Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

news.onet.pl1/1 19 Kwi 2010
Jak skopiowac ksiazke adresowa z Microsoft Office Outlook "pst" na Outlook Express?
JU0/1 18 Kwi 2010
Windows XP+SP3+wszystkie łaty. Neostrada+Router Dzisiaj od pierwszego uruchamiania komputera system przestał logować się do sieci. Musze ręcznie wybrać "Połączenie lokalne" żeby włączyć się do sieci. Co może być tego przyczyną, jak to naprawić? -- Pozdrawiam: JU
JoteR2/3 18 Kwi 2010
Czasem nieregularnie pojawia mi si? taki oto komunikat podczas botowania si? systemu : "Disk Boot Failure,Insert System Disk And Press Enter" Co w tym przypadku mo?na zrobi?? System op. Windows XP Home + sp2 solex
solex0/3 17 Kwi 2010
Mam komputer ale z jednym HDD 150GB drugi HDD40GB i w?a?nie on zosta? wyj?ty ze stacji, komputer by? w serwisie i po instalacji systemu Windows XP Pro i po podzieleniu HDD na dwie partycje wszystko niby by?o OK- ale po starcie komputera wy?wietla mi si? komunikat: "Kszta?towanie obrazu SLI przez wiele PG zosta?o zmienione przez niezale?ny PG, poniewa? jedna z kart SLI zosta?a zdj?ta.
Krzysiek2/2 17 Kwi 2010
Witam, Czy jest odpowiednik "Formularza edycji elementów listy" (access 2007) w accessie 2003?
Marek7/7 16 Kwi 2010
Witam, Czy ktoś z Was wie dlaczego czasem trzeba 2x wcisnąć wyślij/odbierz aby wysłać to co jest w skrzynce nadawczej? Jak pozbyć się tej irytującej cechy Outlooka? Widziałem to przynajmniej u 2 innych osób. Sam zmieniałem komputery, wersje Outlooka - od lat tego doświadczam. Drugi problem: gdy wiadomość zapisze się w skrzynce nadawczej, otworzymy tą wiadomość aby coś dopisać, to
Krzysiek2/2 15 Kwi 2010
Outlook po próbie importu ustawień kont pocztowych odpowiada, że nie znalazł nic do zaimportowania, co robić?
Mariusz Kruk2/2 15 Kwi 2010
Witam i prosz? o rad? w poni?szej sprawie, ot?? m?j system pocztowy oparty jest o postfix + maildrop jako LDA, kiedy wysy?am wiadomo?? do u?ytkownik?w na moim serwerze pocztowym z konta X wysy?ana wiadomo?? kopiowana jest na konto Y. Jak osi?gn?? funkcjonalno??, kt?ra pozwoli mi kopiowa? poczt? wychodz?c? do kont z poza mojego serwera?Z tego co si? orientuje postfix sam w sobie nie ma
Zbyszek Chrzano...2/2 15 Kwi 2010
Jak zarejestrować pakiet OFICE 2007
JU0/1 13 Kwi 2010
Windows XP+SP3+wszystkie łaty Podczas uruchomiania komputera pojawia się na krótko blue-screen z napisem: "Pojawił się problem i system Windows został zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu komputera. Jeśli po raz pierwszy widzisz ekran błędu Stop, ponownie uruchom komputer. Jeżeli ten ekran pojawi się ponownie, wykonaj następujące kroki: uruchom narzędzie do diagnostyki systemu
JU0/1 13 Kwi 2010
Windows XP+SP3+wszystkie łaty Podczas uruchomiania komputera pojawia się na krótko bluescreen z napisem: "Pojawił się problem i system Windows został zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu komputera. Jeśli po raz pierwszy widzisz ekran błędu Stop, ponownie uruchom komputer. Jeżeli ten ekran pojawi się ponownie, wykonaj następujące kroki: uruchom narzędzie do diagnostyki systemu
matiz5/19 13 Kwi 2010
Witam pan?w z grupy, a w szczeg?lno?ci pana Niemirowskiego i Palusi?skiego. Ot?? mam problem natury niewiadomojakiej. Nie dzia?a mi m.in (z przegl?darek): - Google Chrome 4.0.x - Internet Explorer 8 (dzia?aj? tylko nak?adki na niego typu Maxthon) - Mozilla Firefox 3.6 - K - Meleon jaki?tam Ten stan rzeczy utrzymuje si? od instalacji SP3 i nawet reinstalka nie pomog?a. Co panowie (i
Krzysiek2/2 13 Kwi 2010
Witam, czy jest jakiś spoób na śledzenie oflagowanych wiadomości w folderach IMAP? W przypadku korzystania z POP3 - nie ma problemu - natomiast nigdzie nie znalazłem informacji jak sobie poradzić z kontem obsługiwanym przez IMAP -- Pozdrawiam Daniel http://pl.openoffice.org/ - darmowy odpowiednik pakietu MS Office http://www.mozillapl.org - narzędzia internetowe "nie tylko dla orłów"
Piotr Palusińs...3/4 13 Kwi 2010
Witam. Wiem, ze nie ta grupa ale grupa W2000 jest martwa. Otoz mam w firmie kilkanascie komputerow z Windowsem 2000. Niestety zakupili teraz drukarki laserowe HP P1102 z interfejsem USB. HP nie wspiera tego systemu dla tej drukarki, i tu rodzi sie problem.... Czy jest jakas mozliwosc zeby ja zainstalowac w systemie W2000? Moze jakis inny sterownik podejdzie? Przemek
Daniel Stawicki2/2 13 Kwi 2010
Potrzebuję do Worda 2007 wstawić dane z tabeli z SQL-a. Nie mogę znaleźć właściwej opcji na menu
Bruno Ramone3/3 12 Kwi 2010
Vista Home Premium 32 bit. Uruchomiłem dziecku grę dołączaną do jakiegoś produktu nestle, z jakimś symulatorem samolotu. Gra w trybie full screen ustawiła obraz 640x480 czyli mniej niż obsługuje moja grafika, ale wyświetlało się. Były kłopoty z wyłączeniem gry więc zrobiłem twardy restart. Po uruchomieniu systemu nadal była rozdzielczośc 640x480 ale zniknął pasek zadań. Cortf+Esc nei
Piotr Palusińs...4/4 12 Kwi 2010
Windows XP Home SP2. Pojawił mi się następujący problem: minimalizacja jakiegokolwiek programu nie wrzuca go na pasek zadań, tylko powoduje jego "zniknięcie". Program znika i działa sobie gdzieś w tle, a jego przywrócenie jest możliwe tylko przez menadżer zadań. Jak to naprawić? -- @2009 Johnson Gdy widzisz mędrca, myśl o tym, by mu dorównać. Gdy widzisz tego, komu brak rozsądku,
Bartosz Świszc...3/3 12 Kwi 2010
Witam, Posiadam Excela i Outlooka w wersji 2002. Czasami gdy wysyłam dane z excela mając otwarty arkusz excela klikając menu plik --> Adresat poczty --> Adresat poczty (jako załącznik), następnie wpisuje dane odbiorcy, klikam Wyślij i wszystko się wiesza. Podczas zwisu procesor nie jest w ogóle obciążony. Jedyne wyjscie z tej sytuacji to zabić proces excela i wtedy wszystko wraca
Michał1/1 12 Kwi 2010
I recently encountered quite tricky issue. I use an image as a background (background: url('images/bg.gif') no-repeat bottom right black;) and it works fine until I try to round bottom corners with -webkit-border-bottom-left-radius: 5px; and -webkit-border-bottom-right-radius: 5px; -- because then the image just moves to top left (not bottom right as it was supposed to). Suprisingly
Budzik8/8 11 Kwi 2010
Tworze szablon odpowiedzi. W tresci chce wpisac d kogo był adresowany orygialny mail oraz ewentualnie do kogo szedł cc. Do kogo: To: %OToName [%OToAddr] W tresci pokazuje sie niestety tylko pierwsza osoba z listy adresowej. CC - w ogole nie moge znaleźć takiej opcji. Jak sobie z tym poradzic?
Petersonix2/3 11 Kwi 2010
czym wylaczyc pojawianie sie co pewien czas opcji "kreator oczyszczania pulpitu". czy sa jakies darmowe programy, ktore moglyby usunac/zablokowac ta opcje ?
Jacek Maciejews...3/3 11 Kwi 2010
Cześć Outlok Express na XP u kolegi dołącza do wysyłanych maili z załacznikami taką informację: "Wiadomość jest gotowa do wysłania wraz z następującymi załącznikami pliku lub łącza: raport.wmv Uwaga: W celu ochrony przed wirusami komputerowymi programy poczty e-mail mogą zapobiegać wysyłaniu i odbieraniu pewnych typów załączników plików. Sprawdź ustawienia zabezpieczeń poczty e-mail,
Arkadiusz 'Blac...7/7 11 Kwi 2010
Po zapisaniu Word 2007 w rubryce typ pliku jest wpisane "Plik DOCX". Poprzednie wersje miały dokument programu .... word.... Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, dlaczego tak jest? Czy mam coś poprzestawiane w ustawieniach, czy źle są ustawione skojarzenia plików? Druga sprawa to ikona zapisanego pliku word 2007. Nie wygląda tak jak Excel 2007. Czy znowu coś popsułem?
Wahine11/28 09 Kwi 2010
Witam! Po naprawie systemu Windows XP Pro SP2 z oryginalnej płytki XP pojawił się efekt taki, że przesuwane okienko np Windows Explorera, Outlook Expressu itd. zamiast przesuwać się z miejsca na miejsce, przepływa w ten sposób, że pośrednio pokazuje się ono wielokrotnie na drodze przesuwania Co zrobić żeby to zmienić. Jest to uciążliwe. Pozdrawiam
Wojtek7/7 09 Kwi 2010
Witam, A wi?c mam nast?puj?cy problem. Mam konto email na onet od dawna. Chcia?em korzysta? z dobrodziejstw imap, kt?re oferuje gmail, ale jednocze?nie nie chc? si? pozby? konta onet. Wiem, ?e istnieje mo?liwo?? zaci?gania poczty przez gmail, ale s? wtedy op??nienia w jej odbiorze. Gmail ?ci?ga j? raz na jaki? czas i nie da si? tego czasu modyfikowa?. Przynajmniej ja nie znalaz?em
Artur1/1 09 Kwi 2010
Witam, w MS Excel po naciśnięciu klawisz TAB, przechodzi się do kolejnej komórki w tym samym wierszu. U mnie natomiast wystąpiła sytuacja, w której po naciśnięciu klawisza TAB, nie przechodzę do następnej komórki, lecz przesuwam się cały ekran w prawo. Tj: na ekranie wyświetla mi się np. zakres kolumn od A do S. Będąc w komórce A1, po naciśnięciu TAB, nie przechodzę do komórki B1,
Asia31/31 09 Kwi 2010
Witam. Mam system wraz z wieloma programami na dysku ATA. Dokupiłam teraz dysk SATA i chciałam przenieść wszystko z dysku ATA na SATA. Niestety po przeniesieniu Ghostem partycji C dysku ATA na partycję C dysku SATA dysk oczywiście nie startuje. Czy do tego systemu z ATA da się w jakiś sposób dołożyć sterowniki dysku SATA i to wszystko wtedy przenieść na SATA aby ten dysk odpalił? Nie
Konrad3/6 09 Kwi 2010
Witam, pisze tutaj poniewaz nie moglem znalezc innej grupy na ten temat. Jezeli macie jakies powiedzi co do grupy na jaka powinienem napisac z tym tematem, to prosze o podpowiedz. Mam problem z Windows Live, polegajacy na tym, ze usuwa mi niektore wiadomosci zamiast pobierac. Opcja "pozostaw kopie na serwerze" niczego nie daje. Mniej wiecej co dziesiata wiadomosc ginie i nie ma jej w
IDKrzych2/2 08 Kwi 2010
Witam, Czy istnieje możliwość wprowadzenia w arkuszu komórki, którą należy uzupełnić, a w przypadku nieuzupełnienia tej komórki braku możliwości zapisania arkusza i żeby pojawiał się komunikat "Brak możliwości zapisania pliku - proszę uzupełnić danymi komórkę XX". Pozdr.
Adam Gromek2/2 08 Kwi 2010
witam. mam prezentację składającą się z ponad 130 slajdów, gdzie na każdym slajdzie jest przynajmniej 1 plik graficzny (jpg). Chcę się pozbyc wszystkich plików graficznych za jednym zamachem ale nie wiem jak. Próbowałam zaznaczac wszystkie slajdy Ctrl+A i szukac odpowiedniej opcji usuwającej grafikę ale nic nie znalazłam. Mogę to zrobic ręcznie ale jest to pracochłonne w tym
sowaxl3/3 07 Kwi 2010
Witam posiadam problem z przypisami tak mi sie przynajmniej zdaje. Zamiast krotkiej kreski oddzielajacej tekst od przypisow mam jedna dluga w poprzek strony kreske i nie wiem w jaki sposob ja ununac ani w jaki sposob ona sie tam pojawia. Prosze o pomoc, probowalem juz wszystkirgo lecz nic nie pomaga.
Michal Kawecki1/5 07 Kwi 2010
Jak wyłączyć na XP "uruchom powtórnie"? Czasami XP ściągnie aktualizacje i uruchamia. Mi zależy by nigdy ale to się nie wyłączał.
Bartosz Świszc...2/2 07 Kwi 2010
Dokonałem archiwizacji skrzynki odbiorczej w Microsoft Outlook 2007 do pliku archive.pst. Ze skrzynki odbiorczej zniknęły wiadomości, a chciałem jedynie dokonać kopii zapasowej. Chciałbym przywrócić wszystkie elementy skrzynki odbiorczej. Dokonuję import z innego programu lub pliku - plik folderów (pst) - import z pliku (przeglądaj - archive.pst), klikam dalej i wyświetlany jest
Marcin2/2 07 Kwi 2010
witam, chcę za pośrednictwem funkcji Dane > poprawnośc danych > Dozwolone "Lista" wybrac jako żródło dane z innego skoroszytu niż ten w którym pracuję - czy i jak mogę to zrobic (lub czy ewentualnie można w Excelu inaczej stworzyc pole listy odwołując się do danych z innego skoroszytu ? ). wiem, że najprościej byłoby skopiowac potrzebne dane do arkusza w którym pracuję ale zależy
Zbyszek Chrzano...2/2 07 Kwi 2010
Witam! Mam takie pytanie: gdzie trzeba grzebnąć aby word nie szukał domyślnie źródła danych w katalogu dokumenty/moje źródła danych lecz np. w katalogu w którym jest dokument seryjny. Problem pojawia się w momencie kiedy ten sam dokument seryjny worda, z tym samym źródłem danych, przenoszony jest na inny komputer o innej strukturze katalogów (synchronizacja np. laptopa [vista] i
v52krzp2/2 07 Kwi 2010
Podczas odbierania wiadomości posiadającej ustawione tło i obrazek, obrazek przychodzi jako załącznik, a tła nie ma.
Bastek18/18 07 Kwi 2010
Witam, kupiłem niedawno komputer i widzę, że trochę się pozmieniało. Kiedyś był system na płytce, a teraz jest tylko na dysku. Nowego lapka dostałem z Vistą i otrzymałem pocztą upgrade do Windows7. Mam w związku z tym pytanie, czy po zainstalowaniu tej 7-ki będę miał pełny, stabilny system, czy to będzie tylko taka łatka na Vistę? Inaczej mówiąc czy to jest pełna wersja czy tylko
Bastek6/8 07 Kwi 2010
Trafił do mnie taki komputer: Celeron, 256M RAM, dysk 80G, XP Prof. SP2 (wyglądający na nigdy nie aktualizowany). A poza defaultowym "Administrator" miał (de facto użytkowane) konto Administrator 1. 1). Podejście pierwsze: "nie startuje". Nie daje się zalogować do konsoli odzyskiwania, "błędne hasło" (potem okazało się, że hasło było DOBRE ale do "Administrator 1".). Trudno,
Przemysław Ryk20/21 06 Kwi 2010
Ostatnio zwolnił dosyć znacznie mi dysk twardy SATA ST3400620NS. Dysk czyta i zapisuje z prędkościami od 2000 do 3000 kbs a powinien pracować z prędkościami 30 000 do 50 000kbs. W ustawieniach windowsa nie znalazłem dziwnych zapisów, Sandra twierdzi że dysk pracuje w trybie UDMA5. Dysk nie jest systemowym jeśli ma to jakieś znaczenie. Aktualizacja sterowników do kontrolera i dysku nic nie
lylroxoa@hotmai...1/1 06 Kwi 2010
?????sO??????LZ?????sO???a?z?LZ?????sO??????LZ??????????LZ???????????lLZ????????LZ??????LZ??z?????,??????????????lAL ?????L?????a??A??l,??????????a??LZ????????a??LZ????????C???LZC??????LZ????????z?O,????????z??Aa??A,????z??A????al??????,????z??Aal??????,O???C???,?sO?C???,????????????,???????????,???????z??AO??,????,??????????,HIVI,HIVI??????JVC,JBL??????,???????????.com , 86-022-81501975,
k2l3/3 05 Kwi 2010
Opis nagłówków: Nagłówek poziom 1: FORMAT1: czcionka 15pkt,czerwony, Słowo "Rozdział ", numer "rzymskie I", nowa linia, FORMAT2: czcionka 26pkt, zielony, "treść nagłówka 1", całość WYŚRODKOWANE na stronie. Nagłówek poziom 2: FORMAT3: czcionka 22pkt, niebieski, numer z poziomu 1( bez słowa "Rozdział" czyli rzymskie "I"), kropka, numer poziomu 2 (od 1 dla każdej zmiany "poziomu
wvmhrmho@hotmai...1/1 05 Kwi 2010
?????sO??????LZ?????sO???a?z?LZ?????sO??????LZ??????????LZ???????????lLZ????????LZ??????LZ??z?????,??????????????lAL ?????L?????a??A??l,??????????a??LZ????????a??LZ????????C???LZC??????LZ????????z?O,????????z??Aa??A,????z??A????al??????,????z??Aal??????,O???C???,?sO?C???,????????????,???????????,???????z??AO??,????,??????????,HIVI,HIVI??????JVC,JBL??????,???????????.com , 86-022-81501975,
qslhlbhg@hotmai...1/1 05 Kwi 2010
PL(N)umber_One6/7 03 Kwi 2010
Witam Jeżeli w Outlook Express zmienię parametry istniejącego konta, nowy adres nowe serwery itp (znajoma zmieniła dostawcę poczy), to czy stare (odebrane i wysłane ze starego adresu) maile będą dalej widoczne. Czy też muszę założyć nową tożsamośc i wniej skonfigurować nowe konto, następnie zaimportować maile ze starej tożsamości do nowej, po czym ew.skasować strą tożsamość. Nie czcę
Przemysław Ryk0/5 03 Kwi 2010
czy da się uruchomić jakieś połączenie sieciowe z innymi pośfiatczeniami?:O) trochę kombinowałem ale bezskutecznie:O(
Tymczas3/5 03 Kwi 2010
to dobry pomysl, czy taki sE?;) bo zniknal mi sie zdalny pulpit - tzn nie mogl cos tam cos tam i po lekturze googla tez nic nie wymodzilem... To zapodalem SP3 ponownie i sie naprawilo... Narazie wszystko ok ale pytam tak kontrolnie... cos porzezbic w rejestrze, cos skasowac/domalowac... System WXPP - jakas wersja firmowa(legal, z piec lat juz ma;) ) -- .
Bogdan2/3 02 Kwi 2010
Wiyam Od pewnego czasu mam błędy przy wysyłaniu korespondencji z konta na tlenie. Bez zmiany konfiguracji po pewnym czasie jest dobrze, by następnie znów było źle. Coś u nich się dzieje? Bogdan
k2l3/3 02 Kwi 2010
W Word 2002 lub w XP była możliwość wstawiania za pomocą funkcji dowolnego tekstu (akapitu). Czy i jaka jest to funkcja w Word 2007 (łącznie z wyjaśnieniem parametrów)?
Jacek Maciejews...3/5 01 Kwi 2010
Bardzo prosze o pomoc w skonfigurowaniu OUTLOOK EXPRESS. Mam konto ze stron Gazety Wyborczej (www.poczta.gazeta.pl). Chcialabym obslugiwać moją korespondencje przy pomocy ww programu. Nie mogę sobie poradzić z jego konfiguracją. Wprowadziłam wszystkie parametry podane na ww stronie i program pokazuje mi taki błąd: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'gmail.com', Serwer: 'gmail.
Piotr Palusińs...2/2 01 Kwi 2010
IE8 nie zapamiętuje ostatnio wprowadzanych adresów url, po naciśnięciu na strzałkę w dół, przy adresie url, nie rozwija się lista. Odinstalowanie i zainstalowanie ponowne nie pomaga. Zdarzyło się to na dwóch komputerach jeden na viście drugi na xp.