Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Remek3/8 30 Kwi 2011
Witam, Chciałem zapytać po co systemowi taki duży plik stronnicowania (u mnie 1536MB/3072MB) skoro przeważnie widzę użycie rzędu kilku procent ? No i jeszcze na marginesie: Czemu antywirus nie może otworzyć tego pliku do skanowania? -- Pozdrawiam
jeo stancey9/14 30 Kwi 2011
Instalowalem Windows XP Home SP1 na netbuku Toshiba nb250, i poniewaz mialem problem z SATA to MUSIALEM zintegrowac sterownik i SP3 przez nLite. Problem w tym, ze oprocz integracji najprawdopodobniej cos jeszcze zmienilem (usunalem?) bo chociaz XP zainstalowal sie bezproblemowo i teraz pieknie chodzi - to jednak NIE WIDZI BATERII! I nic nie pomaga tu doinstalowywanie sterownikow od Toshiba,
jeo stancey23/23 30 Kwi 2011
Zaktualizował mi się Fox, w tej chwili otworzyłem może ze 3 strony i zużycie procesora skacze mi do 99% oraz żre 400MB pamięci, nie da się z tego korzystać. Co jest do cholery z tą przeglądarką? Nie mam żadnego syfu na kompie. Na poprzedniej wersji też nie było rewelacyjnie, ale dało się życ, a teraz taka kaszana. Można coś z tym zrobić? Są jeszcze w ogóle jakieś dobre przeglądarki
genius233/3 29 Kwi 2011
Witam Czy ktoś używa i mógłby polecić providera? Pozdrawiam Piotr
krzysiek2/2 29 Kwi 2011
Witam Posiadam Worda 2007. W poprzednich wersjach aby ustawić migający tekst wybierałem Format - Czcionka... - zakładka efekty tekstowe i ustawiałem to co było potrzebne. A jak to zrobić w Wordzie 2007 ? Pozdrawiam i prosze o szybką pomoc.
jarek1/1 29 Kwi 2011
Witam, Czy jest możliwość uruchomienia ochrony dokumentów office i open office tak żeby działa w takim sam sposób tzn. gdy teraz dam chroń dokument użytkowik excela 2007 musi wpisać hasło i kopiować komórek nie może, ale gdy użytkownik calca(open office) otworzy ten sam dokument wpisze hasło może kopiować dokument.Czy jest na to jakieś rozwiązanie? Pozdrawiam Jarek
jedrek1/1 29 Kwi 2011
Czy w OE da się ustawić regułę (filtrowanie) spamu (wzorem np. Hamstera gdzie można używać wyrażeń regularnych z użyciem znaków "." "*", itd.), który to spamowy mail zawiera pewien stały ciąg znaków a zmienią się tylko co chwilę końcówka nazwy przed @. Przykładowa budowa spamującego maila: abc-de-X@nazwa.jakaś Ciąg abc-de- jest stały Z każdym przychodzącym mailem zmienią się tylko
Eneuel Leszek C...36/39 28 Kwi 2011
Czy jest opcja w Win MX7 aby odzyskać wyrzucony (Shift+del) plik? Stało sę to dziś, chodzi o jeden plik.... Tomek.
Aicha6/6 28 Kwi 2011
Klikam "Subskrybuj grupę dyskusyjną", w okienko "filtruj grupy" wpisuję np. "pl." i w okienku poniżej pojawiają mi się tylko grupy, które co prawda mają w nazwie "pl." ale ich nazwa przed "pl." ma coś jeszcze, np: alt.pl lub free.pl itd. Dlaczego nie wyświetla grup z hierarchii pl.? Jak sobie z tym poradzić? Jeśli w polu "filtruj grupy" nie wpiszę niczego, to poniżej pojawia się
Piotr Palusińs...1/3 27 Kwi 2011
Witam, Zawsze pliki danych Outlook Express miałem w C:\Document and Settings/użytkownik/ustawienia lokalne/dane aplikacji/ Identities/(folder o numerze)/Microsoft/Outlook Express Użyłem kreatora transferu plików i ustawień i teraz mam to w: C:\Documents and Settings/użytkownik/local settings/Application data/ Identities/(folder o numerze)/Microsoft/Outlook Express niby to
adaśp31/1 27 Kwi 2011
witam, mam pytanie: pisałem pracę w wordzie (przed ostatecznym formatowaniem tekst był napisany kilkoma innymi czcionkami, kolorami i ich wielkością, także obrazki były zrzutami ekranów które przyciąłem). na koniec zmieniłem czcionkę na jednakową dla całego tekstu i ładnie pięknie sformatowałem też obrazki. zapisałem pracę w tej dobrej jednakowej czcionce i wysłałem do kolegi żeby
Grzegorz Niemir...13/13 26 Kwi 2011
Witam, od kilku dni zmienił mi się nagłówek okienka podglądu w poczcie systemu windows. Otóż jest on pisany teraz czcionką pogrubioną i nie wyświetla się spinacz w mailach z załącznikiem Nic nie zmieniałem w ustawieniach, więc co może być przyczyną? -- Piotr
rwioletta1/1 26 Kwi 2011
witam czy może ktoś mi powiedzieć gdzie w Word 2007 włącza się korektę podkreślanie błędów stylistycznych i ortograficznych??? pozdrawiam' pomocy! Wiolka -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
J.L.1/1 26 Kwi 2011
Według: http://support.microsoft.com/kb/927520/pl "Dyski dynamiczne są obsługiwane tylko w systemach Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise i Windows Vista Ultimate. Nie są obsługiwane w przypadku systemów Windows Vista Home Basic i Windows Vista Home Premium" Czy istnieje jakaś "nakładka" (path) by Vista Home premium też obsługiwała dyski dynamiczne? J.
Eneuel Leszek C...7/14 23 Kwi 2011
Mam do sciagniecia troche danych ( pliki i katalogi ze zdjeciami). Niestety nie mam udostepnionego serwera ftp bo nibysie nie da. Wchodzac poprzez przegladarke i zapisz jako mozna sie zajechac :) jak to zrobic prosciej i szybciej?
Piotr Palusińs...1/1 23 Kwi 2011
In news:ioua4b$1lp$1@news.onet.pl, *Taz* <turbogroszek@plusnet.pl> typed: > W autostarcie pojawił mi się plik jak w temacie. Jest zlokalizowany w > start/programy/autostart. > > Wczoraj przesazukałem rejestr i znalazłem go w podkluczach 'search > asisstant' i usunąłem. > > Dziś znowu się pojawił w autostarcie, ale jego klucz znalazłem pomiędzy > wpisami MUICache.
Taz2/9 23 Kwi 2011
Zauważyłem przypadkiem ciekawą rzecz, otóż po kliknięciu prawym na plik lub folder w większosci przypadków przy otwartym menu kontekstowym użycie procesora wzrasta do 100% (menadżer zadań windows), przynajmniej u mnie, bo np. moja siostra ma pentium dual-core i u niej to jest 50%. Skąd takie użycie procesora, skoro nic nie robimy tylko pozostawiamy rozwinięte kontekstowe?? Dla mnie
Eneuel Leszek C...1/4 23 Kwi 2011
XP SP3, bez wirusów, robaków, trojanów. W tej chwili zainstalowana jest wersja 3, ale nie pozwala to na oglądanie filmów na vod.onet.pl prosi o aktualizację, jednak tej nie da się przeprowadzić, cały czas pojawia się błąd: Nie mozna zainstalować Silverlight. W panelu sterowania nie da się go odinstalować, prosi o plik silverlight.msi w jakimś dziwnie nazwanym folderze, jednak nawet
Eneuel Leszek C...4/6 22 Kwi 2011
po wyłączeniu sieciówki radiowej w biosie laptopa z Win7 bluscreena nie ma, pytanie jak to naprawić?
Eneuel Leszek C...1/5 22 Kwi 2011
Witam, Czy jest jakaś rada na to, aby O. Expres "zobaczył" wiadomości po awarii zasilenia komputera podczas kompaktowania?? Pliki są, O. Expres nie wyświetla zawartości. Zmieniałem nazwę np. na Elementy usunięte (nadpisanie) i w nich też nie widzi wiadomości. Czy jest na to jakaś rada? Program "sam" spytał się o kompaktowanie, było to robione wiele razy. T.
Eneuel Leszek C...5/10 22 Kwi 2011
Witam. System XP Home. Dwa dyski SATA wewnatrz. Na jednym dobrze dzialajacy system. Teraz chce przeniesc partycje systemowa na ten drugi(mniejszy). Tylko jak. Uzylem CD z Ghostem i zrobilem kopie dzialajacego systemu. Rozpakowalem ja na ten nowy mniejszy dysk. System niby startuje lecz przechodzi pierwszy ekran(chyba kolorowe litery - czarne tlo) i na nastepnym(blekitne tlo) staje i
Piotr Palusińs...4/4 22 Kwi 2011
Witam, Zapewne znany Wam jest program total copy. Niestety po dezinstalacji w menu kontekstowym pozostają opcje 'total copy here' i 'total move here'. Jak się tego pozbyć? -- Z góry dziękuje za odpowiedź.
Konop5/11 21 Kwi 2011
Witam Wczoraj Windows mnie niemi?o zaskoczy?... przy pr?bie w??czenia wyskakuje "B??d odczytu dysku. Naci?nij Ctrl+Alt+Del aby zresetowa?". Pr?bowa?em kilkukrotnie, i ci?gle to samo... Na dysku zainstalowany jest te? linux, w MBR wpisany jest Grub... i to dzia?a. Grub rusza, linux startuje, nie ma ?adnych niepokoj?cych objaw?w. SMART dysku czysty, wydajno?? (odczyt z dysku) bez
Piotr Palusińs...1/3 21 Kwi 2011
Witam, Potrzebowałem framework 2.0, ale najpierw zainstalowałem po kolei wszystkie aktualizacje o wysokim prirytecie. Zainstalowałem NET framework 2.0 i uruchomiłem aktualizację. Wyskoczyła mi aktulizacja rodziny produktów .NET framework 3.5 dla wersji platformy .NET od 2.0 do 3.5 Tylko wyskoczyło ostrzerzenie, że ta aktualizacja może mieć wpływ na pracę całego systemu i
blesq2/2 20 Kwi 2011
Takie pytanie - korzysta ktoś z takiej kombinacji? Konkretnie - TB w wersji 3.1.9, Lighting 1.02b i Provider v.0.7.1. Do tej pory wszystko bylo ok- kalendarz bez problemu się synchronizował z kalendarzem Google'a działało dodawanie/usuwanie nowych wydarzeń itp. Ale wczoraj zorientowałem się, że nagle wszystkie wydarzenia zniknęły z kalendarza, obok kalendarza pojawia się trójkąt z
vjcvjc1/1 20 Kwi 2011
Mam dokument Worda 2010, otwieram okienko VBA i nie widzę właściwości ShowSummary obiektu Document. Poprzednia wersja Worda czyli 2007 miała taką właściwość. Mam program, który otwiera dokumenty Worda przez OLE i ustawia tą właściwość. Teraz gdy mam Office 2010, program się wywraca. Z góry dziękuję za odpowiedź. -- ---- Wysłano z
szerszen1/1 20 Kwi 2011
witam pacjent to win 7 64 bit świeżo zainstalowany dzieje się rzecz dziwna, mianowicie po włączeniu, w "centrum sieci i udostępniania" widzi dwie sieci, jedną firmową, którą mogę zmienić na publiczną czy domową, drugą publiczną, bez możliwości zmiany i niestety jak widzi je obie, to odcina od internetu, sieć lokalną widzi próbowałem wyłączać zaporę, zmieniać jej ustawienia aby
Przemysław Ryk8/8 19 Kwi 2011
Witam, ostatnio natknąłem się przypadkowo przez inny program na narzędzie systemowe windowsa do zarządzania dyskami (partycje, litery dysków itd.) Teraz bez tego programu nie mogę dojść do menagera dysków. Czy może mi ktoś powiedzieć jak się to uruchamia? Będę wdzięczny. -- Pozdrawiam Marcin Leśniak
marfi3/3 19 Kwi 2011
Muszę przeinstalować Winows XP Media Center i mam pytanie , czy można to zrobić w ten sposób: 1. instaluję Windowsa na Virtualnej maszynie 2. po instalacji wszystkich programów i aktualizacji,sprawdzeniu czy wszystko działa prawidłowo robię obraz dysku np. programem DriveSnapshop 3. odtwarzam partycję systemową z obrazu Wiem,że lepiej byłoby od razu zainstalować na docelowym miejscu, ale
gadacz12/12 19 Kwi 2011
Jest sobie prosty router wifi do kablówki DLink z szyfrowaniem WPA2-PSK. Nowy netbook laczy sie bez problemow i zawsze, a stacjonarny komputer z karta wifi RTL8185 z najnowszymi sterownikami (testowane tez na starszych) praktycznie wcale, a jak sie juz polaczy to za chwilke rozlacza. System XP zeznaje ze jakosc sygnalu jest znakomita, znajduje siec tylko nie laczy. Ten sam stacjonarny
Sylwester Zarę...27/27 18 Kwi 2011
Jak w temacie. Jest na to jakiś sposób? A może to przypadłość systemu (XP)? Konkretnie chodzi o "Skrzynka odbiorcza.dbx" i sąsiadów.
kamilo_han1/1 18 Kwi 2011
Witam, na poniższej stronie opisano ten problem dla Word'a, ale zapewne jest on identyczny również dla excel'a. http://support.microsoft.com/kb/918593/pl Zacząłem szukać, gdy u mnie też pojawiła się taka sytuacja - najwyraźniej problem z zapisem nie jest sporadyczny. pozdr! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum,
Padre7/7 17 Kwi 2011
Witam Mam taki problem z WindowsemXP - po hibernacji komputer się sam załącza (na bardzo krótką chwilę się wyłącza i następnie włącza, dźwięk jest taki, jak przy włączaniu, nie jak przy restarcie). Problem dotyczy tylko Windowsa, gdyż mam równolegle zainstalowanego Ubuntu, i on nie ma problemu z hibernacją. Wszystko poza tym działa OK, Windows po hibernacji wstaje normalnie itp.
Grzegorz Niemir...6/6 16 Kwi 2011
Czy jest możliwość uzyskania podobnego efektu jak w FF z dodatkiem Speed Dial pod IE 9 ?? Lubię mieć na stronie startowej miniatury 12 najczęściej odwiedzanych stron. Tak miałem w Operze tak też mam w FF4. Da radę zrobić coś takiego pod IE ?
Wojtek10/10 16 Kwi 2011
Witam Potrzebny jest jakiś program pocztowy (może być płatny) ze wspłdzieloną ksiażką adresową. Wiem, że takie rzczy, to na pewno w outlooku + jakiś CodeTwo, ale ludki mają openofisy i nie chcą MS Office-a i Outlooka. Może wiecie, który program pocztowy obsługuje książkę adresową na zasadzie wielodostępu? Pozdrawiam
chris1/1 15 Kwi 2011
Jak w OE 2007 spowodowac aby usuniete elementy byly przenoszone do folderu np "usuniete" na serwerze? chodzi oczywiscie o IMAP'a Adam Gromek napisał: > Przetestuj ponizsza instrukcje: > Czyszczenie elementów IMAP oznaczonych do usunięcia > > > http://office.microsoft.com/pl-pl/outlook/HP100804201045.aspx > > > Pozdrawiam > > > Adam Gromek > Specjalista ds.
PYTANIE1/1 15 Kwi 2011
czy istnieje mozliwosc przeszukiwania danych z roznych arkuszy excel(tzn. wyszukiwanie po jednej zmienej np tag number. arkusze sie roznia bo to sa specyfikacje od klijentow. chodzilo by mi o wyszukanie danych z danej lini ) i wyswietlanie w innym programie co bym dostawal gotowe przefultrowane informacje. jak ktos moze mi pomoc prosze o kontakt roznia sie tym pierwszy przyklad
Romek2/2 15 Kwi 2011
karol122 napisał: > Witam, > Mam problem z instalacją windows server 2008 r2 foundation podczas > instalacji w etapie sprawdzania konfiguracji serwera HP wyrzuca błąd że > nie znalazł mediów. Serwer faktycznie nie ma karty dźwiękowej. > Da się cos z tym zrobić?? > > -- > > ---- > Wysłano z serwisu www.outlook.pl > Forum, artykuły,
brainquantum@pr...1/1 13 Kwi 2011
;;Establishment naukowy i medyczny nie przyzna si? oficjalnie do istnienia ?wiata duchowego czy ?ycia po ?mierci, nawet wobec niezbitych dowod?w. Powodem oczywi?cie jest pieni?dz. Tak, podobnie jak ca?y ten ?wiat, nauka r?wnie? nie unikn??a korupcji, i jest polem do zbijania biznesu. Bada? w tematyce o ktorej pisz?, po prostu z uprzedzenia i braku korzy?ci finansowych nikt nie chce ani
Marusialuk1/1 13 Kwi 2011
Witam mam pytanie dotyczące pola IF Chciałbym je połączyć z funkcją AND i uzależić wynik od dwóch argumentów. Mam w Accessie bazę ok 400 kontaktów Każdy ma przypisaną jedna z pięciu opcji płci (Pan, Pani, Państwo, Panie, Panowie) oraz Stanowiska (Prezes Zarządu, Dyrektor, Przedstawiciel, Mecenas, Dyrektor oddziału, Dyrektor Zarządu i Właściciel). Nagłówek wiadomości ma
Kszych3/3 13 Kwi 2011
Witam, system powiadamia o nowej aktualizacji do IE9 (poprzednia to wersja beta), ?ci?ga, instaluje i wykrzacza si? z b??dem kod 57. Wymy?li?em odinstalowanie i ponown? instalk? aktualnej wersji. Niestety w panelu sterowania, programy i funkcje, wy?wietl zainstalowane aktualizacje - pustka - Na tym komputerze nie ma zainstalowanych aktualizacji. Jak odinstalowa? IE9, porady dotycz?ce
akatasz1/1 12 Kwi 2011
Witam Mam problem z Office 2010 pracuj?cym na Windows 7 x64. Za ka?dym razem gdy jestem pod??czony do sieci domowej i pr?bie otwarcia jakiegokolwiek pliku (.xls, .xlsx, .doc, .docx) wyskakuje b??d: "wyst?pi? problem z przes?aniem polecenia do programu". Natomiast w pracy gdy jestem pod??czony do sieci firmowej lub gdy nie jestem pod??czony do ?adnej sieci problem nie wyst?puje.
Padre1/1 12 Kwi 2011
Do routera podłączyłem odtwarzacz multimedialny WDTV Live z zewnętrznym HDD i chciałem sobie przez sieć kopiować na ten dysk pliki żeby nie latać z nim do komputera. Tymczasem nie jestem w stanie zobaczyć tego dysku w sieci choć WDTV ma prawidłowo skonfigurowane jego udostępnianie. Początkowo myślałem że problem jest w moim komputerze z Windows 7, że nie potrafię czegoś poprawnie
dividos2/2 11 Kwi 2011
> przyk?adowe makro wrzucone w VBA w Excelu, kt?re wpisuje w terminarz > outlooka przypomnienie: > > Sub test_terminarz() > Set Obiekt_Out = CreateObject("Outlook.Application") > Set terminarz = Obiekt_Out.CreateItem(1) > Obiekt_Out.Session.Logon > With terminarz > .Start = Range("A1") > .End = Range("A2") > .Subject = Range("A3") > .Body = Range("A4") > .
Leszek K.1/1 11 Kwi 2011
Dnia Mon, 11 Apr 2011 12:38:49 +0200, Waldek napisał(a): > Poprzez windowsiane udostepnienie polaczenia raczej nie pojdzie > gdyz drugi interfejs dostanie adres statyczny (przypadlosc windows) 192.168.0.1 > Jak się po udostępnieniu zmieni mu ręcznie IP to powinno zadziałać (przynajmniej za czasów SP1 to robiłem i szło). -- +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall
Kamil1/5 11 Kwi 2011
Witam, posiadam w komputerze karte ATI Radeon X800 GTO Saphere. Uzywam systemu Windows XP 32. Jak dotad zawsze instalowalem oprogramowanie karty z zalaczonej oryginalnej plyty ze sterami, miedzy innymi Catalyst Driver Suite ver. 5.8. Sa to sterowniki z 2005 roku. Karta dziala poprawnie na tych sterownikach. Na stronie producenta mozna sciagnac najnowsze oprogramowanie i sa 2 opcje:
Gość1/1 11 Kwi 2011
W moim przypadku zadziałało, choć podchodziłam do tego pomysłu bardzo sceptycznie! ;) Dzięki! Daniel Stawicki napisał: > Rozwiązania tego problemu są dwa. > Pierwszy rekomendowany to właśnie doinstalowanie obsługi języków > dalekowschodnich, co już w kilku przypadkach moich klientów pomogło. > Druga metoda to deinstalacja poprawki KB982135, ale należy ją stosować tylko > w
Bies7/7 09 Kwi 2011
Witam, Od pewnego czasu mam problem z niewłaściwym zachowywaniem się mojej myszy: jej lewy przycisk zachowuje się tak, że często nie odróżnia jednego kliknięcia od dwukliku. W niektórych programach takie zachowanie myszy doprowadza do pasji, a jej wynik jest całkowicie nieprzewidywalny. Próbowałem zmienić dołączone oprogramowanie, a nawet usunąłem je całkowicie;
Grzegorz Niemir...2/2 08 Kwi 2011
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak ustawić wymieniony w temacie program, aby wiadomości cytowane (tak w grupach jak w poczcie) zaznaczał znaczkiem ">".... A jakbym się jeszcze dowiedział jak z automatu wycinać sygnaturki zaznaczone "-- ", to byłoby już po prostu świetnie... W Ałćlulku było to proste, z nakładką jakąś jeszcze prostsze... Jaromir
Jacek M.2/2 06 Kwi 2011
Witam, mam problem z prostym skasowaniem wiadomosci ze skrzynki odbiorczej. Za kazdym razem jak probuje skasowac wiadomosc przekresla sie tylko, ale nawet sie nie pojawia w elementach usunietych i nadal widnieje w skrzynce odbiorczej. Pewnie jest zaznaczona jakas opcja, ale niestety outlooka mam po hiszpansku a nie mowie w tym jezyku... Z gory dziekuje za pomoc monika --