Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

jazdzig7/8 22 Sie 2010
Witajcie, Z xp pro korzystam na lapku. Czesto zdaza mi sie zylowac baterie do konca kiedy mam aktywne polaczenie pptp. Po przejsciu lapka w stan hibernacji i po powrocie z niej, polaczenie jest nadal "aktywne" - oczywiscie nie dziala... Czy da sie je jakos "skilowac" - bo zazwyczaj, jedyna opcja jest restart windy. M.
MAR2/2 21 Sie 2010
Jak w temacie. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Marzena4/4 20 Sie 2010
Witam, nie moge sobie poradzic z problemem. Chcialbym moc skopiwoac ciag np 10 cyfr oddzielonych od siebie przecinkiem zapisanych w wordzie skopiowac do excela takz zeby kazda cyfra byla w osobnej komorce. Problem pewnie nie duzy ale okropnie irytujacy. Dzieki za pomoc! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady
Michal Kawecki4/7 19 Sie 2010
Zalogowany jestem jako administrator i chcialem zrobic w harmonogramie zadan backup danych. Wyskakuje mi na koniec ze nie mam uprawnien :(
Przemysław Ryk1/1 19 Sie 2010
Witam Zachciało mi się poużywać OneNote z udostępnionej publicznie wersji beta Office'a 2010. Uruchamiam i dostaję komunikat: "OneNote cannot start because the Desktop Experience feature is not installed. Install it in the Windows Control Panel > Program and Featrues > Turn Windows features on or off". Przyznam szczerze, że zbaraniałem potężnie, gdyż za jasnego gołąbka nie mam
Piotr Palusińs...5/5 18 Sie 2010
Witam pewnego dnia zginela mi z pulpitu winXPprof ikona "moj komputer". Jak ja przywrocic? z gory dziekuje za pomoc Pawel
Maciej Szczecin...4/4 18 Sie 2010
Witam, mam outlook 2007 i dwa konta. Exchange i konto POP3. W Outlook sa dwie grupy folderow, jedna Exchange, druga nazywa sie "Foldery Prywatne" i jest skojarzona z kontem POP3. W jaki sposob moge ustawic w Outlook aby przy wychodzeniu z programu czyszczony byl kosz (Trash) w obu grupach. W chwili obecnej czyszczony jest wylacznie folder poczty Exchange. dziekuje. Michal Sztuk
Voodoo1/1 17 Sie 2010
Przemysław Ryk8/26 17 Sie 2010
witam, przymierzam sie do reinstalacji xp'ka na swoim laptopie. Mam instalke z SP3, niestety nie mam w tej chwili dostepu do neta w domu. W zwiazku z tym moje pytanie: czy wszystkie patche, ktore sa aktualnie wgrane do mojego xp (poprzez autoaktualizacje) da sie jakos zarchiwizowac i po reinstalacji systemu ponownie wgrac na swiezy system? Pozdrawiam Allora
prohol1/1 16 Sie 2010
witam Mam problem z data potwierdzenia odczytu wiadomosci przy wlaczonej funkcji sledzenia wiadomosci. Mianowicie data dostarczenie jest prawidlowa a data odczytu jest w jednym przypadku rok wczesniej(!) a w drugim miesiac wczesniej. Na obu komputerach sa prawidlowo ustawione daty,godziny i strefy czasowe w panelu sterowania. Gdzie moze byc problem? Mail zostal wyslany do kilku osob w
Maciek1/1 16 Sie 2010
otawrcie niektórych plików trwa nawet 5 minut, wówczas pojawia sie komunikat: "nie można znaleźć(sieżka dostępu)-ustawiono jego uruchamianie przy każdym otwarciu... Kontynułowanie może spowodować błędy. Czy anulować otwieranie. Nie potrzebuję łączenia się z podaną sieżką dostępu. Jak to wyłączyć ?
Budzik1/1 15 Sie 2010
Wysyłam maile do grupy osób. Czy jest mozliwosc takiego filtrowania, aby mail wysłany do wszystkich osób na raz lądował w katalogu A, mail wysłany do konkretnych dwóch czy trzech do katalogu B itd? Zrobiłem filtr, który miał wrzucac do katalogu wszystkie maile wysłane przeze mnie gdzie adresatem jest osoba A i osoba B i osoba C itd ale outlook łacznik "i" traktuje jako "lub" i wszuca
Wademar11111/1 14 Sie 2010
Nie mogę znaleźć rozwiązania problemów przy adresowaniu kopert. W opcjach zaznaczam wielkość liter itp adresu np. odbiorcy i nigdy nie wiem czy on mi się zmieści na wybranej kopercie. Jeżeli zdefiniuję odległości odbiorcy z lewa i od góry to program się do nich dostosuje, ale obetnie mi część adresu. Nie mogę zapisać na stałe wprowadzonych zmian dotyczących wielkości czcionek,
Wademar11111/1 14 Sie 2010
Bardzo proszę o pomoc. Wpisuję do książki adresowej kontakt, który zapisuje się tak jak chcę, ale kiedy chcę z tego kontaktu skorzystać w korespondencji seryjnej i go otwieram ponownie to ukazuje mi się poprzestawiana kolejność nazwy i tak mi drukuje na kopercie. Kiedy wracam do Outlooka wszystko jest w porządku. Dziękuję za pomoc.
Arecki1/1 13 Sie 2010
Witam, Windows 7 Professional, MS Office 2007 w tym outlook podłączony do serwera pocztowego MS Exchange. Od kilku dni wywala mi komunikat, że plik \"outlook.ost jest obecnie używany i jest niedostępny. Zamknij wszystkie aplikacje korzystające z tego pliku i spróbuj ponownie.\" (...) Nie znalazłem żadnego programu, (oprócz outlooka) który by jednocześnie korzystał z tego pliku.
margerytka1/1 12 Sie 2010
Jest tabela Pracownicy Jest tabela Daty połączone relacją, w wyniku której powstaje 3 tabela Pracownik_data Jak skonstruować formularz na podstawie 3-cij tabeli, na którym będzie można wybrać datę i przypisać do niej pracownika, następnie ułożyc mu grafik na dany dzień? baza pod adresem: http://www.przeklej.pl/plik/przyklad-rar-001c2l9595a5
Mam tabelę Daty Mam kwerendę, która po otwarciu wyrzuca monit o podanie miesiąca i roku - kwerenda działa. Chciałabym jednak, żeby zamiast monitu z kwerendy rok i miesiąc był do wpisania na formularzu. Tak próbowałam zrobić - formularz Wybor_daty z podformularzem Pokaz_miesiąc. Ale utknęłam. Nie wiem co poprawić, żeby działało tak, jak potrzebuję. baza pod adresem: http://www.
Jak odświeżyć dane w kombo Kombi0 w podformularzu Wybor_prac_form umieszczonego na formularzu Wybor_przel_form? Kiedy zmieniam przełożonego, chciałabym, żeby pokazała mi się lista tylko jego pracowników. Generalnie taki efekt osiągnęłam, ale działa tylko bezpośrednio po otwarciu formularza, a jak zmienię nazwisko przełożonego, to potem wartości w kombo Kombi0 zostają takie same, jak
karaxus1/1 12 Sie 2010
Witam, mam problem z przęglądarką (chyba z przeglądarką). Codziennie po włączeniu kompa odpalam IE i po około 10 sekundach przeglądarka się wyłącza. Odpalam ją ponownie i wyskakuje mi jakaś ruska strona. Po załadowaniu strony na jej miejsce wyskakuje następna i tak jedna po drugiej. jest ich około 6. Gdy już załaduje się ostatnia z tych ruskich stron włączam stronę tytułową i dalej
mich2/2 12 Sie 2010
Witam, w Outlook 2010 probuje zalozyc 2 konto (z onet). Niestety nie moge tego zrobic. Najpierw podczas wyszukiwania ustawien serwera dostaje informacje "szyfrownae polaczenie z serwerem poczty jest niedostepne".. Potem przy probie logowania "bez szyfrowania" dostaje infocmacje, o problemie podczas nawiazywania polaczenia. skonfigurowac Nastepnie probuje recznie i po
dictus1/1 12 Sie 2010
witam czy można zaznaczyć tylko część obszaru kreślenia na wykresie? Np. mam wykres liniowy pokazujący zmiany jakiegoś trendu w poszczególnych latach, ale ja bym chcial zaznaczyć np. tylko okres lat 2005-2006. Za rady dzięki dictus -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Bamek2/2 11 Sie 2010
Witam Czy to możliwe, że w outlook'u 2007 po skonfigurowaniu wielu kont e-mail, nie ma opcji segregowania ich w osobnych dla każdego konta folderach? Szukałem i niestety nie moge znaleźć. pozdrawiam
nie zatwierdzac1/1 11 Sie 2010
test tworzenia naglowkow Rav napisał: > Witam! Mam pytanie jak wykonać taki "myk" w Excelu 2003, aby zablokować > przesuwanie kolumny lub/i wiersza? Przykład znajduje się w arkuszu. Jest > dokładnie to, co chcę wykonać. Tylko jak takie coś zrobić? > Próbowałem przeciągnąć te małe "belki", które znajdują się na > górze pionowych suwaków i przy prawej krawędzi poziomych, ale >
SnejQ1/1 10 Sie 2010
Witam Mam dość nietypowy problem. Od czasu do czasu wpisując słowo współwłasność, po naciśnięciu spacji zamienia się na współ1)łasność. Jak wciskam samo alt+W to oczywiście mam w wyniku 1) Chodzi jednak o to że owe "1)" wyskakuje mi tak jakby w trybie autokorekty. Ktoś miał podobny problem?? -- ---- Wysłano z serwisu www.
IDKrzych5/5 10 Sie 2010
Hej Mam wrażenie iż mam banalny problem, jednak nie mogę się z nim uporać. Wprowadzam do komórek funkcję za pomocą makra w vb, np: Worksheets("Arkusz1").Range("A3").Value = "=suma(A1:A2)" Nie wiem czy jest to dobra metoda, jednak w sercu makra kryje się parę ciekawostek które wyszukują, analizują i aktualizują zmienne zajmujące się zakresem komórek, zatem kiedy mam już jakiś
sTav0/2 09 Sie 2010
Witam szanownych grupowiczow Usiluje utworzyc zaplanowanie zadanie z nastepujacymi kryteriami. zadanie ma wlaczyc sie o 00:05 do 15:45 co 10 min czas pracy zadania od poniedzialku do piatku czyli zadnaie uruchamia sie w pon 00:05 zatrzyjmyje sie w piatek o 15:45 , przez weekend jest zatrzymane i dopiero w poniedzialek znowu rusza. z gory dzieki za kazda sugestie
athor8/8 09 Sie 2010
Witam Próbuję od dłuższego czasu poradzić sobie z takim moim problemem i niestety utknąłem. Muszę wykonać ok. 100 obliczeń i chciałbym żeby dane pobierane były z określonych komórek i każdy wynik wpisany został do oddzielnej określonej komórki. Wszystko jest ok dla pojedynczych komórek, ale w takim przypadku musze powtórzyć makro 100 razy. Napisałem takie małe makro (na miarę
W.P.4/5 09 Sie 2010
Witam wszystkich grupowiczow. Posiadam dwa PC obydwa posiadaja systemy windows XP polaczylem je z monitorem przez KVM 2-PORT SWITCH lecz nie dziala mysz na jednym komputerze, a po przelaczeniu okablowania z VGA2 na VGA1 nie dziala na obydwoch komputerach. Z dolaczonej dokumentacji nie wynika czy ta przystawka KVM ma byc dodatkowo zasilana, gdyz posiada takowe gniazdo. Za udzielenie
jimmyvista1/1 09 Sie 2010
Przemysław Ryk napisał: > Dnia Sun, 8 Aug 2010 17:01:01 +0000 (UTC), jimmyvista napisał(a): > > > Mam problem z klientem poczty Windows Mail. Chodzi o to, że kiedy > > włączam program pocztowy, to wrzuca mnie z internetu (iplus). Poza tym > > internet działa bez zarzutów. Czym może być to spowodowane i jak > > można zaradzić problemowi? > > Sprawdź w ustawieniach Windows Mail, czy
ZJ1/1 09 Sie 2010
Mam zainstalowane obie wersje Excela, tzn. 2003 i 2007. Jak można odwrócić pierwszeństwo Excela 2007, na korzyść Excela 2003, do otwierania pliku excelowego utworzonego w Excelu 2003, kliknięciem na niego lub jego skrót, w chwili gdy żaden program Excel nie jest jeszcze uruchomiony. Aktualnie uruchamia się Excel 2007 , a ja chciałbym żeby Excel 2003.
Przemysław Ryk2/2 08 Sie 2010
Mam problem z klientem poczty Windows Mail. Chodzi o to, że kiedy włączam program pocztowy, to wrzuca mnie z internetu (iplus). Poza tym internet działa bez zarzutów. Czym może być to spowodowane i jak można zaradzić problemowi? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
lotnik1/1 06 Sie 2010
coś się stało, a może coś włączyłem głupio, chodzi o to że jak wpisuje literki do równania to dostaje dziwne kwadraciki, muszę następnie kliknąć na \"abc Normalny tekst\" i literki na nowo są literkami, da się to jakoś odwrócić? link do przykładowego zdjecia http://img825.imageshack.us/img825/8419/officegupota.jpg -- ---- Wysłano z
MarkPunk0/8 06 Sie 2010
W biosie ma ustawione Sata jako Raid. Dwa identyczne dyski w srodku. Do komputera dane tylko plyty do odzyskiwania i zainstalowane jakies oprogramowanie Raid Expert ktore podczas proby konfiguracji pisze tylko Create Failure. Czy ktos pomoze? Chcialem zrobic tylko mirror w obojetnie jaki sposob :)
point1/1 06 Sie 2010
no właśnie mam ten sam problem, po zainstalowaniu Office jest wszystko ok do momentu uruchomienia jednego pliku z makrami, potem już nie można edytować w komórce poprzez dwukrotne kliknięcie, można zmienić ustawienia w opcjach ale po ponownym uruchomieniu aplikacji znowu edycja jest zablokowane, jest to bardzo uciążliwe, proszę o jakąś pomoc, aha porada z ochroną arkusza nie działa :(
Grzegorz1/1 06 Sie 2010
Witam, przy imporcie reguł stworzonych w Outlook 2007 do Outlooka 2003 występują problemy tzn. reguły są puste. Reguł tych nawet nie można usunąć. Jest jakaś opcja zaimportowania tych reguł oraz usuniecie tych zaimportowanych????
NieJorgnijSie3/3 06 Sie 2010
Bardzo Was prosze o analize logow z hijackthis. Mimo zainstalowanego NAV 2010 jakims cudem zalapalem syfa, ktory wysyla mi setki maili ze spamem na minute. ___________________________________________ Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 13:45:41, on 2010-08-04 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) Boot
Justyna1/1 05 Sie 2010
Jestem administratorem komputera. Jako administrator otwieram bez problemu dokumenty Word 2003. Ostatnio założyłam kilku użytkowników na tym komputerze. Po zalogowaniu się na konto uzytkownika mam problem z otwarciem dokumentów. Pojawia się informacja " czekaj system Windows konfiguruje Microsoft Office Profetional Edition 2003. Trwa zbieranie wymaganych informacji. Bład 1309 podczas
Oskar1/1 05 Sie 2010
Jestem użytkownikiem Messengera od wielu lat - od systemu XP do obecnej 7. Wszystko działało do wczoraj. Uruchomiłem Messengera. Sprawdziłem ustawienia sprzętowe kamery (Microsoft NX-6000). Zamknąłem. Wieczorem byłem umówiony na rozmowę. Po uruchomieniu Messengera pojawił sie komunikat "Program Windows Live Messenger przestał działać" i koniec. Naprawiłem pakiet live. Nic.
Qvazar1/1 05 Sie 2010
Question na komputerze z Windows 7 zainstalowałem pakiet Office 2007 wersję Profesional, a nastepnie dodatek BCM. Po tych działaniach przy wywołaniu excela lub worda pojawia się komunikat: dodatek BCM Office wersja aplikacji pakietu Office nie zgadza się. Co mam zrobic teraz? -- Qvazar
MAR4/4 05 Sie 2010
Witam - czy udało się komuś z Państwa zarejestrować sobie usługę Google Aplikacje w wersji dla edukacji: http://www.google.com/a/help/intl/pl/edu/index.html Wiem, że coś takiego istnieje (wersji Standard sam używam - ale to jest co innego) i jest bezpłatne pewnie po udowodnieniu, że się jest placówką edukacyjną. Tyle z tego rozumiem natomiast nie mam pojęcia jak to przeklikać aby się
misiek9011/1 04 Sie 2010
Witam wszystkich! Bardzo proszę o pomoc w następującej sprawie: od kilku dni Outlook wysyła nieistniejące (niewidoczne w skrzynce nadawczej) wiadomości. Wiadomości z dnia na dzień jest więcej, a ponieważ program nie może wysłać tych niewidocznych wiadomości, nie można wysłać również tych, które przygotowuję na bieżąco. Będę niezmiernie wdzięczny za szybką odpowiedź, za którą bardzo
Maciej Szczecin...2/2 03 Sie 2010
Witam, Temat dotyczy programu Outlook 2007/10. Uzytkownikowi domenowemu (konto pocztowe exchange 2007) po zalogowaniu i sciągnieciu poczty wyskakuje okienko w ktorym ponownie proszony jest o podanie hasła "Łaczenie z /nazwa serwera pocztowego/" z tym, że urzytkownik ma połacznie z serwerm. Klikniecie ANULUJ nie ma wpływu na połącznie, urzytkownik może kozystac z poczty (tak jak i po
Maciej Szczecin...2/2 03 Sie 2010
Hello, I've strange situation in my company: a few days before we bought new desktop computers with preinstall Windows XP. When I confurated one PC with Microsoft Office 2007 I've strange situation: when I finished configuration MS Outlook with Microsoft Exchange account and I try do new meeting in calendar and when I click to save and close all OUTLOOK CLOSED! I don't know what
januszo1/1 03 Sie 2010
Witam, Zainstalowano Office'a 2003 na komputerze w Windows 7 Pro. Przy każdej próbie uruchomienia Word'a (lub innej aplikacji) pojawia się komunikat "Trwa przygotowanie instalacjii..", a następnie "Czekaj system Windows konfiguruje produkt..", ponownie pierwszy wymieniony komunikat i następny. Finalnie aplikacja nie uruchamia się, bez żadnego komunikatu. Pozdrawiam Janusz Olek
Lech Jaszowski2/2 03 Sie 2010
http://wrzucacz.pl/file/5271280655135 Hasło do pliku \"1818\" W Arkuszu 1 znajduje się dokładnie to, co chciałbym osiągnąć. Ważne jest to, aby po zablokowaniu kolumn, nie pojawił się nowy suwak. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Mark2/2 02 Sie 2010
mail.com - czy korzystacie z kont u nich? jakie opinie? http://www.mail.com/intl/learnmorenow.aspx (btw: jakos nie moge doczytac sie,czy mają smtp/pop3,czy to tylko webmail... Późna pora :)
Sylwia1/1 01 Sie 2010
Czy mógłby Pan krok po kroku napisać mi jak to się robi. Zaglądałam tam, ale boję się, że cos popsuję. Z góry dziękuję, Sylwia v52robg napisał: > Najczęściej błąd powoduje Chrome. Rozwiązaniem jest przywrócenie wartości > (Domyślna) REG_SZ htmlfile w kluczach rejestru: > HKEY_CLASSES_ROOT\\\\.htm > HKEY_CLASSES_ROOT\\\\.html > > > -- > Robert Głowacki > Specjalista ds.
Piotr Palusińs...2/2 01 Sie 2010
Od czasu jak pokazał mi się komunikat, podczas włączania windowsa iż plik win32 jest uszkodzony nękają mnie różne nieporądanie efekty takie jak -gdy zminimalizuję jaką grę lub program troszeczkę obciążający procesor pulpit zamierza i nie odświeża się. Zmikają ikony i po czasie około 30 sek. pulpit wraca do normy. -gdy chcę zapisać jakiś plik klikam na strzałkę aby rozwinąć ścieżki
jan_twardowski1/1 01 Sie 2010
chcialbym ustawic jezyk polski i angielski w ONe Note 2007, tak zeby nie zaznaczal jako bledne poprawnych slow angielskich i polskich, jak to zrobic? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Rav1/1 01 Sie 2010
Witam! Mam pytanie jak wykonać taki "myk" w Excelu 2003, aby zablokować przesuwanie kolumny lub/i wiersza? Przykład znajduje się w arkuszu. Jest dokładnie to, co chcę wykonać. Tylko jak takie coś zrobić? Próbowałem przeciągnąć te małe "belki", które znajdują się na górze pionowych suwaków i przy prawej krawędzi poziomych, ale osiągnąłem niewłaściwy efekt. Proszę o pomoc. Pzdr. --