Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

MichaelData1/6 11 Gru 2009
Jest stary komputer starszych ludzi, zainstalowany parę lat temu XP HOME. Problem jest taki, że przy ustawieniach wyższych rozdzielczości niż 1280x1024 na LCD 19'' nie wyświetla się cały pulpit, tylko trzeba przesuwać w górę/dół i na boki, tylko w tej rozdzielczości i niższych wszystko się mieści. Po wciśnięciu przycisku AUTO na panelu monitora bez zmian. Przeinstalowane sterowniki
Jacek Maciejews...1/1 11 Gru 2009
Cześć Dostaję maila z takim fragmentem: [-] Subject: statt 279,- Content-Type: multipart/related; boundary="------------113706754717613563388353" X-O2-Trust: 1, 24 --------------113706754717613563388353 Content-Type: text/html; charset="us-ascii" Content-Transfer-Encoding: 7bit <html> <head> <title>AVG Ltd. Gibraltar</title> </head> [-] W filtrze mam ustawiony string
adresss@poczta....4/4 11 Gru 2009
Posiadam swoj? w?asn? domen? internetow?. I oczywi?cie dodatkowo serwer - ale nie chce mi si? bawi? w insalacj? serwera poczty + konfguracj? bezpiecze?stwa + filtry spamu. Na Wp.pl mo?na podpi?? za darmo 2 adresy email do tamtejszego serwera poczty (oczywi?cie w mojej domenie) i rzeczywi?cie, mam adres: ja@mojadomena.pl ... ale nie podoba mi si? web interface witrualnej polski ... czy
Przemek Czarnot...1/1 10 Gru 2009
Witam. Od pewnego czasu w Internet Explorer 8 często gdy kliknę na którąś kartę więcej niż raz, to wokół tekstu na karcie pojawia się taka czarna, przerywana ramka. Wcześniej na IE8 nie miałem tego. Jest to dosyć mocno irytujące i nieestetyczne. Jak można by naprawić ten problem?
Skrypëk8/15 10 Gru 2009
Zazwyczaj naklejke z licencją Windows'a na dany komputer nakleja się na obudowę, ale czy to jest obowiązek? Mogę np trzymać tą naklejke w szufladzie?
Piotr Palusińs...2/2 10 Gru 2009
Witam Regula skonfigurowana jest podobnie do tej opisanej np. pod adresem: http://wipos.p.lodz.pl/zylla/express/index.html Konfigurowalem takie i tym podobne regulki wiele razy i nie mialem z nimi problemow, niestety wczoraj na jednym komputerze za cholere nie chciala ona zadzialac. Wiadomosci, ktore w temacie zawieraly wpisane przeze mnie slowa powinny byc usuwane, a nie byly.
Saiko Kila9/10 10 Gru 2009
Czy upgredujac VISTE to Win 7 wszystkie programy i dane zostaja i sa prawidlowo "przejete" ? czy tez wszystko trzeba instalowac od nowa ? AdamCCS
Tomasz Królik1/1 09 Gru 2009
to moze usunac caly folder skrzynki nadawczej jesli uzywasz outlook express lokalizacja twojej skrzynki nadawczej to mniej wiecej C:\Documents and Settings\Tomasz\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{7CBB6B3F-7289-45F4-99F7-F45B51BAB6C4}\Microsoft\Outlook Express\Skrzynka nadawcza.dbx sprawdz i usun pozdrawiam Tomasz Krolik Uzytkownik "Wojciech"
Piotr Palusinsk...1/2 09 Gru 2009
Witam Mam wesoly problem ;-) Pojawily sie jakies aktualizacje w XP, przegladalem ich liste majac na kolanach dwuletniego synka, on tez sobie je przegladal, w pewnym momencie wykonal ultraszybka kombinacje klawiszy i anulowal wszystkie aktualizacje, zamknal okno i kaplica. Jak przywrocic mozliwosc wykonania tych aktualizacji? -- pozdrawiam Norbert
Lee2/3 08 Gru 2009
Używam kilku skrzynek pocztowych, żona też, córka też. Wszyscy od bardzo dawna korzystamy z jednego komputera. Dlatego od zawsze OE wraz ze swoimi tożsamościami jest, a raczej był, dla nas idealnym rozwiązaniem. Był, bo pewnego pięknego ranka pan Gates siedząc na kibelku i rozmyślając, wpadł na wspaniały pomysł, że 'identities are no longer used because individual user accounts provide
Bamek3/3 08 Gru 2009
Czy jest jakaś możliwość ustawienia w regule dotyczącej poczty wychodzącej przesyłania jej równocześnie na inne konto, ale UDW. Bo jest tylko DW, a nie chciałbym, żeby odbiorca widział, że wysyłam jeszcze na inny adres. -- Bamek bamek@bam.pl
Tomasz Szablews...2/2 08 Gru 2009
Witam, czy można ustawić pionową orientacje tekstu nazw arkuszy w programie Excel 2003?
krzysiekp (msin...1/1 08 Gru 2009
Witam, Można zapisać plik z kopią. Wybieramy na początku Zapisz jako > Narzędzia > Opcje ogólne. Powstanie plik Kopia zapasowa nazwa_pliku.xlk -- Krzysztof Paciejewski Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres email. Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi,
v52krzp3/3 08 Gru 2009
Na jednym komputerze mam, a na deugim nie mam poleceia eksport w menu plik.
Tomasz Szablews...1/1 08 Gru 2009
"Slawek" <Slawek@discussions.microsoft.com> wrote in message news:118AC27D-3471-40DF-8C4F-FBA95B9BFCDE@microsoft.com... > Witam, > Problem dotyczy wprowadzania danych klienta. Moi klienci to z reguły nie > firmy a instytucje z departamentami, działami, pracowniami itp. > Wprowadziłem > dane instytucji a teraz chciałbym wprowadzić dane departamentu tegoż > klienta > a następnie
Zbyszek Chrzano...1/2 08 Gru 2009
Mam taki problem z Outlookiem 2003, gdy próbuję wysłać wiadomość wysyła się ona przez parę minut niezależnie od tego czy jest to 5 kB czy 5 MB. Po kilku minutach oczekiwania wiadomość nie jest wysyłana, muszę parę razy włączyć i wyłączyć Outlooka i za którymś razem wiadomość zostaje wysłana. Co może być przyczyną, bo gdyby to było złe ustawienie parametrów poczty to wiadomość nie
v52krzp2/2 08 Gru 2009
v52krzp2/2 08 Gru 2009
Przekonwertowałam baze Acc2000 na 2007. Wszystkie pola kombi utraciły właściwość autouzupełnianie :-( Tz. Ta właściwośc nadal ustawiona jest na 'Tak', ale nie działa. Jesli tworzę nowe pole kombi (lista wyboru na podstawie Select z tabeli), to atouzupełnianie zaczyna działać we *wszystkich* polach kombi. I tym nowym i starych. Ale kiedy zamykam baze i ponownie ją otwieram - znowu nie
Zbyszek Chrzano...1/2 08 Gru 2009
Witam, próbuję wyeksportować bazę adresów z Outlook do Access, ale w Outlook brakuje jakiegoś translatora. Wtedy następuje próba zainstalowania translatora. Niestety kończy się ona niepowodzenie i nastpępującym komunikatem o błęddzie MS Office Outlook nie może uruchomić wymaganego translatora. MS Office Outlook nie może zainstalować wymaganych plików z powodu błędu 1601
Cynio1/1 08 Gru 2009
On 8 Gru, 08:58, znik <z...@discussions.microsoft.com> wrote: > kiedy? w excelach mo?na by?o sobie ustawi? opcj? "zapisuj z kopi? zapasow?". > Niestety takiej opcji nie widz? w excel XP/2007. > Da si? co? z tym zrobi?? w 2003 te? nie mam takiej opcji,a z wczesniejszych nie pami?tam jaj, ale mozesz wrzuci? makro w ThisWorkbook np. Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
kajus441/2 08 Gru 2009
Oto objawy: po uruchomieniu komputera procesor zajęty jest w 100% przez kilkanaście do 20 minut. Na końcu grota myszki co mniej więcej 8 sekund pojawia się komunikat programu Rainlender(sam dymek). W tym samym momencie pojawia się także półprzezroczysty obrazek ConfigFree Launcher(narzędzie Toshiby do konfiguracji sieci). Rainlender i ConfigFree to dosyć spore obrazki umieszczone na
MaNa1/7 08 Gru 2009
Witam! Piszę z nadzieją, że tutaj ktoś mi odpowie. Mam problem z wtyczką DownloadHelper. Nie mogę nim ściągnąć filmu ze strony: http://www.tvp.pl/publicystyka/tematyka-spoleczna/warto-rozmawiac/wideo/03122009 Przy rozwinięciu w Firefoxie: Narzędzia -> DownloadHelper nie pokazuje się pozycja Media, z której normalnie przy ściąganiu takich filmów korzystam. Dlaczego tak się dzieje?
Michal AKA Miki2/2 08 Gru 2009
Trzy dni temu chciałem wysłać duża pocztę - 92 MB, nie wiedząc, że można tylko do 50 MB. Po kliknięciu wślij czekałem dobę, po czym chciałem usunąć xe skrzynki,ale bezskutecznie do tej pory. Po ponownych otwarciach komputera w dalszym dciiągu skrzynki nie można opróżnić i tym samym wysyłać wiadomości. Będę wdzięczny za skuteczną pomoc.
Adam 'Adak' K?p...7/29 08 Gru 2009
Mam OE, wyslalem jakiegos posta (news.onet.pl) na pl.comp.pecet (tak jak robie to tu), pokazal sie, chce wyslac nastepnego i... zostaje skrzynce. Wysylam na alt.pl.test - dziala wielokrotnie. Wysylam tu - jak widac dziala. Wysylam na pl.comp.pecet - znowu nie... O co chodzi?... -- Adam 'Adak' Kepinski jeszcze bez podpisu, bo swiezo co po reinstalce
Piotrek3/3 07 Gru 2009
Witam, Mam nietypowy problem z Visio viewer 2003, gdy po zainstalowaniu chcę otworzyć plik *.VSD w Explorerze wyskakuje najpierw komunikat o 'zapewnieniu bezpieczeństwa..... i wyłączeniu możliwości uruchamiania skryptów i formatów ActiveX....." a gdy kliknę na komunikat i ustawię 'zezwalaj' oraz potwierdzę 'TAK' plik VSD się nie otwiera a jedyne co to w lewym górnym rogu explorera
Arkadiusz 'Blac...1/2 07 Gru 2009
Witam Kliknięcie na odnośnik w e-maliu (Outlook Express) powoduje podmianę innej otwartej już strony na tę klikniętą. Wg. moich obserwacji jeśli jest otwartych kilka stron, to nie wiadomo która zostaje zaanektowana. Czy mozna to zmienić w ustawieniach OE aby otwierał stronę w nowym oknie? Remek
Skrypëk1/2 07 Gru 2009
Ktoś wie czy na xp trialu da się zainstalować sp3? jeśli nie to co zrobić, żeby się dało?
Piotr Palusińs...3/3 06 Gru 2009
Kiedyś znalazłem informacje że trzeba coś wpisać do rejestru by nie włączało się kompaktowanie. Niestety to nie pomogło i znów przy zamykaniu OE pojawia mi się ta wzmianka, nie wiem po co to w ogóle jest, przenosi do kosza wszystkie foldery poczty i zakłada nowe, jakiś bezsens. Nie mam zamiaru tego robić co pare tygodni. Powiedzcie jak wyłączyć to g...o??
Narazka1/1 06 Gru 2009
Czy istnieje możiwość zablokowania adresu przychodzącego, tak, aby nadawca otrzymywał komunikat o niemożności doręczenia. Coś takiego, żeby dla kogoś konto było nieistniejące. -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
Marylka4/5 05 Gru 2009
Wyskakują mi dwa błędy które zawieszają przeglądarkę Aplikacja powodująca błąd iexplore.exe, wersja 8.0.6001.18813, sygnatura czasowa 0x4a6621ae, moduł powodujący błąd ole32.dll, wersja 6.0.6002.18005, sygnatura czasowa 0x49e037d7, kod wyjątku 0xc0000005, przesunięcie błędu 0x0007999d, identyfikator procesu 0x404, godzina rozpoczęcia aplikacji 0x01ca48fdb07eae38. Aplikacja
Chichotek2/3 05 Gru 2009
Witam. Kolega posiada w kompie płytę Epox EP-8KDA3+. Sprzęt teraz chodzi na XP32 i ma 2 GB Ramu. Podobno płyta obsługuje max 3 GB (ma 3 sloty). Czy instalując Ultimate 64 będzie można włożyć np. 3x4 GB ? Nigdzie takiej informacji nie mogę znaleźć, może to być problem sprzętowy - nie do obejścia. Jakiś upgrade ? Ps. W instrukcji płyty jest że max 3 GB. -- Pozdrawiam, Krzysiek Ps.
Lukasz1/1 05 Gru 2009
Witam mam dziwny problem z myszka? systemem? zrobilem przed chwila formata myslalem ze to pomoze ale dalej tak samo, do rzeczy mam Windowsa XP pro sp3 pl, i co chwile firefox, pulpit itd.. nie reaguje na lewy przycisk myszy np otwieram firefoxa, wchodze na jakas strone i wlaczam zakladke albo klikam na pasek zadan czy i nic sie nie dzieje ( komputer sie nie zawiesza tylko j lewy przycisk
kaem1/1 04 Gru 2009
Witam, Mam terminal Fujitsu-Siemens Futro S500, w ktorym za dysk robi karta CompactFlash 1GB PQI. Po wlozeniu karty CF np 2GB instalator win xpe nie widzi jej. Macie jakies doswiadczenia z tym sprzetem, moze jakies pomysly? Kombinuje w ten sposob: sprobuje przesniesc obraz dysku karty 1GB na karte 2GB za pomoca np Norton Ghost i zobacze wtedy i podmienic karty, no ale nie wiem czy
Piotr Dałek3/3 04 Gru 2009
Hej Dziwna sprawa avast znalazł jakiegos trojana w pliku thebat.exe nie wiedziałem czy to jakis fałszywy alarm, wiec nie kazałem mu usuwac pliku, tylko dałem kwarantanna (myslałem ze jakos dodatkowo sobie go sprawdzi i bedzie ok). Tymczasem plik thebat.exe gdzies zniknał. Mozna go jaos przywrocic? Czy jest prawdopodobne ze w tym pliku był jakis trojan, czy raczej to był false alarm?
Jacorekk1/1 03 Gru 2009
w Microsoft Outlock 2007 pojawia mi sie komunikat :" wysłanie zgłosiło błąd 0x80042109 Program Outlock nie może połaczyc sie z serwerem poczty wychodzacej (SMTP). Jesli komunikat bedzie nadal wyswietlany, skontaktuj się z administratorem serwera lub usługodawcą internetowym (ISP)" Jest to konto na serwersz firmowym. Jednocześnie nikomu z moich wspólptracowników nie pojawia się ten
IDKrzych1/2 03 Gru 2009
muszę wstawic do swoich kwitów w excelu funkcję "słownie" proszę o pomoc jak to mam zrobić- nie mam juz siły wystukiwać ręcznie - dzięki za pomoc
Arkadiusz 'Blac...1/1 03 Gru 2009
aRiczard wrote: > No wlasnie, mam 2 monitory, w roznych pokojach - podpiete do jednej karty > graficznej. Teraz dziala jako jeden rozciagniety pulpit. Chcialbym zrobic > tak zeby na kazdym monitorze byly 2 rozne pulpity a najlepiej zalogowanych 2 > roznych uzytkownikow. Moze ktos polecic jakies rozwiazanie? Moze jakas > gotowa aplikacja? A czy sądzisz, że system pozwoli na
JerzyMarian1/1 02 Gru 2009
Zainstalowałem 2010. Jest świetnie. ?JerzyMarian? pisze: > Witam. Aktualnie posiadam Office 2007 Prof (oczywiście wersja legalna). Mam > chęć spóbować Office 2010. Czy jest mozliwe miec zaistalowane na tym samym > komputerza (Win 7 Ultimate_64) dwie wersje, czyli Office 2007 dla normalnej > pracy (łącznie z Outlookiem) i obok Office 2010 do testów? Pozdrawiam
JerzyMarian2/2 02 Gru 2009
Zakupiłem Office 2007 Small Business - wszystko OK ale nie mogę uruchomić Outlooka 2007. Otwiera się okno informujace o konfiguracji kont i jest informacja, że połączenie z serwerem Microsoft Exchange jest niedostępne. Program Outlook musi być w trybie online lub połączony. Jeśli potwierdzę OK to pyta się o serwer Exchange oraz skrzynkę pocztową. Dalej nic nie mogę zrobić a jest to
Wojciech \Spook...1/1 02 Gru 2009
Crosspost na pl.comp.mail i pl.comp.sys.palmtop FUT: pl.comp.sys.palmtop Witam! Kontynuuję temat dotyczący portu 587 zamiast 25; po przetestowaniu kont na notebooku zabrałem się za testowanie wysyłania wiadomości z Pocket Outlooka. I tu niespodzianka: konfiguracja kont pocztowych w Windows Mobile nie uwzględnia możliwości ustawienia portów dla wiadomości wychodzących i
Alojzy Zakalec6/7 02 Gru 2009
Witam Czy jest tu ktoś kto jeszcze ma komp z polskiej już nieistniejącej firmy JTT Computer i instalkę XP prof OEM do tego kompa? Były to kompy z Celeronem 100MHz, bodaj na płycie GA-8SIMLFS. Wpadł mi w ręce komp tej firmy z naklejką OEM XP i chciałbym zainstalować na nim system na tyle legalny na ile to możliwe. Bym bardzo prosił o zrobienie kopii płytki z windą :) -- Jacek
Cynio3/3 02 Gru 2009
Korzystam z wersji polskiej i angielskiej. Mam problemy ze znalezieniem nazwy funkcji w języku angielskim lub odwrotnie; np. "rozkład.normalny.s.odw" - jak to jest po angielsku? Np. "DStDevP" - jak to jest po polsku? Czy istnieje słowniczek odpowiedników nazw funkcji w obu językach?
tesddalws1/1 02 Gru 2009
Visitanos en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I Dsi en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I-SDHC.COM en www.Dsiconsolas.com COMPRAR M3i Zero en www.Dsiconsolas.com COMPRAR EZFLASH VI www.Dsiconsolas.com !Ae_G#??nI+oSCdp@Iweia^ri
tesddalws1/1 02 Gru 2009
Visitanos en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I Dsi en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I-SDHC.COM en www.Dsiconsolas.com COMPRAR M3i Zero en www.Dsiconsolas.com COMPRAR EZFLASH VI www.Dsiconsolas.com yKbft_(Q+fdI*FYCP(mIJ#ECR
Grzegorz Niemir...21/41 01 Gru 2009
Hej Jak przeniesc dane z Outlook Express na inny komputer? 1. Wyeksportowalem konto pocztowe i konta grup dyskusyjnych- kazde po kolei klikajac guzik Eksport, potem na drugim komputerze zrobilem Import. 2. Skopiowalem katalog C:\Documents and Settings\LAMER\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{BED96FFE-9735-4F0C-8D52-0F1D9790F85B}\Microsoft\Outlook Express Na drugi
Piotr Palusińs...8/12 01 Gru 2009
Witam szanownych grupowiczow. Outlook - pelny 2003, utworzylem dwa profile i mam ustawione wybieranie profilu przy uruchamianiu programu i tu mam pytanie czy jest jakis sposob aby nazwa tego wybranrgo profilu gdzies sie pokazala , w ekspresie byla ona widoczna na pasku aplikacji zaraz po nazwie Outlook express - nazwa tozsamosci, w wersji pelnej nie moge tego znalezc. Dzieki za
Tomek Wojciecho...1/2 01 Gru 2009
Ustawiłem sobie w domu mały routerek wifi. Wyszarowałem folder na jednej windzie (na maszynie podłączona kablem do routera), i próbuję go czytać z innej (połączonej po wi-fi). Transfer jest niestety strasznie nędzny, rzędu 200 kB/s. Ale gdy na tej samej maszynie "źródłowej" uruchamiam linuksa i pobieram z niego pliki np. winscp-em, ich transfer jest też normalny (tzn jakieś 10x szybszy).
rybak1/1 01 Gru 2009
Witam, co moglo sie stac? Ni z tego ni z owego otwieram Outlok Express a tu pustki !? Dziwne, bo nic nie kombinowalem w ustawieniach. W glownym oknie mam z lewej strony widok folderow i tutaj przychodzace wiadomosci sa sygnalizowane natomiast nie wyswietlaja sie w widoku zawartosci z prawej strony. Sprawdzilem, folder przechowywania wiadomosci, jest prawidlowy. Zmienilem widok
...:::Tomek:::....2/3 01 Gru 2009
Witam, w zasadzie pytanie dotyczy Windowsa 7, ale pewnie w przypadku XP jest tak samo. Planuję wymienić laptopa i model, który wybrałem ma najprawdopodobniej zainstalowaną 64-bitową wersje Windows 7. Jak wygląda kompatybilność aplikacji? Da się na tym bez problemu uruchomić wszystko, co działało na XP 32 bit? -- Pozdrawiam Tomek
Michal Kawecki5/5 01 Gru 2009
Jak dla użytkownika z ograniczonym dostępem ustawić możliwość wykonywania aktualizacji windows oraz wybranych programów (np. NOD32) wymagających praw administratora? Widziałem pod nLite coś takiego w odniesieniu do użytkowników bez praw administratora. Jak to zrealizować ręcznie?