Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Sdsdas2/2 11 Lis 2011
Jak wyłączyć usługę WINDOWS SEARCH? Szukałem podpowiedzi na forach, mimo to nie mogę wyłączyć. Dodam, że nie jestem zbyt obtrzaskany w tej dziedzinie, dlatego jeśli jest ktoś cierpliwy i wytłumaczy jak to zrobić....
makar421/1 09 Lis 2011
Otrzymałem tabelaryczne zestawienie utworzone w Word 2010 (4 kolumny, 6500 wierszy), z którego to zestawienia chciałbym usunąć wiersze, zawierające powtarzający się zestaw znaków - pobieżnie szacując, ok 30% wierszy. Jak to zautowatyzować ? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
KK1/1 07 Lis 2011
Witam, Szanowni forumowicze posiadam powy?szy model laptopa tj. Dell Inspiron 1525 z us?ug? Orange Free. Chcia?em przeinstalowa? system Vista z ukrytej partycji recovery. Mam pytanie czy nowo zainstalowany system z owej partycji b?dzie zawiera? wszystkie potrzebne sterowniki do obs?ugi laptopa i co wa?niejsze sieci za pomoc? us?ugi Orange Free? Mo?e kto? ma do?wiadczenie w tej kwesti?
Jozef1/1 07 Lis 2011
witam, mam problem z dokumentem, który pisałem w wordzie 2010, w tekście wykorzystywałem symbole fonteczne np. /k?n?t?n.d??nt?.si/ , po konwersji do trybu zgodności word 2003 wyświetla jakieś kwadraciki i rozwala całe słowo. czy znacie może jakieś remedium??? Pozdrawiam i dzięki z góry za odp. Jozef -- ---- Wysłano z
pch03171/1 07 Lis 2011
IE zmienia rozszerzenia plików, których końcowa część nazwy to zip.xades na zip.xml. Firefox zapisuje zip.xades jako zip.xades. Co zrobić, aby IE nie zmieniał rozszerzenia pliku? Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
eMCeH2/2 07 Lis 2011
W jaki sposób można ustawić sortowanie tak aby wiadomości z poszczególnych adresów email wpadały do odpowiedniego folderu -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
John Smith1/1 06 Lis 2011
Witam Grupę, ostatnio w Wordzie 2007 zniknęła mi funkcja polegająca na tym, że rozpoczynając pracę z listą numerowaną, Tab przesuwa numerację o jeden poziom 'w dół'. Nie mam pojęcia jak to przywrócić do normy. Próbowałem usunąć szablon normal.dotm ale nie działa. Pewnie to banał, ale wkurza. Jakaś rada? Marcin
dswierczynski1/1 04 Lis 2011
Witam. Od pewnego czasu mam problem w firmie z odbieraniem emaili z załącznikami tak powyżej 1MB. Mam 5 identycznych komputerów HP z windows 7 64 bit i Office 2010 PL 64 Bit, łącze dsl 6Mbit z tpsa. Wysyłamy i dbieramy pocztę z duzymi załącznikami tak od 2MB do 16MB czasem nawet 20MB i nie było nigdy problemów. Na chwilę obecną nie ma możliwości pobrać poprzez Outlook takich emaili.
Grzegorz Niemir...19/27 03 Lis 2011
w sumie, to pytanie do Grześka: czy i kiedy (pytam z raz w roku, mniej wiecej :) OEPowerTool bedzie obslugiwal szyfrowane konta, typu gmail?
lirtex1/1 02 Lis 2011
Witam, mam pytanie odnośnie MS Exchange 2010. Czy jest możliwość udostępnienia w outlooku tylko jednego folderu a nie całej skrzynki odbiorczej. Chodzi mi o to, że jak w skrzynce odbiorczej utworze sobie jakiś nowy folder to chciałbym udostępnić tylko tej jeden a nie całą skrzynkę. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. lirtex --
Piotr Palusińs...1/1 31 Paź 2011
In news:j8m8o1$3eb$1@news.onet.pl, *Tomek* <tomaszwronski@poczta.onet.pl> typed: > Witam > > Mam dwa dyski. > Na jednym jest Windows 7. > Na drugim Windows XP. > Podczas instalacji podpiety byl tylko jeden dysk, > wiec jeden windows nie wie nic o drugim. > > Chce osiagnac taki efekt: > - podlaczyc dwa dyski > - miec mozliwosc wybrania systemu ktory chce bootowac > - chce aby drugi
cac3/3 31 Paź 2011
Użytkownik "WW" <wuwu0@vp.pl> napisał w wiadomości grup dyskusyjnych:j2gj0l$l4g$1@node2.news.atman.pl... > Jak zwiększyć czcionkę w podpisach pod ikonami ?. prawym klawiszem na pulpicie, potem "rozdzielczość ekranu", a następnie "zmień wielkość tekstu i niektórych elementów" i tu masz do wyboru 100% albo 125%, ale po lewej stronie masz "ustaw niestandardowy rozmiar tekstu
Goter1/1 31 Paź 2011
Kupiłem laptopa z zainstalowanym już pakietem Office 2010 wszystko działa wspaniale jest tylko jeden problem nie mogę zmienić pakietu językowego mam oryginalnie wgrany Holenderski ... ustawiam polski i zboku pojawia się hiperłącze na którym pisze ze pakiet jest "nie zainstalowany" no więc klikam hiperłącze i otwiera mi się strona offica i możlowość ściągnięcia pakietu językowego no więc
flikar1/1 31 Paź 2011
Zastanawiam się czy jest taka możliwość wykorzystania szablonów do tworzenia maili. Czy jest możliwość zapisania szablonu do pliku w którym nie będą widoczne pola automatyczne np. pola wyboru itp. O co chodzi mi dokładnie: Mamy jakiś szablon, w którym są pola do wypełnienia, pola daty i np. pole wyboru do podpisu. Wypełniam formularz zapisuje go do pliku celem wysłania, ale niestety
eMCeH1/1 31 Paź 2011
Witam, problem jak w temacie, pojawił się po dołożeniu kolejnego konta pocztowego. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
dzikis1/1 31 Paź 2011
Witam Szukam darmowe narzędzia żeby wgrać maile do outlook 2007 z dbx? Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
cac2/2 29 Paź 2011
Witam, mam problem z wordem 2007, nie czyta mi równań tylko pokazuje jakieś dziwne znaczki. Może ktoś pomóc? Znalazłem jedynie coś takiego: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic779672.html, ale nie wiem jak zmienić czcionkę w edytorze równań. Zawsze czytał równania, nie było żadnych problemów z równaniami, od pewnego czasu coś się przestawiło. http://www12.speedyshare.
Marek BQJ2/9 28 Paź 2011
Witam! Od czasu do czasu przy ściąganiu poczty z serwera pojawia się błąd "Wystąpił błąd protokołu NNTP: Cannot connect to NNTP server 213.180.150.16 (213.180.150.16:119), connect error 10060" Może ktoś z Kolegów wie czym może być spowodowany? pozdrawiam Marek
Sarenka1/1 27 Paź 2011
Witam wszystkich, Mam taki oto problem, nad kt?rym g?owi? si? ju? par? dni i nijak nie chce mi to zadzia?a?: Mam Windows 2003 Server, kt?ry jest wyposa?ony w jeden interfejs sieciowy. Stoi to za podw?jnym NAT`em i routerem monitoruj?cym i filtruj?cym ruch (bez NAT). S?u?y jako serwer licencji i bazy danych dla jakiej? aplikacji. Pojawi?a si? konieczno?? skonfigurowania VPN`a do
Misiek1/1 25 Paź 2011
Witam. Stworzyłem formularz w wordzie i napisałem skrypt w VBA który eksportuje mi dane do excela. Skrypt jest uruchamiany za pomocą przycisku, niestety w momencie jak ustawiam dokument w tryb wypełniania formularza przycisk przestaje działać. Czy ktoś wie, czemu w trybie wypełniania formularzy w wordzie skrypt jest nieuruchamiany ? --
Piotr Palusińs...2/2 24 Paź 2011
Mam problem w przeglądarce Windows Internet Explorer 8, a dokładniej z zakładką "Ulubione". Po kliknięciu prawym przyciskiem na folder w dziale "Ulubione" aby np zmienic jego nazwę, wyłancza się cała przeglądarka. Jak to naprawić? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
fuchsd1/1 24 Paź 2011
Witam, mam taki problem - chciałabym przesyłam dane z excela (liczby) do worda. Ponieważ czynność wykonuję regularnie, chciałabym to zautomatyzować. Czy jest na to jakiś prosty sposób? Z góry dzięki za pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Marcin1/1 24 Paź 2011
co powien czas wywala komunikat: "Trwa próba połączenia...." - z reguły wtedy gdy stworzyłem nowego maila, załączyłem plik i chcę wysłać. Innym razem problemu nie ma wcale a potem znowu ta sama akcja. co to może być? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
kerum1/1 24 Paź 2011
Dzien dobry, mam pytanie: jak najprosciej uwtorzyc wiele podobnych dokumentow Word na podstawie wzorca i zrodla danych? Koresprondencja seryjna wydaje sie byc idealna - mozna uzyc wzorca, jak zrodlo danych moze byc Excel, moj jedyny problem to jak zapisac wynik jako wiele rozdzielnych dokumentow? Gdy wybieram zapis do pliku to powstaje mi jeden duzy dokument, gdzie na kolejnych
Jacek Maciejews...1/2 23 Paź 2011
Witam Jest taki problem: Próbuję wysłać mail z kilkunastoma jpg-ami ważącymi w sumie jakieś 6MB. Wysyłam z klienta w Operze na serwer SMTP na poczta.o2.pl, port 465 i dalej do kogoś na wp.pl. Mail zaczyna się wysyłać, przerywa wysyłanie, znów zaczyna i tak godzinami. Nie można go wysłać. Kiedy jednak jpg-i spakuję do rar-a, mail się wysyła. Żadnych komunikatów związanych z nieskutecznym
OKI1/1 21 Paź 2011
witam czy jest możliwosc zrobienia w wordzie powielania tekstu? np jak wstawiam date/fragment tekstu na 1szej stronie to zeby w całym dokumencie mi ją pozmieniało... moze da sie takie pola połączyc z excelem? próbowałem autotextem albo opcja pola ale nie wychodzi -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o
Wojciech Wrodar...2/2 20 Paź 2011
Witam. Mam problem robię właśnie pracę na studia i za życzili sobie abym zrobił hiperłącza w spisie treści do odpowiednich stron w dokumencie. np: Budowa karty sieciowej str. 5 i klikam na ten tytuł i przenosi mnie automatycznie do strony nr 5. Nie mogę sobie z tym poradzić. Przypomnę mam Office 2003 Z góry dzięki za pomoc --
Bart1/1 20 Paź 2011
Mam następujący problem z Outlookiem, w skrzynce nadawczej (a raczej gdzieś bo w skrzynce nadawczej tego nie widać) posiadam potwierdzenia odbioru maili. Outlook zatrzymuje się przy próbie wysłania potwierdzeń, co powoduje, że nie mogę w ogóle wysyłać maili. Jak usunąć potwierdzenia odbioru wiadomości jeżeli nie ma ich w skrzynce nadawczej? gdzie one się znajdują? --
OShon2/2 19 Paź 2011
Witam. Mam office 2010 z licencją na firmę. Klucz licencyjny wprowadziłem około miesiąca temu teraz offic pokazuje mi ze nie mam licencji o co chodzi? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Cezar1/1 18 Paź 2011
Ja mam tak samo. Dziadowski Microsoft tylko buble potrafi wypuszczać. Później wydają łątkę, albo program likwidujący problem, ale i tka nie działa poprawnie, a na koniec chcą aby pogrzebać w rejestrze np. każą to zrobić mojej 70 letniej babci, która tylko czyta informacje (śmiech na sali). Zresztą i to grzebanie nic nie daje. Gwarancji ze strony firmy zero, odpowiedzialności mniej niż
Arek2/2 18 Paź 2011
Pomiędzy linią przypisów a pierwszym przypisem na każdej stronie pojawił się niepotrzebny odstęp. link aby to zobaczyć "http://forum.cdaction.pl/index.php?act=attach&type=post&id=24462" -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
radekp@konto.pl11/18 18 Paź 2011
Przyzwyczajony jestem z OE, ?e przy wszystkie wiadomo?ci wychodz?ce (akurat robi? "Przeka?") trafiaj? do folderu Wychodz?ce i tam s? do momentu poprawnego wys?anie. Czy Thunderbirda da si? tak skonfigurowa?? Ca?y czas tam mam pusto i nie wiem kt?re wiadomo?ci zosta?y poprawnie wys?ane, a kt?re nie.
plicka1/1 17 Paź 2011
Mam taki problem np na stronie inteligo że wyskakuje mi na górze strony komunikat Używasz przestarzałej przeglądarki, która nie jest wspierana przez ten serwis. Zaktualizuj swoją przeglądarkę do nowszej wersji - np. Internet Explorera 8 lub Firefoxa 3.Nic w tym dziwnego poza tym że ja uzywam własnie internet explorer 8 i chce jej uzywać nie inną. --
jureq1/10 17 Paź 2011
Przeszukałem strony naszych największych hostingów i nie mogę nic znaleźć. Czy którakolwiek z firm hostingowych oferuje (być może za dodatkową opłatą) usługę archiwizacji maili?
a2/3 16 Paź 2011
Witam! Od razu przejdę do rzeczy. Mam własną domenę, pod którą podpięty jest gmail (google apps). Od jakiegoś czasu przestały do mnie dochodzić maile z wirtualnej polski. Nadawca po ok. 24 godzinach dostaje zwrotkę: Hi. This message was created automatically by mail system at Wirtualna Polska. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a
bast742/2 14 Paź 2011
W MS Office 2003 by?y bardzo po?yteczne skr?ty w MenuStart: 1. Otw?rz dokument Office 2. Nowy dokument Office Teraz pracuj? na Office 2010 i nie mog? nigdzie si? doszuka? tych skr?t?w. Jest jakis patent, ?eby mie? takie skr?ty? Dodam, ?e chodzi o Office'a firmowego, gdzie nie bardzo mia?em wp?yw na instalacj? ale jakie? podanie do admina wchodzi w gr? ;) Z g?ry dzi?ki za pomoc. --
Grzegorz Niemir...1/1 12 Paź 2011
Najnowsza zbiorcza poprawka bezpieczeństwa dla IE usuwa problem z czcionkami w okienku podglądu w Windows Mail oraz z brakiem ikonki załącznika. http://support.microsoft.com/kb/2601253 -- Grzegorz Niemirowski http://www.grzegorz.net/ OE PowerTool i Outlook Express: http://www.grzegorz.net/oe/ Uptime: 0 days, 19 hours, 4 minutes and 2 seconds
Przemysław Ryk1/2 12 Paź 2011
Witam zainstalowałem Windows Live Mail ale mi nie odpowiada. Chciałbym odinstalować ten program ale pierw chciałbym przenieść z powrotem na serwer wszystkie wiadomości które Live Mail ściągnął z niego. protokół poczty przychodzącej automatycznie ustawił się na IMAP, wychodzącej SMTP. czy jest możliwość - jeśli tak to bardzo proszę o podanie jak krok po kroku PRZENIEŚĆ Z POWROTEM
Obe1/1 10 Paź 2011
Witam! Problem dotyczy dwóch notebooków: Dell i HP. Na obydwu zainstalowany jest z Windows 7 Home Premium 32-bit PL. Zacznijmy od Dell'a bo na nim problem wystąpił pierwszy. Ponieważ Dell zawierał "BARDZO WAŻNE" dane, dla pewności wykonano instalację na zupełnie nowym dysku, tak żeby sprawdzić czy wszystko będzie OK. System został zainstalowany od zera wraz z wszystkimi
hnedzn1/1 10 Paź 2011
Mam ten sam problem z wordem. kurde co za szajs. pxd74 napisał: > Użytkownik "JACEK" <JACEK@discussions.microsoft.com> napisał w wiadomości > news:ED4E380D-5F7A-4EB2-AD6E-3A09EAC7D1A9@microsoft.com... > > > No rzeczywiście ostatnio instalowałem, a jak w takim razie się pozbyć > > tego problemu dla mnie dużego unikając odinstalowania Acrobata > > Nie wiem czy się da. Może wystarczy
savage2/2 07 Paź 2011
zainnstalowalem sobie i przez chwile bawilem sie programikiem do zmiany rozdzielczosci obrazu (bodajze fastres). niestety ktores ustawienie bylo zle i zapisalo sie w rejestrze. teraz za kazdym razem system startuje (slychac dzwiekowo, ze wchodzi do systemu) ale ze zlymi ustawieniami (czarny ekran z uwagi na parametry poza zakresem monitora). Czy ktos z Was moglby mi powiedziec w ktorym
Wojciech Wrodar...2/2 07 Paź 2011
dzień dobry, kupiłam nowy komputer z zainstalowanym pakietem office starter (word i excel); mam office (2003) na płycie i wgrałam go; od tego momentu zaczęły się jakieś problemy; za każdym uruchomieniem jakiegokolwiek dokumentu w wordzie pojawia się okno "wystąpiły problemy z przesłaniem polecenia do programu"; pomimo tego dokument otwiera się ale tylko w wersji office starter; gdy chcę
OShon2/2 05 Paź 2011
Witam, od dłuższego czasu korzystam z Outlook, szeroko stosuję szablony, jednak ich wybór podczas tworzenia nowych wiadomości czy zadań jest dość kłopotliwy, szukałem różnych sposobów, skrótów i innych "chwytów" by przyspieszyć wybieranie odpowiedniego szablonu, zapewne jest możliwość napisania prostego makra, które pozwoli na tworzenie nowych pozycji w określonym już szablonie, każde
piecia aka drac...1/4 04 Paź 2011
Hej, Czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś bezpłatnego klienta pocztowego dla (starszej) osoby - mojej mamy :) - przyzwyczajonej dotąd do Outlooka? Ważny, aby można było skonfigurować pocztę z bezpiecznym połączeniem SSL. Wbudowane klienty Mozilli czy Opery odpadają, musi to być niezależny program. Pozdrawiam i z góry dziękuję, Niki -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
Fred-flinston1/1 03 Paź 2011
Witam serdecznie, Moja żona ma problem, mianowicie W tabelkach w których pisze tekst, program automatycznie kopiuje ten tekst do tabelki poniżej, jak to wyłączyć ? Prubuje wykasowac ten tekst, ale nic to nie daje bo automatycznie kasuje u góry. Proszę o pomoc ;) -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam, mam drobny problem wynikający, niewątpliwie, z niewiedzy. Chciałem otworzyć drugą skrzynkę, pod innym adresem, w outlooku. I nie wiem w jaki sposób tego dokonać.Obsługuję w firmie dwie skrzynki pocztowe i chciałem ułatwić sobie trochę pracę. Proszę o pomoc znawcę tematu. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum,
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam. Mam pytanie dotyczące wstawianie GIF do podpisu. Problem tkwi w tym, że gif to animacja, a w outlooku pokazuje statyczny obrazek. Sprawdzałem innych klientów poczty, działa. Czy ktoś wie dlaczego :) ? Pozdrawiam. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam wszystkich - jestem nowa osoba ktora przeglada panstwa forum i widze ze posiadaja panstwo duza wiedze - mozliwe ze moglby Panstwo pomoc mi rozwiazac moj problem Potrzebuje zbudowac Makro pod outlooka ktore bedzie robilo nastepujaca akcje 1. W folderze na dysku c:\raporty\ mam zapisane 6 plikow pdf o nazwach 1111.pdf, 2222.pdf, 333.pdf i tak dalej 2.Mam zdefiniowana liste
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam Czy ktos zna metode w jaki sposob zmusic MS Outlook 2007 do zmiany lokalizacji pliku *.PST przy polaczeniu IMAP? Dla POP3 nie ma problemu, natomiast po skonfigurowaniu konta przez IMAP nie moge przeniesc pliku wiadomosci z domyslnej lokalizacji na dysk np. D. Probowalem przez rejest i plik "ForcePSTPath", niestety dla IMAP nie dziala. -- Pozdrawiam Leon
Rafaelo1/1 03 Paź 2011
Witam Napotkałem dosyć dziwny problem. Otóż mam w sieci WiFi laptopa z Office 2010, korzystający z serwera poczty Exim z IMAPem. Niestety co jakiś losowy czas, pojawia się taki dziwny krzak - mianowicie program zawiesza się podczas odczytywania mejla, który już wcześniej był przez niego odczytywany. Nie pomaga nic poza ubiciem Outlooka, który przy następnej próbie odczytania tej