Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

PC0/5 06 Lut
Przepraszam jeśli było ale ja nie znalazłem. Jak próbuje wysłać zdjęcia korzystając z Wyślij do Adresat poczty z menu kontekstowego to wyskakuje okno logowania i oczywiście zdjęcia się nie wysyłają. Jak to obejść? Czy w ogóle się da? Pzdr, PC
djatturo1/1 03 Lut
Witam wszystkich serdelecznie System : Windows 7 prof 64 bit. Mam problem z uprawnieniami zarówno do plików jak i do dysku. O co chodzi ? otóż: Udostepniałem część zasobów kolegom z jednego komputera jako nośnik danych dla serwera www po DMZ. W tym celu udosteopniłem dysk D na potrzeby przechowywania plików dla użytkownika X łączącego sie z serwera Y. Na serwerze lokalnym,
Lorak19812/2 03 Lut
Witam, problem jak w temacie, pojawił się po dołożeniu kolejnego konta pocztowego. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Witam, Czy polecenie: regedit /e c:\kopia.reg zapisuje wszystkie pliki rejestru w jednym pliku kopia.reg ? W rejestrze widzę, poza wpisami, całą masę jakichś dziwnych o obszernych danych, na przykład: [HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\ACPI\DSDT\NVIDIA\AWRDACPI\00001000] lub [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Perflib\009] lub
Ricardo0/7 02 Lut
Mam nast?puj?cy problem. Skonfigurowa?em sobie 2 niezale?ne systemy operacyjne: WinXP Pro 32-bit i WinXP Pro 64-bit ulokowane na 2 niezale?nych dyskach. Dane chcia?bym trzyma? na trzecim dysku, z kt?rego m?g?by korzysta? ka?dy system. W obu instalacjach systemowych mam tych samych user?w z identycznymi has?ami. Niestety WinXP 64-bit nie pozwala mi na dost?p do dysku z danymi twierdz?c, ?e
Marcin Z.1/1 02 Lut
Witam. Mam bardzo dziwny problem. Komp. z Win7Pro SP1 ładuje system. W trakcie ładowania ekran monitora zatrzymuje się na logo i napisie: 'Trwa uruchamianie systemu Windows'. Mimo to, system się ładuje do końca. Wiem to, bo mogę wejść do niego za pomocą 'Zdalnego pulpitu' z innego kompa. Odinstalowałem sterowniki karty graficznej, przeinstalowałem je, zmieniłem kartę na inną. Nie
pawelmasl1/1 02 Lut
Witam, mój problem polega na zmianie położenia wierszy całego tekstu podczas powiększania lub zmniejszania strony, czy to w aktywnym dokumencie, czy w podglądzie. W związku z tym zawsze nie wiem, jak będzie wyglądała wersja wydrukowana. Moje pytanie brzmi: w jaki sposób mogę się upewnić co do kształtu wersji wydrukowanej? Pozdrawiam, pawemasl --
zly0/3 31 Sty
W Win 7 PL przestao mi nagle dzialac 'chwyc i upusc' jak to przywrucic ?
inaczej...moze ktos mi wytlumaczy mechanizm 'gubienia' licencji w SBS 2003 Premium?? 20 licenji, 13 max, 7 kompow moze sie jednoczesnie dostac...reszta ZAKAZ.
był już Win95 i Win98 uruchamiane w pamięci RAM komputera, czy ktoś zrobił już coś podobnego z XP? można już dzisiaj kupić 16GB ramu, więc ten problem odpada, pozdrawiam.
Kamil 'Model'0/2 30 Sty
Witam. mam mały problem. Nastąpiła zmiana skanera (develop ineo+280, duży kombajn, sieciowy itp.) Ale nie w tym rzecz. Po instalacji sterowników Twain, Finereader 6.0 Sprint nie chce się połączyć ze sterownikiem Generic Twain (generalnie finescanmanager wywala taki błąd). Jeżeli w wordzie zrobimy import obrazu ze skanera to on łączy się ze skanerem i można zeskanować, natomiast
System vista home, sp1 plus stosowane updaty do sp1 są. Nie można dokończyć instalacji sp2, błąd : error_file_identity_not_persistent(0x80071aa7). Postąpiłem wg wskazówek w linku pod tym tekstem, niestety. Przeszukałem web w ztym tekstem, niestety bez pożadanego skutku. Combofix znalazł m.in. infekcję userinit, podmienił na zdrowy plus kikla innych wpisów, nie mam już loga combofixa a
sTav0/2 27 Sty
A w zasadzie tylko oszukać XP że ma więcej? Korzystam z programów - wirtualnych instrumentów które ładują do ramu łącznie ok 1,5GB sampli, pozostaje jeszcze ponad 100MB wolnej pamięci i wszystko działa doskonale tylko podczas ładowania sampli muszę co najmniej raz potwierdzać komunikat o tym że pamięć zbliża się do zapełnienia. W programie nie mogę wyłączyć ostrzeżenia ani co
Lukcio2/2 27 Sty
Witam Czy Ktoś może ustawił w outlook 2010 wysyłanie dodatkowej tajnej kopii (pole udw / bcc) wiadomości wysyłanej przez użytkownika programu outlook 2010. Pozdrawiam A. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
zly0/1 26 Sty
Witam Kiedyś miałem w łapkach komputer który był członkiem nieistniejącej już domeny. Po zmianie na grupę roboczą nie dało się zalogować na żadne konto lokalne (nie pamiętam jak udało mi się to rozwiązać, ale jakoś się udało - chyba chodziło o to, że brak mi było hasła na admina lokalnego) Z tego co pamiętam przyczyną było to, że zmieniłem ustawienia kiedy komp nie był zalogowany do
asad102/2 23 Sty
Witam wszystkich. Mam Office 2007. Chciałbym coś zrobić na wzorze tak jak zaproszenia. Mam listę nazwisk i chciałbym aby word zrobił mi tak aby wstawił imiona i nazwiska automatycznie w odpowiednie miejsce w zaproszeniu. Da radę coś takiego zrobić -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
damian1/1 23 Sty
Mam pytanie, jak sprawdzić statystyki logowań wykonanych przez zdalne pulpity za ostatnie kilka miesiący, chodzi mi o nazwę użytkownika, datę i godzinę za- i wylgowania itd. Posiadamy Windows Serwer 2003. D. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Od jakiegos czasu jak sciagam jakies pliki za pomoca flasgeta zapisuje je na dysku jako " direct.php " zamiast oryginalna nazwe np. xxx.rar jak i gdzie to zmienic ???
matlo1/1 18 Sty
Witam Mój promotor chce abym odsyłacze do rysunków w tekście były z małej litery, a etykieta podpisu jest z dużej. Można to jakoś obejść czy trzeba ręcznie zmieniać? Przykładowo Podpis rysunku: Rys. 1. XXX A w tekście zamiast Rys. 1. chciałbym aby było rys.1. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
luu19861/1 18 Sty
Witam może ktoś z was miał taki problem. Mianowicie zainstalowałem Office 2010 w firmie. Skonfigurowałem pocztę. I wszystko ładnie działało. Niestety po jakimś czasie pracownik mi zgłosił ,że w wiadomościach wysłanych zamiast polskich znaków ma różne "krzaczki" Żeby było ciekawie jak redaguje wiadomość są polskie znaki, jak została wiadomość wysłana to w folderze elementy wysłane są
Mirek Ptak0/3 18 Sty
Mam nowy komputer z zainstalowanym Widnows 7/64 bit i są problemy z podłączeniem urządzeń - drukarki HP 1128 oraz skanera Mustek scanexpress A3 usb. Drukarkę widzi poprawnie, wie że jest to hp1128, ale nie może znaleźć dla niej sterowników, a na stronce HP jest tylko program do rozwiązywania problemów. Program ten nie widzi drukarki, więc nic nie rozwiązuje. Gdy próbuję dodać
tomaszp1/1 18 Sty
Pomocy WYkonałem prawidłową instalację ms access runtime 2007 ale nie wiem jak wykorzystać runtime do uruchamiania aplikacjiw ACCESS 2007 Pomocy -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
lukaszr1/2 18 Sty
Mam problem ze Starterem 2010, poniewaz gdzy chce otworzyc plik zapisany w tym pakiecie czyli Word 2010 to nie otwiera mi sie na innym komputerze który nie ma tego zestawu tylko Microsoft Office Word 2003,a pojawia sie ze plik jest uszkodzony ,co moge zrobic zeby zlikwidowac ta sytuacje?? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl
ryhan1/2 18 Sty
Offoce 201 r. Kopiuję tekst do Worda i w wynilku otzymuję obraz graficzny-dużą kropkę, zupełnie nie wiem o co chodzi. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
dsa1/1 18 Sty
szerszen napisał: > witam > > mam powazny problem i potrzebuje jakis podpowiedzi, bo nie widzi mi sie > reinstalowac calego serwera (win ser. 2003) > > otoz chce zainstalowac sql 2008, ten niestety wymaga .net framework 3.5 a > ten z kolei nie chce sie zainstalowac z blizej nieznanego mi powodu > > wyswietla bledy tego rodzaju > EventType : visualstudio8setup P1 : 14001 >
Roman Sąsiada0/2 17 Sty
W tym katalogu downlaod jest ponad pol giga plikow. Czy sa one potrzebne czy mozna je wykasowac ?
L0/15 17 Sty
Jak raz klikne na pulpicie ikone a potem najade na nia mysza to mialem dane np. wielkosc pliku lub adres linku teraz mi gdzies to 'ucieklo' .i nie mam nic :-( ....... jak przywrocic ten stan ?
RD8/8 16 Sty
Witam szanowne grono. W zasadzie nie wiem nawet czy wybralem dobra grupe aby zadac to pytanie, wiec jesli jest OT to wybaczcie. Mam 3 stanowiska na ktore przychodza wiadomosci z kilku skrzynek pocztowych. Potrzebuje czegos co bedzie informowalo pozostale stanowiska, ze juz zostala udzielona odpowiedz na danego maila, najlepiej gdy pod danego maila zostanie jakos podwieszona
Jacek M.0/8 16 Sty
Przy zakonczeniu Windowsa XP w moim kompie wyswietlana byla plansza umozliwiajaca wybranie przyciskami jednego z jego trybow. Byly to: Normalne zakonczenie, Stan wstrzymania lub Hibernacja. Z powodu wymiany plyty glownej instalowalem system na nowo i niestety w nowym systemie plansza zakonczenia windowsa juz nie umozliwia wybrania hibernacji. Prosze o pomoc w przywroceniu poprzedniego
aniamala1231/1 16 Sty
wpisuje w wierszu poleceń: net user administrator /active:yes. Ale pisze mi System error 5 has occurred. Access is denied. Dlaczego? Dodam że mam konto admina to wgl nie rozumiem dlaczego nie mam jego uprawnień -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
sn610/5 13 Sty
Witam, szukam softu za pomoca ktorego zeskanuje 100 kartek A4 z dosc wazna funkcja: * chcialbym aby aplikacja kazda zeskanowa strone zapisala automatycznie do osobnego pliku jpg czyli naciskam klawisz "skan", strona sie skanuje, automat zapisuje np. s001.jpg... itd. Pozdrawiam -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
sumar0/6 11 Sty
Witam. Mam na dysku lokalnym katalog ze starymi smieciami, ktorego chce sie pozbyc, ale znane mi sposby jego pozbycia sie nie skutkuja, tzn skutkuja komunikatami w stylu: "Nie mozna usunac - odmowa dostepu [...] " Podobnie jest z linii polecen trybu awaryjnego. W tymze katalogu nie odpala zaden exec - tu komunikat brzmi: "System Windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia..
kajus440/20 11 Sty
Witam Od czego zależy kolejność plików w katalogu? W jednym komputerze mam tak: Fokder Folder X_pliki Y_pliki X.htm Y.htm *.avi *.txt a w drugim: Fokder Folder X_pliki Y_pliki *.avi *.txt X,htm Y.htm Na obu komputerach jest Win XP i podobna konfiguracja sprzętowa/programowa. Chodzi mi o to, że w drugim przypadku pliki htm są oddzielone od swoich katalogów innymi
teddy1/4 10 Sty
Witam, Mam problem z usunięciem linii poziomej w dokumencie word. Jest to taka szara linia. Najpierw była na początku drugiej strony, ale po cofnięciu tekstu na pierwszą stroną pojawiła się w połowie pierwszej strony, pomiędzy tekstem. Nie da się jej usunąć poprzez zaznaczenie i naciśnięcie klawisza Delete, nie da się także poprzez usinięcie jako część tabeli czy obramowania. Jak ją
Rafal Jankowski5/5 10 Sty
Moper wrote: > On 21 Gru, 01:29, Sergiusz Rozanski <write-only-with-...@media- > lab.com.pl> wrote: > >> Dobrze powiedziane, u mnie home.pl i przyległości od dawna w rynsztoku, >> dla "ambitnych" na twardo 550 nawet. Kto może nich z tamtąd ucieka bo nie >> wróżę powodzenia przy takim podejściu do sprawy, no chyba że ktoś lubi >> mieć swój relay w rblach. > > Jak piszą, podjęli
kajus440/15 09 Sty
Witam. Windows XP, przeglądarka Opera. Nie otwierają się zdjęcia w których jeden z wymiarów ma 10000 pikseli, chodzi o zdjęcia wysokiej rozdzielczości. Zamiast zdjęcia jest cieniutki pasek na górze okna a we właściwościach pliku jest na przykład: 7 514 x 10 000 pikseli @ 0 bitów na piksel Przy powiększeniu obrazka (któego w zasadzie nie widać, ale ma jakby zarezerwowane miejsce
Nie znalazlem grupy dot. laptopow wiec zapytam tu Chce kupic laptop 17" ktory z ponizszych polecacie i dlaczego 1.HP Pavilion g7 17.3''i3-2330m 4GB 500GB HD6470 brak USB 3.0 za 2100 zl 2.Samsung NP300E7A 17.3' i3-2330M 4GB 640G GT520 za 2450 zl 3.DELL Inspiron N7110 i3-2310M 3GB 320GB GT525 za 2360 zl 4.Lenovo G770 i3 2,2G 8G 750G HD6650 HDMI za 2510 zl
Maxit1/1 09 Sty
Witam, Mam problem z Exchange`m. Polega on na tym, że nadaliśmy folderowi "Public folders" (w Exchange system manager) uprawnienie "odmów wszystkim" (Microsoft server 2003 SBE). W związku z powyższym folder nie jest widoczny w Exchange manager. Próbowałem wybrnąć z sytuacji w taki sposób, że utworzyłem nowy Public Storage , utworzyłem dla niego nową bazę danych, oraz nowy folder.
spajd1/1 09 Sty
witam mam problem z plikiem zapisanym w word2003; na dole okna word`a 2003 jest parę ikonek , patrząc od lewej ostatnia to "wersje plików", tak się składa iz pracowałem na tychże wersjach..., no i niestety w word 2007 i 2010 nie mogę się dostać (lub nie wiem jak...) do tychże wersji tego pliku. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.
kacper10/10 08 Sty
Witam Na wstępie zaznaczam, że nie chce spamować, jedynie chcę wysłać info do moich klientów, którzy wyrazili na to zgodę. Szukam programu, dzięki któremu będę mógł wysłać tą samą treść, ale tak, aby odbiorca po otrzymaniu wiadomości nie widział pozostałych adresów email. Najelepiej, gdyby program miał możliwość wysyłki pojedyńczo emaili, a nie masowo do wszsytkich na raz. Korzysta
AA0/3 05 Sty
W laptopie mam BT zainstalowalem AutoMape i w niej sa COMy 1-9 a zew. BT zainstalowal sie na COMie '10' W menedzer urzadzenie jak klikne na ;Wlasciwosci nie mam zakladki 'Ustawienie portu' dlatego portu com10 Co z tym zrobic ? Jak zmienic ten przypisany COM10 na mniejszy ? pozdr.
Najczesciej zdarza sie, ze gdy przenosze ikonke strony internetowej z Eksplorera lub Firefoxa na pulpit, traci ona oryginalny wizerunek (logo) firmy zmieniajac go na ikonke przegladarki. Co poczac by temu zapobiec? Pzdr Krzys'
kac011/1 04 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać zakres dat. Jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1>
ceres_pl1/1 04 Sty
Witam, od jakiegoś czasu mamy w firmie problem z Outlookiem2010 na Win7 64bit. Pobiera wiadomości z serwera wybiórczo - kilka pobierze, kilka zostawi. Resztę sobie dociągnie za kilka dni. Albo i nie. Czasem po odpaleniu kompa rano okazuje się że 2-3 wiadomości zniknęły. Po 2 dniach pojawiają się jako nieprzeczytane. I takich kwiatków jest więcej. Od końca grudnia szukam jakiegoś
piter1/1 03 Sty
Poszukuję rozwiązania na duplikujące się kontakty w Outlook 2010 podczas synchronizacji z telefonem. Problem trudny do rozwiązania po stronie oprogramowania telefonu i synchronizatora KIES - Wave II. Funkcja zapobiegania tworzeniu się duplikatów w samym Outlook'u najwyraźniej nie jest skuteczna w przypadku synchronizacji z urządzeniami mobilnymi. --
kac011/1 03 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać daty jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1> oraz
astro2/2 03 Sty
Witam, ponieważ Google Apps nie jest juz dostepne dla organizacjinon profit w naszym kraju, proszę o opinię i porównanie z prokonto.pl. Chodzi mi o założenie ok 50 kont pocztowych (za darmo) dla stowarzyszenia no-profit we własnej domenie. Google apps oferuje usługę nieodpłatną ale dla szkół i uczelni. Nie chodzi o usługi dodatkowe (kalendarz, dokumenty itp.), ale o sama pocztę we
PC0/1 02 Sty
Od samego początku dziwnie, choć tak samo, zachowują się różne wersje IE. Problem dotyczy kart ale tylko tych otwartych za pomocą ?Otwórz w nowej karcie? W nieskończoność trwa na nich łączenie. Jak otworzę ręcznie nową kartę to mogę wyświetlić dowolną zawartość. Natomiast jak coś linkuję to ?Trwa łączenie? się nie kończy. Zainstalowałem wersję 9.0 ale zachowuje się tak samo.
kac011/1 02 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać daty jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1> oraz
Piter S.1/1 01 Sty
Witam, w jaki sposób można zrobić (a może jest gotowy szablon) formularz do logowania do gmaila we własnej domenie (google apps)? -- Piotrek