Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Regis82651/1 12 Lut 2010
Outlok odbiera wiadomosci ale brak ich w skrzynce odbiorczej. sprawdzilem wszsytkie regoly wprowadzalem na nowo wszystkie ustawiania poczty. nawet instalowalem caly pakiet office na nowo i nic. widac jak wiadomosci sie odbieraja ale nigdzie nie wchodza. a drugi problem dotyczny usuwania wiadomosci. w niekturych folderach nie moge usunac wiadomosci bo wyskakuje blad ze na dysku jest za
MichaelData2/9 12 Lut 2010
Witam. Wie może ktoś co może być przyczyną takiego stanu rzeczy że po zainstalowaniu windyxp komputer działa kilka dni a następnie muszę co kilka dni instalować stery do dysku sata po której to instalacji komp działa kilka dni po czym ta sama historia. Sterowniki do dysku instaluję z dyskietki przy użyciu konsoli odzyskiwania systemu. Czy istnieja jakiś sposób na to aby mozna było
Szczepan4/5 11 Lut 2010
Sciagnalem ostatnio pewna dokumentacje "Language Reference Guide.chm" Dokumentacja i sposob prezentacji bardzo mi sie podoba jednakze przy mojej rozdzielczosci ekranu literki tej dokumentacji sa tak male ze nie jestem w stanie korzystac z niej. Nie ma zadnej opcji zmiany rozmiaru czcinki. Przegladarki internetowe maja mozliwosc zmiany rozmiarow poprzez Ctrl + ale pliku tego nie da sie
Darek G?siorows...2/3 11 Lut 2010
Jaki antytrojan polecacie. Nie zależy mi na darmowym, ale na naprawdę dobrym. -- jazdzig (wysyłając do mnie email, usuń wszystkie o z adresu)
Przemysław Ryk6/10 11 Lut 2010
Witam, Dobry wieczor : ) otoz mam taki komunikat... Znaleziono nowy sprzet: Kanal IDE, i jak anuluje to pojawia sie drugi Pomocniczy kanal IDE... wchodze w Menedzer urzadzen a tam nie ma zadnych wykrzyknikow... wszystko b.dobrze zainstalowane.. tylko ten denerwujacy komunikat (w chmurce) ktorego nie moge zlikwidowac... caly czas chce zabym zainstalowal nowy sprzet ktory jest przecie
Seba5/5 10 Lut 2010
Jak zmienie re: na np Odp: w temacie przy kliknieciu w ikone odpowiedz w outlook 2007 czy mozna to jakos zautomatyzowac ?
Grzegorz Niemir...2/2 09 Lut 2010
można prosić o instrukcję krok po kroku jak zainstalować IE 8.0 (wszyscy już się burzą, że niby mam za starą, bzdura, ale polityka bierze górę) żeby nie wywalić istniejącego systemu?
Zbig0/8 09 Lut 2010
Witam Mam małą sieć lokalną a w niej drukarkę sieciową udostępnioną innym użytkownikom. Chciałbym dokonać takich ustawień, żeby drukarka była widoczna w otoczeniu sieciowym tylko dla tych, którym na to zezwolę i żeby wydruki na tę drukarkę mogli też wysyłać tylko Ci, którym zezwolę (jakieś wpisy lub ustawienia na komputerze gdzie jest przypięta drukarka?). Teraz wszyscy mogą wysyłać
sTav6/8 09 Lut 2010
windows xp home sp 3 legal. kazdy program nie wyswietla mi nazw i i czasow (%)posrednich wezlow - dlaczego ???? komenda tracet to samo tylko gwiazdki. |------------------------------------------------------------------------------------------| | WinMTR statistics | | Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg
Aston0/3 08 Lut 2010
Witam Czy jest możliwość zmiany typu uruchomienia usługi (np. z wyłączony na automatyczny) z poziomu wiersza poleceń? -- Pozdrawiam, Aston
MAR1/2 08 Lut 2010
Witam ! Posiadam płytę 2 warstwową z danymi i do tego bootowalną. Czego uzyć- jakiej apliakcji żeby zrobić jej IDEALNĄ KOPIĘ lub inaczej jej obraz który potem wypalić równiez na 2 wawstwowej płycie. Obraz musi być wierny - kopia płyty też. PODKREŚLAM - płyta zawiera dane a nie film itp. -- Pozdrawiam ... Exploris.
Jacek Maciejews...4/4 08 Lut 2010
Hej Jestem coraz bardziej wq... ostatnią Operą. W ogóle odniosłem wrażenie że od jakichś dwóch lat z każdą nową wersją Opery występuje w niej coraz to więcej bugów. W szczególnosci dot. to klienta poczty M2. Dziś np. Opera zgubiła konto newsowe i nijak nie można założyć nowego. A od kilku chwil się przekonuję że niesposób usunąć zawartości kosza :) Przedtem parokrotnie zdarzało sie że
Cynio3/3 08 Lut 2010
Liczba 26 znakowa (niby łańcuch, ale...). Konkretnie numer rachunku bankowego w formacie IBAN. Tym niemniej numer najczęściej przez excel interpretowany jako liczba właśnie, a nie ciąg znaków. Tak czy inaczej potrzebuję z paru setek numerów rachunków "wyciągnąć" po dwie pierwsze cyfry (te cyfry kontrolne). Czyli z liczby (łańcucha) xyzzzzzzzzz. potrzebuję otrzymać xy. Którą funkcję
Piotr Palusińs...2/2 07 Lut 2010
Witam Potrzebuj? pomocy bo nie wiem jak wybrn?? z mojego problemu. Czy?ci?am bratu komputer (nie uruchamia? si?, miga? tylko s?awny niebieski ekran i nast?powa? reset), uda?o mi si? go uruchomi?, przeskanowa?am dyski, sprawdzi?am wirusy - znalaz? sporo :(. Wszystko ju? by?o w porz?dku, ostatni reset aby usun?? te wirusy i komputer uruchamia si? z tablic? logowania (co wcze?niej by?o
PaPrYcZaK2/2 07 Lut 2010
Witam, otoz mam taki problem, ze zainstalowalem kiedy -- Pozdrawiam, PaPrYcZaK Gigabyte GA-EP45-UD3LR, E8400@Noctua NH-U12P, GAINWARD GTX 260 896MB, 2x1GB GEIL 800Mhz, Seagate 500GB + 1TB, OCZ 600W Silent, 19" Samsung,Windows XP PRO SP3
Michal Kawecki2/2 07 Lut 2010
Musze w komputerze wymienic HDD (reszta sprzetu sie nie zmieni). Moge przegrac caly system (C:\windows) ze starego dysku na nowy i pozniej zrobic 'fixboot' i 'fixmbr'? Czy jakies inne zabiegi trzeba wykonac? Nie chce mi sie instalowac od nowa, bo nie mam pod reka sterownikow. -- venioo
Michal Kawecki2/4 07 Lut 2010
Witam, Mam dysk, ktora z duzym prawdopodobienstwem jest zawirusowany. Chcialbym jednak odzyskac z niego dane. Jak najlepiej podlaczyc go do kompa, zeby wirusy nie zarazily nowego systemu? -- Przemyslaw Kempinski http://www.formula1.pl Formuła 1 - Dziel Pasję
Piotr Palusińs...2/3 06 Lut 2010
Witam i prosze o pomoc W kompie mam dwa dyski: SATA na ktorym jest partycja rozruchowa z winXP oraz drugi dysk ATA-100 (250 GB) ktory podzielilem na cztery dyski logiczne: D, E, F i G. Wszystko bylo dobrze do czasu gdy zainstalowalem stacje DVD. Pozniej sie okazalo ze byla niesprawna. W trakcie uruchamiania (po instalacji DVD) lecialy komunikaty, ze jest uszkodzona struktura dysku
Tomek Wojciecho...5/5 06 Lut 2010
Witam. Natknąłem się dzisiaj u znajomego na następujący problem. System to XP z SP3 na bieżąco uaktualniany. PC to już staruszek z AMD Bartonem (FSB 200MHZ) i 1GB DDR 400 Kingstona. System startuje normalnie lecz zaraz po uruchomieniu zaczyna strasznie mielić dyskiem i po kliknięciu na np. IE strasznie długo trzeba czekać na uruchomienie się przeglądarki, zresztą podobnie jest z innymi
Piotr Palusińs...2/2 06 Lut 2010
Po zainstalowaniu klawiatury i myszy bezprzewodowych nazwa Mój komputer zmieniła się na jakiś tajemniczy ciąg cyfr. Jak to naprawić?
Piotr Palusińs...2/3 06 Lut 2010
Czy znacie jaki? program typu AdminDeviceLan (blokuje zdalnie porty usb itd) do zdalnego zmieniania warto?ci rejestru na komputerach w LANie ? Np. zeby mozna bylo (oczywiscie za spraw? agent?w) zmienic pewien klucz rejestru zdalnie i zablokowac chociazby zmiane ustawien karty sieciowej (aby uzytkownik sam nie mogl zmienic adresu ip itd.) ? Zmiana konta u uzytkownikow z
revelator0/1 06 Lut 2010
Jak zapisać pliki wideo udostępniane w serwisie iplex.pl? Jest jakieś cache, gdzie te filmy są tymczasowo przechowywane w komputerze i można je sobie zapisać? Szukałem i nie znalazłem. W systemie (przeglądarce internetowej) instaluje ten serwis odtwarzacz Vividas (Java) i nie wiem, czy ten odtwarzacz gdzieś przechowuje odtwarzane multimedia. tia rev
Let Frank Do It1/7 05 Lut 2010
Witam Przypadkowo zamiast ustawic w Outlook IMAP ustawilem POP3 i teraz cala poczte mam na dysku a nic na serverze jak przepchnac tam kopie maili zeby bylo jak dawniej? JK.
Leszek K.1/5 05 Lut 2010
Nie wiem czy to wirus? AVG nic nie wykrywa. Co parę minut firefox otwiera mi nowe okno bet356. Jak to zabić? -- +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
pitpull3/3 05 Lut 2010
Witajcie Mam dziwny problem w XP. Ginie mi sieć, ale tak dziwnie. W narzędziach graficznych wszytko niby jest OK. Są połączenia sieciowe, IP ponadawane na sztywno, nawet reaguje na wpięcie / wypięcie kabla, tyle że sieć nie działa. ipconfig /all pokazuje: "Konfiguracja IP systemu Windows" i tyle. Nie pokazuje żadnych kart sieciowych, nazwy komputera nic. Winsockfix naprawia
Janusz Pabłock...3/6 04 Lut 2010
Witam Mam powa?ny problem z dost?pem do kilkudziesi?ciu dokument?w tekstowych typu Word, poza tym jpg a tak?e plik?w muzycznych i filmowych. Przy przeinstalowaniu systemu Windows xp professional sformatowa?em dysk C a na pozosta?ych partycjach pozostawi?em dokumenty. Po instalacji na nowo systemu nie mog? otworzy? wielu plik?w. Pojawiaj? si? komunikaty typu: "u?ytkownik nie ma uprawnie?
pitpull4/8 04 Lut 2010
Jaki darmowy antywirus polecacie? Używałem kiedyś Avasta, ale wywaliłem już ten shit. Teraz korzystam z Aviry, jak na razie jestem zadowolony, ale może jest coś fajniejszego? Nie przeszkadza mi angielski interfejs w Avirze ;)
guru12/12 04 Lut 2010
Witam. Dostalem sie do pracy w ktorej poprzedni informatyk nie prowadzil zadnej ewidencji oprogramowania. Mam na pulce okolo 50 roznych office (2003, XP, 2007)... Chcialbym dopasowac kazdego office do danego komputera. Jesli podejrzenie programem klucza Office 2003 i XP nie stanowi problemu o tyle nie moge podejrzec klucza Office 2007. Macie jakies sprawdzone programy, lub w jaki inny
Let Frank Do It0/1 04 Lut 2010
Witam Mam problem z przejsciem w Stand By zainstalowalem nowego windowsa i jak naciskam na Start "Wylacz" i Wybieram Stand By to mi na ulamek sek jakby przeszedl a za moment chodzi PC ale monitor mam na 20sek czarny a pozniej tak jakbym mial sie zalogowac... Pomocy JK.
Karol MARCHEWKA5/5 04 Lut 2010
Witam Jest sobie arkusz xls, w nim np: dwie zakładki Słownik i Zestawienie. Słownik to kilkaset miast w komórkach w kolumnie A Zestawienie to mówiąc językiem accessowym paręnaście tysięcy rekordów. Jedno z pól to np: Miasto. Jak należy utworzyć takie cudo, aby owo pole Miasto było znanym z accessa polem kombi ssącym dane z Słownika? -- Pozdrawiam Karol MARCHEWKA
jazdzig2/3 03 Lut 2010
Mam świeżo zainstalowany XP, antywirus itp., pełna aktualizacja, MSIE8 - jednym słowem full wypas bez zbędnych fajerwerków. Nie mozna zamknąc systemu ani start/wyłącz komputer, ani z linii poleceń poleceniem shutdown. Ponadto nie mogę włączyć pokazywania ukrytych plików i folderów (widzę je w TC, ale niekiedy trzeba zobaczyć ukryty folder np. by wykluczyć ze skanowania antywirusem
Krzysiek2/2 03 Lut 2010
Mam problem z nowym excellem 2007 podczas zmiany na pakiet 2007, w momencie gdy otwieram jeden plik z roznej lokalizacji otwiera sie 7-9 innych arkuszy znajdujacych sie na moim dysku. Jest to bardzo uciazliwe bo w momencie gdy chce wyslac plik do klienta dosteaje podczas zapisywania i modyfikacji wraz z moim plikiem inne pliki ktore sie automatycznie owtieraja i zapisuja. PROSZE O
goomish2/2 03 Lut 2010
Szanowni Państwo, mam dwa problemy. Pierwszy dotyczy serwera imap. Mam założone, skonfigurowane konto w outlooku 2003. Jak wiadomo, jest ono wyświetlane tak jakby było dodatkowym folderem osobistym (domyślny folder osobisty wraz ze wszystkimi standardowymi katalogami - skrzynkami jest pusty). Problem dotyczy elementów wysłanych. W folderach IMAP mam własne elementy wysłane, które
Piotr Palusińs...2/2 03 Lut 2010
cos mi sie ustawilo w wordzie ze przy wydruku na pierwszej stronie drukuje mi wlasciwosci dokumentu: NAzwe pliku, katalog, szablon, tytul, temat, autor,itp i niewiem jak to wylaczyc.
FD12/20 03 Lut 2010
Co zrobic aby kazdy logujacy sie uzytkownik do tego samego komputera mia swoja przypisana rozdzielczosc ekranu. Wkurza mnie ze jak ktos zmieni rozdzialczosc to potem ja sie loguje i mam inaczej na ekranie
MARCIN2/2 03 Lut 2010
Witam, nie wiem czy pisze na odpowiednia grupe, bo temat tyczy sie kilku rzeczy (Win7,sieci, Linux), ale problem na 99% lezy po stronie windowsa. Otoz jest sobie siec, z serwerem linuxowym, do tego serwera podłączony jest router Linksys, do ktorego z kolei podłączony jest ów problematyczny komputer z Windows 7 Home Premium. Problem polega na tym, że chce móc zamykać ten komputer
MichaelData1/7 03 Lut 2010
Pracuje od wielu lat pod Windows XP profesional ale wiekszosc mojej pracy wykonuje w oknie CMD (pelny ekran). Wszystko jest ok dopoki nie potrzebuje korzystac z innych funkcji windows. Najczesciej jednak potrzebuje przejsc do windows i poszukac czegos w jakims katalogu. I tu zaczyna sie problem, na otworzenie jakiegokolwiek katalogu windows potrzebuje od kilku sekund do minuty. Jesli
Jacek0/1 02 Lut 2010
Zauwazylem dziwna rzecz na Win 7 Home Premium 64 BIT. Podczas uruchamiania programu Putty uklad klawiatury automatycznie sie zmienia na EN. Nie pomaga ustawienie PL jako domyslnego ukladu (jako jedyny rowniez nie dziala poprawnie). Szukalem w opcjach aby wylaczyc autozmiane, ale nic co bylo dostepne nie skutkuje. Moze ktos juz sie z tym spotkal i potrafi cos podpowiedziec ?
Piotr Palusińs...5/5 02 Lut 2010
Witam. W firmie transportowej gdzie pracuję od dwóch miesięcy borykamy się z pewnym problemem. Na pięciu komputerach kilka razy dziennie następuje restart przeglądarki IE8 z przyczyn mam nie znanych. Głównie problem dotyczy nawigacji GPS , która działa online tylko w oknie przeglądarki IE. Pokazuje się komunikat: ?Program Internet Explorer przestał działać. Program przestał działać
Krzysiek7/7 02 Lut 2010
Witam, mam problem z MS Outlook 2007. Dzieje się taka oto rzecz: na komputerze są utworzone dwa profile: administratora i gościa. W profilu administratora outlook 2007 otwiera się i działa poprawnie, natomiast w profilu gościa outlok na chwilę się otwiera i od razu zamyka - i pojawia się komunikat błędu: "Nie można uruchomić programu Microsoft Office Outlook. Nie można otworzyć okna
Krzysiek1/1 02 Lut 2010
Przy edytowaniu dokumentu, wyskakuje komunikat"Automatyczne zapisywanie pliku odzyskiwania"tu nazwa pliku" zostało przerwane. Proszę o pomoc, jak naprawić ten błąd.
Tomasz Szablews...3/3 02 Lut 2010
Mam MS Word 2007 wersja angielska. I nie podkresla mi blednych wyrazow kiedy pisze po polsku. W ustawieniach zmienilem na j.polski itp. Jednak w dalszym ciagu nie podkresla mi bledow. Jedynie informacja ze tekst zostal sprawdzony i jest poprawny mimo tego ze nie jest.
Jeffrey2/7 02 Lut 2010
Witam jako programu pocztowego używam OE i chciałem dopisać kolejne konto mailowe mam już 7 i jak naciskam dodaj to otwiera się edycja konta domyślnego co mam zrobić Jeffrey
m michonski4/4 02 Lut 2010
Mam pytanie czy istnieje techniczna mozliwosc iz program Outlook wysyla email z zaproszeniem na spotkanie do osoby ktorych nie ma na liscie wyslanych? Czy byly juz takie przypadki? Bardzo mnie ta sprawa martwi poniewaz przesylane informacje sa bardzo wazne a dostalem informacje ze dostaly sie do adresatow ktorych nie bylo !
1634Racine3/8 02 Lut 2010
są to ewidentne reklamy, jakies promocje, czy jak im tam; sa rozsylane przez wp.pl na konta uzytkownikow. Zrodlo jest _zawsze_ tego rodzaju: XD: 1264583886662 To: <tutaj mój login jest> Date: Tue, 26 Jan 2010 10:23:00 +0100 (CET) From: RTV EURO AGD /WP <wp@wp.pl> Reply-To: mailing@euro.com.pl Subject: =?ISO-8859-2?Q?Setki_produkt=F3w_w_promocyjnych?=
v52krzp4/4 01 Lut 2010
potrzebuję klucza do programu Microsoft Office Word 2007 składa się z 25 znaków. Proszę o pomoc J.
v52robg2/2 01 Lut 2010
Witam! Mam problem z kopiowaniem wykresów z Excela 2007, konkretnie z reprezentacją metafile'ową. Gdy skopiuję wykres i następnie np. podejrzę zawartość schowka formaty rastrowe (bitmapa etc) wyglądają dokładnie tak jak wykres w Excelu, natomiast wersja metafile (na której akurat mi zależy) znacząco się różni - większość z linii na wykresie jest znacznie pogrubiona. Zarówno linie
v52robg4/4 01 Lut 2010
Nie mogę od kilkunastu godzin wysyłać maili za pomocą outlook 2003. Maile odbieram bez kłopotu. Wszystko działało bez problemu od dawna. Wczoraj wysyłałem maile przez cały dzień i nagle - nie mogę tego robić. Sprawdziłem na wszystkich kontach jakie mam - nie mogę wysłać maila z żadnego znich. Dzwoniłem do portalu onet.pl w którym mam założone konta i powiedzieli że z ich strony jest
TedMi2/2 01 Lut 2010
W jednym z dokumentów WORD 2007 brak jest polskich znaków, jedynie ó wprowadzam standardowo. Co ciekawe po otwarciu nowego dokumentu mam ogonki.
Robert3/3 01 Lut 2010
Witam, Problem dotyczy zadań w Outlooku. W zadaniach, które mają wielkość kilkudziesięciu mega bajtów pojawiają się następujące problemy: - podczas edycji zadania i np dopisywaniu kolejnej notatki do zadania co jakiś czas pojawia się klepsydra, która zawiesza Outlooka od 30-240 sekund. - z usunięciem/wycięciem załącznika z wiadomościa e-mail z zadania. Przy próbie usunięcia e-maila