Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

tomekkozlowski0...0/3 19 Mar 2010
Sprawdzalem juz wszystko tylko co mnie martwi to nie moge ustawic napedu na dma a jest pio.wklejam log z nero.Z gory dziekuje za pomoc 1A20-020E-0000-1349-1210-6697* Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll': Ver=4.71 (0002), size=45056 bytes, created 2002-07-17 09:20:56 ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.59, size=160016 bytes,
Pawe? U.0/9 18 Mar 2010
jak w XP sp3 zrobic aby system w trybie wstrzymania po okreslonym czasie automatycznie przechodzil do stanu hibernacji? -- Bucz
Piotr Palusińs...0/5 17 Mar 2010
Windows XP zginela mi ramka gdzie system Windows zmienial rozmiar obrazka wysylanego przez poczte e-mail. Moze ktos mi cos poradzi gdzie tego szukac. Pozdrawiam Roman
A A1/1 17 Mar 2010
Witam, Szukam takiego dodatku coby przejrzał wszystkie listy i wyciągną z nich adresy a potem wrzucił do skrzynki adresowej. Najlepiej aby także jak list w treści listu się pojawi to też dodawał. Zna ktoś taki? A.
W.P.0/2 16 Mar 2010
Witam, szukam dla starszej osoby jakiegos kursu obslugi komputera - cos typu pliki, katalogi, nazewnictwo itp - same podstawy. W sieci znalazem od groma e-bookow od worda, excela, ksiegi eksperto w pdf itp a nie moge nigdzie namierzyc czegos podstawowego. Najchetniej by mi pasowalo cos typu kurs obslugi na dvd itp, zeby mozna zapuscic na plyte i ogladajac na tv trenowac. Generalnie
Jan0/4 16 Mar 2010
Witam. Majac klopoty z systemem Windows XP postanowilem naprawic przy pomocy plyty z oprogramowaniem. W trakcie instalacji zaznaczylem napraw, i wielkie bylo moje zdziwienie jak po restarcie pokazalo mi dodatkowy napis: Microsoft Windows Recowery Console, jak postepowac dalej. Za odpowiedz serdecznie dziekuje. Emeryt
kajus441/3 15 Mar 2010
Proszę o pomoc w znalezieniu strony z rozkładem jazdy PKP pomiędzy dwoma zadanymi miastami z rzetelną informacją w których pociągach są odbierane i/lub przekazywane przesyłki konduktorskie. Kiedyś taką stronę miałem, ale teraz nie mogę na nią trafić. Gdy szukam w Google, pokazują mi się różne firmy kurierskie albo rozkład PKP bez tych informacji. Pozdrawiam Andrzej
DanW0/4 15 Mar 2010
Witam i od razu zaznaczam, że wiem, że to nie jest odpowiednia grupa. Ale nie wiem gdzie pisać. Te grupy, które mogłyby być odpowiednie, są nieodwiedzane albo bardzo rzadko odwiedzane. Chodzi mi o znalezienie strony z rozkładem jazdy PKP pomiędzy dwoma zadanymi miastami z rzetelną informacją w których pociągach są odbierane i/lub przekazywane przesyłki KONDUKTORSKIE. Kiedyś taką stronę
Przemysław Ryk4/4 15 Mar 2010
Witam, Zainstalowałem sobie hamstera dla współdzielenia jednego konta POP3 przez dwóch użytkowników IMAP. W zasadzie wszystko jest pięknie, zdefiniowałem sobie serwer POP3 i SMTP, poczta jest pobierana i wysyłana - ale dopiero po kliknięciu Online (All serwers). Chciałoby się, żeby poczta była pobierana w momencie odświeżania zawartości folderów IMAP, a wysyłana, w momencie, gdy coś
Kamikazee0/2 15 Mar 2010
Witam. Mimo stosowania ruznych programow do usuniecia usterki polgajacej na obciazeniu procesora 100% zmuszony jestem sformatowac dysk, lecz bede mial probrem ze sterownikami, jak skopiowac zainstalowane sterowniki. Posiadam system XP Home. Za wyczerpujaca odpowiedz serdecznie dziekuje. Emeryt
1634Racine1/1 15 Mar 2010
Jest czytnik i mailer w jednym. Jest wiec juz jakas porcja postow i maili sciagnieta przez ostatnie miesiace. Teraz: ma byc doinstalowany do powyzszego hamster. Czy mozna go tak skonfigurowac [JAK?], aby: 1. dotychczasowe posty & maile byly widoczne w sposob, w ktory ODTĄD beda widoczne maile i posty? 2. nie sciagal do tej pory juz sciagnietych postow i maili, a sciagane odtąd
Michal Kawecki0/2 14 Mar 2010
w jaki sposób uruchamiać program z jednego konta z poświadczeniami innego konta tak aby za każdym razem nie wklepywać hasła? polecenie RunAs odpada bo jak zapamięta hasło to pozwala potem uruchamiać wszystkie programy z tymi poświadczeniami, a mi chodzi tylko o uruchamianie jednego konkretnego programu.
Papa5merf0/8 14 Mar 2010
Chcę tymczasowo zablokować dostęp do netu dla pewnej aplikacji. Czy można to jakość zrobić w zaporze Windowsa XP prof ? PC
StaN0/8 14 Mar 2010
Witam Jakim Nortonem Ghost wykonac obraz systemu w NTFS?
koko soso0/1 14 Mar 2010
Yourp new proxy site it's free to open blocked sites http://yourp.totalh.com/pro/
Piotr Palusińs...0/27 13 Mar 2010
Robiac jakies proby ustawilem sobie tak okno "Moj komputer" ze z lewej strony zawsze pojawia sie okno folderow, dokladnie tak jak w "Eksploratorze Windows". Chce teraz powrocic do tradycyjnego wygladu i nie moge tego okna usunac na stale. Jak to zrobic? -- Szczepan
Andrzej1/1 12 Mar 2010
CZy mozna ustawic stalty temat wiadomosci w tym programie
Przemysław Ryk1/1 12 Mar 2010
Witam Ostatnio trafił mi się dość ciekawy problem. W systemie (Windows 7 Professional x64 PL) mam zainstalowaną przeglądarkę XnView. Skojarzone z nią są m.in. takie typy plików, jak bpm, gif, jpg, png. I teraz ciekawostka właściwa - dwukrotne kliknięcie w załącznik tego typu w Outlooku 2010 beta powoduje jego otwarcie, tyle że w Paintcie. Ki diabeł? -- [ Przemysław "Maverick" Ryk
Feromon0/12 11 Mar 2010
Mam taki problem: komputer jest podłączony pod Liveboxa. Ale nie w nim problem (sprawdziłem laptopem). System to XP sp3 i teraz: NIE pobiera adresu z DHCP, przy skonfigurowaniu adresu statycznego jest ok. ping PO ADRESIE, cz do LB czy do internetu jest. Natomiast NIE działa ping na nazwę. Niezależnie, czy adres serwera DNS jest LB czy TelePsiany. Ping do DNS TP działa. Daje
Feromon0/4 11 Mar 2010
Witam! Rzecz dotyczy systemu Win XP Home. Dostałem od znajomego procesor do sprawdzenia. Po zmianie procesora w czasie ladowania systemu ekran bootowania a pozniej tylko czarny ekran. Wlozylem nastepnie swoj procesor i nadal czarny ekran. Domyslam sie, ze zadzialal mechanizm aktywacji systemu. Czy jest mozliwosc uruchomienia systemu po takim zabiegu?
mcdaLena0/8 10 Mar 2010
Witam Windows XP, myszka podłączona na PS/2 bez przejściówki, taka sama sytuacja w przypadku myszy USB. Wszystko działa, aż nagle po włączeniu komputera myszka nie działa, zero reakcji, dioda w myszy świeci. Jeżeli była podłączona mysz PS/2 to zaczyna wszystko działać po podłączeniu myszki USB. I odwrotnie, była mysz USB, przestała działać, mysz nowa USB nie bangla, ale PS/2 działa.
Piotr Palusińs...0/2 10 Mar 2010
Witam Poszukuje nowej karty graficznej i na allegro widze kilka kart z opisem niski profil. Co to jest ten niski profil ? Czy tylko niska karta, czy ten "sledz" do mocowania do obudowy komputera tez jest mniejszy czy normalny ? Pozdrawiam
Skrzekacz0/2 09 Mar 2010
Witam . Posiadam myszkę USB optyczną bezprzewodową A4TECH g7-750. System xp HOME sp2 świeżo zainstalowany ze wszystkimi sterownikami . Procesor p4 2800 HT ,dyski ATA 100 ,1 Gb ramu .Nie posiadam innych urządzeń radiowych w pobliżu. Problemem jest znikający kursor .Kursor działa, przesuwa się ale chwilami jest niewidoczny. Próbowalem różne ustawienia myszki ,różne sterowniki karty
Jan0/12 09 Mar 2010
Witam. Przed uruchomieniem programu ComboFix musze wylaczyc programy wirusowe, posiadam Microsoft Security Essentials. Za podpowiedz serdecznie dziekuje. Emeryt
Piotr Palusińs...0/2 09 Mar 2010
Witam, czy moge usunac bezpiecznie zawartosc folderu: c:\windows\Installer zajmuje prawie 2GB troche mi brakuje miejsca. Prosze o podpowiedz. Michal
dekoder0/3 09 Mar 2010
Witam szanownych uzytkownikow Windows XP. Od pewnego czasu programu uruchamiaja sie po uplywie paru a nawet paredziesiat minut, dlatego prosze o pomoc!!! Rzecz dotyczy systemu Win XP Home. Na karcie Menedzer zadan Windows zakladka Procesy, plik svchost .exe wynosi w CPU 98-99 nawet jezeli nie jest otwarty zaden program. Pliki o takiej nazwie wystepuja osiem razy, z tym ze: 4 razy
adresss@poczta....0/1 08 Mar 2010
Witam, mam poblem z hibernacja kompa z win xp sp2. Hibernacja na zadanie dziala poprawnie, ale nie dziala hibernacja po czasie bezczynnosci. Co z tym zrobic? Czy jest jakis program sprawdzony przez was, ktory po spelnieniu krytermium - np. brak naciskania klawiszy i/lub ruchow myszy (ale krotkie przypadkowe juz nie np. ktos lekko ruszyl myszka na biurku, bo cos szukal...) przez
rrrrrrrrrrr0/14 07 Mar 2010
Mam dwa dyski twarde (fizyczne), jeden z systemem, drugi jako magazyn. Drugi jest używany raz na tydzień. Jak wyłączyć ten drugi dysk w Windzie (XP) żeby się uruchamiał tylko na żądanie? Podobno się nie da... Google nie dają odpowiedzi. To cholerka MS potrafi co pół roku wydać nową wersję systemu a takiego goowna nie potrafi zrobić?
Jan0/6 07 Mar 2010
Witam szanownych uzytkownikow Windows XP. Od pewnego czasu programy uruchamiaja sie po uplywie paru a nawet paredziesiat minut, dlatego prosze o pomoc!!! Rzecz dotyczy systemu Win XP Home. Na karcie Menedzer zadan Windows zakladka Procesy, plik svchost .exe wynosi w CPU 98-99 nawet jezeli nie jest otwarty zaden program. Pliki o takiej nazwie wystepuja osiem razy, z tym ze: 4 razy
Pasibrzuch0/3 07 Mar 2010
This is a multi-part message in MIME format. ------=_NextPart_000_0006_01CABD65.BB7BCDC0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit Nie wiem z na
chudybo18/18 07 Mar 2010
Witam, Mam konto na tlenie, chcia?bym skonfigurowa? Hellcore-Mailer, ale za chiny nie mog?. Chc? mie? po??czenie realizowane przez SSL. Na stronie znajduj? konfiguracj?: http://pomoc.o2.pl/poczta/programy/ W konfiguracji konta w programie mam 1. Zak?adka - nie wa?ne, 2. Zak?adka - Odbi?r: -konto -has?o -Serwer POP3: poczta.o2.pl:995 - szyfrowanie - najlepsza dost?pna -
Michal Kawecki0/2 07 Mar 2010
Mam katalog w pdf ze zdjeciami.Chcialem z niego skopiowac kilka zdjec ale nie ma takiej opcji a w wlasciwosciach dokumentu jest ze zabezpieczono to haslem. Jak i gdzie wpisc to haslo bo plik mam legalnie od dystrybutora. Albo jak szybciej wyciagnac z tego zdjecia?
Piotr Palusińs...0/3 06 Mar 2010
Witam! Zniknela mi ikona glosniczka na pasku zadan. Jak ja przywrocic? Oczywiscie zahaczona jest opcja "Umiesc ikone glosnosci na pasku zadan" System to WinXP. Pozdrawiam Tim
Grzegorz Niemir...0/5 06 Mar 2010
Mam taką sytuację. Programem putty łączę się z routerem linuxowym, po zainstalowaniu sp3 dla xp prośba o podanie hasła w okienku putty pojawia się po około 20sec. przed instalacją sp3 następowało to błyskawicznie. Może ktoś z Was byłby w stanie mi coś podpowiedzieć.
PaPrYcZaK0/3 05 Mar 2010
Witam, mam takiego laptopa jak w temacie, zainstalowalem na nim xp... oraz sterowniki ktore znalazlem w google... (laptop z Wloch).. ogolnie jest spoko bo nie mam zadnych wykrzyknikow w menedzerze urzadzen, aczkolwiek sa pewne ale... karta sieciowa jak i wifi dzialaja... ale podlaczajac sie do sieci np poprzez lan, nie znajduje wlasciwiego adresu, nawet po wpisaniu go recznie nie da
Skrypëk12/12 05 Mar 2010
Właśnie zainstalowałem windows 7 zamiast poprzednio używanego XP i stoję przed problemem obsługi poczty e-mail. Microsoft zapewnia do tego jakiś darmowy soft w swooim nowym systemie, czy użytkownicy zostali pozostawieni sami sobie?
Kostek Wycirows...5/5 04 Mar 2010
Witam1 mam laptopa lenovo i dostalem plytke z win7 do upgradu i tu pojawia sie problem mianowicie zczynam instalacje tj upgrade win7 iprzy 15% pojawia sie blad "Exception Not Expected was encountered! i zatrzymuje sie i dalej nic sie nei robi! cos robie zle? czy jest jakis sposob aby to przejsc? pozdrawiam
Kostek Wycirows...2/2 04 Mar 2010
Witam, w jaki sposób można ukryć litery dysków przyporządkowane slotom w czytniku kart pamięci (są to cztery litery) tak, aby pojawiała się dopiero litera konkretnego dysku po włożeniu do czytnika karty. -- Arek
Gotfryd Smolik ...2/20 04 Mar 2010
Mam komputer firmowy i czesto musze np sprawdzic jakis soft u siebie na komputerze. Czy np jak zainstaluje go i zaraz usune i potem podczas kontroli znajda w rejestrach ze byl u mnie to jest to karane?
sTav0/5 04 Mar 2010
Z poprzedniej instalacji pozostał mi jeden zabezpieczony foder prywatny, a że to profil użytkownika zawala mi na HD prawie 700-800 MB. Jak to ustrojstwo usunąć? Pozdrawiam, M. __________ Information from ESET Smart Security, version of virus signature database 4786 (20100119) __________ The message was checked by ESET Smart Security. http://www.eset.com
Piotr Palusińs...0/3 03 Mar 2010
Witam Posiadam Windowsa XP Home. Na komputerze mam zainstalowany w tej chwili inny system, ktory bede uzywal przez jakis jeszcze czas (kilka lat). Chcialbym pobrac sobie wszystkie aktualizace Windowsa XP Home i trzymac gdzies na dysku by potem jak zaistaluje XP Home to poprostu wgram sobie te aktualizacje. Boje sie ze przegapie koniec wsparcia Windowsa XP (ponoc jest to 2014 r.) i
daber1/1 02 Mar 2010
Witam, mo?e kto? si? spotka? z podobnym problemem. Ot?? mam w??czony program Poczta systemu Windows (to jest stary Outlook express) w systemie Windows Vista. S?ycha? dzwi?k przychodz?cej wiadomo?ci, w prawym dolnym rogu pojawia si? koperta. Kiedy otwieram zminimalizowane okno programu (PSW) w prawym rogu jest napis "Nowych wiadomo??i: 1". Wszystko by?oby ok tylko ?e tej wiadomo?ci nigdzie
Milosz K.0/1 02 Mar 2010
Witam! Mam pytanko. Czy da się zsynchronizować usługi Microsoft Live i Workspace`a tak, żeby po złączeniu kont w MS Live zsynchronizować również MS Workspace? Poza tym jest jakiś plugin, który pozwala zsynchronizować Moje Dokumenty na koimputerze z Office Live i MS Workspace? Czy istniej możliwość przenoszenia dokumentów pomiędzy poszczególnymi kontami workspace (np. prywatnym i
ArNika0/11 02 Mar 2010
Po zainstalowaniu nowego skanera usb po prawej stronie dolnego paska pojawila sie ikona narzedzia "Bezpieczne usuwanie sprzetu", a skaner jest na liscie urzadzen do bezpiecznego odlaczenia. Nie zamierzam odlaczac skanera i chcialabym pozbyc se tej pozycji z listy. Jak to zrobic? ArNika
Sergiusz Rozans...3/3 02 Mar 2010
Witam, Obecnie korzystam z serwera pocztowego postfix, dostęp do kont pocztowych przez przeglądarkę za pomocą: http://roundcube.net/ i zastanawiam się nad tematem "globalnej książki adresowej", wiadomo że część kontaktów powinna być dostępna dla wszystkich w firmie (żeby nie musiał każdy z osobna sobie dopisywać do swojej książki), a część kontaktów tylko w wersji prywatnej. Jest
koko soso0/1 02 Mar 2010
Nowe proxy strony kosztuje 100% http://yourp.totalh.com/pro/
Piotr Palusińs...0/7 01 Mar 2010
Witam Na komputerze zainstalowany jest Windows Xp Pro PL oraz Office 2007 standard. Po zainstalowaniu OpenOffice 3.2 z menu podręcznego na pulpicie zniknęła możliwość tworzenia nowych dokumentów MS Office 2007, tzn. Prawoklik na pulpcie -> Nowy -> i tutaj nie ma np: Dokument Microsoft Word 2007, nie ma również Excel, Powerpoint. Czy jest możliwość przywrócenia tych "skrótów" bez
ArNika0/3 01 Mar 2010
Zainstalowalam nowy skaner. Jego ikona pojawila sie w oknie "Moj komputer". Nie chce jej tam. Jak ja usunac z tego okna ArNika?
Let Frank Do It0/1 01 Mar 2010
Witam, Juz raz pisaelm, ale nikt nie odpisal. CO jest ze PC nie idzie na Stand By. Na chwile jakby wiatraki zwolnily i tyle. Zmienilem drivery VGA, ustawienia zasilania i nic. HELP! JK.
kajus440/6 01 Mar 2010
Czy jest możliwe po odpaleniu Ubuntu w trybie liveCD zeskanowanie windowsa jakimś antywirusem wersja portable na pendrivie (na przykład MicroTrend albo DrWeb, kwestia znalezienia takiego) który chodząc pod linuksem miałby bazy wirusów windowsa i zeskanował i wywalił wirusy z dysku z systemem windows? Czy to calkiem nie tak i nie da się bo inne coś tam coś tam i w ogóle nie ta droga?