarik Zbyszek Chrzanowski napisał: > Szanowny Panie, > > Bardzo proszę o powtórzenie kroków towrzenia kopii zapasowej w trybie > awaryjnym systemu na użytkowniku na którym problem występował. > > Jeżeli problem będzie się powtarzał, bardzo proszę o założenie nowgo profilu > użytkownika i sprawdzenie czy tak samo się zachowuje.
Tomasz Tybusz2/2 04 Maj 2011
Witam Od pewnego czasu z mojej skrzynki wysylane sa emaile (spam). Zmienialem kilka razy haslo na moje konto e-mail (aby uniemozliwoc logowanie sie na dotychczasowe haslo na serwer SMTP ktory obsluguje moje konto) ale po paru dniach jest to samo. Przeskanowalem swoj komputer na ktorym mam to konto ustawione (w MS Outlook) ale nic nie znalazl aby byl jaki w tle program wysylajacy
fumcia2/2 04 Maj 2011
Mój problem polega na tym, że od jakiegoś czasu, gdy tylko włączam Worda, pojawia się dokument (zamiast czystej strony), który utworzyłam parę tygodni temu. Dodam, że ów dokument dawno już z komputera usunęłam. Co mam zrobić, aby znów automatycznie włączała mi się czysta karta? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum,
fumcia2/2 04 Maj 2011
Witam, mam taki problem. Piszę pracę magisterską i muszę zrobić numerację stron ale aby zaczynała się od czwartej strony. Nie potrafię sobie z tym poradzić i nikt z moich znajomych też nie.. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.