Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Andrzej P. Wozn...2/2 24 Sie 2011
Mam problem z założeniem konta pocztowego na telefonie nokia c3. Mam konto na onecie, hasło podaje poprawne( gdyż na www.onet.pl działa) i nie jest to wina telefonu ( bo konto np. z wp udało mi się założyć). Wydaje mi się, że może to mieć coś wspólnego z pocztą systemu windows vista, którą mam właśnie na to konto założone. Czy ktoś może mi pomóc, jak mam zalogować się na telefonie na to
MI$EK1/1 22 Sie 2011
... i grupy dyskusyjne. Witam, mam problem z ustawieniem thunderbirda portable (zainstalowany na pendrivie) w spos?b umo?liwiaj?cy korzystanie z grup dyskusyjnych. Albo nie przyjmuje adres?w serwer?w albo ??da hase? dost?pu. Czy ko? mo?e poda? ?opatologicznie spos?b konfiguracji? Pozdrawiam Micha?
Piotr Palusińs...4/4 19 Sie 2011
Witam, Problem polega na tym, iż po kliknięciu na ikonę skrótu, IE otwiera mi naraz/jednocześnie osiem okien zamiast jednego.Muszę potem czekać, aż wszystkie się załadują i następnie kolejno zamykać te niepotrzebne siedem. Jaka jest tego przyczyna ? Dziekuję z góry -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady
konie@konie.pl3/3 19 Sie 2011
od wczoraj mam taki problem z outlookiem, ze nagle przestał mi wysyłac wiadomości. przy próbie wysłania serwer smtp.poczta.onet.pl prosi o potwierdzenie nazwy użytkowanika i hasła (mimo , że jest to oczywiście podane)i nie reaguje na 'ok' a kiedy daje 'anuluj' nie pokazuje mi jaki jest nr bledu (zwykle gdy cos nie gra w szczegółach można przeczytac o co chodzi a teraz jest pusto). No i
klasyk1/1 17 Sie 2011
Witam czy ktoś wie jak ustawić ikonę na dolnym pasku zadań w Windows XP, że przyszła nowa wiadomość w Outlooku? Taka ikona pojawia się dopiero wtedy gdy otwieram Outlooka, czyli za późno. Dziękuję za pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Lukas1/1 17 Sie 2011
Witam, Potrzebuje pomocy dotyczącej synchronizacji maili z Outlooka do BB Mam Exchange 2010 oraz serwer BES Express wszelkie zmiany w mailach na BB pojawiają się w Outlooku po 7 sekundach, natomiast zmiany w Outlooku pojawiają się na BB po 10 minutach. Czy wie ktoś co należy zrobić by zmniejszyć czas aktualizacji, jest to bardzo uciążliwe. --
Grzegorz Niemir...2/2 14 Sie 2011
Jak pozbyć się problemu? Moja skrzynka wysyła ciągle te same maile do jednej osoby. W jakimś momencie pojawia się problem, przerywa wysyłanie, a później od nowa. Jak przesyłam maila z załącznikiem do kogokolwiek, to te 25 wiadomości wysyła znowu do tej samej osoby. Nie mam ich w nadawczej, wysłanych, ... Nie ma też numeru błędu ani opisu. --
Przemysław Ryk2/2 11 Sie 2011
witam, mam w starym skanerze canona przypisane do przycisku skan do pdf, z otwarciem nowej wiadomości outlooka z tym własnie plikiem. problem tkwi w tym, że od momentu zakończenia skanowania do otwarcia okna nowe wiadomości zlatuje kilka do kilkanaście minut (powodując nierzadko chwilowe braki reakcji systemu). W czym problem? przy okazji drugie pytanko. w jaki sposób można
Dawid1/1 11 Sie 2011
Witam, Mam taki problem Nowa wiadomość bardzo mały ekran nowej wiadomości 5 na 5 cm Jak to zmienić? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
muca1/1 01 Sie 2011
Witam Czy mo?ecie polecic zewnetrzny dysk usb do 2 TB najlepiej na usb 3.0(2.0 rowniez mile widziane), na kt?ry dzia?a bez problemu robienie kopi zapasowej? Pytanie kieruje poniewaz zakupilem ostatnio dysk WD 3TB usb 3.0 ale nie ma mozliwosci zorobienia na niego kopii. Wysypuje sie windows backup. Pozdrawiam T.
bubu1/1 29 Lip 2011
W dniu 2011-07-29 10:52, Jacek M. pisze: > A mozesz i nam napisac, co zrobiles? > Jacek M. Po pierwsze ustawiłem od nowa pagfile.sys (pierwotnie miałem na specjalnej partycji w FAT16 i z stamtąd zniknęło - natomiast pojawiły się dwa takie same tj. o tej samej wielkości na pierwszej systemowej partycji czyli dysku C oraz na drugim dysku) - po tym zniknęły mi "ekrany śmierci"
Cynio4/4 29 Lip 2011
Witam! MAm problem, a mianowicie chciałbym, by dane kopiowane z excela do notatnika kopiawały się ciągiem, tzn. między wierszami, już w notatniku są odstępy tabulatora. Czy macie jakiś pomysł ? Serdecznie podrawiam Mariusz -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
migur1/1 29 Lip 2011
Witam, Na wydruku wiadomości e-mail jest zapisana data wysłania. Czy da się ją zastąpić (lub uzupełnić) datą odebrania (która jest bardziej wiążąca przy odbieraniu poczty korporacyjnej). Dziękuję, Adam Migurski -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Ekkk1/1 26 Lip 2011
Witam, mam nastepujacy problem, musze usunac definitywnie z przegladarki Internet Explorer 9 opcje "In Private" lub tez ukryc zakladke Bezpieczenstwo z Narzedzi w prawym gornym roku ( "z ikonki łożyska" )tak aby wlasnie opcja In Private byla niewidoczna, chodz wolalabym ta pierwsza wersje czyli usunac calkowicie opcje In Private - bylabym pewniejsza. Prosze o pomoc :) bardzoooo wazneee
J.L.1/1 26 Lip 2011
Nie znalazłem odpowiedniej grupy dlatego pytam tutaj. Mam płytę Asus P5WD2 Premium. są tam cztery conectory SATA Dwa czerwone określone jako Master określone jako "Boot disk" i dwa czarne Slave. Kupiłem jeszcze jeden dysk SATA i chcę na nim zainstalować drugi system. czy mogę podłączyć dwa dyski do obu Master (by mogły się oba systemy uruchamiać)? J.
OShon2/2 25 Lip 2011
Witam, zastanawiam się czy jest możliwość aby Outlook automatycznie tworzył foldery typu: Miesiąc a folderze miesiąc tworzył folder tydzień np 24 w folderze tydzień tworzył dzień (poniedziałek, wtorek itd) i w każdym dniu tworzył foldery np zrealizowane, śmieci, do zrealizowania. Chodzi o to żeby nie robić tego codziennie manualnie tylko automatycznie tworzył się nowy folder z danym
OShon3/3 25 Lip 2011
Witam, mam pytanie odnośnie wysyłania spersonalizowanych e-maili. Posiadam w excelu listę salonów samochodowych taką że w kolumnie 1 mam nazwę firmy, w kolumnie 2 adres a w kolumnie 3 adres email.Jeden wiersz ma 3 kolumny odpowiadające jednej firmie. Jak mam zaimportować plik tak, abym mógł do wszystkich salonów wysłać w outlooku następującą wiadomość: Do: <Adres email> <Nazwa
OShon3/3 25 Lip 2011
Witam, w niektórych kontach powielają mi się maile, do 4-5 razy,przy ich odbieraniu, gdzie tkwi błąd ? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
OShon2/2 25 Lip 2011
Witam. Mam następujący problem. Uruchamiam z Outlooka makro ("wysyłanie_maila"): Sub włącz_makro_w_exelu() 'otiera plik xlsm i uruchamia makro "wysyłanie_maila" Dim xlApp As Object Dim sourceWB As Workbook Set xlApp = CreateObject("Excel.Application") With xlApp .Visible = True .EnableEvents = False End With Set
Team1/1 25 Lip 2011
potrzebuje szybkiej pomocy, w wordzie 2003 cos mi sie przestawilo i zamiast \\\'ą\\\' wyskakuje mi okienko do komentarzy. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
apl1/1 20 Lip 2011
Mam problem z helpem w Delphi 2005. W Googlu znalaz?em co? takiego: (http://www.gnegg.ch/2005/07/no-topic-based-help-system-installed/) The problem is caused by the installation of the VS2005 Beta which resets some AppID-GUUID. Afterwards delphi crashes while loading the IDE-package htmlhelp290 which in the end causes delphi to think that there's no help installed I fixed it doing
Piotr Palusińs...2/2 19 Lip 2011
Mam taki problem IE8 co chwile instaluje mi się na dysk E albo na D chciałbym żeby ta przeglądarka trzymała się swojego dysku C a nie skakała mi po pozostałych dyskach i wpisywała jakieś foldery cyfrowe. Co mogę zrobić w tej sprawie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
amko1/1 18 Lip 2011
Nie otwiarają mi się zdjęcia w oulooku przesyłane z Iphona 4. Czy ktos mi pomoże? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
slawek1/1 12 Lip 2011
Czy da się wytłumaczyć programowi MS Word 2007: "wstaw ilustrację po tym akapicie, niekoniecznie na określonej stronie, gdzieś wśród kolejnych akapitów, tak aby nie było białych plam - możesz przekładać inne, kolejne, akapity przed ilustrację"? W LaTeX jest to trywialnie proste - otoczenie figure. W Word 2007 jak dotąd nie znalazłem - a problem jest, gdy np. zbiegają się dwie
isiu811/1 08 Lip 2011
Witam, Mam problem z pocztą o2 na Microsoft Office Outlook 2007. Problem mój polega na tym, że dostaje wszystkie wiadomości oprócz jednego nadawcy i jest nim mój szef ?. Czy gdzieś zablokowałem jego meala aby nie dostawać od niego wiadomości, szukałem i nie mogę nić znaleźć?! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
seniorjan1/1 08 Lip 2011
witam mam taki problem z korespondencją seryjną w word 2003, w tekście mam umieszczoną tabelę z wartościami liczbowymi, które się sumują przy użyciu funkcji =sum(above), wartość ta jest przenoszona do teksty za pomocą odsyłacza, a następnie podawana również słownie funkcją ref[nazwazakładki] \*dollartext. przy drukowaniu pojedynczego dokumentu wszystko jest ok, ale kiedy zaczynam
Marcin Gondek2/2 03 Lip 2011
Witam. Może ktoś podpowie jakiś pomysł. Problem: duuużo komputerów w domenie, w większości z Firefoxem + trochę OE i "duży" Outlook. Na wszystkich kontach trzeba zmienić ustawienia serwera pocztowego pop/smtp (na zasadzie np. serwer1.domena.pl na serwer8.domena.pl) Można zdalnie zalogować się na komputer i albo obsłużyć to przez pulpit, albo zaingerowąć w przypadku TB w plik prefs.js
jodabanan1/1 02 Lip 2011
Nie mogę synchronizować kalendarza w Outlook 2003 z telefonem HTC (WM6,5) Pojawia się kod blędu 0x86000108 . Sychronizują sie inne dane (np. kontakty), ale z kalendarzem się nie udaję. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
dAmian1/1 01 Lip 2011
Witam, Mam problem z Excelem pakietu Office 2010 na służbowym komputerze z XP (w domu na Win7 ten problem nie występuje): Tak jak w temacie, Excel nie otwiera domyślnie plików .txt ?dwuklikiem?. Oczywiście ustawiałem domyślny program jak należy, komendą Otwórz z? i wybór Excel też nie otwiera. Z menu programu poprzez Plik/Otwórz - plik .txt zostaje poprawnie otwarty (można też po
Grzegorz Niemir...3/3 29 Cze 2011
witam, mam taki problem: wysyłam wiadomość, odbiorca odpowiada, otrzymuje jego wiadomość ale widzę tylko to co ja mu wysłałem. nie widze jego odpowiedzi (nie widzę w Outlooku 2007 i 2003, natomiast przez www widzę całość). zauważyłem że w 2 zauwazonych przypadkach osoba odpowiadająca korzysta z komputerów Apple. jest to dość kłopotliwe. macie może jakies rozwiązanie tego
Łukasz1/1 27 Cze 2011
Witam To rozwiązanie nie jest do końca dobre, gdy do naszej poczty dołączony jest podpis w formacie .html W tym przypoadku podpis zostaje przeformatowany (rozstrzelony), a jeśli są do niego dołączone obrazki (logo itp.) to są one niewidoczne. Pozdrawiam Łukasz Bamek napisał: > > Można też zmienić format poczty w Outlooku: narzędzia->opcje->format > > poczty-> > > wyczyścić
eoles1/1 27 Cze 2011
witam, mam problem zarówno w Outlook 2003 jak i 2007 który polega na tym że odpowiedzi nadawców nie są widoczne w outlooku. jest tylko oryginalna wiadomość wysłana przeze mnie (tak jak bym ją wysłał sam do siebie). Jak zaloguję się do poczty przez WorldClienta (Mdaemon) to widzę tą wiadomość w całości, problem dotyczy tylko MS Outlook. zauważyłem że sytuacje dotyczą odpowiedzi
matys9551/1 27 Cze 2011
witam próbowałem połączyć się z internetem przez internet explorer ale nie działa mi wogóle ta przeglądarka z innymi przeglądarkami nie mam żadnego problemu. bardzo proszę o odpisanie na mój problem z góry dziękuje -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
sunday1/1 27 Cze 2011
Spis treści 1. Wstęp 2. Wprowadzenie w problem badawczy 2.1. Sprawność fizyczna 2.2. Koncepcje prawności fizycznej wg Przewędy 2.3. Ogólny podział sprawności motorycznych 2.4. Rozwój motoryczny człowieka w okresie ontogenezy 2.5. Pomiar sprawności fizycznej 3. Cel pracy poznawczy i praktyczny 3.1 Pytania szczegółowe 4. Charakterystyka badań 5. Metoda Badań 6. Analiza wyników 7.
koliber1/1 22 Cze 2011
Mam takie polecenie: Interlinia powinna być równa 1,5 wielkości pisma podstawowego plus 12 punktów. Wiem jak ustawić te 12 punktów, natomiast mam problem z poleceniem " równa 1,5 wielkości pisma podstawowego" -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Fernow1/1 22 Cze 2011
Witam, Jak chce wysłać mail-em plik. Obojętnie jaki poprzez menu kontekstowe. PPM Wyślij do -> Adres Poczty to wyświetla mi się komunikat: "Nie można wyświetlić jednej lub więcej części tej wiadomości" Jest to okno programu Outlook Express. Z poziomu Outlook Express bez problemu mi się wysyłają mail, z załącznikami. W czym może być problem ?? Dodam, że Outlook Express jest
Jawi6/6 20 Cze 2011
Jestem administratorem kilku systemow w firmie i widze potrzebe w kazdym z nich wysylania emaili do pewnej grupy osob w firmie . Zastosowanie wg mnie moze byc ogromne . warunkiem koniecznym jaki musi spelnic program to : 1) listy mailingowe importowane z plikow excel lub plikow tekstowych 2) Mozliwosc personalizacji emaila i wstawiania do niego modyfikowalnych pol tagow 3) praca
Przemysław Ryk3/3 20 Cze 2011
Witam ,gdzie szukac w FIREFOX dodawane strony ulubione?
Przemysław Ryk2/2 20 Cze 2011
Witam! Potrzebuję pomocy a mianowicie z fragmętowałem dysk i wgrałem od nowa system, nie mam sterownika lub programu do czytnika lini papilarn, nie wiem w czym tkwi problem proszę o pomoc z góry dziękuje. Ben. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Grzegorz Niemir...2/2 20 Cze 2011
Jak usunąć w Outlook Express znaczniki formatowania (symbole) W tym temacie opisano jak to uczynic w Outlook http://office.microsoft.com/pl-pl/outlook-help/waczanie-i-wyaczanie-znacznikow-formatowania-HA010274555.aspx ale w Express nie ma ikonki w pasku... -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
OShon3/3 20 Cze 2011
Jak upodobnić Windows Live Mail do OE tak, żeby miał taki wygląd jak na zrzutach na stronie http://www.grzegorz.net/oe/wlm.php -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
student1/1 20 Cze 2011
Witam, Tworząc podpisy obrazków, tworzę nową etykietę "Rys.", podpisy działają prawidłowo. Następnie w tekście tworzę odsyłacze do rysunków. W oknie odsyłacz jako typ odsyłacza wybieram moją etykietę "Rys.", dalej wszystko działa. Problem pojawia się gdy zapiszę plik wyłączę i uruchomię jeszcze raz. Moja Etykieta nie istnieje, nie da się zrobić odsyłacza. Co robię źle? --
kacper2/2 19 Cze 2011
Probuje uzywac programu Sendblaster do wysylania emaili . Stworzylem liste .Email jest spersonalizowany . W tresci zawarte sa informacje zmienne . Zaimportowalem je z pliku excelowego . Gdzie mozna znalezc dokladna instrukcje wysylania . Kto w Polsce jest dystrybutorem tego programu . Podgladanie nie pokazuje wartosci tagow w emailu . Zaden email nie wysyla sie . Zenek
RomanZawadza1/1 17 Cze 2011
Do tej pory korzystałem z Outlook Express i Windowsa XP. W nowym Windowsie tej aplikacji już nie ma. Mam zrobiony backup Outlooka, za pomocą Outlook Expres Backup i zastanawiam się w jaki sposób mam teraz to wszystko (dotychczasową pocztę ) przenieść do nowego Windowsa 7? Jaki program zastosować, żebym mógł zrzucić BACKUP z XP na 7? proszę o odp na @: Roman.Zawadza@gmail.com
Grzegorz Niemir...2/2 15 Cze 2011
Z dnia na dzień stała się tragdia. Nie mogę wysłać wiadomości z OE. Mimio ze dzień wcześniej wszystko było ok. Mile przycmnie bez zmian natomiast przy wysyłaniu pojawisie komunikat: Wystąpił nieznany błąd. Temat 'Przeczytane: pytanie', Konto: 'Praca', Serwer: 'mail.perfect-wool.com', Protokół: SMTP, Port: 587, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0B BARDZO PROSZE O POMOC
OShon2/2 15 Cze 2011
witam na mojej poczcie zniknelo pole nadawcy. Kiedy wchodze w skrzynke odbiorcza nie pokazuje mi od kogo otrzymalem wiadomosc. Jest temat data itp ale nie ma "od".... moze ktos mi to wyjasnic i pomoc? mam microsoft office outlook z gory dzieki za pomoc -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Cynio2/2 14 Cze 2011
Witam. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc napisać formuły liczące taryfy nocne i dzienne w pracy Czyli: mam dwa pola z danymi, gdzie są godziny, np. 6.00 18.00 (12 godzin dziennych) 21.00 6.00 (1 godzina dzienna, 8 nocnych) Jak napisać dobrą formułę, żeby liczyła ile było w danym dniu godzin dziennych a ile nocnych? Bo jak na razie to pozagnieżdzałem się w tych JEŻELI, ale nie mogę
Wojtek1/1 13 Cze 2011
Jeśli zdefiniuję w gmailu dodatkowe konto POP3 to jest ono pobierane. Można zdefiniować aby odpowiadać na maile z tego drugiego konta jako właściciel tego drugiego i korzystać z SMTP tego konta POP. Jeśli wykonuje się to z poziomu webmaila to nie ma problemu i odpowiadam jako ten POP ale w komórce już nie. Cała poczta wychodzi mi jako powiedzmyja@gmail.com :/ Da się tak zrobić aby
Egzi5/5 13 Cze 2011
Witam. Cos mi sie spieprzylo z windowsem 7. Przede wszystkim nie moge uruchomic w systemie niczego co ma ikonke tarczy. Nie moge zmieniac ustawien konta, dodac nowego, zmienic ustawienia UAC, udostepniac nowych folderow, po prostu nic sie nie dzieje jak klikam przycisk z tarcza. Nie dziala sfc (funkcja ochrona zasobow systemu windows nie moze wykonac zadanej operacji). Nie moge tez
Sergiusz Rozans...8/8 12 Cze 2011
Od jakiegoś czasu odbieram pocztę od... samego siebie. SPF nie pomaga. W sumie mi to za bardzo nie przeszkadza, ale nie chce by ktoś otrzymywał spam gdzie jako nadawca ja jestem wymieniany... Coś można z tym zrobić? Konto na serwerze współdzielonym. Return-Path: <0-rwebb@accomline.com> Delivered-To: moja@domena Received: (qmail 4138 invoked from network); 6 Jun 2011 22:43:14 -0000