Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Andres1/1 09 Gru 2011
Witam, Mam pewien kłopot. Posiadam Outlooka 2007. Otoz cos mi sie zmienilo w tresci nowej wiadomosci, tzn w piewrszym wersju jak kliknę kursorem, to na górnym pasku wyskakuje zakładka "narzędzia tabel" a aj w wiadomosci mam mala czcionke. Oczywiscie moge to manualnie zmiienic w narzedziach wiadomosci, ale zmiana na stale w ustawieniach poczty narazie mi nie przynosi efektow.
Dawid13461/1 09 Gru 2011
Witam. I jest ktoś mądry kto zna rozwiązanie ? Bardzo proszę o przesłanie mi instrukcji jak dodać do menu kontekstowego blokowanie nadawców.Co do instrukcji to muszę zaznaczyć że nie jestem programistą ani nawet informatykiem, ale bez obaw kilka lat już komputer obsługuję. A jeszcze lepiej było by gdyby była możliwość podmiany jakiegoś pliku i żeby mi ktoś przesłał taki pliczek.
leon1/1 06 Gru 2011
Witam. Dostalem e maila z załącznikiem typu Internet E-Mail Message i nie mogę go otworzyć żadnym programem. Szukalem w google i nic nie znalazłem albo źle szukalem. Uzywam programu pocztowego OE. Czym go otworzyć. Pozdrawiam Leon
Grzegorz Niemir...2/2 04 Gru 2011
Uzytkownik "fred" <fred_ra@gazeta.pl> napisal w wiadomosci news:jb81a5$br0$1@inews.gazeta.pl... > Czy ktos wie co sie stalo z news.onet.pl.Przestalo mi dzialac. Zauwazylem to samo i przeszedlem na serwer ICM, ale nie moge z niego czytac wiadomosci z grupy pl.misc.samochody. -- PP
Grzegorz Niemir...1/1 02 Gru 2011
fred <fred_ra@gazeta.pl> napisał(a): > Czy ktoś wie co się stało z news.onet.pl.Przestało mi działać. Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, iż serwis niusy.onet.pl został zamknięty. Onet zrezygnował ze świadczenia usługi grup dyskusyjnych i w związku z tym serwer NNTP news.onet.pl również został zamknięty. Zachęcamy do korzystania z alternatywnych serwerów niusowych i
gadacz0/2 01 Gru 2011
Witam Na dysku w moim laptopie mam jedna partycje. Chce go podzielic na dwie partycje. Czy po podziale dysku C na partycje wciaz bedzie mozliwe odtworzenie dysku z ukrytej partycji (ALT+F10)? Laptop Acer.
Grzegorz Niemir...0/13 01 Gru 2011
Czy jest jakiś sposób/program umożliwiający powiększenie nieskalowalnego oka programu? mam kilka starych programów o oknie szerokości max. 800 punktów które na ekranie ekranu HD są małe i niewygodne w obsłudze, niestety mają stały rozmiar i jedynym sposobem ich powiększenia jest zmiana rozdzielczości ekranu co nie wchodzi w grę bo jednocześnie używam programów pracujących w dużej
Tomasz1/1 30 Lis 2011
Witam Mam w szkole pracownię opartą o SBS2004 (edycja finansowana przez Ministerstwo Edukacji Narodowej). Otrzymałem ostatnio cztery komputery z systemem Windows 7 Home premium. Chciałem udostępnić internet dla tych maszyn, ale dodanie do domeny nie jest możliwe. Możliwe jest korzystanie z internetu poprzez zdalny pulpit , ale wymaga to znajomości hasła administratora i dostępu do
SZ0/10 29 Lis 2011
Witam Mam problem z uruchomeniem dwoch urzadzen USB 1. Skaner Plustek Optic Slim 2420 2 Kamera Creative Live! Cam Socialize (VF0640) Nie jest to typowy konflikt urzadzen. System nic nie pokazuje w tek kwestii. Jezeli odlacze jedno i drugie i podlacze w kolejnosci: 1. Skaner Kamera - dzialaja oba 2. Kamera Skaner - skaner nie dziala, ale system go wykrywa (jest widoczny w Moj
R.e.m.e.K0/2 28 Lis 2011
Mój W7 jest odrobinkę ciut przewrązliwiony i krzyczy że mało mu RAMu (swap wyłączony) kiedy faktycznie ma go jeszcze prawie 1.5GB. Co mogę mu zrobić że przestał jojczyć, albo żeby chociaż przestawić tę wartośc na inna? Funkcjonalność jest ok, ale 25% tolerancji to trochę przegięcie... -- Adam 'Adak' Kępiński adak61@tlen.pl GG: 1004327 "Nie ma dobrych wyborów, może być tylko
MM0/6 26 Lis 2011
coś pożera mi dysk twardy, usuwam jakieś dane, ale ciągle ilość wolnego miejsca spada... co jest grane? już nie mam czego kasować...
Rafa?0/5 24 Lis 2011
Chcialem miec 2 systemy na laptopie. Przestawilem w bios dysk na IDE i mam do wyboru dwie partycje: C: na ktorej sa pliki windows 7 i druga bez litery dysku ( windows 7 widzi ja jako system) Na ktorej instalowac xp?
MK1/1 24 Lis 2011
robert sosnowski napisał: > witam > w tej chwili jestem uzytkownikiem WINDOWS 7 64-bity + OUTLOOK 2010 32-bity > lub 64-bity + PAMLPTOP WINDOWS MOBILE 6.1 > w tej konfiguracji nie mogę połaczyc się i schynchronizowac dane komputer + > palmptop. pojawia mi się komunikat : > "Brak domyślnego klienta poczty lub bieżący klient poczty nie może spełnić > żądania obsługi wiadomości.
JoteR0/3 23 Lis 2011
Witam. Mam problem z WindowsMail, jak przeglądam wiadomości na grupie to układają mi się w kolejności wysłano, ale jeżeli wiadomość ma odpowiedź z datą późniejszą to ustawia się z datą odpowiedzi. Jak go skonfigurować, żeby było tak jak w zwykłym outloku expresie, albo jaki czytnig grup dyskusyjnych najbardziej zbliża się w obsłudze do outlooka expresa. Rafal
irczysko2/2 23 Lis 2011
Witam Jak zaimportować wiadomości z Outlook Express-a z komputera z WinXP na nowy komputer z Win7, gdzie jest zainstalowany Microsoft Outlook 2010, a wiadomo, że nie ma Outlook Express-a i dlatego bezpośredni import w Outlook 2010 nie jest możliwy. pozdrawiam inst4nce
Krystek2/2 22 Lis 2011
WItam, Probowalam przeniesc poczte i kontakty z WIndows Mail w Windows Vista do nowego WIndows Live Mail w Windows 7. Mimo, ze krok po kroku wszystko sie zgadzalo, program Windows Mail nie chce sie uruchomic, mysli w nieskonczonosc i wiesza sie caly komputer. Nie wiem gdzie zrobilam blad ale mam nadzieje ze jest jakis lepszy i latwiejszy sposob na przeniesienie poczty. Jakies rady?
Marek0/3 22 Lis 2011
Mam orginalny windows 7 i chcialem zainstalowac windows xp. Wiem ze mozna tak zrobic i potem zadzwonic do microsoft i zrobic aktywacje przez telefon. Orginal plytki do winxp prof mam tylko nie mam klucza tymczasowego do niej. Skad go moge pozyczyc?
sanbaj1/1 21 Lis 2011
Jak ustawić Outlooka, żeby ściągał z gmaila tylko wiadomości ze skrzynki odbiorczej, a nie również te wysyłane przezemnie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
R061/1 21 Lis 2011
Mam następujący problem! Komputery lokalne na Win7 logują się przez zdalny pulpit do serwera Windows 2008 R2 Enterprise. Drukarki drukują normalnie i nie ma z nimi kłopotów, jednak jak loguje się jako Admin do serwera nie widzę żadnej przekierowanej drukarki oprócz moich. A co za tym idzie nie moge konfigurować ich akcesoriów na czym mi zależy.Zaznaczę że kiedyś wydaje mi się że
Cynio2/2 18 Lis 2011
Witajcie, Otóż musiałbym stworzyć wykres, który zostanie ograniczony innym wykresem. Zaraz wytłumaczę. Istnieje pewien wykres w1 (punktowy) z danymi na osi x i y. Mam także wykres w2 i wprowadzone już jego dane osi x. Chciałbym, by excel(2007) stworzył takie wartości y dla wykresu w2, by nie były one większe niż wartości y wykresu w1. Da mi to możliwość ustalenia tych właśnie
arturD3/3 18 Lis 2011
W pewnej szkole dane dotyczące "czytelnictwa" wyglądają następująco: klasy I, 99, 70, 133 klasy II, 80, 66, 212 klasy III, 87, 74, 346 klasy IV, 96, 92, 514, gdzie kolejne dane oznaczają: klasy, sumę uczniów klas, liczbę czytelników w klasach, liczbę wypożyczeń w klasach. 1. W arkuszu kalkulacyjnym umieść powyższe dane. 2. Utwórz zestawienia: a) liczbę wszystkich
raafik1/1 17 Lis 2011
Witam serdecznie. Jestem opiekunem pracowni komputerowej w szkole. Dwa dni temu podczas zajęć, jednostki klienckie zaczęły się zawieszać a po restarcie już się nie połączyły z serwerem (SBS2008). Ponowne uruchomienie serwera nic nie dało. Co więcej na serwerze nie można połączyć się z internetem - przeglądarki pokazują błąd serwera proxy. Nadmienię, że wszystkie konfiguracje nie
Grzegorz Niemir...2/2 16 Lis 2011
Mam problem z programem Outlook express - zawiesza się podczas wysyłania wiadomości i wyświetla komunikat o błędach ( bez podania szczegółów błędu ). Wiadomość wyświetla się w elementach nadawczych i program wysyła ją kilkanaście razy na ten sam adres - wiadomość dochodzi do Adresata wiele razy. W elementach wysłanych nie ma żadnej informacji o przesłaniu niniejszej wiadomości. Jak
JoteR2/2 16 Lis 2011
Ostatnio kupilem kompa i mam tu zainstalowana standardowo poczte windows live. Dzisiaj zrobilem konfiguracje konta ale mam problem. Sciagam maile na komputer ale maile nadal sa na serwerze i moge je przejrzec np. przez www. Co zrobic aby maile byly sciagane na komputer i byly usuwane z serwera?
ML1/1 16 Lis 2011
Witam, Ostatnio postawiono przede mną zadanie zabezpieczenia firmowej sieci oraz poszczególnych jednostek (z szczególnym uwzględnieniem ochrony danych osobowych). Niestety sieć stoi na niezarządalnych przełącznikach a na stacjach roboczych jest XP, Vista lub 7-ka w wersjach home. W firmie stoi jeden serwer na Win 2008 STD (wykorzystywany jako serwer plików) Był bym wdzięczny,
Michal Kawecki0/5 15 Lis 2011
dlaczego na niektórych komputerach z XP nie ma zakładki "zabezpieczenia" we właściwościach folderu? w komputerach tych nie ma też opcji "użyj prostego udostępniania", coby można ją było wyłączyć... jak uzyskać "udostępnianie" i "zabezpiecznenia" w windows 7? czy można wejść przez panel sterowania do narzędzi administracyjnych?
Nostradamus0/2 15 Lis 2011
Po porannym uruchomieniu kompa ( Win 7 64 bit) okazało się, że zniknęły ikony pozwalające na szybkie uruchamianie z paska zadań. Nie można ich też na nowo tam umieścić. Znacie jakieś lekarstwo? Z góry dziękuję
Przemek1/1 14 Lis 2011
witam, problem polega na tym, że przy "skrzynka odbiorcza" widnieje 2, czyli tak jakby były 2 nieodczytane wiadomości. po sprawdzeniu wszystkich maili okazuje się, że wszystkie wiadomości są przeczytane. sprawdzone zostały również inne katalogi i nie ma w nich wiadomości do odczytania. jak to naprawić? -- ---- Wysłano z serwisu www.
bartlomiej1/1 14 Lis 2011
Witam. Mam problem następującej materii: Chciałem ustawić sobie szablon dokumentów firmowych, oferty itd. W tym celu ustawiłem sobie tło z materiałów firmowych. I wszystko wygląda ok, aż do miejsca gdy zmienię rozmiar dokumentu np. gdy powiększę sobie stronę tło nie powiększa się wraz z tą stroną tylko pozostaje w swoim rozmiarze i moim oczom ukazuje się kolejne kopia obrazka. Problem
jachu1/1 14 Lis 2011
Witam, Wysyłając @ z podpisem elektronicznym i załączonym dowolnym plikiem (doc, xls, pdf) odbiorcy nie otrzymują załączników. jak ustawić o2003 by był i podpis i załączniki. pozdr, p. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
asia1/1 14 Lis 2011
Witam, Ostatnio w trakcie pracy na Wordzie niechcący coś wcisnęłam i zjadło mi marginesy górny i dolny, boczne zostały normalnie. Niestety nijak nie da się zmienić marginesów w menu układ strony - marginesy, bo nawet jeśli tam są ustawione to na dokumencie margines=zero, w druku zresztą też. Czy ktos ma pomysl co z tym można zrobić? Będę wdzięczna za pomoc. --
Pingu1/1 14 Lis 2011
Witam . Bardzo proszę o podpowiedź.Otóż zrobiłem folder reklamowy o konkretnych wymiarach/ oczywiście w Wordzie/ W momencie kiedy drukuje go ma on powiększony wymiar o około 1 cm. Nie zostaje mi wtedy nic innego jak brać nożyczki:) Może ktoś podpowie mi jak to zrobić by rozmiar po wydruku był taki sam jak z projektu.Z góry dziękuję --
jachu1/1 14 Lis 2011
Witam, Wysyłając @ z podpisem elektronicznym i załączonym dowolnym plikiem (doc, xls, pdf) odbiorcy nie otrzymują załączników. jak ustawić o2003 by był i podpis i załączniki. pozdr, p. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ireka@poczta.on...1/1 13 Lis 2011
Mam problem z poczta windows live przy każdym uruchomieniu poczty otwierane są 4 nieznane pliki exe o różnych nazwach i windows vista blokuje otwarcie tych plików. Jest to denerwujące otwieranie się tych plików, za każdym razem musze 4 razy klikać żeby okna się schowały. Co zrobić żeby zapobiec otwieraniu się tych plików.
Sdsdas2/2 11 Lis 2011
Jak wyłączyć usługę WINDOWS SEARCH? Szukałem podpowiedzi na forach, mimo to nie mogę wyłączyć. Dodam, że nie jestem zbyt obtrzaskany w tej dziedzinie, dlatego jeśli jest ktoś cierpliwy i wytłumaczy jak to zrobić....
Bies0/16 11 Lis 2011
Mój system Win XP SP3 Home. System niedawno odtworzony z obrazu - czysty. Po otwarciu podglądu zdarzeń i przejrzeniu kilku zakładek, program, jak i cała konsola zarządzania komputerem zawiesza się. Tylko menedżer zadań może ją zamknąć. Myślę, że powodem jest gdzieś błąd w rejestrze. Bies
makar421/1 09 Lis 2011
Otrzymałem tabelaryczne zestawienie utworzone w Word 2010 (4 kolumny, 6500 wierszy), z którego to zestawienia chciałbym usunąć wiersze, zawierające powtarzający się zestaw znaków - pobieżnie szacując, ok 30% wierszy. Jak to zautowatyzować ? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ja0/5 08 Lis 2011
Witam. Przychodze do państwa z nastepujacym problemem. Instalowałem u brata na komputerze windowsa xp na nowo bo miał za duzy bałagan. Zainstalowalem system, ale zauwazylem, ze cos skopałem w trakcie przydzielania miejsca na dane partycje wiec postanowilem zainstalowac system ponowanie, aby skasowac dane partycje. Wiec włozyłem plyte pojawia sie komunikat, ze dany klawisz spowoduje
Przemysław Ryk0/2 07 Lis 2011
Witam. Po wpisaniu w przegladarce adresu strony otwiera sie ona w nowym oknie. Taka sama sytuacja wystepuje gdy w GOOGLE.PL wyszukuje dana fraze i dam ENTER lub SZUKAJ- otwiera sie nowe okno IE 8 z tym wyszukaniem. Jaka jest tego przyczyna? Jak to naprawic?
news@UNKNOWN0/3 07 Lis 2011
zawsze jak korzystam z neta z konta gościa, to na tym koncie dzieją się jakeiś dziwne rzeczy, na przykład znika przycisk start, pasek zadań zajmuje pół ekranu i nie można nic z nim zrobić, ktoś wie o co chodzi? jak znajomi chcą korzystać z internetu z mojego kompa to im włączam konto gościa, nie mam pojęcia co oni tam robią, ale zawsze potem objawy są podobne, czy wchodzenie do
KK1/1 07 Lis 2011
Witam, Szanowni forumowicze posiadam powy?szy model laptopa tj. Dell Inspiron 1525 z us?ug? Orange Free. Chcia?em przeinstalowa? system Vista z ukrytej partycji recovery. Mam pytanie czy nowo zainstalowany system z owej partycji b?dzie zawiera? wszystkie potrzebne sterowniki do obs?ugi laptopa i co wa?niejsze sieci za pomoc? us?ugi Orange Free? Mo?e kto? ma do?wiadczenie w tej kwesti?
Jozef1/1 07 Lis 2011
witam, mam problem z dokumentem, który pisałem w wordzie 2010, w tekście wykorzystywałem symbole fonteczne np. /k?n?t?n.d??nt?.si/ , po konwersji do trybu zgodności word 2003 wyświetla jakieś kwadraciki i rozwala całe słowo. czy znacie może jakieś remedium??? Pozdrawiam i dzięki z góry za odp. Jozef -- ---- Wysłano z
eMCeH2/2 07 Lis 2011
W jaki sposób można ustawić sortowanie tak aby wiadomości z poszczególnych adresów email wpadały do odpowiedniego folderu -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
pch03171/1 07 Lis 2011
IE zmienia rozszerzenia plików, których końcowa część nazwy to zip.xades na zip.xml. Firefox zapisuje zip.xades jako zip.xades. Co zrobić, aby IE nie zmieniał rozszerzenia pliku? Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
John Smith1/1 06 Lis 2011
Witam Grupę, ostatnio w Wordzie 2007 zniknęła mi funkcja polegająca na tym, że rozpoczynając pracę z listą numerowaną, Tab przesuwa numerację o jeden poziom 'w dół'. Nie mam pojęcia jak to przywrócić do normy. Próbowałem usunąć szablon normal.dotm ale nie działa. Pewnie to banał, ale wkurza. Jakaś rada? Marcin
Marek0/1 06 Lis 2011
Witam:) Od momentu reinstalacji Windows XP SP3 na moim lapku Asus X51R pojawił się problem z samoczynnym wyłączaniem się opcji hibernacji (Panel Sterowania->Opcje zasilania-> Hibernacja->Włącz hibernację) po przyciśnięciu przycisków Fn+F2, które powinny wprowadzić komputer w hibernację, ale wprowadzają go w stan uśpienia. Odhaczenie tej opcji nie zdarza się za każdym razem
MM0/2 05 Lis 2011
Chce przenieść system i dane na nowy dysk SSD Myślałem że użyje GHOSTa i po sprawie, jednak pojawiają się pewne wątpliwości, chodzi o offset i jego zmianę z 63 na 64 sektor Czy jak system zostanie przeniesiony to ten offset muszę zmienić, a jak zmienię to stracę dane. Jak to zrobić, aby było dobrze? :)
dswierczynski1/1 04 Lis 2011
Witam. Od pewnego czasu mam problem w firmie z odbieraniem emaili z załącznikami tak powyżej 1MB. Mam 5 identycznych komputerów HP z windows 7 64 bit i Office 2010 PL 64 Bit, łącze dsl 6Mbit z tpsa. Wysyłamy i dbieramy pocztę z duzymi załącznikami tak od 2MB do 16MB czasem nawet 20MB i nie było nigdy problemów. Na chwilę obecną nie ma możliwości pobrać poprzez Outlook takich emaili.
Grzegorz Niemir...27/27 03 Lis 2011
w sumie, to pytanie do Grześka: czy i kiedy (pytam z raz w roku, mniej wiecej :) OEPowerTool bedzie obslugiwal szyfrowane konta, typu gmail?
lirtex1/1 02 Lis 2011
Witam, mam pytanie odnośnie MS Exchange 2010. Czy jest możliwość udostępnienia w outlooku tylko jednego folderu a nie całej skrzynki odbiorczej. Chodzi mi o to, że jak w skrzynce odbiorczej utworze sobie jakiś nowy folder to chciałbym udostępnić tylko tej jeden a nie całą skrzynkę. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. lirtex --