Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

ML3/3 27 Paź 2010
Witam Mam problem w outlooku. Gdy klikam na nowa wiadomosc, wówczas wyskakuje mi okienko z komunikatem: Trwa uruchamianie programu Microsoft Office Word 2003 jako I nagle wszystko sie zawiesza Plik pst ma juz ok 2,5 GB, więc stworzyłem nowy plik, jednak problem występuje nadal. Proszę o pomoc Konrad -- ---- Wysłano z
ppawlikp1/1 27 Paź 2010
Jak wyżej, piszę tekst ciągły, jest wszystko wporządku, natomiast po wciśnięciu klawisza enter odsyła mnie na koniec danej strony i tam mam pisać... po kolejnym wciśnięciu klaiwsazaenter ja dalej piszę na dole strony natomiast to wcześniejsze znajduje sie wyżej, pomiędzy pierwszym tekstem a końcem strony : [URL=http://img832.imageshack.us/i/obrazekv.jpg/][IMG]http://img832.imageshack.
Jan1/1 26 Paź 2010
Witam. Komputer pod windowsem XP. Mam klopoty z dzwiekiem zwlaszcza mikrofon nie dziala prawidlowo podczas polaczenia za pomoca skype, raz mnie slysza a inym razem nie. Podejrzewam ze to nastapilo po zainstalowaniu Xear 3D, ikonka tego programu jest na pasku dolnym, i w panelu sterowania. Chcialem go odinstalowac ale niewiem czy to dobry pomysl a po drugie niewiem jak to zrobic. Za
R.Madejski1/1 26 Paź 2010
Chciałbym kilku osobom udostępnić połączenie do mojego komputera przez zdalny pulpit w taki sposób aby mieli dostęp do wybranych programów i nie widzieli np. dysków, panelu sterowania itp. Do dyspozycji miałbym mały serwer z windows 2000 lub 2003. Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić od czego powinienem zacząć, o czym poczytać itp. ponieważ nie mam rozeznania w temacie. Czy dobrze
Grzegorz Niemir...5/5 26 Paź 2010
Witam, również mam problem w wysyłaniem poczty z OE (6). Mam w OE 3 konta z których poczta jest ściągana prawidłowo, ale nie mogę nic wysłać z konta nr 1 - gmail: , gdy wysyłam wiadomość pojawia się taki błąd : Wystąpił nieznany błąd. Temat 'list', Konto: 'Gmail', Serwer: 'pop.gmail.com', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0B z konta nr 2
lwadmin10/10 26 Paź 2010
Witam, pracuję w duńskiej firmie, która nalega, aby korzystać z ich serwera mailowego (co jest oczywiste). Mam jednak problem, ponieważ, korzystając z ich serwera nie mogę wysyłać, a także odbierać maili z kilku polskich portali, takich jak Wirtualna Polska, Interia, Onet, większość adresów kończących się na com.pl. Pierwsza wersja informatyka z Danii była taka, że to ich ISP blokuje
Lwadmin2/2 26 Paź 2010
Witam, mam pewien problem z wysłaniem wiadomości. Ostatnio zmieniłam konto, usunęłam stare i założyłam nowe. Gdy chcę wysłać wiadomość to pojawia mi się komunikat: Sprawdź czy nazwa użytkownika i hasło do serwera są poprawne. Gdy wpisuje mój nowy login i hasło nie działa, a jak wpiszę stary to działa tylko nie chce wysłać tej wiadomości. --
camilly4/4 26 Paź 2010
Witam wszystkich Najpierw podstawowe dane: konto w domenie @onet.pl serwer poczty wychodzącej poczta.onet.pl idzie przez port 587 (ponieważ TP S.A. blokuje port 25). Sytuacja wygląda tak: Program wysyła mi pocztę ,lecz po jakimś czasie dostaje email z "The Post Office'' o temacie "Returned mail: see the transcript [FAILED(1)]" Jest w nim napisane tak: "This is a collection of
Grzegorz Niemir...2/2 25 Paź 2010
Czy to jest możliwe, aby mieć w Windows Live Mail pod XP taką wstążkę (bardziej chodzi o ikonki graficzne przycisków) jak to jest w WLM dla Win7? Czyżby znowu polityka wypierania XP? ;-) Pozdrawiam
AdamS6/8 25 Paź 2010
?Przepraszam za lekkie OT ale nękają mnie na innych grupach za ten nieszczęsny znak zapytania, który dopisuje się na początku każdego postu. Ja niestety nie mogę znaleźć przyczyny a tu są dobrzy ludzie, którzy na dodatek mają wiedzę. (To zupełnie inaczej niż tam, gdzie wiedzy nie mają a widzą "?") Będę wdzięczny za podpowiedź. PC
Wojtek1/1 24 Paź 2010
Zainstalowałem sobie WLM na XPeku. Testowo dodałem jedno konto IMAPowe i mały zonk: WLM stworzył sobie folder 'Wiadomości śmieci' i lokalnie i na serwerze. A ja tego nie chcę. Filtry mam na serwerze i to mi wystarcza. Nie chce aby WLM mi filtrował pocztę i zakładał jakieś foldery. Niby filtrowanie wyłączyłem na ile się dało ale mimo usunięcia tego folderu z poziomu www to przy kolejnych
R.Madejski3/3 24 Paź 2010
Czy istnieje odtwarzacz plików avi, który "ładuje" cały plik do pamięci i sukcesywnie go obrabia zamiast sukcesywnie czytać porcje pliku z dysku i obrabiać? Chodzi mi o to, aby podczas odtwarzania w najmniejszym stopniu był używany dysk, aby wszelkie operacje odbywały się w pamięci, której jest pod dostatkiem. Prosiłbym o namiary na takowy odtwarzacz jeśli ktoś zna. RM
TadeuszFantom2/2 24 Paź 2010
Czy ktos wie co moze byc przyczyna ze po kazdym restarcie nie dziala mi myszka musze wyjac i wlozyc ponownie w usb oraz numlock jest wylaczony pomomo odpowiednich wpisow w rejestrze ps
MichaelData8/9 24 Paź 2010
Witam! Szukam kogoś kto pomoże mi w jednej kwestii...jest komputer z windowsem xp, na ktorym oprocz dusku C sa 3 inne dyski...w jaki sposob i gdzie ustawic tak aby jeden dysk np d byl dostepny tylko dla jednego konta uzytkownika? chcialabym najprosciej mowiac aby do czesci danych np dysku jednego miala dostep tylko jedna osoba....jest to mozliwe? z gory dziekuje za pomoc --
Piotr Palusińs...6/6 21 Paź 2010
Witam, mam problem. Kiedy wróciłem z pracy i włączyłem komputer prawie wszystkie ikony na pulpicie oraz załadce START mają jeden wygląd, kiedy próbuję uruchomić któryśkolwiek z programów wyświetla się kominukat Że Windows nie może otworzyć pliku i mam wybrać program z listy, -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
slawekgolf1/1 21 Paź 2010
Jak ustawić explorera aby po najechaniu na ulubione, naciskając prawym klawiszem myszy otworzyć stronę w nowej karcie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
dudek5641/1 19 Paź 2010
Witam . Posiadam zapisane spotkania w kalendarzu Outlook 2007 , po zapisaniu sie na studia otrzymałem plan w formacie iCalendar . Po przeciągnięciu planu zajęć do kalendarza dodaje się nowy kalendarz , chcem aby ten plan zajęć ,, zgrał się ,, z głównym kalendarzem aby wrzucic na Omnie . W jaki sposób dodać cały plan do głównego kalendarza? --
Piotr Palusińs...7/11 19 Paź 2010
Witam. Od pewnego czasu na moim komputerze (Windows XP Professional + SP3, 1,5 GB RAM) przestało działać przełączanie użytkowników. Po naciśnięciu WIN+L oraz po Wyloguj pojawia się ekran powitalny z nazwami użytkowników. Niestety próba wybrania użytkownika innego niż aktualny kończy się niepowodzeniem - przełączenie nie następuje. Dopiero po wylogowaniu się, inny użytkownik może się
..::Wiskoler::....3/3 18 Paź 2010
Witam. Pacjent to Win XP PL Pro. Przestał się uruchamiać z komunikatem o braku pliku hal.dll w katalogu windows/system32. Plik tam sobie siedział, ale ponieważ wywalało błąd to podmieniłem go na taki sam plik z katalogu z poprawkami. Różnica w wielkości pomiędzy plikami (1,5 MB stary - 1,32 MB nowy) trochę mnie zastanawiała, ale postanowiłem zaryzykować. Po podmianie plików system
Mikołaj Jopczy...2/2 18 Paź 2010
witajcie, mam problem z odpaleniem sprzetowego rs'a na vmware-server z gosciem windows xp. debian bez problemu widzi tego rs'a (ten, na ktorym siedzi vmware), kubuntu jako gosc tez. czy jest jakis "knif" ktory nalezy poczynic, by winda widzialala tego rs'a ? xp pro widzi 2 seriale - ale wnosze, ze jest jakis problem w ustawieniach. m.
Maciek3/7 18 Paź 2010
Witam Instalacja SP3 na WinXP prof. Porzadny, szybki komp. Na etapie oczyszczania po instalacji dysk ostro pracuje, instalator SP3 sie zacina. Aktywny jest tylko przycisk pomoc. Po jakis 30 min mialem dosc i restart kompa. Okazalo sie ze wszystko jest ok. System wykrywa ze jest zainstalowane SP3 i pracuje normalnie. Moje pytanie brzmi: Jakich programow bym potrzebowal przed
Skrypëk23/27 18 Paź 2010
Chce zbackupowac dane z dysku laptopa. Niestety dostep do document and settings spod drugiego kompa na win xp jest zabroniony. Na dysku laptopowym nie ma hasla ... W czym rzecz, jak to obejsc? http://miedzyzdroje-kwatery.pl/forbidden.jpg < Taki jest efekt proby dostania sie do katalogu ...
monisia19911631/1 17 Paź 2010
Mam problem zrobiłam prezentacje i ja zapisałam. Teraz nie moge nic juz zmienić. Odinstalowywałam program pare razy i nic to nie dało. Proszę o pomoc -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ala1/1 17 Paź 2010
Witam serdecznie. Mam pytanie nie jestem młodą osoba i nie mam kogo o to zapytać. Czy jest możliwość aby komputer sam odczytywał to co chcę sama przeczytać czy jest taki przycisk na klawiaturze . Są czasem teksty przy których są głośniczki i po ich naciśnięciu lektor czyta sam . Mój laptop to Aspire 5630 na pulpicie jest naklejka Windows Vista i acer Aspire 5633WLMi. Nie wiem czy
Chopin2/4 15 Paź 2010
Witam Mam taki problem ktory mi sie zdarzyl po raz pierwszy..nie moge zainstalowac zadnego systemu na Lenovo R500. Szukalem juz w necie chyba z 10godz rozwiazan i zadne nie dziala, komputer ma naklejke Vista wraz z nr. Cd-key ale niestety nie ma opcji odzyskania systemu ktory prawdopodobnie zostal usuniety w trakcie instalacji Windowsa. Na komputerze poprostu nie moge zainstalowac
Mordziaty1/1 14 Paź 2010
Jak otwieram w IE filmy czy reklamy, to nie działa dzwięk ( w innych przeglądarkach działa). Coś kliknąłem i nie wiem jak to cofnąć. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Skrypëk2/2 14 Paź 2010
Jak sie pozbyc tego ( i gdzie) ze ostatnio, jak wejde na IMDB (baza filmow) zamiast swego ulubionego angielskiego, znajduje nazwy filmow w jezyku finskim' (dodam ze w kompie mam niby lokalizacje angielska) Moze poznaje po IP, ale sie pytam, kto wymyslil taki debilizm. Gdzie to kurna jest, jak podziekowac MS za laskawa "pomoc"? PzDrKOl
Grzegorz Niemir...4/4 13 Paź 2010
Mam coś takiego - w pracy stoi sobie serwer na winXP z bazą danych - na wyjściu net 3G (publiczny zmienny IP). Chciałbym się dostać czasami do tej bazy z kompa w domu (win xp albo win7) przez VPN - tutaj mam neostradę (publiczny zmienny IP). Czy jest możliwość zestawienia VPN przy dwóch zmiennych publicznych IP?
Remek14/17 13 Paź 2010
Dostalem dzis kompa z ciekawym objawem Po wlaczeniu zasilania i starcie systemu wyskakuje komunikat Nie można uruchomić systemu Windows XP - \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ale po wcisnieciu enter resetuje sie i juz wstaje normalnie. - sprawdzilem dysk chkdsk, zrobilem skanowanie dysku MHDD - przelecialem RAM memtestem - podmienilem zasilacz :)) Odpalilem konsole odzyskiwania
karmiska1/1 13 Paź 2010
Witam, mam następujący problem. Gdy chcę zainstalować oprogramowanie Orange free (z modemu, komp modem wykrywa bez problemu)), po pojawieniu sie okienka \"wypakowywanie zawartosci\" pojawia sie okno Explorera z komunikatem \"Ten program nie może wyswietlić strony sieci web. Najbardziej prawdopodobne przyczyny: ... itd\" i koniec. instalacja jakby w ogole sie nie odbywala. Na pasku startu
RL4/6 12 Paź 2010
czy istnieje jakieś oprogramowanie, które umożliwia komputerowi za natem (bez publicznego ip) wbicie się na serwer z publicznym ip, tak aby administrator na tym ostatnim uzyskał shell/dostęp do wiersza poleceń tego pierwszego komputera? proszę o namiary na taki soft, nie bardzo wiem nawet jak dobrze zapytać o takie wygibasy google. stasiek
Wangog3/3 12 Paź 2010
Witam Jest drukarka sieciowa HP LaserJet 4000t podpieta do Windows ME :( Jako klient jest WIndows 7. Uzywa sterownikow HP Universal Printing PCL 5. W momencie instalacji drukarki wszystko jest w porzadku. Druk idzie szybko i czytelnie. Nie zma znaczenia czy port na kliencie jest \\porzeczka\druk czy \\10.1.1.1\druk Po restarcie kompa juz drukowac nie mozna. Sama drukarka
kobecom1/1 12 Paź 2010
witam, mam następujacy problem; podczas zadania wydruku (excel, word) i zmiany niektórych ustawień (losowo) - np. marginesy, orientacja, rozmiar papieru, zaznaczenie program word lub excel zawiesza się z informacją "napotkał nierozpoznany błąd" i zamyka program system nowy, po reinstalacji proszę o sugestie pozdrawiam, Wojtek --
Papniok3/3 11 Paź 2010
Dzień dobry. Stanąłem przed problemem importu danych do Accessa. Niestety wykonując komende SQL DELETE nie następuje powrót w autonumeracji do 0 i access wypuszcza błąd \"nie mógł dołączyć danych do tabeli.... Czy chcesz kontynuować?\". Tu własnie jest problem bo ma to wykonywać się w sposób automatyczny a tu trzeba by za każdym razem naciskać przycisk TAK. Może ktoś wie jak obsłuzyć
DK3/3 08 Paź 2010
witam, wiem ze troche nie ta grupa, ale licze ze znajde tu podpowiedz jak moglbym rozwiazac moj problem, mianowicie : Uzywam office 2003 sp3 Mam problem z plikami wk1 (lotus). Podczas proby uruchomienie wyskakuje blad "typ pliku który próbujesz zapisać jest zablokowany zgodnie z ustawieniami zasad w rejestrze" Na google co prawda jest rozwiazanie wskazujace dodanie zaufanych
DK1/1 08 Paź 2010
Witam, Uzywam office 2003 sp3 Mam problem z plikami wk1 (lotus). Podczas proby uruchomienie wyskakuje blad "typ pliku który próbujesz zapisać jest zablokowany zgodnie z ustawieniami zasad w rejestrze" Na google co prawda jest rozwiazanie wskazujace dodanie zaufanych sciezek. Rozwiazanie to sie sprawdza i wszystko jest ok, ale ja te pliki mam porozrzucane po kilkudziesieciu
ARTIWAWA1/1 07 Paź 2010
WITAM, PO WYSLANIU WIADOMOSCI (OUTLOOK 2007) Z OPCJA POTWIERDZENIA ODBIORU U ADRESATA WYSWIETLA SIę MONIT O WYSłANIE POTWIERDZENIA ODBIORU, JESLI KLIKNIE NA "NIE" POTWIERDZENIA NIE DOSTANę. CZY ZNA MOżE KTOS SPOSóB żEBY TO OBEJść TZN żEBY POTWIERDZENIE DOSTARCZENIA (NIEKONIECZNIE PRZECZYTANIA) WIADOMOśCI PRZYCHODZIłO ZA KAżDYM RAZEM ? --
StaN1/1 07 Paź 2010
Witam W XP prof sp3 "mam zainstalowany" pilot na podczerwien (widac go w menagerze jako klawiatura HID) ale kompurer nie reaguje na guziki pilota (power cinema); bateryjki sprawdzone... Prosze o jakies sugestie...
Barsztik1/1 05 Paź 2010
Szukałem na googlach i forach, ale nie znajduję, lub nie wiem, że znajduję :( Co zrobić by internet explorer nie pytał za każdym razem "Skrzypty zwykle są bezpieczne. Czy zezwolić na uruchamianie skryptów?" -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
jeo stancey4/4 05 Paź 2010
Jak odinstalowa? z systemu wXP sterowniki urz?dze? kt?re kiedy by?y ale ju? dawno ich nie ma? Bo w Mened?erze Urz?dze? pojawiaj? si? te sterowniki tylko wtedy kiedy si? w?o?y do PCI dan? kart? itp. Ale ja bym chcia? oczy?ci? z nich system bo mam podejrzenia, ?e one zak??caj? przydzielanie IRQ...
kost1/1 05 Paź 2010
Wojtek napisał: > Dzięki... rozważałem już takš ewentualnoœć.Będę miał dłuższš chwilę wolnš,to > zawalczę... Mam to samo. Czy jest jakieś skuteczne rozwiązanie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
mzuber1/1 04 Paź 2010
mam dwa serwerki: 1) kontroler domeny 2) serwer terminali jak sie lacze zdalnym pulpitem do kontrolera domeny to okno logowania wyskakuje natychmiat. jak natomiast lacze sie zdalnym pulpitem do serwera terminali to okno logowania za pierwszym razem wyskakuje po ok 10-12 sek. Za drugim razem gdy sie lacze zdalnym pulpitem to okno logowania wyskakuje natychmiast. Jak zrobie 30 min
monter2/2 04 Paź 2010
Czesc, jest sobie soft, ktory wysyla wyciagi bankowe. 1. via Outlook 2. linia komend polecenie %adres %temat %tresc-plik %zalacznik-plik ad. 1 dziala, ale chcemy z tego wyjsc ad. podczepic program, ktory na podastawie ww. danych wygeneruje gotowca (email) np. *.elm....i zapisze gdzies na dysku. Inny komp (Linux) bedzie zagladal sobie do katalogu, gdzie leza *.elm'y i po jednym
...:::Tomek:::....4/6 03 Paź 2010
Witam, od 2-3 dni podczas startu system konfiguruje aktualizacje (znaczy się, że coś zassał i próbuje zainstalować). Niestety postęp stoi na 0% przez około 3 minuty, potem system pokazuje komunikat o niepowodzeniu, cofa wprowadzone zmiany i system startuje już normalnie. Jak sprawdzić która z aktualizacji nie chce się zainstalować i potem spróbować ją zainstalować ręcznie lub
Papa 5murpfs2/18 03 Paź 2010
mam kart? USB Wi-Fi pt. ZD1211B (tak? co dawa? UPC). 2 strasznie m?cz?ce problemy: 1.) Po uruchomieniu komputera ta karta mo?e zacz?? dzia?a? TYLKO I WY??CZNIE kiedy si? zacznie prac? JAKO ADMINISTRATOR! Tzn. potem mo?na sie wylogowa? i zalogowa? jako zwyk?y user ale je?li zrobi sie to od razu po uruchomieniu kompa to karta nie zadzia?a :( Dlaczego? Czy trzeba gdzies utawi? jakie?
Aicha4/4 03 Paź 2010
Witam! Mam kilka pytań o TB (3.0.7). Po konfiguracji TB pobrał ok. 2/3 wiadomości z serwera WP (kilka tysięcy). Kiedy usiłuję go zmusić do pobrania reszty (najstarsze wiadomości), za każdym razem wyskakuje komunikat: Polecenie RETR nie powiodło się. Błąd pobierania wiadomości. Odpowiedź serwera poczty pop3.wp.pl: -ERR Bieżące maile są pobierane, choć często z z kilkugodzinnym
Skrypëk3/3 03 Paź 2010
Witam Czy istnieje osobna "nakładka" WMC na XP i skąd można ją zassać?
Piotr Palusińs...5/5 02 Paź 2010
Jak doprowadzić do tego, aby zaznaczona tresć wchodziła do schowka i była dostępna do wklejenia Ctrl+V. Nie działa mi zarówno tak kalwiatura jak i mysz. T.
Robert2/2 02 Paź 2010
Cześć, Kupiłem Office Home z promocją do aktualizacji do Office 2010. Przeszedłem całą ścieżkę, nowy produkt pojawił się do pobrania, pobralem zapisałem na dysku i podczas instalacji mam komunikat: Błąd 1935. Podczas instalacji składnika zestawu .... Jakieś sugestie co z tym zrobić? System operacyjny: Windows 7 x64
PeJot8/12 01 Paź 2010
Czołem. Da się uniknąć reinstalacji XP przy zamianie płyty głównej ? Z tego co udało mi się wyguglać, najczęściej jest to możliwe, sztuczka polega na instalowaniu _standardowych_ sterowników do kontrolera dysku. Nie bardzo to rozumiem, przecież mam standardowe sterowniki. Można też próbować odinstalowywać sterowniki do chipsetu. Może ktoś rozwinąć temat - da się czy nie ? Jak