Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Piotr Palusińs...1/2 26 Maj 2011
Witam. Gdy uruchamiam komputer to chodzi dobrze przez około 20 sec później crash. I gdy chcę ponownie uruchomić komputer ,windows się ładuję ale wyskakuje komunikat "błąd dysku twardego" lub inne komunikaty których niestety już nie pamietam. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
MarkPunk1/1 26 Maj 2011
W dniu ?roda, 25 maja 2011, 22:17:27 UTC+2 u?ytkownik Dziundek napisa?: > Witam. Gdy uruchamiam komputer to chodzi dobrze przez oko?o 20 sec > p??niej crash. I gdy chc? ponownie uruchomi? komputer ,windows si? > ?aduj? ale wyskakuje komunikat "b??d dysku twardego" lub inne > komunikaty kt?rych niestety ju? nie pamietam. > no to zacznij od sprawdzenia dysku, a jak sobie przypomnisz co
Wojciech Wrodar...3/3 26 Maj 2011
Witam! Problem jest nastepujacy: dokument, ktory tworze jest podzielony na rozdzialy. Chcialbym, by kazdy rozdzial rozpoczynal sie automatycznie (bez uzupelniania Enterami itp.) od nowej strony, niezaleznie od tego, czy ostatnia strona poprzedniego rozdzialu jest zajeta w calosci, czy tylko np. 10%. Mozna to jakos ustawic? Menu Akapit raczej nie wyglada na przydatne z ta swoja kontrola
Wojciech Wrodar...2/2 26 Maj 2011
Witam, gdy ustawiam obrazek jako tło jest on pokazany tylko w części ponieważ jest za duży. Czy da się zrobić aby był on pokazany w całości? Jest on 3 razy większy od A4. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Wojciech Wrodar...2/2 26 Maj 2011
Witam! Mam pyanie: Czy da sie tak zrobic aby rozne strony mialy rozne naglowki. Nie chodzi mi o opcje dla pierwszepierwszej strony ani o parzyste/nieparzyste. w moim przypadku chpdzi o inny naglowek po pierwszych 3 stronach. Z gory dziekuje za odpowiedz i, przepraszam zs bledy, bo pisze z komorki. -- ---- Wysłano z serwisu www.
tewi1/1 24 Maj 2011
powiedzmy ze mam 6 słów, takich tagów, które nadawcy maili obowiązakowo umieszczają w temacie @ wysyłanego na skrzynkę. Czy da się tak ustawić reguły aby w przypadku wpisania innego taga/tagu nadawca dostawał zwrotkę z instrukcją tagowania. nie wiem czy jasno się wyraziłem ? oczywiście pracuję na exchang'u? -- ---- Wysłano z serwisu
Maciej Luto1/1 24 Maj 2011
Michal AKA Miki napisał: > Użytkownik \"lizka_gdy\" <lizka_gdy@discussions.microsoft.com> napisał w > wiadomości news:CFFFCFCA-525F-4D39-BDB4-00B0CBDDC68A@microsoft.com... > > Witam. Mam ten sam problem :-( wyłączyłam już klawisze dostępu na karcie > > graficznej - zgodnie z instrukcją. Efekt: klikając Alt+c nie otwiera się > > okienko karty graficznej ale też i NIE POJAWIA się żądana
zraz1/1 23 Maj 2011
Witam czy jest mo?liwo?? ustawienia na serwerze exchange na jednym konkretnym koncie mailowym aby wszystkie za??czniki kt?re dostanie od nadawcy zapisywa? na wskazanym miejscu na dysku ?. Chcia?bym dostawa? na to konto dokumenty WZ w postaci PDF a potem je przetwarza?. Z g?ry dzi?ki specom za pomoc :)
sz.1/1 23 Maj 2011
Mam problem w Excel 2003. W arkuszu mam kilka skoroszytów, na podstawie jednego często tworzyłem kolejne przez prawoklik na zakładce dolnej skoroszytu i wybór "Przenieś lub kopiuj" (osadzając je w tym samym arkuszu). Teraz ta funkcja mi nie działa (ani kopiowanie ani przenoszenie istniejącego skoroszytu). Nie pojawia sie żaden komunikat ani monit. Mogę jednakże dodawać czyste, nowe
Skrypëk3/3 23 Maj 2011
2 komputery z xp pro, outlook express jako prog. pocztowy. Konto na gmailu. Wszystkie konta sa tak skonfigurowane, by pozostawiać wiadomości na serwerze i to się sprawdza. Gmail tego nie przyjmuje - coś ciągnięte na 1 komputerze nie pójdzie na drugi. Nie ma znaczenia jakie parametry ustawię - czy pozostawić wiadomości na jakiś czas czy na "wieczność". W przeglądarce sprawdzam i maile
Emilio1/1 23 Maj 2011
Opcje programu Excel/Zaawansowane/Zgodność z programem Lotus Opcja powinna być odznaczona!! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
krzysiek1/1 23 Maj 2011
Puściłem aktualizacje u pracownika, wyskoczyło pare miedzi innymi aktualizacje office, po zainstalowaniu ten pracownik nie moze drukowac maili. Wyskakuje okinko ze drukarka nie jest gotowa lub bedzie potrzebna ponowna instalacja drukarki. ktoś wie czemu tak sie zrobiło? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
Czarek1/3 22 Maj 2011
trochę nie ta grupa, ale nie widzę typowo sprzetowej.. no wiec czy dysk sata3 bedzie działał na sata1 (oczywiscie z ograniczeniami transferu) Mam asusa f5r i chce wyminic dsk stary na nowszy np. 750 gb. dzieki za info
...:::Tomek:::....1/1 21 Maj 2011
Witam, podczas odtwarzania filmu na Windows 7 ze skierowaniem go na zewnątrz po kablu HDMI, po zamknięciu pokrywy latopa po kilku minutach system przechodzi w stan hibernacji. Dzieje się tak niezależnie od ustawień systemu dotyczących zasilania. Nawet jeśli co chwila ruszam myszką wymuszając aktywność systemu, to system się hibernuje. Jeśli pokrywa nie jest zamknięta, to system
Remek1/7 19 Maj 2011
Witam, Czy robiąc flash biosu spod Windows osiągnę taki sam efekt jak spod DOS? na takim przykładzie: http://www.asrock.com/MB/download.asp?Model=775Dual-880Pro&o=BIOS Tam odradzają flash spod uruchomionego systemu, ale ja taki flash zrobiłem bo.. I tu się pojawia kwestia dyskietki startowej. Jakiś czas temu robiłem flash spod DOS, ale dziś utworzyłem dyskietkę systemową i
z1/1 19 Maj 2011
Dostałem polecenie służbowe zrobić porządek z oprogramowaniem w firmie po moim poprzedniku. Co do zasadniczych programów sprawa jest jasna licencje, klucze sprzętowe ... Ale zastanawiam się nad drobniejszymi rzeczami. - Programy trialowe np. TotalCommander który był używany grubo ponad 30 dni - fonty w systemie. Takie rzeczy odinstalowałem a pliki usunięte. Druga sprawa to triale na
Pa.pa5morf3/3 19 Maj 2011
zauważyłem że pewien systemowy proces strasznie buszuje po rejestrach, nawet w czasie praktycznej bezczynności kompa:O( jest to proces services.exe (PID 672) odpowiedzialny za usługi "dziennik zdarzeń" i "plug and play", proces buszuje po kluczu "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\" czy ogromna aktywnosć tego procesu w przemiataniu rejestru non stop to normalne czy jest to objaw
szerszen5/5 19 Maj 2011
Powiedzcie ile miejsca na dysku najlepiej, najkorzystniej zostawi? na partycj? systemowa windows 7 64bity? Dysk 500GB Ewa
ugly_coyote1/1 18 Maj 2011
Na komputerach z zainstalowanym Windows 7 Pro po skonfigurowaniu poczty w Windows Live Mail pojawia sie problem kiedy ktos chce wyslac zdjecie za jego posrednictwem. Po wybraniu opcji "Wyslij e-mail ze zdjeciem" lub drugim sposobem, czyli prawoklik na zdjeciu i "Wyslij do adresata poczty", w wiadomosci tworzy sie galeria oraz pojawia sie okienko z prosba o zalogowanie sie do uslugi
Michal Kawecki1/2 18 Maj 2011
Witam sznownych grupowiczow. Z nieznanych mi przyczyn przestal dzialac Routing i dostep zdalny na serwerze SBS2008. Proba uruchomienia konczy sie komunikatem o "specyficznym:" bledzie a w logu systemowym jest taki zapis" "Usluga Routing i dostep zdalny zakonczyla dzialanie; wystapil specyficzny dla niej blad 16389 (0x4005)." Znalazlem niby rozwiazanie tego problemu ale dla SBS2003
B1/1 17 Maj 2011
Witam, Jak w OL 2k7 przestawić by wiadomość przychodząca była wyświetlana jak tak jak przyszła tj. jak jest w HTML-u to żeby renderował zawartość a nie oczyszczał i dawał czysty tekst. Szukam po tym menu i jedyne co jest do dla listów wychodzących. A dla przychodzących? B.
B1/1 17 Maj 2011
Witam, Jak w OL 2k7 przestawić by wiadomość przychodząca była wyświetlana jak tak jak przyszła tj. jak jest w HTML-u to żeby renderował zawartość a nie oczyszczał i dawał czysty tekst. Szukam po tym menu i jedyne co jest do dla listów wychodzących. A dla przychodzących? B.
Przemysław Ryk16/16 17 Maj 2011
W kompie jest jeden czysty dysk SATA. Jak zainstalować XP SP2? Sciągnąłem drivery Intela do płyty, ale to jest plik typu setup.exe. W nim są tylko pliki inf i cat. Na innym kompie z chipsetem ICH7 wiem że używane są pliki atapi.sys, ataport.sys, intelide.sys i pciide.sys. W Service Pack'u 2 i 3 nie ma pliku ataport.sys. Plik mogę skopiować ale nie mam do niego pliku .cat... ?...
Q7/7 16 Maj 2011
Witam, Gdzie znajduje się plik dziennika i jaka ma nazwę. Wydaje mi się, że powinien być gdzieś tworzony po "chkdsk" lub "chkdsk /f". I jeszcze pytanie: Czy "0 plików w uszkodzonych sektorach" jest równoznaczne z brakiem takich sektorów? -- Dzięki z góry Pozdrawiam
www.msc.wroc.pl1/1 16 Maj 2011
Krzysztof L napisał: > Na laptopie Lenovo zainstalowany jest W7 ultimate. Założone są 3 konta, > 1-administrator i 2 użytkowników. Użytkownicy chcą pracować z różnymi > rozdzielczościami ekranu. Przykładowo 1-szy na rozdzielczości 1600x1200, > 2-gi na 1200x1024. Niestety po przelogowaniu się użytkownika > rozdzielczość ekranu ustawia się na ostatnio uruchomionego użytkownika. > Jak
msc1/1 16 Maj 2011
Krzysztof L napisał: > Na laptopie Lenovo zainstalowany jest W7 ultimate. Założone są 3 konta, > 1-administrator i 2 użytkowników. Użytkownicy chcą pracować z różnymi > rozdzielczościami ekranu. Przykładowo 1-szy na rozdzielczości 1600x1200, > 2-gi na 1200x1024. Niestety po przelogowaniu się użytkownika > rozdzielczość ekranu ustawia się na ostatnio uruchomionego użytkownika. > Jak
Arkadiusz 'Blac...6/6 15 Maj 2011
Witam. Gdzie i jak ustawić OE żeby można było sprawdzić pisownie a używam OpenOffice.org. 3.03,oczywiście jest darmowy. -- Leon
Arkadiusz 'Blac...2/2 15 Maj 2011
Witam, Ostatnio miałem taki problem że Powerpoint XP nie wyświetlał tła slajdu w prezentacji, w powerpoint 2003 wszystko było ok. Przeistalowałem Xp na 2003 kilka dni było ok i teraz sytuacja się powtarza powerpoint 2003 nie wyświetla tła w tej prezentacji natomiast w 2007 jest ok. Co może być przyczyną? -- ---- Wysłano z serwisu
Muszę zrobić pracę do szkoły i mam mały problem z Wordem 2007. Chcę wstawić obrazek z lewej strony i obok niego dodać parę napisów. Nie mam takiej możliwości, bo program przesuwa mi napis pod obrazek. Mam do wyboru umieszczenie napisów nad lub pod zdjęciem, a muszę wstawić napis na tej samej wysokości co obrazek. Proszę o pomoc. --
Piszę pracę magisterską i pisałam osobno każdy rozdział, teraz chciałabym połączyć wszystko w jedną całość, ale bez opcji kopiuj-wklej. Wiem, że jest taka możliwość, bo kiedyś znalazłam opis jak to zrobić, jednak teraz nie mogę tego znaleźć. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Witam Przychodzi mi bardzo dużo emaili i szybko plik dbx osiąga 2GB (ok 3mce). Jakim programem najlepiej edytować go żeby w miarę sprawnie przenosić wiadomości z 2 mcy ale potem żeby można było odczytać je? Chyba że macie jakiś program, który nie ma ograniczenia pojemności. Dziękuję za pomoc krzysiek sułek -- ---- Wysłano z
Skrypëk1/6 13 Maj 2011
Jak zmusic windows aby w menu start zawsze pokazywal wszystkie programy, a nie tylko ostatnio uzywane???
Andrzej P. Wozn...2/2 13 Maj 2011
Polecenie RETR nie powiod?o si?. B??d pobierania wiadomo?ci. Odpowied? serwera poczty pop3.wp.pl: -ERR
Zb5/5 12 Maj 2011
System Vista, w Poczcie Systemu Windows v.6 po zainstalowaniu IE 9 nagłówek wiadomości zmienił format fontów i co mnie najbardziej denerwuje to agrafki załączników przestały się pokazywać. Więc aby wejść w załącznik muszę otworzyć całą wiadomość. Podpada mi plik inetres.dll w folderze IE który ma bardzo świeżą datę a chyba to on jest odpowiedzialny za formatowanie. Zastanawiam się z
user1/1 12 Maj 2011
Na czas pierwszego uruchomienia Word-a dla każdego użytkownika nadaj im prawa administracyjne. Word przy pierwszym uruchomieniu robi wpisy w kluczach rejestrów i na katalogach systemowych a zwykły user nie ma praw zapisu. Justyna napisał: > Jestem administratorem komputera. Jako administrator otwieram bez problemu > dokumenty Word 2003. Ostatnio założyłam kilku użytkowników na tym
Michal Kawecki4/5 11 Maj 2011
Witam. Dzisiaj rano wyswietlil mi sie dziwny komunikat: "Zadanie aaa@aaa.pl - Odbieranie zglosilo blad (0x8004010D) : Na dysku zawierajacym plik danych jest za malo miejsca. Oproznij folder Elementy usuniete lub zrob miejsce na dysku, usuwajac niektore pliki." Problem w tym, ze miejsca na dysku jest 30 GB, elementy usuniete zajmuja kolo 20 MB. NIestety nie da sie ich usunac po
Paweł1/1 11 Maj 2011
Witam, chciałem zapytać jak uzyskać pewien efekt w wordzie 2007. Otóż, jeżeli jakiś tekst potraktujemy zmianą stylu, to w niektórych tekst zostaje podkreślony linią którą możemy tylko obniżać i podnosić, nie jest to ani podkreślenie tekstu ani obiekt linii. Chciałem zapytać jak to można wstawić bez zmieniania stylu i z większą kontrolną. Tutaj obrazek o co mi chodzi:
Mercel1/1 10 Maj 2011
Mam problem z jednym zadaniem z Worda, trzeba dokładnie odwzorować tabelkę(pomijając desenie), którą podał prowadzący. Jednak nie wiem jak zrobić podwójne obramowanie(oznaczone na obrazku poniżej jako 1 i 2), komórka może mieć tylko jedno obramowanie, a gdy ustawię obramowanie sąsiedniej komórki znika wówczas poprzednie obramowanie, można by było zrobić jeszcze jedną miniaturową komórkę,
Remek2/7 10 Maj 2011
Witam, Chciałem sobie obejrzeć film DVD. Najpierw Zainstalowałem WinDVD, ale to straszna kobyła, a poza tym jakość obrazu paskudna (drganie obrazu i "mrówki" na ekranie, oraz brak panoramicznego obrazu.) Usunąłem WinDVD i w opcjach MP (ver. 11 z aktualizacjami) w opcjach DVD włączyłem kodek mp2 i zaznaczyłem opcję "dekodowanie DVD". Poszedł, ale jakość tak samo do d.. jak przy
Yaroslav Shatke...1/1 09 Maj 2011
Menu Widok > Pokaż zadania ukryte Pozdrawiam, Yarik Zbyszek Chrzanowski napisał: > Szanowny Panie, > > Bardzo proszę o powtórzenie kroków towrzenia kopii zapasowej w trybie > awaryjnym systemu na użytkowniku na którym problem występował. > > Jeżeli problem będzie się powtarzał, bardzo proszę o założenie nowgo profilu > użytkownika i sprawdzenie czy tak samo się zachowuje.
MarkPunk1/1 08 Maj 2011
my?l? ?e masz problem z jakimi? kodekami proponuj? zainstalowanie AllPlayera i tam w opcjach jest (nie pami?tam dok?adnie) naprawianie kodek?w, zainstaluje to co potrzeba i powinno dzia?a?.
JoteR5/6 07 Maj 2011
Podpowiedcie co zrobić, żeby można było uruchomić OE z poziomu Firefoxa Jak wpiszę: c:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe to ma ochotę go pobierać a nie uruchamiać. Oczywiście winXP M.
Maniek1/1 06 Maj 2011
Mam problem z IE 9 nie odtwarza mi fragmentów muzyki np:ze strony http://www.rmfmaxxx.pl/hopbec/# http://www.rmf.fm/au/?a=poplista# gdy naciskam play to cofa mnie na początek strony co robić ??????? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Mariusz5/6 04 Maj 2011
Witam, Mam taka oto sytuacje: zachodzi koniecznosc reinstalacji systemu (Windows XP SP3). Na obecnym systemie mam rozpoczete 4 gry logiczne (sa to rozne wersje mahjongow) ale nie ma w nich tzw. save'ow, tylko stan gry odnotowywany jest w rejestrze windowsa. Aby uniknac ponownego przebijania sie przez wszystkie etapy poszczegoknych gierchcialbym wyjac odpowiednie wpisy z obecnego
Tomasz Tybusz2/2 04 Maj 2011
Witam Od pewnego czasu z mojej skrzynki wysylane sa emaile (spam). Zmienialem kilka razy haslo na moje konto e-mail (aby uniemozliwoc logowanie sie na dotychczasowe haslo na serwer SMTP ktory obsluguje moje konto) ale po paru dniach jest to samo. Przeskanowalem swoj komputer na ktorym mam to konto ustawione (w MS Outlook) ale nic nie znalazl aby byl jaki w tle program wysylajacy
fumcia2/2 04 Maj 2011
Mój problem polega na tym, że od jakiegoś czasu, gdy tylko włączam Worda, pojawia się dokument (zamiast czystej strony), który utworzyłam parę tygodni temu. Dodam, że ów dokument dawno już z komputera usunęłam. Co mam zrobić, aby znów automatycznie włączała mi się czysta karta? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum,
fumcia2/2 04 Maj 2011
Witam, mam taki problem. Piszę pracę magisterską i muszę zrobić numerację stron ale aby zaczynała się od czwartej strony. Nie potrafię sobie z tym poradzić i nikt z moich znajomych też nie.. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Piotr Palusińs...2/13 04 Maj 2011
Witam, Nie wiem czym i jak mam usunac pewnie wirusa/spyware co zlapalem. Otoz wpisuje cos w google naciskam enter pokazuje mi wyniki wyszukiwania ale jak chce wejsc na jakas strone to przekierowuje mnie na jakies inne i nie moge wrocic do wynikow wyszukiwania chocby. Jak to usunac i gdzie to siedzi? Dziekuje z gory JK. P.S. To samo mam jak zainstalowanem ggole chrome browser
marmig2/2 03 Maj 2011
Razem z Excelem otwiera sie plik personal.xls. Wiem ze w tym pliku sa zapisane makra, ktore stworzylem. Kiedys, gdy otwieralem Excela automatycznie otwieral sie nowy plik o nazwie Zeszyt 1. Czy mozna wrocic do tej opcji nie tracac makr ?
Eneuel Leszek C...2/8 02 Maj 2011
Witam, Wiem, że przy tworzeniu partycji podstawowej pod instalatorem XP system rezerwuje 7,8 MB. Nigdy nie zwróciłem uwagi ile zabiera z kolejnych partycji logicznych. Miałem 2 partycje - podstawową i logiczną. Usunąłem tę większą, żeby Zrobić 2 mniejsze: 50 GB oraz 208 GB.(Partition Magic) Obydwie logiczne. Z tej pierwszej po utworzeniu i sformatowaniu mam zajęte 66 MB.