Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Rafaelo1/1 03 Paź 2011
Witam Napotkałem dosyć dziwny problem. Otóż mam w sieci WiFi laptopa z Office 2010, korzystający z serwera poczty Exim z IMAPem. Niestety co jakiś losowy czas, pojawia się taki dziwny krzak - mianowicie program zawiesza się podczas odczytywania mejla, który już wcześniej był przez niego odczytywany. Nie pomaga nic poza ubiciem Outlooka, który przy następnej próbie odczytania tej
bratPit0/15 02 Paź 2011
Witajcie, Trochę NTG ale mam prośbę do Was o polecenie jaki sprzęt stacjonarny dobrać pod XP? Mam oryginalną wersję box XP Home i chciałbym kupić używany komputer (zestaw -płyta, procesor, dysk, obudowa) na "popularnym portalu aukcyjnym", coś co będzie szybko działać pod XP (a jednocześnie żeby XP miał sterowniki do tego sprzętu), myślałem o czymś opartym na Core II Duo, operacyjnej 2
Grzegorz Niemir...2/2 30 Wrz 2011
witam na poczte przychodzi mi formularz (oczywiscie w trybie HTML), ktory jesli zaakceptuje i klikne wyslij, to zawartosc jest wysylana do serwera i dopisuje na stronie... -------- kod ------- <HTML> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> </head> <body
suvo1/1 29 Wrz 2011
witam chciałbym wyłączyć wszelkie autouzupełnianie (w najszerszym znaczeniu tego słowa) w wordzie nie ważne czego dotyczy, chcę żeby na ekranie pojawiało się to, co wystukuję na klawiaturze i nic więcej ani nic mniej. czy jest to w ogóle możliwe? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Sylwester Zarę...2/2 29 Wrz 2011
witam, mam stopkę w HTML, wkurzają mnie te czerwone obramowania tabel w nowo tworzonym e-mailu, da się to jakoś usunąć ? zbyszek
4CX2500/3 29 Wrz 2011
Płyta Asrock 775 dual 880 Pro. XP Pro SP3. Jakiekolwiek bym nie podłączył dyski (WD2TB, Hitachi 2TB, Samsung 750GB) to kanał IDE działa tylko w PIO. Wszelkie triki z reinstalacją sterowników IDE, upgrade BIOSu na nowszy, zmiana ustawień BIOSu, wymuszanie DMA w BIOSie, zmiana sterowników na inne, wpisywanie kluczy w rejestrze czy też ponowna reinstalacja systemu na nic się zdały.
Barnaba0/7 28 Wrz 2011
System XP PRO+sp3, bieżąco zaktualizowany. TheBat w wersji 5.0.20.1. Wszystko działało prawidłowo, ale od pewnego czasu uruchamianie TheBat (od kliknięcia skrótu do ukazania się okna programu) trwa 4 (!!!) minuty. System chroniony przez firewall (PC Tools), antywirus F-Secure 2011, Malwarebytes Anti-Malware 1.51.2.1300. Skanowanie systemu w/w programami niczego nie wykazuje. TheBat po
czarek1/1 28 Wrz 2011
Witam! Czy istnieje jakaś wtyczka do IE, która w zależności od strony internetowej zmienia ustawienia przeglądarki? konkretniej chodzi mi o zmianę opcji: "Do not save encrypted pages to disk" Z góry dziękuje i pozdrawiam czarek -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Andrzej0/1 27 Wrz 2011
Vista7 prof. PL Jest zainstalowana drukarka HPLJ P2050 USB Drukarka ta jest widoczna ze wszystkich aplikacji (mozna na niej drukowac) ale nie widac jej z poziomu vista-drukarki. Co moze byc przyczyna ? __________ Informacja programu ESET NOD32 Antivirus, wersja bazy sygnatur wirusow 6496 (20110926) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET NOD32 Antivirus.
horhe8/8 27 Wrz 2011
czy zdarza sie Wam (albo slyszeliscie wiarygodne wiesci o tym), że listy wysylane z gmail.com sa odrzucane przez serwery pocztowe adresata?
Uzytkownik1/1 26 Wrz 2011
Czy jest możliwość umieszczenia w dokumencie Wordowym w jakikolwiek sposób tekstu (informacji dla klienta), który nie pojawi się na wydruku ? Klient pobiera formularz w Wordzie, jest on zablokowany opcją 'wypełnianie formularzy'. Chciałbym aby w formularzu tym znalazł się krótki kilku wyrazowy tekst, który go poinformuje, ale nie będzie szpecił dokumentu po wydrukowaniu. Zakładam że ktoś
Q0/23 25 Wrz 2011
witam, ma ktoś pomysł jak obejść ograniczenie rozmiaru pamięci ram w XP? może jakeiś dyski wirtualne po 4GB czy coś podobnego?
bratPit[pr]0/2 23 Wrz 2011
Witajcie, podczas próby instalacji programu CAD wyskakuje okno "zapobieganie wykonywaniu danych -microsoft windows" , nazwa: windows installer, wydawca: microsoft corp. , później wyskakuje okno zamykania aplikacji i raportowania błędu do microsoftu, jeżeli podglądnę raport to w pozycji P1 jest msiexec.exe, próbowałem zmieniać ustawienia DEP ale nic to nie dało :/ co można z tym
RObert1/1 22 Wrz 2011
Witam, Mam bardzo poważny problem, nie mogę poradzić sobie z jedną rzeczą. Mam chroniony formularz w Wordzie. Dodałem do niego Commandbutton z makrem przekierowującym do strony internetowej. Bardzo mi zależy żeby ten Commanbutton się nie drukował, jednakże nie ma takiej opcji, w odróżnieniu od Ms Excela. Chciałbym żeby ten Commandbutton działał przy zablokowanym formularzu
alarman1/1 22 Wrz 2011
Microsoft Office Outlook 2007 SP2 Podczas okresowej autoarchiwizacji od pewnego czasu powtarza się następujący komunikat: --- Błąd przy archiwizacji folderu "xyz" w magazynie "Foldery osobiste". Folder o tej nazwie już istnieje. --- Czy ktoś się już z tym spotkał? Jak rozwiązać ten problem? -- ---- Wysłano z serwisu www.
Borafu0/3 20 Wrz 2011
Głupie pytanie o "bukwy" w XP: jak je móc wprowadzać? "Po prostu" Panel Sterowania -> i tu dodać język/klawiaturę? Czy coś jeszcze? W.P.
Q0/10 19 Wrz 2011
Witam Moja płyta się sypie, nie mam kasy na nowy cały sprzęt więc chciałbym wymienić samą płytę. Na tej jest athlon xp (barton) 2500+, 3 dyski,nagrywarka, fx 5200, 1,5gb ramu. i sobie ma to śmigać dalej na xp prof. Czy w związku ze zmianą płyty konieczna jest cała reinstalka czy wystarczą brakujące stery? Co polecicie, aby było troszkę nowsze?Sorki, że na tą grupę ale grupa sprzęt
Gienio1/1 19 Wrz 2011
Ostatnio zauwazyłem,że w nazwach folderów Outlooka Ekspres brak jest polskich znaków-np. Elementy wysłane -brak litery "ł" w tym miejscu krzaczy. To samo Elementy usunięte w miejscu "ę" Nie wiem co moze byc przyczyną ? Może znacie rozwiazanie tego problemu. Wprawdzie to drobna sprawa ale denerwuje. Proszę o pomoc. Eugeniusz
Cynio2/2 19 Wrz 2011
Witam mam tabelę z pewnymi wartościami i chciałbym, aby ciągi liczb mające ostatnią cyfrą od 0-5 np. 175.00 zaokrąglały się w dół do 170, a ciągi kończące się od 5.01-9.99 np 175.01 zaokrąglały w górę do 180. nie mam pomysłu jak się za to zabrać, czy ktoś może pomóc? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
MichaelData0/8 16 Wrz 2011
Witam Da się jakoś zmusić IE, żeby wyświetlał linki odwiedzone/nieodwiedzone w innych kolorach niż domyślne? Niby jest w opcjach, ale zmiany nie przynoszą żadnego efektu. -- marcin
andrzej1/1 16 Wrz 2011
proszę o pomoc przeprowadziłem naprawę Offisa, i utraciłem całą zawartość skrzynki meilowej, czy jest możliwość przywrócenia starych meilii -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Eneuel Leszek C...0/20 15 Wrz 2011
Mam pewien problem. Płyta, którą Posiadam posiada tryby SATA: RAID IDE oraz AHACI. Jest to płyta z roku 2006, jednak producent nie podaje sterowników SATA na IDE dla XP, ani też predefiniowanych (F6) typu SCSI Kolega wytłumaczył mi, że podanie przy instalacji Sterowników SATA w Trybie AHCI (tu producent daje możliwośc utworzenia floppy) nie ma sensu, gdyż XP nie wspiera AHCI i
Alikowski1/1 15 Wrz 2011
Witam, mam du?y problem i nie wiem jak ju? do tego podej??. Na serwerze mam zainstalowane 2 maszyny wirtualne. 1 maszyna to zainstalowany Windows SBS 2011 + 2 karty sieciowe. Pierwsza karta sieciowa pod??czona do routera i Internetu, a druga do swicha maj?cego obs?ugiwa? klient?w lokalnie. Uruchamiam kreatora po??czenia Internetowego i za ka?dym razem wykrywa mi router (chcia? ?eby
sloniu_210/1 14 Wrz 2011
Z g?ry bardzo przepraszam za crossposting. Nie wiedzia?em na kt?r? grup? powinienem skierowa? moje pytanie i posz?o te? na pl.comp.os.ms-windows.winnt, a poniewa? nie korzystam z czytnika ale z google groups to nie wiem czy FUT zadzia?a. Poszukuj? ma?ego programu, najlepiej bez GUI tylko CLI, kt?ry m?g?by mi posortowa? alfabetycznie linie w plikach tekstowych zawieraj?cych polskie lub
Janusz0/2 13 Wrz 2011
Witam ! Przy kopiowaniu wiekszych plikow pow.100mb z dysku na dysk lub na dysk zewnetrzny dochodzi do ok 10% kopiowania i system zawiesza sie nie mozna nic zrobic tylko restart. System XP sp3 dysk 1 seagate 250gb sata ,dysk 2 seagate 500gb sata dysk 3 usb 640gb Adata. Pamiec 2x1gb ddr2 Patriot ,przetestowana memtestem z pod dosu, przetestowane programem goldmemory z pod dosu zadnych
JoteR0/3 12 Wrz 2011
Pojemnosc dysku mam prawie '0'. Czy uruchomie system XP jezeli przekopiuje wszystko na nowy dysk o wiekszej pojemnosci. Pozdrawiam J.
Bulli1/1 12 Wrz 2011
Witam. wiem ?e to pewnie banalna sprawa, ale je?li kto? wie - prosz? o podpowied? jak ustawi? by z sesji administratora mo?na by?o widzie? przechwycone drukarki przez RDP.
Remek0/21 12 Wrz 2011
Jak udostepnic pliki w sieci lokalnej aby nie byly widoczne w internecie. Jak zabronie w zaporze Windows to nie widze ich rowniez w sieci lokalnej. -- jopotam
Janusz Wójcik1/1 12 Wrz 2011
Chciałbym zapytać czy w programie Word 2010 (lub w starszych wersjach) działa test czytelności (Flesch?Kincaid readability test) dla polskich tekstów a także dla angielskich? Pozdrawiam, Janusz Wójcik -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
mirekc5/9 12 Wrz 2011
Tak jak w temacie. Mam problemy z drugim komputerem. Po pierwsze - nie dzia?a d?wi?k (mimo instalacji sterownik?w wy?wietla si? "Brak urz?dze? audio". Po drugie - nie dzia?aj? sterowniki do grafiki (testowane: Catalysty 6.9, 10.02 legacy oraz zmodyfikowane stery Omega , kompilacja 4.8.442). Grafika dzia?a w trybie vgasave. Pomocy!!! psuja-winxp
mirekc0/3 12 Wrz 2011
Wczoraj kupi?em sobie nowego pendrive - GoodDrive 2GB USB 2.0 Twister Retail (w komputronik.pl) i wydaje mi si? ?e jest co? z nim nie tak. Tzn. mo?na na niego przegra?/zgra? pliki, ale nie mo?na uruchomi? z niego ?adnego pliku wykonywalnego. Ka?da pr?ba uruchomienia dowolnego programu (.exe) ko?czy si? wy?wietleniem komunikatu o b??dzie. Programy kt?re uruchomiam s? w wersji portable. Nie
MichaelData0/6 12 Wrz 2011
Uszanowanie, dostałem komputerek w którym tylko musiałem wymienić dysk. Na początku był to 80gb hd z interfejsem ATA. Chodził on jakoś dziwnie, bo prędkości osiągane przez niego sięgały zawrotnych 5-10Mb/s, więc system chodził jakby chciał a nie mógł. Po zmianie dysku na 500gb/SATA + świeża instalacja XP wszystko wydawało się pracować dość przyzwoicie. Prędkość osiągana przez dysk
Michal Kawecki0/12 11 Wrz 2011
Witajcie, Przelozylem dysk z komputera do kieszeni usb. Co i gdzie nalezy zmienic (zakladam, ze wpisy dotyczac "nazwy" napedu) aby byla mozliwosc wystartowania dysku z usb (bios ma taka mozliwosc). MJ
mk1/1 09 Wrz 2011
Witam, mam taki problem: mam outlooka zsynchronizowanego z exchange oraz utworzone równiez to konto na iPhone4 prze pare dni nie odpalałem outlooka na komputerze tylko sprawdzałem i odbierałem maile na iphone i teraz widze ze maile z tych paru dni nie zostały pobrane przez outlooka na komputerze. zalogowałem sie na serwer exchange i
Karol1/1 09 Wrz 2011
Czy ktoś może podać informację czy powyższy problem został w końcu rozwiązany? Mam taka sama sytuację z outlook 2010. RadekP napisał: > Jak rozumiem milczenie w temaci mimo kilku postow wiecej od inncyh > uzytkownikow, nadal jest uznawane za brak problemu. > Mam nadzieje ze sie myle. > > \"Radek\" wrote: > > > Witam... również dołączam się do problemu: > > Posiadam MS Windows
Jacek Maciejews...1/1 09 Wrz 2011
Hej Od wczoraj nie mogę wysłać nic na tlen.pl gdzie mam konto. Na wykresie użycia sieci widać że połączenie się nawiązuje, kilka czy kilkanaście sek trwa wysyłanie czegoś (bez względu na to czyw mailu jest załącznik czy nie) po czym następuje koniec transmisji i żadnego komunikatu. Mail dalej tkwi w niewysłanych. Mailer Opera, na pokładzie NOD32 pod XP. Już parę dni tenu miałem coś
..::Wiskoler::....0/2 07 Wrz 2011
Nie wiem czy pytam na wlasciwej grupie ale nie mam innego pomyslu. Uzywam od czasu do czasu TeamViewer w wersji niekomercyjnej. W sumie laczylem sie z piecioma osobami. W liscie wyboru ID Partnera mam wiec piec roznych ID ale nie wiem juz ktory nalezy do kogo. Nie widze nigdzie mozliwosci dopisania do ID rowniez nazwy lub chociaz inicjalow partnera. Czy wie ktos z was jak w wersji
Jacek M.0/3 07 Wrz 2011
Witam. Poszukuje bezplatnego programu do wyszukiwania aktywnych programow w Windows. Wiem, ze jest cos takiego ale teraz nie moge nic znalezc i dlatego prosze o pomoc? Z gory dziekuje. Jacek M.
Eneuel Leszek C...0/5 07 Wrz 2011
W trakcie wysyłania postu na grupę dyskusyjną, padło zasilanie w notebooku (wiem -- to niemożliwe, bo notebooka ma akumulator, ale ten akumulator jest już niewiele warty) w wyniku czego utraciłem pisany post zupełnie. :) Na szczęście (licząc się z takim niespodziewanym padem zasilania) miałem kopię bakapową, ale nie całego postu, a jedynie jego części. Po uruchomieniu notebooka nieświeża
Marcin Kloc3/3 06 Wrz 2011
Czy jest jakaś możliwość konfiguracji poczty exchange pod linux? Serwer Exchange 2010, Ubuntu Linux 11.04 + thunderbird
RObert1/1 05 Wrz 2011
Za nic w świecie nie chce mi się wyświetlić pasek górnego i dolnego marginesu w Wordzie 2003. Jestem po solidnej lekturze kilku forów i wszędzie rada jest podobna, mianowicie aby w NArzędzia -> Opcje -> Widok zaznaczyć opcje Światło między stronami. NIESTETY u mnie to NIC nie zmienia :( Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ???? -- ----
Tricki1/1 05 Wrz 2011
po zaakceptowaniu okno znika i dokument otwiera. Dzieje sie tak za kazdym razem. Prosze o pomoc -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
mokpl0/12 04 Wrz 2011
Witam. Czy są jakieś programiki, którymi dałoby się wyłączyć w W7: a) uparte tworzenie folderów 'moja muzyka' 'pobrane' itp...? b) uparte pokazywanie folderów w najrozmaitszych formach (miniaturki, playlisty) zamiast jednej (takiej samej dla wszystkich folderów w kompie) listy szczegółowej? Standardowe ustawienia (np. odnośnie pkt.b - opcje folderów, organizuj, nie
adresss@poczta....22/22 04 Wrz 2011
Czy można skonfigurować program pocztowy do odbioru poczty z konta na gazeta.pl? Pisze coś o gmailu, a ja chciałbym normalnie. -- Pozdrawiam _/_/_/_/_/_/ Malkontent _/_/_/_/_/_/_/_/_/ USUŃmalkont52@go2.pl _/_/_/_/_/
MichaelData0/4 04 Wrz 2011
Chipset VIA VT82C596B. Procek INTEL Pentium 733 MHz. Producent prawdopodobnie ECS. Zadnej dokumentacji, sterownikow, etc. Sandra nie odpala, bo ze wzgledu na brak sterownikow komputer sie wiesza i wkakuje "blue screen" Pozdrawiam, M.
Grzegorz Niemir...0/7 03 Wrz 2011
Witam zawsze jak stawiam system windows xp od zera to wydzielam osobna partycje pod system i osobna pod swap i temp'y. Pytanie od ta druga. Jaki filesystem powinienen tam dawac system plikow? Gdzies przeczytalem ze pod swap ktos dawal fat32, bo jest szybszy niz ntfs. Wynikalo to z tego, ze fat32 nie sprawdza wielu atrybutow zabieczen itp i po prostu zapis/odczyt na/z takiego dysku
Olo0/5 03 Wrz 2011
Problem jest nastepujacy. Kolega porzucil mi "na serwis" komputer leciwy dosc juz, bo kilkuletni (na Pentium 733MHz). Problem wydawal sie dosc prosty. Format, instalka, zgranie sterownikow i gotowe! Niestety przy instalacji Win XP SP2 wykoczyl problem z kopiowaniem plikow. Nie pomogly nastepujace rozwiazania: - wymiana CD ROM (nosnik, z ktorego na innych komputerach system instaluje sie
Przemysław Ryk1/1 02 Wrz 2011
Witam Jest sobie komputer z Windows 7 Ultimate x64 z podłączoną po USB drukarką Brother HL-5150D. Drukarka udostępniona w sieci lokalnej, w której komputery również korzystają z Windows 7. Instalacja na połączonych w sieć komputerach przebiega pomyślnie. Problem polega na tym, że po wydrukowaniu choćby strony testowej, na komputerach klienckich drukarka momentalnie ma status "offline".
piotrek_19771/1 02 Wrz 2011
Witajcie, Mam problem z migracją z MS Outlook 2003 na 2010. Postaram się opisać dokładnie problem: 1. mam komputer z Outlookiem 2003 a. jest na nim kilka plików .pst, z których jeden jest główny, a reszta to archiwa b. aby nie robić sobie problemów z regułami, folderami, itp - archiwizowałem stare maile w nowych plikach pst, przesuwając je z podstawowego pliku c. wszystkie maile
Skrypëk0/43 01 Wrz 2011
Od 4 lat mam komuter z OEMowym WindowsXP home. Po ostatniej burzy okazalo sie ze spalila sie zintegrowana karta sieciowa. Dodalem wiec zewnetrzna karte sieciowa nie ruszajac nic na plycie glownej i komputer dalej dziala poprawnie. Niestety windows zaczal sie burzyc i przy kazdym wlaczeniu daje mi komunikat: "Od czasu 1 aktualizacji systemu Windows na tym pc sprzęt komputera został w