Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

news.task.gda.p...2/2 17 Maj 2010
Witam, mam ogromny problem z moim windows 7. System wiesza się każdorazowo kiedy nie używam kompa przez kilkadziesiąt minut. Próbowałem juz wszystkiego co przyszlo mi do glowy - wylaczenie wszelkich funkcji zwiazanych z zarządzaniem energią, łącznie z wyłączeniem wygaszacza ekranu. Reinstalowalem sterowniki karty graficznej. Z moich obserwacji wygląda na to, że komp wiesza się dopiero w
Maciej1/1 17 Maj 2010
Korzystam z pakietu Office 2007. Od kilkunastu dni strzałka kursora nieustannie w miga - dzieje się to jedynie po otwarciu np. Worda. Próbowałem zainstalować Office 2010, ale nic to nie dało. Proszę o informację jak poradzić sobie z tym problemem.
Migająca strza...1/1 17 Maj 2010
Korzystam z pakietu Office 2007. Od kilkunastu dni strzałka kursora nieustannie miga - a taka sytuacja ma miejsce tylko i wyłącznie na dokumentach Office 2007. Próbowałem wgrać Office 2010, ale nic to nie zmieniło. W jaki sposób można pozbyć się tego problemu?
TedMi2/2 16 Maj 2010
Czy można zainstalowac Access'a jako dodatek dla pakietu Microsoft Office dla Użytkowników Domowych?
marfi3/11 15 Maj 2010
Prawdopodobnie nie ta grupa, ale moze ktos mi doradzi gdzie szukac. Generalnie sprawa polega na tym ze potrzebuje wynajac kogos do malej roboty hakerskiej. Jakies pomysly gdzie moge taka osobe znalezc albo na jakiej grupie?
Daniel Stawicki5/5 15 Maj 2010
Witam plik *.xlsm miał 22MB, przy otwieraniu go, excel się wywalił, po czym spostrzeglem, że plik ten ma nagle 44MB... czy można wrócić do poprzedniej wagi pliku ? pzdr Artur
Oskar2/2 14 Maj 2010
Mam taki problem: z włączonym Solverem Excel 2007 bardzo długo się uruchamia. Po wyłączeniu solvera - wszystko jest jak należy. Ciekawostką jest Word 2007 - dokładnie ten sam problem?! o co może chodzić?! co ma Word wspólnego z solverem? mam zainstalowanego Excela 2003 - tylko Excela z całego pakietu 2003. Pozdrawiam, Oskar
Falisty1/1 13 Maj 2010
Witam. Zainstalowałem sobie Office 2007 Home i jest pewien problem: aktualizacje systemu (vista basic) czyli Windows Update działają OK, natomiast nie mogę włączyć Microsoft Update. Np. wchodząć w "Zasoby" w opcjach któregoś z programów, wciskam "Sprawdź aktualizacje" i zostaję przekierowany do takiej strony: "Sprawdź, czy są dostępne aktualizacje, używając menu Start Usługa
Eneuel Leszek C...3/11 13 Maj 2010
Witam. Chciałem sobie zrobić kopię partycji systemowej aby w razie "draki" rozpakować ją i będzie jak znalazł. Ale pojawił się problem. Najpierw zastartowałem kompa z CD Acronis. Program się wczytał więc ustawiłem którą partycję ma skopiować i gdzie. Puściłem twórz obraz i po kilku chwilach komputer się zawiesił. Spróbowałem raz jeszcze. Tym razem poszło nawet trochę dalej ale potem
Piotr Palusińs...6/7 13 Maj 2010
Witam, gdzie w necie można otworzyć forum tylko dla zamkniętego grona osób? Przepraszam jeśli nie tutaj, ale nie wiem gdzi o to pytać :)
user3/3 13 Maj 2010
Postawiłem na komputerze XP Home SP3 i na tym UltraVNC (choc dosc starego - 1.0.2). No i komputer robi mi troche cuda - np. w momencie połączenia się na niego i próbie logowania na konto admina - VNC się rozłącza. Po ponownym podłaczeniu (i recznym wstukania hasla lokalnie na komputerze) ten znowu wraca do ekranu powitalnego i znowu mozna wstukiwac haslo... Z kolei przy logowaniu
Rafał3/3 13 Maj 2010
Witam, Tworze formuly w anglojezycznej wersji MS Excel 2007. Po otworzeniu tego pliku w wersji polskojezycznej wyskakuja bledy - nie wszystkie zapisane funkcje zostaly przekonwertowane do wersji polskojezycznej. Czy jest lista funkcji niekonwertowalnych lub jakis dodatek do Excela, ktory rozwiazuje te problemy? Z gory dziekuje za wsparcie. Pozdrawiam,
Rafał3/3 13 Maj 2010
Potrzebuję zrobić prezentację na Offica 2003, ale ja mam offica 2007. Czy próbie zapisu pliku "pps" mam wiadomość, że nie będzie zgodności. Czy można wyłączyć wszystkie funkcję w Power Poincie 2007 tak aby prezentacja obejmowała tylko wersję 2003?
R@fiX3/3 13 Maj 2010
Mam pytanie ? jeden z naszych klientów korzystający z maszyny z zainstalowanym MS WINDOWS Server 2008 foundation chciał korzystać z MS OFFICE 2007 BASIC OEM -(ponieważ maszyna używana jest też jako stacja robocza). Preinstalacja MS OFFICE poszła bez problemu, klient używał niezaktywowanego produktu. Niestety po dokupieniu licencji , wprowadzeniu klucza i aktywacji (!! pomyślnej !!)
Piotr Palusińs...7/7 12 Maj 2010
Jak można zmienic zainsalowaną angielską wersję IE 8 na wersję polska. Kupiłam laptopa i mimo windowsow polskich mila IE angielski...niby to nie problem ale wolalabym wersje polska. Prosze o pomoc jak rozwiazac ten problem
Marcin3/3 12 Maj 2010
Podczas używania komputera ( Word, Excel, Skype i inne dowolne programy ) zauważyłem, że pisząc tekst, kursor nagle przeskakuje w dowolne miejsce na ekranie i jeżeli piszę nie patrząc na ekran, to wychodzą "kwiatki'... Bywa i tak, że przeskakuje do innych programów... Do czasu gdy miałem Vistę nie było takich problemów.
Bartosz Świszc...2/2 12 Maj 2010
Czasami po odpaleniu Excela wskaźnik kursora w komórce nie reaguje na klawisze. Dodatkowo, wykonując skrót ctrl+c, pojawia się okno z opcjami wstawiania i usuwania wierszy i kolumn... Po ponownym uruchomieniu Excela wszystko jest OK.
Adam Gromek2/2 12 Maj 2010
Excel. Komunikat: Nie mogę opróżnić schowka. Przyczyny.
v52krzp2/2 12 Maj 2010
Witam , Mam taki problem: Piszę nowy list: uruchamiam "Nowy", następnie chcę wybrać odbiorcę z "Książki adresowej" przez klikniecie na "Do...". I teraz zamiast Książki adresowej mam zawieszenie się Outlook'a. Teraz pozostaje "Menedżer zadań", "Zakończ zadanie" i można ponownie otworzyć Outlook'a. Zrobiłem już pełną reinstalację Office 2007 plus SP2 po uprzednim wykasowaniu
Zbyszek Chrzano...3/3 12 Maj 2010
Czy w outlook 2007 jest mozliwosc zmiany kodowania znakow???
Marcin Frankows...4/4 12 Maj 2010
Witam, czy ktoś coś słyszał o liście który blokuje czytnik? podobno przychodzi 10 razy a potem już nie można odbierać wiadomości. A.
Janusz3/3 11 Maj 2010
Mam zainstalowany Windows 7 Home Premium. Chcę przeinstalować system, w jakim katalogu znajdę dane do skopiowania, aby nie utracić postów i wiadomości z grup dyskusyjnych?
Przemysław Ryk2/3 11 Maj 2010
Witam! Przeniosłem się właśnie na Windows 7, a co za tym idzie, stanąłem przed wyborem czytnika poczty i grup dyskusyjnych. Windows Live Mail odpadł w przedbiegach, dziękuję - nie mam ochoty oglądać siedmiu skrzynek odbiorczych przy jednoczesnej niemożności samodzielnego konfigurowania widoków. Przenoszenie Poczty Systemu Windows z Visty na 7 niespecjalnie mi się uśmiecha, a jedyny
hipies2/3 10 Maj 2010
Witam - nurtuje mnie problem.Nagrywam na p?yty dvd wy??cznie mp3 ' przy odtwarzaniu tych p?yt dostrzegam znacznie wi?kszy ha?as od wentylatora ch?odzenia procesora i by? mo?e od wentylatora karty graficznej ni? w przypadku odtwarzania tych samych danych na CD.Czy system[ WINDOWS XP] widz?c p?yt? DVD i przewiduj?c wi?ksze obci??enie procesora mechanicznie powoduje zwi?kszenie obrot?w
Piotr Palusińs...5/8 10 Maj 2010
Witam Jak w temacie mam tego laptopa. Tylko ze sporo z urzadzen zewn jaki mam mi nie dzialaja i chce zainstalowac XP. BIOS jest tak biedny ze nie ma tam nic odnosnie ustawien SATA zeby to wylaczyc w cholere. Jak dzwonilem do HP powiedzieli mi zebym drivery sciagnal pod sata i przy instalacji XP nacisnal F6 i zainstalowal to tylko ze tego nigdzie nie moge znalezc. macie jakies
Piotr Palusińs...3/6 10 Maj 2010
Witam ponownie. Jak optymalnie za pomocą schedulera XP planować np. codzienny restart kompa?
Marcin2/2 10 Maj 2010
Witam, Posiadam program kadrowo płacowy, który przygotowuje umowy do wydruku w formatce .rtf . Wcześniej mieliśmy WORD 2000 wszystko chodziło ok, po zmianie na WORD 2007 plik się nadpisuje zwiększając swoją wagę do ok 1,5 mB i jest już nie do odpalenia. Posiadam odpowiedź od firmy, która wdrażała program, cytuję: "Problem polega na tym, że różne wersje MS Word używają różnych
Ryszard Sajdak9/9 10 Maj 2010
W małej sieci posiadam kilkanaście stanowisk z pakietem Office 2007 SB, od dwóch dni na niektórych stacjach roboczych ( nie na wszystkich) zaczął wyskakiwać błąd podczas próby zapisu dokumentu na udziale sieciowym. Treść błędu brzmi: "Wystąpił błąd sieci lub dostępu do pliku. Istnieje możliwość, że połączenie zostało przerwane. (ścieżka dla zapisywanego dokumentu)" O tyle to jest
nntp@microsoft....1/1 10 Maj 2010
Co sie dzieje? Ta wiadomosc ma na celu poinformowanie, ze firma Microsoft wkrótce przestanie obslugiwac grupy dyskusyjne i rozpocznie przenoszenie uzytkowników na fora firmy Microsoft. Dlaczego? Jak wiadomo, grupy dyskusyjne istnieja juz od wielu lat. Jednak ruch w obrebie grup dyskusyjnych firmy Microsoft od kilku lat systematycznie traci intensywnosc, a klienci i uczestnicy coraz
nntp@microsoft....1/1 10 Maj 2010
Co się dzieje? Ta wiadomość ma na celu poinformowanie, że firma Microsoft wkrótce przestanie obsługiwać grupy dyskusyjne i rozpocznie przenoszenie użytkowników na fora firmy Microsoft. Dlaczego? Jak wiadomo, grupy dyskusyjne istnieją już od wielu lat. Jednak ruch w obrębie grup dyskusyjnych firmy Microsoft od kilku lat systematycznie traci intensywność, a klienci i uczestnicy coraz
Skrypëk2/2 08 Maj 2010
Witam. Kiedyś było dosyć głośno o tym, że Visty Home Basic nie można Uaktualnić do Windows 7. Mają taka możliwość użytkownicy wersji powyżej, czyli od Home Premium. Ostatnio pojawiła się świetna promocja w Carre...ur Uaktualnienia za 199,- a w reklamie było napisane że uaktualnienie z Visty na 7 - nic więcej, więc zacząłem szukać. I znalazłem, na stronie http://windows.microsoft.
nntp@microsoft....1/1 07 Maj 2010
Date 5/4/2010 Starting in early summer 2010, Microsoft will begin progressively closing down the Microsoft public newsgroups to enrich conversations in the rapidly-growing forum platform. This decision is in response to worldwide market trends and evolving customer needs. Microsoft continues to invest in forums to reduce customer effort, consolidate community venues and make
nntp@microsoft....1/1 07 Maj 2010
Date 5/4/2010 Starting in early summer 2010, Microsoft will begin progressively closing down the Microsoft public newsgroups to enrich conversations in the rapidly-growing forum platform. This decision is in response to worldwide market trends and evolving customer needs. Microsoft continues to invest in forums to reduce customer effort, consolidate community venues and make
Adam Gromek1/1 06 Maj 2010
"Adam Gromek" <adam204@op.pl> wrote in message news:... > Witam > > > > Sprawdzilem na swoim komputerze i u mnie wszystko dziala prawidlowo. > > Utworzylem podpis w mailu (outlook 2007): > > Narzedzi - opcje - Format maila - Podpisy - Utworzylem nowa stopke razem z > plikiem graficznym i wyswietla sie prawidlowo > > > > Mozliwe ze stworzyla Pani podpis do maila wklejajac do
Piotr Palusińs...2/2 06 Maj 2010
Moja sytuacja wygl?da nast?puj?co: Na pulpicie serwera z zainstalowanym systemem Windows 2003 Serwer istniej? od dawna skr?ty internetowe do przydatnych stron. Od kilku dni skr?ty te straci?y swoj? ikonk? (ikon? IE) oraz mo?liwo?? otwierania poprzez 2-krotne klikni?cie lewym przyciskiem myszy. Zamiast przegl?darki otwiera si? menu wyboru drukarki, na kt?r? mam wys?a? wydruk. Pod prawym
Adam Gromek2/2 06 Maj 2010
Witam Korzystam z Microsoft Outlook 2003 do tej pory bez zastrzeżeń, ale od dzisiaj pojawił mi się taki problem, że jeżeli odpowiadam na jakąś wiadomość lub jakąś wiadomość przesyłam dalej, to oryginalna wiadomość znika mi ze skrzynki odbiorczej i nie ma jej też w elementach usuniętych, czyli zostaje trwale usunięta. Chciałbym, żeby jak do tej pory, przy odpowiedziach lub ?prześlij
Bartosz Świszc...2/2 06 Maj 2010
Dotychczas korzystałam z Office 2003. Ten zestaw miał Ms Outlook, z którego korzystałam. Kupiłam Office 2007 dla Użytkowników Domowych. Tam nie ma Ms Outlook, do którego się przyzwyczaiłam. Wiem, że można pobrać Office 2010. Czy tam jest Ms Outlook? Jadwiga
Piotr Palusińs...2/2 06 Maj 2010
Od momentu ktorejs aktualizacji z witryny update w IE 8.0 posiadam czarne pasy w menu. caly pasek, tam gdzie jest PLIK NARZEDZIA WIDOK oraz pasek ULUBIONYCH oraz skroty klawiszowe wszystko jest czarne czy ktos moze pomoc mi rozwiazac ten problem, szukalem w necie, kilka osoba milo ten problem i przechodzili na inna przegladarke lub odinstalowywali IE 8.0 prosze o pomoc
Michal Kawecki2/3 05 Maj 2010
Witam, mam prośbę o podpowiedź w następującym problemie. Kolega od dzisiaj/wczoraj ma nowego laptopa z Win7 i ma kłopot z zapisywaniem plików na podłączonym przez USB dysku zewnętrznym. Szukaliśmy różnych rozwiązań - u mnie ten problem nie występuje. Dysk się pokazuje i heja. A u niego stale: "aby wykonać kopiowanie tego pliku (folderu) musisz posiadać uprawnienia administratora"
mariusz3/3 05 Maj 2010
chodzi o formularz Utworzyłam przyciski (niedziałające). Klikam na "konstruuj zdarzenie" i otwiera mi się Visual Basic. Jaki kod mam wpisać, żeby przyciski zaczęły działać?
identifikator: ...1/1 05 Maj 2010
instauję jakieś oprogramowanie do drukarki na adminie, później przełączam na usera i pojawia mi się komunikat - oprogramowanie zostało zablokowane, administrator może je odblokować... o co chodzi? co i jak w tej kwestii?
Przemysław Ryk2/6 05 Maj 2010
Witam Do komputera podpięty jest przez dvi monitor Iiyana oraz poprzez hdmi tv lcd. Monitor to ekran pierwszy, tv, drugi. Do czasu... Na chwilę podpiąłem do monitora komputer kolegi poprzez d-sub, było ok do momentu podpięcia spowrotem mojego komputera. Inne rozdzielczości, sygnał analogowy i cyfrowy. Monitor zaczął wariować, blokować się aż udało mi sie jakoś to okiełznać Od tej
Piotr Palusińs...1/2 05 Maj 2010
Witam wszystkich grupowiczow. Podczas uruchamiania windows nie wystartowal. Po wiekszych medytacjach wystartowalem go z DOSA i zaczely sie problemy: Po komendzie dir otrzymuje informacje ze na dysku jest 37 katalogow DIR00012 do DIR00048. Wiec uzywan SCANDISK lecz przy sprawdzaniu katalogow zawiesz sie. Po FDISK C: otrzymuje informacje Niepoprawny format parametru -C: zmiana na C to
Eneuel Leszek C...11/18 05 Maj 2010
Znajoma wymienia dysk twardy na większy. Da się bezboleśnie przekopiować XP+SP2 na inny dysk czy trzeba użyć do tego jakiegoś dedykowanego oprogramowania ? Jeśli tak to jakiego (najlepiej jakby było darmowe) ? Partycja systemowa na nowym dysku będzie większa niż na starym. Pozdrawiam
Krzysiek2/2 04 Maj 2010
Dziękuję, ale już nie potrzebuję pomocy, poradziłem sobie sam. Już działa. Pozdrawiam z Bawarii
Krzysiek2/2 04 Maj 2010
Nie mogę odinstalować M Office prof. 2007. Kupiłem laptopa z 60 dniową wersją testową lecz nie mogłem zdobyć klucza, aby mi działał przez 60 dni. Odinstalowałem pakiet office 2007 i po uruchomieniu zainstalowałem ze strony www.microsoft.com/poland/office/trial wersję 60 dniową oraz skopiowałem klucz i po uruchomieniu office nadal mam wersje poprzednią /wgrało mi moje poprzednie dane,
cyklista1/1 03 Maj 2010
Witam! Używam Thunderbirda m. in. jako czytnika grup dyskusyjnych i chcę blokować wiadomości od niektórych użytkowników. Gdy ustawię filtr. "gdy nadawcą jest...ignoruj wątek" to jest tak, że gdy w jakimś wątku pojawi się wiadomość od niechcianego nadawcy, to cały wątek jest niewidoczny. Ja chciałbym natomiast uzyskać taki efekt, żeby niewidoczna była tylko gałąź od niechcianego posta w
Ela1/2 03 Maj 2010
OE blokuje dostep do zalacznikow, podaje ze sa one niebezpieczne. Mysle, ze ma to zwiazek z programem Spamihilator. W ustawieniach tego programu podane sa rozszerzenia zalacznikow jednak nie ma tam tych ktore sa u mnie blokowane np. zdjecia - Ink. Prosze o pomoc
RadoslawF1/1 02 Maj 2010
Dysk SATA 750GB sformatowany i używany pod XP po przeniesieniu do innego komputera nie widać partycji. Sam dysk jest rozpoznawany przez bios jak i przez windowsa (XP+SP2). Partition Magic 8.0 twierdzi że "Local Disk - Dynamic Disk" a everest podaje jako typ partycji "LDM". Na tym dysku dostałem jakieś dane do przekopiowania przez weekend więc mam pytanie da się to jakoś odczytać ? Czy
Falisty9/9 01 Maj 2010
Witam. Mogę zakupić okazyjnie Office 2007 Home w pudełku - nie aktywowany. Tylko mam jedno pytanie - w środku znajduje się jedna naklejka z kluczem - czy nie powinno być ich tam 3 szt (licencja jest na trzy komputery)? -- Pozdrawiam, Krzysiek Ps.Adres bez podkreślnika