Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Krzysiek2/2 13 Wrz 2010
Witam, Bardzo proszę o pomoc w konfiguracji Outlook 2007: w ustawieniach Zaawansowanych konta e-mail brakuje opcji pozostawiania wiadomości na serwerze. W tym miejscu jest za to pole wpisania ścieżki adresu folderu głównego. Sytuacja dotyczy Microsoft Office 2007 Enterprise. Wersja Outlooka 2007: 12.0.6535.5005 SP2 12.0.6535.5002
Marcin Mokijews...2/2 13 Wrz 2010
Witam, Czy jest możliwość modyfikowania wstążki pojawiającej się nad wskaźnikiem myszy po zaznaczeniu wyrazu w Wordzie 2010 ?
sz1/1 12 Wrz 2010
Witam mam pewiem problem. Windows Live Mail przestał mi pobierać RSS, które mam zaprenumerowane (różne serwisy RSS, z różnych miejsc) - nie pobiera żadnego. Nie wiem jak temat ugryźć. Nie rozwiązały tematu: 1) naprawa instalacji Windows Live Mail, 2) ręczne skasowanie starych wiadomości *.rss z katalogu, w którym się gromadzą 3) skasowanie źródła w programie i ponowne jego
crawshank1/1 12 Wrz 2010
otwierajac folder mozna przegladac zdjecia w jpg - ikona pokazuje zdjecie ale niestety ich znaczna czesc jest odwrocona. Jest tak, chociaz w exifach tych zdjec z cala pewnoscia sa dane, ktore pozwalaja na ich prawidlowe ustawienie do przegladania. czy mozna jakos na stale wlaczyc w windowsie wykorzystywanie tych danych, tak zeby system automatycznie ustawial horyzontalne, lub
crawshank1/1 12 Wrz 2010
w windows 7 przy podgladzie opcji powłoki prawym przyciskiem myszy wyswietla mi sie mozliwosc obracania zdjec +90 lub -90 stopni. niestety nie wiem czemu bardzo czesto ten zabieg daje w wyniku obrot o 180 stopni i koniecznosc poprawiania (w druga strone juz dziala dobrze) ... czy ktos z was tak ma ? czy to da sie naprawic? czy to obracanie to jest funkcjonalnosc shella czy tez efekt
DanW3/3 11 Wrz 2010
Jak zrobić instalację XP na pendrive? w google milion instrukcji, przerabiam już chyba z dziesiątą i nie działa. Może ktoś mi podsunąć link do działającej w 100%? Pozdrawiam Dan
Fil1/1 11 Wrz 2010
Nie moge zsynchrozniowac kontaktów z telefonu iPhone 3Gs z Outlook 2010. Także synchronizacja pomiędzy ksiązką adresową outlook 2010 i kontaktami windows jest niesprawna i możliwy jest tylko uciążliwy import. Mam wersję office 32bit dla małych firm instalowana przy pomocy karty z kluczem ze strony internetowej pracująca pod Windowsem 7 32bit. Na stronie wsparcia iPhone Apple
Waldek11/11 11 Wrz 2010
Musialem postawic nowy system. Bywa. W ramach aktualizacji miast ie 6.0 mam 8.0. Poza tym ze sie czesto wiesza ma jeszcze jedna wkurzajaca wade. Przykladowo mialem tak skonfigurowane logowanie do inteligo, ze wystarczylo wpisac piewsze cyfry identyfikatora i reszta wlacznie z haslem samo wyskakiwalo. Teraz za czorta nie moge IE 8.0 do tego zmusic. Da sie?
KRIS1/1 10 Wrz 2010
Nawiaze kontakt z informatykiem, ktory podejmie sie biezacego nadzoru nad praca oprogramowania CDN XL (praca terminalowa) oraz systemu Windows Server 2003. KS
Bzyku1/1 10 Wrz 2010
Chce stworzyć automatyczny spis ilustracji i tabel. To każdego rysunku i tabeli wstawiam (wstaw podpis). Na końcu daje Wstaw Spis Ilustracji (a jak wstawić do spisu tabel ?) Druga rzecz...dotyczy numeracji ilustracji. Mam przykładowo rozdział 3 i w nim ilustracje które kolejno numeruje 3.1,3.2,3.3...itd Potem mam podrodziała 3.1 i mam w nim numeracje ilustracji ... 3.4,3.5 a chciałbym
Areks1/1 10 Wrz 2010
Mam problem z zacinaniem się kursora podczas pisania maili w oulooku 2007. Podczas pisania maila kursor się zacina i mimo dalszego pisania tekst nie pojawia się na ekranie po chwili kursor znowu jest aktywy i pisane jest możliwe. Bywa że w ten sposób tracone jest całe zdanie. komputer to nowiutki Dell Latitude E6410 z win 7. problem występuje jedynie w outlooku i to na dwóch z
Marcin Mokijews...2/2 10 Wrz 2010
Witam, podczas próby aktualizacji windows xp poprzez przeglądarkę IE 8 (menu narzedzia/Windows Update) mój komputer będący w sieci LAN próbuje sie łączyć z adresami IP 80.239.230.147 (174, 171 itp.) poprzez svchost, czy to żądanie jest w porządku czy też mam podejrzewać że coś jest nie tak? nadmienie, iż w sytuacji kiedy komputer nie uzyska możliwości połączenia cała operacja kończy
M?3/3 10 Wrz 2010
witam, mam problem z laptopem HP zv5000 mianowicie wentylator procesora zalacza sie tylko w trybie awaryjnym :/ przy trybie normalnym osiaga ok 50 stopni i sie wylacza... reinstalacja podmiana biosow NIC nie daje... bios / dos wentylator dziala problem jest tylko w windzie (czy gola czy ze sterownikami) gdzie szukac przyczyny?? pozdrawiam Marcin
Dariusz Kowalsk...1/1 10 Wrz 2010
Witam Mam problem z W7 Home Premium. Po włączeniu lub wznowieniu systemu na laptopie komputer przestaje reagować na wskaźnik myszy. Mysz porusza się po ekranie, ale jeśli chcę dokonać wyboru i kliknąć jakiś element to system na to nie reaguje. Tak jakbym nic nie klikał. Tak samo jest w przypadku myszy i touchpada. Wszystko wraca do porządku gdy nacisnę Ctrl+Alt+Del i nic nie robiąc
Krzysiek3/3 09 Wrz 2010
Witam. Mam problem z używaniem Internet Explorer. Podczas gdy na Firefox'ie wszystko działa poprawnie, gdy próbuję włączyć w Internet Explorer jakąkolwiek stronę, na przykład www.google.pl pokazuje się okno z pobieraniem, na którym jest napisane: "Nazwa: google Typ: Nieznany typ pliku, 4,91 KB Od: www.google.pl" Strona się całkowicie wyłącza, a zostaje tylko to okno. I podobnie
Krzysiek2/2 09 Wrz 2010
Błąd word 2003 - podczas pracy nad tekstem pojawia się komunikat " Za mało pamięci lub miejsca na dysku, aby wyświetlić lub wydrukować obraz" - wszystkie obrazki znikają. Próbowałem metod z netu - czyszczenie dysku (TEMP) oraz ustawienie pamięci wirtualnej na stałe - 4x wielkość RAM (1GB). Jakie jest rozwiązanie problemu.
Krzysiek2/2 09 Wrz 2010
U mojego kolegi,gdy chce włączyć worda,wyskakuje mu cały czas tekst,który był kiedyś napisany przez niego,nie wiem jak mu z tym pomóc,czy ktoś wie co w takiej sytuacji się robi? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Krzysiek2/2 09 Wrz 2010
Witam, Z nieznanych mi przyczyn w dokumencie Worda pojawił mi się problem z numerowaniem podrozdziałów. Struktura się zgadza do rozdziału 3, dalej się sypie. Podaję przykład: 1. Rozdział 1.1 1.2 1.3 ..1.3.1 ..1.3.2 ..1.3.3 2. Rozdział 2.1 2.2 ..2.2.1 ..2.2.2 ..2.2.3 ..2.2.4 2.3 2.4 3. Rozdział 3.1 4. Rozdział 3.1 5 Rozdział 3.1 3.2 3.3 Gdy próbuję zmienić
Krzysiek2/2 09 Wrz 2010
Witam! Pojawił mi się problem z konwersacjami (wątkami) w Outlooku 2010. Jeśli filtrowanie obejmuje okres np. 1 tygodnia to wszystko działa bezbłędnie. Jeśli chcę wyodrębnić konwersacje z okresu 1 miesiąca, bieżącego roku to Outlook się zawiesza. Przez parę miesięcy wszystko działało poprawnie, problem pojawił się niedawno.
Przemko1/1 09 Wrz 2010
Witam Dostalem do naprawy komputer laptop asusa, w ktorym po odpaleniu zamiast pojawic sie okno logowania pojawia sie czarny ekran i kursor myszy. Dzieje sie to zarowno w trybie normalnym, awaryjnym, ostatnia dobra konfiguracja :(( Odpalilem z plyty instalacyjnej win7 tryb naprawczy i niestety nie wykazalo zadnych bledow. Przywrocenie systemu za pomoca punktu przywracania nie dziala,
Seba2/2 09 Wrz 2010
przy ściąganiu poczty z serwera na outlooka ściągają się za każdym razem wszystkie wiadomości, a nie jak wcześniej tylko te najnowsze których jeszcze nie ściągałam. Problem powstał po urlopie dlatego podejrzewam że ktoś coś przestawił. Gdzie mogę to poprawić?
Seba2/2 09 Wrz 2010
Mam problem tego typu: w grupie "nie przeczytane wiadomości" w Outlook 2003, mam e-maila, którego nie mogę skasować w żaden sposób. Wyświetla się, że jest w folderze "skrzynka odbiorcza" natomiast jak wejdę do tego folderu, to tam go nie ma. Proszę o pomoc.
mariusz6/7 08 Wrz 2010
Panowie. Mam jednego kompa za routerem (NAT). Jaki jest sens instalowania na nim w ogóle firewalla?
MAR3/3 08 Wrz 2010
Witam! Znajoma ma pewien problem... Ciezko mi cos wiecej opisac... Sprawa jest bardzo ogolnie taka, ze miala problem z internetem i cos strasznie namieszala... I pozniej tak sie jakos stalo (internet juz dzialal - DSL Dialog, router), ze logowala sie jako uzytkownik EPM... (?) bo tak jej sie cos przestawilo... klikala ok przy wlaczaniu kompa i bylo ok. Sam nie wiem o co chodzi...
Szymon Krawczyk4/4 07 Wrz 2010
witam wszystkich mam przerozne wersje outlook i niestety ponizszy problem kiedy uzywam polaczenia poprzez IMAP4(zdlana lokalizacja) odbieranie poczty przebiega normalnie nie moge natomiast wysylac wiadomosci z outlooka 2010 z kazdego innego progrmau jestem w stanie (konfigurujac imap4 to zrobic) outlook 2010 takze konczy konfiguracje pobiera zawartosc skrzynki nawet "wysyla" testowa
Papo5murpfs7/7 07 Wrz 2010
cześć, chciałbym ściągnąć kilka piosenek z tej strony http://www.ddrecords.com/noon.html (trzeba cliknąć w "click here" w drugiej linijce od dołu, i otwiera się odtwarzacz flashowy) ale nie wiem jak, może ktoś ma na to sposób? pozdrówki
Piotr Palusińs...3/3 07 Wrz 2010
Witam Pracuje w malutkiej firmie... Mamy system który wyrzuca kod HTML (który otwierany jest automatycznie w IE8 do wydruku). Od paru dni na paru komputerach mamy dziwny problem. Zaczęły się problemy z marginesami (na podglądzie wydruku w sekcji "marginesy" wymiary są w calach. A powinny być w mm. Zauważyłem również że "nakładka" podgląd wydruku jest po ENG (wszystkie napisy i
Seba3/3 07 Wrz 2010
Witam jak moge zmusic excela 2007 do wstawienia kropek na osiach wykresu zamiast przecinka nic mi nie skutkuje ani zamiana formatow ani zmiana ustawien ssytemu
Seba2/2 07 Wrz 2010
Witam, Nie mogę wysyłać i odbierać maili, ponieważ pojawia się monit o przekroczonej wielkości pliku danych (plik .pst ma około 20GB - wolne miejsce na dysku 42GB). Próbowałem wykonać polecenie "archiwizuj" oraz ustawić autoarchiwizację, ale niestety nie pomogło. Nie chcę stracić starszych wiadomości (autoarchiwizacja zaznacza opcję kasowania wiadomości).
Lech Jaszowski2/2 07 Wrz 2010
W obliczeniach statystycznych potrzebuję często określenia dominanty ("Wyst. najczęściej"). Kiedy rozkład wartości jest jednomodalny - nie ma żadnego problemu. Ale kiedy rozkład jest dwumodalny (albo trójmodalny) skorzystanie z funkcji "Wyst. najczęściej" pokazuje tylko jedną wartość. Przykładowo, jeśli w kolejnych komórkach kolumny mam wartości: 1; 2; 2; 3; 3; 4; 3; 2, to dominanty
adam_jnk1/1 07 Wrz 2010
Witam, Proszę o pomoc w takim temacie: W jaki sposób ustawić wykres liniowy w Excel 2003 tak aby trend rosnący był w innym kolorze i trend malejący w innym? Lub aby odcinki prowadzące do wartości powyżej pewnej wartości były w innym kolorze (np. zielonym) a poniżej pewnej wartości w innym (np. czerwonym)? Z góry dziękuję za pomoc. --
Hinek2/2 04 Wrz 2010
Witam OE 6 zaczal wysylac posty do serwera news razem z poleceniem anulowania wiadomosci. Tak to przynajmniej wyglada. Efekt jest taki ze postow odemnie albo nie widac, albo jest naglowek, ale przy probie odczytania jest komunikat ze wiadomosc jest juz niedostepna na serwerze.Przy identycznych ustawieniach OE w innych komputerach wszystko dziala OK. Uzywam serwera news.home Zadnych
MAR4/4 03 Wrz 2010
ktore portale _zagraniczne_ doradzicie, jako dobre dla zalozenia _bezplatnego_ konta pocztowego? (poza najbardziej znanymi, typu hotmail,yahoo,gmail... itp)
Przemysław Ryk10/10 03 Wrz 2010
Może zna ktoś sposób na odblokowanie portu USB? Nie działają tylko pendrive i karty pamięci, inne urządzenia typu mysz, drukark itd. działają. Wpisu w kluczu StorageDevicePolicies nie ma. Pozdrawiam Dan.
Piotr Krzyżań...12/12 03 Wrz 2010
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z przeglądarką Internet Explorer 8. Na poczatku przestał mi odtwarzać filmiki które są zamieszczane w niektórych wiadomościach np. ze strony onetu: http://wiadomosci.onet.pl/2214982,11,to_droga_do_kolejnej_katastrofy,item.html U mnie przyciski odtwarzania są nieaktywne(szare) i po najechaniu na trójkąt play nic się nie zmienia. Wiem, że wcześniej
Marcin Mokijews...2/2 03 Wrz 2010
Witam, Problem jak w temacie występuje od czasu instalacji Office 2007. Podczas przełączania się między dokumentami Worda następuje chwilowe zatrzymanie akcji (klepsydra). Co więcej nie tylko między dokumentami, ale również dwoma uruchomionymi aplikacjami Worda bez treści. Obciążenie CPU skacze w tym momencie do 85%. Co może być przyczyną i czy jest jakieś lekarstwo? Pzdr. --
Michal Kawecki8/9 02 Wrz 2010
Witam. Mam taki problem . Mniej więcej od roku podczas korzystania z komputera , np. podczas gry , ekran robi się niebieski i pojawia się napis rozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznej po czym komputer się resetuje . Oddałem komputer , ponieważ był na gwarancji i podobno im się nie wyłączał . Już wytrzymać się nie da , bo nieraz wyłącza się 20-40 razy dziennie. Nawet gdy system się
DanW5/10 02 Wrz 2010
Marcin Mokijews...2/2 02 Wrz 2010
gdy normalnie korzystam z przeglądarek (wszystkich) to przyciski f1,f5 są aktywne, ale gdy włączam grę (jamlegend.com jeśli to istotne [flash)w której potrzebuje przyciski f1,f5 to przeglądarka włącza pomoc lub odświeża kartę. Sprawdzałem na wszystkich przeglądarkach chyba i tylko flock i mozilla ma nieaktywne te przyciski podczas gry, czy wiecie może jak wyłączyć to w ie? podkreślam że
Marcin Mokijews...2/2 02 Wrz 2010
Zapoznałem się z wszystkimi wskazówkami dotyczącymi błędów certyfikatów z strony: http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/About-certificate-errors. Co robić w przypadku błędów występujących dla często odwiedzanych witryn? Gdy próbuje się zalogować na gmailu, sprawdzić rachunek bankowy bądź zalogować się na jakiej kolwiek stronie, pojawiają mi się ciągle błędy certyfikatów.
Krzysiek2/2 02 Wrz 2010
Witam, używam Office 2010 Professional. Mam w związku z tym dwa pytania: 1. Skasowałem przez pomyłkę pliki z danymi kont pocztowych w Outlook'u 2010. W wyniku tego nie mogę tego programu uruchomić. Na początku pojawia się komunikat o wskazaniu pliku z dannymi a nastepnie automatycznie program się zamyka. 2. W kontaktach Outlook'u 2010 kiedy próbuję wpisać dane adresowe oraz numer
Krzysiek2/2 02 Wrz 2010
Nie synchronizują się książki adresowe z telefonu iPhone 3Gs (używam iTunes 9.2.5.1) i Outlooka 2010 (wersja Office 2010 dla Użytkowników Domowych i Małych Firm 32 bit) pod systemem Windows 7, 32 bit. iTunes nie widzi Outlooka jako programu pocztowego i nie ma możliwości wybrania go jako docelowego programu do synchronizacji. iTunes synchronizuje kontakty telefonu jedynie z kontaktami
Krzysiek2/2 02 Wrz 2010
co zrobić by odinstalować Office XP z wszystkimi wpisami
Krzysiek2/2 02 Wrz 2010
Przy zamykaniu plików Excel w programie Office 2007, notoricznie, już od 2 lat z rzędu, pada Excel, przestaje odpowiadać, pojawiasię komunikat rozwiązywania probelmów, po któryms razie nawet uruchamia się nawet diagnostyka problemów (która nic nie znajduje), i tak w kółko do moiej bialej gorączki. Co wiekawie z innymi plikami Office 2007 to się nie zdarza. Owszem korzystam z setek
Krzysiek2/2 02 Wrz 2010
Witam. Kupiłem nowego netbooka. Mam MO 2003 na płycie. Legal. Chciałym go zainstalować w netbooku. Skopiowałem z płyty, z laptopa, na pena to co było na płycie - podświetl i kopiuj, wklej. W netbooku rozpoczęla sie instalacja - pow wpowadzeniu klucza pokazał sie komunikat: Instalator produktuMO nie może kontynuować, ponieważ źródło instalacji zostało uszkodzone". Co to znaczy? Co
Pi0tReK1/1 02 Wrz 2010
Witam, jedna z us?ug odpowiedzialnych za obs?ug? WiFi generuje b??d 10016 w logach systemu: "Zgodnie z ustawieniami uprawnie? domy?lne ustawienia komputera nie jest udzielane uprawnienie Lokalne Aktywacja do aplikacji serwera COM z identyfikatorem klasy {A4199E55-EBB9-49E5-AF1A-7A5408B2E206} u?ytkownikowi ZARZ?DZANIE NT\US?UGA SIECIOWA o identyfikatorze zabezpiecze? (S-1-5-20). To
Rafa15/15 01 Wrz 2010
Chcialem u siebie skonfigurowac szwagierce maila z libero.it na moim komputerze. Wpisalem poprawne dane a nie chce sie polaczyc z serwerem. Czy to jakas blokada?
Piotr Dałek1/1 01 Wrz 2010
Witam! Dostępne jest już MboxProxy NG - MboxProxy (czyli program, który działa jako serwer POP3 i umożliwia zaimportowanie wiadomości ze skrzynek Uniksowych do dowolnego programu obsługującego protokół POP3), który nie ma problemów z dużymi (ponad pół GB) Uniksowymi skrzynkami. Oryginalne MboxProxy dalej jest dostępne i w razie potrzeby będzie rozwijane, ponieważ lepiej nadaje się do
W.P.1/1 01 Wrz 2010
Czy ja dobrze kombinuję: 1). ma być "urządzenie" pt kilka klawiszy i LEDy, 2). USB low speed (ważne), 3). ma działać nie tylko pod Linuksem ale i pod produktami "małomiękkimi", Z tego co poczytałem to pasowałoby to przy tych założeniach zrobić coś, co zgłasza się jako USB-HID. Dlaczego? Bo (przynajmniej powinny być) sterowniki do tego są WBUDOWANE w systemy. Nie trzeba sobie "zawracać"
sTav6/6 01 Wrz 2010
Witam. Jak miałem XP, to życie z autostartem było proste. Jak coś się uruchamiało samo przy starcie, to było widoczne w folderze autostart albo w msconfig w zakładkach 'usługi' albo 'uruchamianie'. W Windows7 startują mi programy, których nie widzę w żadnym z tych miejsc. Gdzie ten szajs siedzi?