Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Nieprawidłowa wielkość
Autor: Promirek Data: 29 Gru 2011
Odwołania:
Czy w końcu ktoś rozwiązał ten problem? MarcinCz napisał:
> Witam! > > Niestety nie jest to dla mnie rozwiązanie problemu. Mamy w firmie systemy, > które wymagają separatora dziesiętnego w formacie kropki, a każdorazowa > zmiana ustawień regionalnych nie wchodzi w rachubę. Potrzebuję
rozwiązania
> umożliwiającego poprawne korzystanie z aplikacji MS Office przy
zmienionych
> ustawieniach regionalnych - tak jak to miało miejsce w poprzednich wersjach > pakietu Office. > > Pozdrawiam > > "karoli(msinfo.pl)" wrote: >
> > Witam, > > > > Proszę o sprawdzenie, czy w sekcji ustawienia regionalne w Panelu > > Sterowania, separator dziesiętny nie został zamieniony na kropkę. > > Jeśli tak proszę poprawić na przecinek (domyślna wartość w Polsce). > > > > > > Pozdrawiam, > > Karol Iżewski > > Inżynier Pomocy Technicznej > > Pomoc Techniczna Microsoft > > http://support.microsoft.com > > > > // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres
email.
> > Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi, gdyż adres ten nie jest > > monitorowany. // > > > > > > "ST" <ST@discussions.microsoft.com> wrote in message > > news:10F3B662-3188-4D18-A332-AF997125796D@microsoft.com...
> > > Mam MS Office 2003 i kiedy próbuję po raz pierwszy po uruchomieniu
napisać
> > > maila Outlook próbuje uruchomić Worda, ale pojawia się komunikat > > > Nieprawidłowa Wielkość i wszytko "wisi" do czasu zamknięcia tego > > > komunikatu. > > > Można to zmienić?
> > > >
---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.