Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Piotr Krzyżań...12/12 03 Wrz 2010
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z przeglądarką Internet Explorer 8. Na poczatku przestał mi odtwarzać filmiki które są zamieszczane w niektórych wiadomościach np. ze strony onetu: http://wiadomosci.onet.pl/2214982,11,to_droga_do_kolejnej_katastrofy,item.html U mnie przyciski odtwarzania są nieaktywne(szare) i po najechaniu na trójkąt play nic się nie zmienia. Wiem, że wcześniej
Michal Kawecki8/9 02 Wrz 2010
Witam. Mam taki problem . Mniej więcej od roku podczas korzystania z komputera , np. podczas gry , ekran robi się niebieski i pojawia się napis rozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznej po czym komputer się resetuje . Oddałem komputer , ponieważ był na gwarancji i podobno im się nie wyłączał . Już wytrzymać się nie da , bo nieraz wyłącza się 20-40 razy dziennie. Nawet gdy system się
DanW5/10 02 Wrz 2010
Pi0tReK1/1 02 Wrz 2010
Witam, jedna z us?ug odpowiedzialnych za obs?ug? WiFi generuje b??d 10016 w logach systemu: "Zgodnie z ustawieniami uprawnie? domy?lne ustawienia komputera nie jest udzielane uprawnienie Lokalne Aktywacja do aplikacji serwera COM z identyfikatorem klasy {A4199E55-EBB9-49E5-AF1A-7A5408B2E206} u?ytkownikowi ZARZ?DZANIE NT\US?UGA SIECIOWA o identyfikatorze zabezpiecze? (S-1-5-20). To
Rafa15/15 01 Wrz 2010
Chcialem u siebie skonfigurowac szwagierce maila z libero.it na moim komputerze. Wpisalem poprawne dane a nie chce sie polaczyc z serwerem. Czy to jakas blokada?
Piotr Dałek1/1 01 Wrz 2010
Witam! Dostępne jest już MboxProxy NG - MboxProxy (czyli program, który działa jako serwer POP3 i umożliwia zaimportowanie wiadomości ze skrzynek Uniksowych do dowolnego programu obsługującego protokół POP3), który nie ma problemów z dużymi (ponad pół GB) Uniksowymi skrzynkami. Oryginalne MboxProxy dalej jest dostępne i w razie potrzeby będzie rozwijane, ponieważ lepiej nadaje się do
W.P.1/1 01 Wrz 2010
Czy ja dobrze kombinuję: 1). ma być "urządzenie" pt kilka klawiszy i LEDy, 2). USB low speed (ważne), 3). ma działać nie tylko pod Linuksem ale i pod produktami "małomiękkimi", Z tego co poczytałem to pasowałoby to przy tych założeniach zrobić coś, co zgłasza się jako USB-HID. Dlaczego? Bo (przynajmniej powinny być) sterowniki do tego są WBUDOWANE w systemy. Nie trzeba sobie "zawracać"
sTav6/6 01 Wrz 2010
Witam. Jak miałem XP, to życie z autostartem było proste. Jak coś się uruchamiało samo przy starcie, to było widoczne w folderze autostart albo w msconfig w zakładkach 'usługi' albo 'uruchamianie'. W Windows7 startują mi programy, których nie widzę w żadnym z tych miejsc. Gdzie ten szajs siedzi?
tomek1/1 31 Sie 2010
witam mam problem, z dodawaniem nowego telefonu w formularzu kontaktu. mogę dodać wpis bezpośrednio w polu, mogę również wybrać rodzaj telefonu z listy rozwijanej. problem polega na tym, że mam nieaktywne pole obok - po przyciśnięciu wyskakiwało okno w którym można było chociażby wybrać kraj. ktoś wie może jak przywrócić tę funkcjonalność? pozdrawiam tomek --
Piotr Palusińs...1/1 31 Sie 2010
In news:i4k5je$k7u$1@inews.gazeta.pl, *ArNika* <Ta.ArNika@gazeta.pl> typed: > Dotychczas było tak. że po włączeniu komputera ikona pendriva włączonego > do gniazda usb pokazywała się w oknie "Mój komputer". Coś stało się i > teraz mój pen ukrywa się. Trzeba go wyjąć i ponownie włożyć, by się > ujawnił. Jak przywrócić stan poprzedni? Zerknij do men. urządzeń, czy nie masz włączone opcji
Piotr Palusińs...4/4 31 Sie 2010
Na laptopie mam rozdzielczosc 1280 x 768 oraz rozmiar czcionki bardzo duzy. Wiekszosc programow jest czytelna ale w Skype tylko w menu czcionka jest zalezna od ustawien windows a pozostale napisy maja tak mala czcionke ze dla mnie jest zupelnie nieczytelna. Czy w Skype mozna jakos zwiekszyc czcionke (calosc poza menu)? -- Szczepan
MAR1/1 31 Sie 2010
W ramach zabawy zrobi?em - je?li kogo? to b?dzie bawi?o - tym lepiej. http://www.szyfruj.mail.pl -- Pozdrawiam Adam Pietrasiewicz www.sensowne.pl
Mario3/3 30 Sie 2010
Witam. Mam od pewnego czasu problem z otwarciem kilku zaznaczonych plik?w naraz. Tzn. jak klikam na jeden plik tekstowy to otwiera si? w notepadzie. A jak zaznacz? dwa i prawym klikiem daj? "otw?rz" to ju? nic si? nie otworzy. Tylko mysz na chwilk? staje si? klepsydr?. To samo jest jak chc? doda? utwory w winampie (enqueue) wi?cej ni? jeden. Mo?e kto? pomo?e jak to ugry???
ForALL1/1 30 Sie 2010
Witam, Mam dziwny problem z TB na windows XP, otóż jak dostaję w e-mailu więcej niż 1 załącznik np: ostatnio 10 to przy próbie przekazania tej wiadomości dodaje mi się tylko jeden / ostatni z listy załączników załącznik. Spotkał się ktoś z czymś podobnym? Mam gdzieś ustawiony jakiś limit? For@ll
Kostek Wycirows...1/1 30 Sie 2010
Witam! Mieszkam w niemczech, wiec do polskich znakow uzywam zmodyfikowanej klawiatury. Do niemieckiego ukladu podstawilem sobie jakby klawiature programisty. Pod AltGr i "literka" mam polskie znaki. AltGr-"l" daje l i tak dalej. Zainstalowalem sobie jakis gowniany program, nawet juz nie wiem co to bylo, ktory przejal obsluge AltGr + c. Jak chcialem napisac c z ogonkiem do gory, to
astro2/2 29 Sie 2010
Czesc, czy jest wam znany jakis portal udostepniajacy poczte (www/pop/smtp i im podobne), ale taki ktory nie wstawia do naglowkow adresu IP z ktorego sie wysyla list? Jak chce to niech to sobie rejestruje ale nie do przesylki.
Adam Pietrasiew...2/2 28 Sie 2010
W ramach zabawy zrobi?em - je?li kogo? to b?dzie bawi?o - tym lepiej. http://www.szyfruj.mail.pl -- Pozdrawiam Adam Pietrasiewicz www.sensowne.pl
adresss@poczta....4/4 28 Sie 2010
ktore portale _zagraniczne_ doradzicie, jako dobre dla zalozenia _bezplatnego_ konta pocztowego? (poza najbardziej znanymi, typu hotmail,yahoo,gmail... itp)
Waldek24/24 28 Sie 2010
Witam stawiam pierwsze kroki w win-7 wiec posadzilem go na starym dysku IDE zalozyl 2 partycje "techniczna" oraz systemowa w drugim kroku probowalem skopiowac te partycje ghostem oraz Bot'Item i w obu przypadkach porazka - udawalo sie tylko z ta pierwsza natomiast przy klonowaniu calego dysku ghostem czy narzadkiem Easeus... costam nie bylo problemu z przeniesieniem systemu na inny dysk.
Piotr Palusińs...6/6 27 Sie 2010
Witam mam taki problem po zainstalowaniu win xp z pac 2, gdy chce aktualizowac go na pac 3 komp pokazuje komunikat, ze jest problem z instalka pac 3 i odrzuca aktualizacje. Prosze o pomoc co w takim wypadku mozna zrobic?
Grzegorz Niemir...2/2 27 Sie 2010
witam mam problem z uruchomieniem Outlooka za każdym razem kiedy chce to zrobić wyskakuje mi takie komunikat: Wystąpił problem z aplikacją CnxMon.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty co z tym można zrobić?? pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
smint3/3 26 Sie 2010
Witam, W komputerze moich rodziców po raz kolejny pojawił się problem z wieszaniem się systemu. Za pierwszym razem (ze 3 miesiące temu) oddaliśmy komputer do serwisu bo myśleliśmy, że to coś ze sprzętem się dzieje. Oddali powiedzieli, że sprzęt wporządku. Przeinstalowałem Vistę podziałał i znowu pojawił się prblem. Wygląda to następująco: po uruchomieniu czasem od razu czasem po
pitpull5/5 26 Sie 2010
Witam! rok temu kupiłem lapka Asusa wszystko było ok dopuki nie przeinstalowałem systemu padł mi po tygodniu myślałem że wirus reinstalke zrobiłem na nowo i to samo tylko że podczas formatowania komp zwieszasie na 50% i nie idzie dalej da sie tylko to zrobić na sybkim nie mam pojęcia co sie dzieje prubowałem skanować go antywirusami i nawet online ale nic nie pomaga POMOCY!!! --
Konrad12/12 26 Sie 2010
Witam. Mam flash pen o pojemność 1GB kiedyś było dobrze. Teraz właściwościw Windowsie XP na tym dysku pokazuje mi niecałe 8GB. Czy to znaczy, że flash mi padł?
Krystian Tokars...2/2 25 Sie 2010
Jak można uzyskać klucz licencyjny żeby dołożyć do serwera dodatkowe CALe? Przy próbie dodania nowych licencji serwer żąda 25-znakowego klucza. Pomoc z firmy Microsoft polegała na tym, że najpierw przez ponad pół godziny rozmawiałem z dwoma konsultantkami, żeby na końcu dowiedzieć się, że informacje na ten temat są płatne. Na otarcie łez dostaliśmy namiary na forum dyskusyjne.
Piotr Palusińs...0/3 23 Sie 2010
chcialbym na pulpicie windows xp miec dwie dodatkowe ikony - zamknij system i przeladuj (restartuj) system ... po kliknieci oczywiscie bez dodatkowych pytan chcialbym, aby realizowaly sie te wlasnie czynnosci. czy to jest mozliwe bez dodatkowego oprogramowania ? jak to zrobic ?
Piotr Palusińs...0/3 23 Sie 2010
jak wpisuje jakis wyraz w google translate to go nie widac tak jak by byla biala czcionka na bialym tle... ? jaka przyczyna?
bofh@nano.pl8/8 23 Sie 2010
Witam W miar? nowa instalacja Windows XP. Skonfigurowa?em poczt? w outlook express , protok?? imap. Pewnego dnia stwierdzam, ?e outlook pousuwa? mi maile starsze ni? 7dni. Co mo?e by? przyczyn? tego faktu ? Stuprocentowa pewno?? ?e problem jest lokalny, a nie na serwerze, bo na innym komputerze inne konto pocztowe z tego samego serwera skonfigurowane w thunderbirdzie i nie ma takich
ici0/3 23 Sie 2010
Witam mam problem z komputerem chyba natury technicznej mianowicie : od pewnego czasu musialem naciskac ok 2-3 razy glownym wlacznikiem aby ruszyl system , dzisiaj po zwarciu spowodowanym przez elektryka w moim domu komp nie uruchamia sie wcale .na plycie glownej ASUS Commando ledy Reset ,Cosm i jakas trzecia stale pulsuja !!! jak dotad poprosru swiecily ... Moje domysly to albo
RadioX0/1 22 Sie 2010
Witam serdecznie. Mam następującą zagwostkę. Jest coś takiego jak Infobot100 w gadu gadu. Podając komendę np.: TV TVP1 wyświetla się cały program dla TVP1 na bieżacy dzień (albo na cały dzień od bieżącej godziny). Czy jest klient gg (commandline'owy) taki, abym mógł zadać pytanie i otrzymany wynik przesłać mailem (klient mail dla CLI to mnie nie obchodzi, chyba, że macie
Daroon0/7 22 Sie 2010
Witam, Od kilku godzin m?j WindowsXP - przy ?adowaniu - zacz?? zmusza? mnie do wyboru konta, a mam tylko jedno XXX-admin. Dotychczas Windows ?adowa? si? bez zatrzymywania, a nic nie zmienia?em - co mu si? w g?owie przewr?ci?o, i jak to zlikwidowa?? - please... :-) Pozdr. - J
jazdzig0/8 22 Sie 2010
Witajcie, Z xp pro korzystam na lapku. Czesto zdaza mi sie zylowac baterie do konca kiedy mam aktywne polaczenie pptp. Po przejsciu lapka w stan hibernacji i po powrocie z niej, polaczenie jest nadal "aktywne" - oczywiscie nie dziala... Czy da sie je jakos "skilowac" - bo zazwyczaj, jedyna opcja jest restart windy. M.
MAR2/2 21 Sie 2010
Jak w temacie. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Michal Kawecki0/7 19 Sie 2010
Zalogowany jestem jako administrator i chcialem zrobic w harmonogramie zadan backup danych. Wyskakuje mi na koniec ze nie mam uprawnien :(
Przemysław Ryk1/1 19 Sie 2010
Witam Zachciało mi się poużywać OneNote z udostępnionej publicznie wersji beta Office'a 2010. Uruchamiam i dostaję komunikat: "OneNote cannot start because the Desktop Experience feature is not installed. Install it in the Windows Control Panel > Program and Featrues > Turn Windows features on or off". Przyznam szczerze, że zbaraniałem potężnie, gdyż za jasnego gołąbka nie mam
Piotr Palusińs...1/5 18 Sie 2010
Witam pewnego dnia zginela mi z pulpitu winXPprof ikona "moj komputer". Jak ja przywrocic? z gory dziekuje za pomoc Pawel
Przemysław Ryk0/26 17 Sie 2010
witam, przymierzam sie do reinstalacji xp'ka na swoim laptopie. Mam instalke z SP3, niestety nie mam w tej chwili dostepu do neta w domu. W zwiazku z tym moje pytanie: czy wszystkie patche, ktore sa aktualnie wgrane do mojego xp (poprzez autoaktualizacje) da sie jakos zarchiwizowac i po reinstalacji systemu ponownie wgrac na swiezy system? Pozdrawiam Allora
Budzik1/1 15 Sie 2010
Wysyłam maile do grupy osób. Czy jest mozliwosc takiego filtrowania, aby mail wysłany do wszystkich osób na raz lądował w katalogu A, mail wysłany do konkretnych dwóch czy trzech do katalogu B itd? Zrobiłem filtr, który miał wrzucac do katalogu wszystkie maile wysłane przeze mnie gdzie adresatem jest osoba A i osoba B i osoba C itd ale outlook łacznik "i" traktuje jako "lub" i wszuca
Arecki1/1 13 Sie 2010
Witam, Windows 7 Professional, MS Office 2007 w tym outlook podłączony do serwera pocztowego MS Exchange. Od kilku dni wywala mi komunikat, że plik \"outlook.ost jest obecnie używany i jest niedostępny. Zamknij wszystkie aplikacje korzystające z tego pliku i spróbuj ponownie.\" (...) Nie znalazłem żadnego programu, (oprócz outlooka) który by jednocześnie korzystał z tego pliku.
karaxus1/1 12 Sie 2010
Witam, mam problem z przęglądarką (chyba z przeglądarką). Codziennie po włączeniu kompa odpalam IE i po około 10 sekundach przeglądarka się wyłącza. Odpalam ją ponownie i wyskakuje mi jakaś ruska strona. Po załadowaniu strony na jej miejsce wyskakuje następna i tak jedna po drugiej. jest ich około 6. Gdy już załaduje się ostatnia z tych ruskich stron włączam stronę tytułową i dalej
Maciej Szczecin...2/2 10 Sie 2010
Mam taki problem, który wystąpił dopiero dziś, wcześniej było wszystko ok. Mianowicie niektórzy użytkownicy po zalogowaniu się do domeny i próbie uruchomienia zmapowanego dysku otrzymali komunikat: "Do tego komputera zdalnego nie można obecnie uzyskać więcej połączeń, ponieważ istnieje już maksymalna akceptowalna liczba połączeń." Nie można się dostać do żadnych udostępnionych zasobów
sTav0/2 09 Sie 2010
Witam szanownych grupowiczow Usiluje utworzyc zaplanowanie zadanie z nastepujacymi kryteriami. zadanie ma wlaczyc sie o 00:05 do 15:45 co 10 min czas pracy zadania od poniedzialku do piatku czyli zadnaie uruchamia sie w pon 00:05 zatrzyjmyje sie w piatek o 15:45 , przez weekend jest zatrzymane i dopiero w poniedzialek znowu rusza. z gory dzieki za kazda sugestie
W.P.0/5 09 Sie 2010
Witam wszystkich grupowiczow. Posiadam dwa PC obydwa posiadaja systemy windows XP polaczylem je z monitorem przez KVM 2-PORT SWITCH lecz nie dziala mysz na jednym komputerze, a po przelaczeniu okablowania z VGA2 na VGA1 nie dziala na obydwoch komputerach. Z dolaczonej dokumentacji nie wynika czy ta przystawka KVM ma byc dodatkowo zasilana, gdyz posiada takowe gniazdo. Za udzielenie
jimmyvista1/1 09 Sie 2010
Przemysław Ryk napisał: > Dnia Sun, 8 Aug 2010 17:01:01 +0000 (UTC), jimmyvista napisał(a): > > > Mam problem z klientem poczty Windows Mail. Chodzi o to, że kiedy > > włączam program pocztowy, to wrzuca mnie z internetu (iplus). Poza tym > > internet działa bez zarzutów. Czym może być to spowodowane i jak > > można zaradzić problemowi? > > Sprawdź w ustawieniach Windows Mail, czy
Przemysław Ryk2/2 08 Sie 2010
Mam problem z klientem poczty Windows Mail. Chodzi o to, że kiedy włączam program pocztowy, to wrzuca mnie z internetu (iplus). Poza tym internet działa bez zarzutów. Czym może być to spowodowane i jak można zaradzić problemowi? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
MarkPunk0/8 06 Sie 2010
W biosie ma ustawione Sata jako Raid. Dwa identyczne dyski w srodku. Do komputera dane tylko plyty do odzyskiwania i zainstalowane jakies oprogramowanie Raid Expert ktore podczas proby konfiguracji pisze tylko Create Failure. Czy ktos pomoze? Chcialem zrobic tylko mirror w obojetnie jaki sposob :)
NieJorgnijSie0/3 06 Sie 2010
Bardzo Was prosze o analize logow z hijackthis. Mimo zainstalowanego NAV 2010 jakims cudem zalapalem syfa, ktory wysyla mi setki maili ze spamem na minute. ___________________________________________ Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 13:45:41, on 2010-08-04 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) Boot
MAR4/4 05 Sie 2010
Witam - czy udało się komuś z Państwa zarejestrować sobie usługę Google Aplikacje w wersji dla edukacji: http://www.google.com/a/help/intl/pl/edu/index.html Wiem, że coś takiego istnieje (wersji Standard sam używam - ale to jest co innego) i jest bezpłatne pewnie po udowodnieniu, że się jest placówką edukacyjną. Tyle z tego rozumiem natomiast nie mam pojęcia jak to przeklikać aby się
Mark2/2 02 Sie 2010
mail.com - czy korzystacie z kont u nich? jakie opinie? http://www.mail.com/intl/learnmorenow.aspx (btw: jakos nie moge doczytac sie,czy mają smtp/pop3,czy to tylko webmail... Późna pora :)
Piotr Palusińs...0/2 01 Sie 2010
Od czasu jak pokazał mi się komunikat, podczas włączania windowsa iż plik win32 jest uszkodzony nękają mnie różne nieporądanie efekty takie jak -gdy zminimalizuję jaką grę lub program troszeczkę obciążający procesor pulpit zamierza i nie odświeża się. Zmikają ikony i po czasie około 30 sek. pulpit wraca do normy. -gdy chcę zapisać jakiś plik klikam na strzałkę aby rozwinąć ścieżki