Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

sumar0/6 11 Sty
Witam. Mam na dysku lokalnym katalog ze starymi smieciami, ktorego chce sie pozbyc, ale znane mi sposby jego pozbycia sie nie skutkuja, tzn skutkuja komunikatami w stylu: "Nie mozna usunac - odmowa dostepu [...] " Podobnie jest z linii polecen trybu awaryjnego. W tymze katalogu nie odpala zaden exec - tu komunikat brzmi: "System Windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia..
kajus440/20 11 Sty
Witam Od czego zależy kolejność plików w katalogu? W jednym komputerze mam tak: Fokder Folder X_pliki Y_pliki X.htm Y.htm *.avi *.txt a w drugim: Fokder Folder X_pliki Y_pliki *.avi *.txt X,htm Y.htm Na obu komputerach jest Win XP i podobna konfiguracja sprzętowa/programowa. Chodzi mi o to, że w drugim przypadku pliki htm są oddzielone od swoich katalogów innymi
teddy1/4 10 Sty
Witam, Mam problem z usunięciem linii poziomej w dokumencie word. Jest to taka szara linia. Najpierw była na początku drugiej strony, ale po cofnięciu tekstu na pierwszą stroną pojawiła się w połowie pierwszej strony, pomiędzy tekstem. Nie da się jej usunąć poprzez zaznaczenie i naciśnięcie klawisza Delete, nie da się także poprzez usinięcie jako część tabeli czy obramowania. Jak ją
Rafal Jankowski5/5 10 Sty
Moper wrote: > On 21 Gru, 01:29, Sergiusz Rozanski <write-only-with-...@media- > lab.com.pl> wrote: > >> Dobrze powiedziane, u mnie home.pl i przyległości od dawna w rynsztoku, >> dla "ambitnych" na twardo 550 nawet. Kto może nich z tamtąd ucieka bo nie >> wróżę powodzenia przy takim podejściu do sprawy, no chyba że ktoś lubi >> mieć swój relay w rblach. > > Jak piszą, podjęli
kajus440/15 09 Sty
Witam. Windows XP, przeglądarka Opera. Nie otwierają się zdjęcia w których jeden z wymiarów ma 10000 pikseli, chodzi o zdjęcia wysokiej rozdzielczości. Zamiast zdjęcia jest cieniutki pasek na górze okna a we właściwościach pliku jest na przykład: 7 514 x 10 000 pikseli @ 0 bitów na piksel Przy powiększeniu obrazka (któego w zasadzie nie widać, ale ma jakby zarezerwowane miejsce
Nie znalazlem grupy dot. laptopow wiec zapytam tu Chce kupic laptop 17" ktory z ponizszych polecacie i dlaczego 1.HP Pavilion g7 17.3''i3-2330m 4GB 500GB HD6470 brak USB 3.0 za 2100 zl 2.Samsung NP300E7A 17.3' i3-2330M 4GB 640G GT520 za 2450 zl 3.DELL Inspiron N7110 i3-2310M 3GB 320GB GT525 za 2360 zl 4.Lenovo G770 i3 2,2G 8G 750G HD6650 HDMI za 2510 zl
Maxit1/1 09 Sty
Witam, Mam problem z Exchange`m. Polega on na tym, że nadaliśmy folderowi "Public folders" (w Exchange system manager) uprawnienie "odmów wszystkim" (Microsoft server 2003 SBE). W związku z powyższym folder nie jest widoczny w Exchange manager. Próbowałem wybrnąć z sytuacji w taki sposób, że utworzyłem nowy Public Storage , utworzyłem dla niego nową bazę danych, oraz nowy folder.
spajd1/1 09 Sty
witam mam problem z plikiem zapisanym w word2003; na dole okna word`a 2003 jest parę ikonek , patrząc od lewej ostatnia to "wersje plików", tak się składa iz pracowałem na tychże wersjach..., no i niestety w word 2007 i 2010 nie mogę się dostać (lub nie wiem jak...) do tychże wersji tego pliku. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.
kacper10/10 08 Sty
Witam Na wstępie zaznaczam, że nie chce spamować, jedynie chcę wysłać info do moich klientów, którzy wyrazili na to zgodę. Szukam programu, dzięki któremu będę mógł wysłać tą samą treść, ale tak, aby odbiorca po otrzymaniu wiadomości nie widział pozostałych adresów email. Najelepiej, gdyby program miał możliwość wysyłki pojedyńczo emaili, a nie masowo do wszsytkich na raz. Korzysta
AA0/3 05 Sty
W laptopie mam BT zainstalowalem AutoMape i w niej sa COMy 1-9 a zew. BT zainstalowal sie na COMie '10' W menedzer urzadzenie jak klikne na ;Wlasciwosci nie mam zakladki 'Ustawienie portu' dlatego portu com10 Co z tym zrobic ? Jak zmienic ten przypisany COM10 na mniejszy ? pozdr.
Najczesciej zdarza sie, ze gdy przenosze ikonke strony internetowej z Eksplorera lub Firefoxa na pulpit, traci ona oryginalny wizerunek (logo) firmy zmieniajac go na ikonke przegladarki. Co poczac by temu zapobiec? Pzdr Krzys'
kac011/1 04 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać zakres dat. Jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1>
ceres_pl1/1 04 Sty
Witam, od jakiegoś czasu mamy w firmie problem z Outlookiem2010 na Win7 64bit. Pobiera wiadomości z serwera wybiórczo - kilka pobierze, kilka zostawi. Resztę sobie dociągnie za kilka dni. Albo i nie. Czasem po odpaleniu kompa rano okazuje się że 2-3 wiadomości zniknęły. Po 2 dniach pojawiają się jako nieprzeczytane. I takich kwiatków jest więcej. Od końca grudnia szukam jakiegoś
piter1/1 03 Sty
Poszukuję rozwiązania na duplikujące się kontakty w Outlook 2010 podczas synchronizacji z telefonem. Problem trudny do rozwiązania po stronie oprogramowania telefonu i synchronizatora KIES - Wave II. Funkcja zapobiegania tworzeniu się duplikatów w samym Outlook'u najwyraźniej nie jest skuteczna w przypadku synchronizacji z urządzeniami mobilnymi. --
kac011/1 03 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać daty jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1> oraz
astro2/2 03 Sty
Witam, ponieważ Google Apps nie jest juz dostepne dla organizacjinon profit w naszym kraju, proszę o opinię i porównanie z prokonto.pl. Chodzi mi o założenie ok 50 kont pocztowych (za darmo) dla stowarzyszenia no-profit we własnej domenie. Google apps oferuje usługę nieodpłatną ale dla szkół i uczelni. Nie chodzi o usługi dodatkowe (kalendarz, dokumenty itp.), ale o sama pocztę we
PC0/1 02 Sty
Od samego początku dziwnie, choć tak samo, zachowują się różne wersje IE. Problem dotyczy kart ale tylko tych otwartych za pomocą ?Otwórz w nowej karcie? W nieskończoność trwa na nich łączenie. Jak otworzę ręcznie nową kartę to mogę wyświetlić dowolną zawartość. Natomiast jak coś linkuję to ?Trwa łączenie? się nie kończy. Zainstalowałem wersję 9.0 ale zachowuje się tak samo.
kac011/1 02 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać daty jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1> oraz
Piter S.1/1 01 Sty
Witam, w jaki sposób można zrobić (a może jest gotowy szablon) formularz do logowania do gmaila we własnej domenie (google apps)? -- Piotrek
diego241/1 30 Gru 2011
Ćwiczenie dotyczy modyfikacji projektu wypożyczalni książek. Należy zmodyfikować projekt, aby na formularzu rejestracji zdarzenia wypożyczenia książek można było zapisać informację o nazwisku bibliotekarza, który dane zdarzenie rejestrował (jako podpowiedź dodam, że należy utworzyć nową tabelę przechowującą nazwiska bibliotekarzy oraz odpowiednio zmodyfikować relacje i tabelę rejestru).
andromeda0/2 30 Gru 2011
Witam Pojawia mi sie cos takiego przy roznych okazjach: http://imageshack.us/photo/my-images/27/nastronie.jpg/ Czy ktos wie skad sie bierze ten komunikat. Powoduje ona zamykanie stron i niektorych aplikacji. Dziekuje
demeons2/2 30 Gru 2011
Witam. Mam następujący problem. W skrzynce odbiorczej mam ostatnią wiadomość z 19.12.2011 później jest wyrwa i później mam od 12.11.2011 i starsze. Nie wiem co się z nimi stało, jak je odzyskać. W wiadomościach wysyłanych wszystko jest w porządku, mam wszystkie wysłane wiadomości. Sprawa dotyczy outlooka 2010. -- ---- Wysłano z
Piotr Palusińs...0/2 30 Gru 2011
Nie moge uruchomic zadnych skanerow online. Strony sie zamykaja z komunikatem: http://imageshack.us/photo/my-images/27/nastronie.jpg/ pomocy
Sylwester Zarę...2/2 30 Gru 2011
Witam. Mam problem a mianowicie, kiedy wysyłam maila do klientów stosuje tło firmowe(nagłówek), odbiorca który otrzymuje maila, otrzymuje go w sposób taki, że tło firmowe(nagłówek) zrobił się razy 6, powielił się w ten sposób że utworzył tło całego maila, co powoduje że treść się zlewa i nie można poprawnie odczytać wiadomości. O co chodzi? Proszę o pomoc --
Promirek1/1 29 Gru 2011
Czy w końcu ktoś rozwiązał ten problem? MarcinCz napisał: > Witam! > > Niestety nie jest to dla mnie rozwiązanie problemu. Mamy w firmie systemy, > które wymagają separatora dziesiętnego w formacie kropki, a każdorazowa > zmiana ustawień regionalnych nie wchodzi w rachubę. Potrzebuję rozwiązania > umożliwiającego poprawne korzystanie z aplikacji MS Office przy zmienionych >
mariusz_Mariusz...1/1 29 Gru 2011
Witam, mam problem z laptopem, a mianowicie po wciśnięciu przycisku zasilania pojawia się tylko obraz z logiem TOSHIBA gaśnie i nic się wiecej nie dzieje. Tryb awaryjny nie uruchamia się po wciśnięciu f8. Nadmienie, że wczesniej usunąłem pliki tymczasowe z dysku oraz włączyłem funkcję wyłączania laptopa po zamknięciu klapy. -- ----
robguz04791/1 29 Gru 2011
Dlaczego w trakcie synchronizacji BlackBerry z Outlook 2007 usuwane są w kalendarzu starsze terminy niż dwa tygodnie temu. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Hubert1/1 29 Gru 2011
Zorba napisał: > Witam, > > Podczas instalacji BCM automatycznie instaluje się MS SQL Server 2005 > Express, gdzie program tworzy swoją lokalną bazę danych. Czy istnieje > możliwość popdpięcia się do uprzednio stworzonej bazy danych \"pełnego\" SQL > Server 2005 lub 2000? > > Z góry dziękuję za pomoc. Robimy to tak: plik>busines contact manager>zarządzaj bazami
grzymo1/1 29 Gru 2011
Witam wszystkich! Potrzebuję pomocy informatyka. Mam taką pracę do wykonania w programie Microsoft Word i nie wiem jak to zrobić;( Liczę na pomoc kogoś z was. Polecenia są następujące: 1. Ustawienia strony lewy margines 5+ numer prawy odpowiednio mniejszy 2. Wykonać polecenie ,,=rand(42,10)? 3. Powstałe akapity przekształcić w listę numerową, interlinia 1, czcionka 10 Times New Roman,
michaelj1/1 29 Gru 2011
Dzień dobry mam dziwny problem i nie mogę znaleźć rozwiązania, dlatego postanowiłem napisać tutaj. moja szefowa na swoim komputerze ma konta wszystkich pracowników i sprawdza sobie wiadomości, i mam pracownika który posiada dwa konta. i finał jest taki, że ten prawcownik dostaje wybiórczo emaile od wszystkich, nie tak jak szefowa że ma pełen monitoring. czy możecie mi jakoś pomóc?
Wojciech Wrodar...1/1 28 Gru 2011
W dniu 2011-11-24 19:11, yaroo pisze: > > Stworzyłem szablon dokumentu Word zawierającego marginesy + nagłówek i > stopkę (różne na głównej i inne na podstronach). > Po wklejeniu tekstu, 10 stron, z innego dokumentu nagłówek i stopka > poznikały, a raczej przesunęły się na strony końcowe. > Teraz na stronie 7 jest nagłówek/stopka ze strony głównej, a na 8,9 i > 10 nagłówek/stopka
Grzegorz Niemir...0/2 27 Gru 2011
Serdeczne życzenia świąteczne i noworoczne P.T. Grupowiczom !!! Panowie, pomóżcie Mam w sieci wiele xpeków, w tym serwer na xp ( tak musi być) i jeszcze więcej userów z - niestety - pełnymi uprawnieniami. Ludziki używają sobie np. control userpasswords2 i mają moje wysiłki w Bardzo Dużym Poważaniu. Jakie pakiety typu tweak dla xp prawdziwie ochronią np. hasła do kont przd
KK1/1 23 Gru 2011
Witam, mam pytanie: jak skonfigurowa? Microsoft Outlook 2003 aby ca?? poczta na bierz?co by?a zrzucana do pliku .pst? Zale?y mi na tym aby w rozwijanym menu .pst (foldery osobiste) widocznym, po lewej stronie by?y wszystkie elementy jak w skrzynce "on- line" tj.: skrzynka odbiorcza, elementy usuni?te itd. Kiedy? tak mia?em skonfigurowan? skrzynk? ale zapomnia?em jak to skonfigurowa?.
KK1/1 23 Gru 2011
Witam, jak skonfigurowa? Microsoft Outlook 2003 aby czytnik przerzuca? na bie??co do pliku .pst bez ustawiania ?adnych regu?. pzdr
KK1/1 23 Gru 2011
Witam, mam pytanie: jak skonfigurowa? Microsoft Outlook 2003 aby ca?? poczta na bierz?co by?a zrzucana do pliku .pst? Zale?y mi na tym aby w rozwijanym menu .pst (foldery osobiste) widocznym, po lewej stronie by?y wszystkie elementy jak w skrzynce "on- line" tj.: skrzynka odbiorcza, elementy usuni?te itd. Kiedy? tak mia?em skonfigurowan? skrzynk? ale zapomnia?em jak to skonfigurowa?.
Bartłomiej Syr...2/2 21 Gru 2011
Witam, IIS nie respektuje ustawie? trybu pasywnego FTP i ca?y czas korzysta z zakresu port?w systemowych. O czy mog?em zapomnie? podczas konfiguracji? Ustawi?em zgodnie z http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd421710%28WS.10%29.aspx IIS 7, FTP 7.5 (SSL), Windows 2008 SP1 32bit -- guzik
MarBar0/4 19 Gru 2011
Witam, sorry jesli troche OT mam przygotowac prezentacje ktora zawierac bedzie konturowa mape Europy z podzialem politycznym i przy wskazywaniu / wybieraniu ktoregos z krajow / konturow ma sie od wypelniac lub animowac jak zrobic taka interakcje najprosciej pozdrawiam Domanw
DD1/1 19 Gru 2011
Witam, musze wykonac import wiadomosci z poczty systemu Windows do MS Outlook 2010. Problemem jest to iz poczta systemu Windows ulegl uszkodzeniu (program) baza jest czytelna dla Outlooka 2010 (widoczne ikony kopert). W jaki sposob masowo wykonac import wszystkich wiadomosci w roznych folderach i podfolderach ? Przeciaganie plikow po miedzy exploratorem a Outlookiem daje efekt ale w
stalowe1/1 15 Gru 2011
witam, mam problem z usuni?ciem has?a u?ytkownika. U?ytkownik z prawami administracyjnymi, has?o znam ale usuwanie nie jest mo?liwe bo 'has?o jest wymagane w zasadach has?a/konta' czy jako? tak. W zasadach konta has?o nie jest wymagane, mo?e mie? zerow? d?ugo?? itp. Nie pomaga tryb awaryjny, nie dzia?a r?wnie? przez 'net user'. Czy przyczyn? mo?e by? jaki? crapware od lenovo (rzecz si?
Jacek W.0/3 14 Gru 2011
Szukam jakiejś w miarę ładnej (normalnej - nie kanciatej) czcionki rastrowej, większej niż 10x18, która to jest dostarczona z systemem XP. Ktoś może mi jakoś pomóc? Człowiek coraz starszy, monitor coraz większy a tryb tekstowy ten sam ;-) Nie chcę stosować czcionek TTF bo stary DOS-owy program zostawia jakieś ślady za kursorem i śmieci po ekranie - w rastrowych ten efekt nie
Grzegorz Niemir...0/18 13 Gru 2011
chciałbym uruchomić probram z zadanym priorytetem, czy da się zrobić skrót do aplikacji żeby uruchamiał ją z zadanym priorytetem? może ktoś podeśle linka informacji na ten temat? albo jak pod XP się uruchamia programy z odpowiednimi parametrami?
Jacek Maciejews...2/2 13 Gru 2011
Zainstalowałem (z automatu, na poprzednią wersję) sobie v. 11.60 i mam kłopot. Źle działa antyspam. Kliknięcie w ikonę Spam nie zaznacza maila jako spam ani nie odznacza już zaznaczonego. Katalog Spam jest zawsze pusty, choć niektóre maile są kwalifikowanie jako spam na podstawie kryteriów pozostałych z wcześniejszej wersji Opery. Działa jedynie "Przenieś spam do kosza". Ktoś ma moze
M?0/7 10 Gru 2011
witam, poszukuje programu blokujacego wszystkie strony www z mozliwoscia udostepnienia tylko wybranych witryn. programy typu benjamin odpadaja - zbyt proste w obejsciu. edycja pliku host rowniez odpada. googluje oczywiscie ale moze ktos cos zna sprawdzonego ;) pozdrawiam Marcin
Andres1/1 09 Gru 2011
Witam, Mam pewien kłopot. Posiadam Outlooka 2007. Otoz cos mi sie zmienilo w tresci nowej wiadomosci, tzn w piewrszym wersju jak kliknę kursorem, to na górnym pasku wyskakuje zakładka "narzędzia tabel" a aj w wiadomosci mam mala czcionke. Oczywiscie moge to manualnie zmiienic w narzedziach wiadomosci, ale zmiana na stale w ustawieniach poczty narazie mi nie przynosi efektow.
Dawid13461/1 09 Gru 2011
Witam. I jest ktoś mądry kto zna rozwiązanie ? Bardzo proszę o przesłanie mi instrukcji jak dodać do menu kontekstowego blokowanie nadawców.Co do instrukcji to muszę zaznaczyć że nie jestem programistą ani nawet informatykiem, ale bez obaw kilka lat już komputer obsługuję. A jeszcze lepiej było by gdyby była możliwość podmiany jakiegoś pliku i żeby mi ktoś przesłał taki pliczek.
leon1/1 06 Gru 2011
Witam. Dostalem e maila z załącznikiem typu Internet E-Mail Message i nie mogę go otworzyć żadnym programem. Szukalem w google i nic nie znalazłem albo źle szukalem. Uzywam programu pocztowego OE. Czym go otworzyć. Pozdrawiam Leon
Grzegorz Niemir...2/2 04 Gru 2011
Uzytkownik "fred" <fred_ra@gazeta.pl> napisal w wiadomosci news:jb81a5$br0$1@inews.gazeta.pl... > Czy ktos wie co sie stalo z news.onet.pl.Przestalo mi dzialac. Zauwazylem to samo i przeszedlem na serwer ICM, ale nie moge z niego czytac wiadomosci z grupy pl.misc.samochody. -- PP
Grzegorz Niemir...1/1 02 Gru 2011
fred <fred_ra@gazeta.pl> napisał(a): > Czy ktoś wie co się stało z news.onet.pl.Przestało mi działać. Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, iż serwis niusy.onet.pl został zamknięty. Onet zrezygnował ze świadczenia usługi grup dyskusyjnych i w związku z tym serwer NNTP news.onet.pl również został zamknięty. Zachęcamy do korzystania z alternatywnych serwerów niusowych i
gadacz0/2 01 Gru 2011
Witam Na dysku w moim laptopie mam jedna partycje. Chce go podzielic na dwie partycje. Czy po podziale dysku C na partycje wciaz bedzie mozliwe odtworzenie dysku z ukrytej partycji (ALT+F10)? Laptop Acer.
Grzegorz Niemir...0/13 01 Gru 2011
Czy jest jakiś sposób/program umożliwiający powiększenie nieskalowalnego oka programu? mam kilka starych programów o oknie szerokości max. 800 punktów które na ekranie ekranu HD są małe i niewygodne w obsłudze, niestety mają stały rozmiar i jedynym sposobem ich powiększenia jest zmiana rozdzielczości ekranu co nie wchodzi w grę bo jednocześnie używam programów pracujących w dużej