Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

ariel1/1 25 Kwi
Witam, mam 3 e-maile (taka praca) na tym samym serwerze pop3, dokladniej sa to e-maile zalozone na home.pl...każdy przyporzadkowany do innego działu. chcialbym miec wszystkie 3 e-maile na outlooku. zainstalowalem wszystko, itd. dziala sprawnie, lecz co jakis czas mam po 3 e-maile takie same odebrane, i nagle w skrzynce nie mam 300 e-maili tylko 1200... jest to dosyć uciążliwe. nie mam
Adela Antosiak2/2 23 Kwi
Witam. Bardzo prosze o pomoc. Mam problem z wysyłaniem wiadomości. wyskakuję następujący błąd: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: '........', Serwer: '.........', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E. Dodam tylko, że z odbieraniem wiadomości nie ma najmniejszych prblemów. Koleżanka również korzysta z tego serwera
Andrzej3/3 02 Kwi
Mam utworzona grupe adresow (47 adresow). Wysylam do tej grupy poczte. W folderze wyslane brakuje kilku adresow, ktore sa w grupie i rzeczywiscie na te adresy poczta nie dochodzi. Co jest przyczyna ? __________ Informacja programu ESET NOD32 Antivirus, wersja bazy sygnatur wirusow 6965 (20120314) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET NOD32 Antivirus.
Witam, chciałabym się dowiedzieć w sprawie jak mozna skonfigurować pocztę w outlook-u żeby otworzyć przesłany mailem link?? Kurier ma mi dostarczyć paczkę, przysłano wiadomość, że mogę sprawdzić ststus paczki klikając na przesłany link ale pojawia się komunikat "operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na ten komputer" czy jest możliwość przestawienia tego?? Proszę o
Robbi1/1 20 Mar
Witam. Nie mogę dodać załącznika na poczcie czy też zdjęcia np. na facebooku. Wyskakuje, że "program przestał działać" i się zamyka wszystko. Posiadam Vistę. Czy to jakiś wirus? Zmieniałem przeglądarkę i nic nie pomogło, proszę o pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
plumke.pl2/6 18 Mar
Czy można zmusić WLM do automatycznego pobierania wiadomości z grup dyskusyjnych gdy jest uruchomiony? Widzę że sam z siebie sprawdza tylko pocztę. Z programem Poczta Systemu Windows nie było tego typu problemu, z OE również - czy brak tej funkcjonalności w WLM to zamierzone działanie MS, czy gdzieś idzie to włączyć? Zmieniłem program ze względu na wbudowany czytnik RSS, ale tylko
Witam grupowicz?w Mo?e kto? wspomo?e mnie poprawieniu konfiguracji aby unikn?? podszywania si? pod nas serwer pocztowy Oto przyk?ad: s? takie konta xxxxx.xxxxxx i yyyyy.yyyyyy ale aby wys?a? z tych kont trzeba mie? has?o a jednak kto? rozsy?a z u?ywaj?c tych alias?w ale serwer jest u?ywany z TP (okq2.internetdsl.tpnet.pl [83.0.144.2]) a to nie jest nasz dostawca. Return-Path:
Przemys3/3 12 Mar
Witam Po różnych przebojach z Thunderbirdem (w losowych momentach stwierdzał, że zawartość danego folderu poczty jest niewidoczna, choć podgląd plików na dysku wykazywał, że wiadomości są) od ponad roku koleżanka jest szczęśliwym użytkownikiem Sypheda. Korzysta obecnie na wersji 3.1.2 pracującej pod kontrolą Windows 7 Home Premium x86, a łączy się z netem przez mobilny dostęp z Play.
Pawel1/1 12 Mar
witam, wiek kots jak ustawic polise na exchange aby była robiona automatyczna archwizacja maili uzytkownika na stacji roboczej danego uzytkownika? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Bartek1/1 10 Mar
Obie opcje Wstaw nie działają (są szare), dlaczego? -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
ciochu1/1 06 Mar
Witam Ostatnio mój windows 7 przeszedł aktualizację jednocześnie IE również sie zmienił (m.in. graficznie). Po tych zmainach wchodząc przez wyszukiwarkę google na link strony zostaje ona przekierowana na jakąś inną, na której są reklamy czy inne dziwactwa(w między czasie wyskakuje w nazwie karty numer 192.206.161.57)). Po wybraniu wstecz i ponownej próbie wejścia na ten sam link
josher5/6 05 Mar
Witam i pytam! Mam OE i musze go używać, ale coś mi szwankuje z polskimi znakami. Czasami maile ode mnie i do mnie przychodzą w porządku, a czasam takie (post z tej grupy): "Nie otwiarają mi się zdjęcia w oulooku przesyłane z Iphona 4. Czy ktos mi pomoĹźe?" Znalazłem gdzieś wskazówki dotyczące konfiguracji i ustawień międzynarodowych, zrobiłem wszystko tak, jak instrucja
cac5/5 04 Mar
Witam! Windows 7 Home Premium x64, Windows Live Mail 2011, IE9. Problem mam dosyć poważny z wyświetlaniem obrazów na podglądach wiadomości RSS w Windows Live Mail. Przykład: na allegro przeszukuję sobie bazę danych wg jakiegoś kryterium lub słowa kluczowego, a wyniki wyszukiwania można zaprenumerować jako RSS (np. słowo kluczowe 'michael jackson' - http://allegro.pl/rss.
Witam i proszę o pomoc! Sciagnęłam ze swojej skrzynki wp.pl na outlooka wszystkie listy odebrane, myslałam, ze nie opróżnie poczty a jedynie skopiuje listy do srzynki Microsofta. prosze o wskazówki dot przesłania listów ze skrzynki na poczte wp. zeepłnie nie wiem jak sobie z tym poradzic:/ -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl
Witam, czy moglibys'cie polecic' jakis' stabilny klient ze wsparciem PGP/GPG pod Windows (XP wzwyz.)? Probowal/am The Bat!, ale jest komercyjny i drogi. Thunderbird (7.x) z Enigmail/GPG-Agent *na pewno* wcia,z. do stabilnych nie nalez.y. Dzie,ki! P.S. Przepraszam za brak polskich znakow, ale ta bramka ich nie obsl/uguje. --Dorota.
bh3382/2 29 Lut
Prosze, o wskazówki dot przesłania listów mieszczących się w skrzynce outlooka 2007 na poczte wp.pl prosze o pomoc, nigdzie nikt nie potrafi udzielic mi rzeczowej pomocy :( -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Proszę o pomoc jak w temacie. Mam skonfigurowane 3 skrzynki pocztowe na Outlooku. Z jednej z nich korzysta 3 osoby. I problem jest taki, że gdy ja przeczytam tą wiadomość, to ona automatycznie odznacza się jako przeczytana na poczcie z której jest przekierowanie (np. z xxx@onet.pl). Czy da się tak skonfigurować skrzynki, żeby po odebraniu wiadomości w Outlook, wiadomość wciąż widniała
1634Racine1/1 28 Lut
system: xp lub w7. program pocztowy: OE lub WLM. Mam prosbe od osoby, ktora nawet nie wie, czy pracuje na xp, czy w7, z OE, czy WLM - w kazdym razie w mailerze nagle zniknela cala poczta przychodzaca, ten katalog w programie pocztowym jest, ale stal sie pusty. Mozecie podpowiedziec z jakich programow można skorzystac przy odzyskiwaniu calego katalogu z nadchodzącymi mailami w zaleznosci
Marcin_balcer1/1 27 Lut
Witam wszystkich. Szukam porady odnośnie przeglądarki Internet explorer w windows 7. Gdy próbuję ją uruchomić to się zawiesza i pokazuje się okno:"Zabezpieczenia programu Internet Explorer. Witryna sieci web chce otworzyć zawartość sieci web za pomocą tego programu na komputerze.Ten program zostanie otwarty poza trybem chronionym" i pod spodem: "Nazwa: GoogleToolbarNotifer Wydawca:
konrad2/2 27 Lut
Witam, jestem laikiem w temacie. Używam przeglądarki Explorer 8. W momencie gdy przeglądam aukcje na Allegro i jakaś w środku strony (listy) zainteresuje mnie, wchodzę w nią i po cofnięciu wracam do listy aukcji ale zawsze na samą góre strony. Po czym muszę przejeżdżać do miejsca gdzie skończyłem przeglądanie. Wcześniej tego problemu nie miałem. Z góry dziękuję za podpowiedź czy
Paweł1/1 27 Lut
Przestał mi działać program pocztowy OUTLOOK. Niestety "udało" mi się podzielić programem SysTools Split PST plik Outlook na dwa podpliki. Co do jednego podpliku , to jestem spokojny o odzyskanie mail-i. Mam już go zarchiwizowanego. Jest tam dość dużo mail-i. Drugi kawałek - pojawił się komunikat, że udalo mi się zarchiwizować 50 mail-i. Nie wiem, czy po pojawieniu się tego komunikatu
Egon2/2 22 Lut
Witam Dzisiaj po zainstalowaniu antywirusa AVG, program poddał kwaranatannie mojego outlooka. Miałem na pulpicie utworzony skrót do msimn.exe, teraz po kliknięciu w owy skrót wyświetla się komunikat "Element msimn.exe, do którego odwołuje się ten skrót został zmieniony lub przeniesiony...". FOlder Outlook Express nadal istnieje ale nie ma tam już pliku Outlook Express. Znalazłem
Egon2/2 21 Lut
Zmieniłam dostawce internetu i mam problem z wysłaniem wiadomości gdzie dokonać zmian????? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
cac4/4 18 Lut
Od roku mam w laptopie program pocztowy Windows Liv Mail 11 na Windows 7 i dotąd nie mogę sobie poradzić z jego zabałaganionym interfejsem. Ostatnio chciałem wysłać nieduży obrazek zapisany na pulpicie, poleceniem: Wyślij do - Adresat poczty (z menu kontekstowego). Owszem pojawiła się plansza emaila z uwidocznioną nazwą obrazka jako załącznika, ale po naciśnięciu polecenia Wyślij
zoz10/10 17 Lut
Taki problem mnie dopadł i nie umiem go rozwiązać. Jest serwer z windows 2008 SP2 32 bity. Do niego podłączają się pulpitem zdalnym komputery z win7 pro 64 bity. I chciałbym aby te win7 mogły z tego pulpitu zdalnego coś drukować. Drukarka oczywiście jest podpięta i skonfigurowana lokalnie i nawet działa. Niestety przez pulpit zdalny drukowanie nie idzie. Co robię źle? Gdzie jest
Witam, Mam problem z OE 2003. Próbowałem już wszystkiego i przeszukałem m.in. to forum i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mam ustawione redagowanie wiadomości w HTML. Ustawiona jest czcionka domyślna w zakładce "Redagowanie" na Arial 12. Mam też dołączony podpis napisany w HTML z formatem tekstu zadeklarowanym w pliku HTML też jako Arial 12. Niestety Outlook najpierw nie wysyłał w ogóle
krzysztofik771/1 13 Lut
witam zgubiłem funkcję automatycznego zapamiętywania wpisywanych adresów email w polach wiadomości. czy ktoś mógłby mi pomóc naprwaić to?. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Włączam Outlooka Express, pojawia się strona główna. Chcę zobaczyć spis wszystkich wiadomości odebranych, więc klikam w skrzynkę odbiorczą, a tutaj pokazuje mi się tylko jedna wiadomość, choć niczego więcej nie naciskałam. I nie wiem jak powrócić do listy owych wszystkich wiadomości odebranych. Pomocy.;< -- ---- Wysłano z serwisu www.
lirtex1/1 07 Lut
Witam, mam pytanie odnośnie otwierania skrzynki innego użytkownika. Przy próbie otworzenia skrzynki innego użytkownika na jednym z profili dość długo trzeba czekać aby się otworzyła. Na innym profilu przy próbie otworzenia tej samej skrzynki problemu nie ma. Otwiera się błyskawicznie. Gdzie może leżeć problem...? Od czego zacząć ?? Serwer MS Exchange 2010, MS Office Outlook 2010.
Marcin Z.1/1 02 Lut
Witam. Mam bardzo dziwny problem. Komp. z Win7Pro SP1 ładuje system. W trakcie ładowania ekran monitora zatrzymuje się na logo i napisie: 'Trwa uruchamianie systemu Windows'. Mimo to, system się ładuje do końca. Wiem to, bo mogę wejść do niego za pomocą 'Zdalnego pulpitu' z innego kompa. Odinstalowałem sterowniki karty graficznej, przeinstalowałem je, zmieniłem kartę na inną. Nie
janczez1/1 02 Lut
Witam, od paru dni każda próba otwarcia kontaktów przy wyborze adresata kończy się co najmniej 5 minutowym oczekiwaniem na zniknięcie klepsydry (samych kontaktów mam zaledwie około 30). Program pracuje z Office 2007 Prof. i WIN 7. Będę wdzięczny za wskazówki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
satturn1/1 30 Sty
Kiedy spod Explorera wysyłam e-mailem jakiś plik korzystając z menu kontekstowego (prawy klawisz myszy) \"Wyslij do...\" - \"Adresat poczty\" w zależności od ustawionego domyślnego programu pocztowego notuję takie zachowanie:. 1. MS Outlook zamyka okienko wysyłania, ale nie wysyła wiadomości. Muszę ponownie \"normalnie\" otworzyć MS Outlooka i wtedy dopiero wiadomość jest wysyłana (już
Eonil193/3 23 Sty
Cześć, mam OE7 i w stopce tekst + obrazek zapisany jako plik html. Podczas tworzenia nowej wiadomości wszystko się wyświetla OK, ale problem pojawia się jak odpowiadam na jakiegoś meila (chcę żeby tam też była stopka, zaznaczyłem odpowiednie pole w opcjach), ale stopka albo wyświetla się normalnie, albo wyświetla sie bez obrazka i nie w wersach pod sobą tylko ciągiem. Próbowałem
damian1/1 23 Sty
Mam pytanie, jak sprawdzić statystyki logowań wykonanych przez zdalne pulpity za ostatnie kilka miesiący, chodzi mi o nazwę użytkownika, datę i godzinę za- i wylgowania itd. Posiadamy Windows Serwer 2003. D. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
luu19861/1 18 Sty
Witam może ktoś z was miał taki problem. Mianowicie zainstalowałem Office 2010 w firmie. Skonfigurowałem pocztę. I wszystko ładnie działało. Niestety po jakimś czasie pracownik mi zgłosił ,że w wiadomościach wysłanych zamiast polskich znaków ma różne "krzaczki" Żeby było ciekawie jak redaguje wiadomość są polskie znaki, jak została wiadomość wysłana to w folderze elementy wysłane są
Mirek Ptak1/1 18 Sty
Dnia 2012-01-18 18:33, *jazdzig* napisał, a mnie coś podkusiło, żeby odpisać: > Gdy próbuję dodać drukarkę ręcznie, to w wykazie drukarek HP > nie ma drukarki deskjet 1128. Ale jest seria 1100 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=pl&cc=pl&prodNameId=20842&prodTypeId=18972&prodSeriesId=25523&swLang=30&taskId=135&swEnvOID=4063 To powinno zadziałać.
RD8/8 16 Sty
Witam szanowne grono. W zasadzie nie wiem nawet czy wybralem dobra grupe aby zadac to pytanie, wiec jesli jest OT to wybaczcie. Mam 3 stanowiska na ktore przychodza wiadomosci z kilku skrzynek pocztowych. Potrzebuje czegos co bedzie informowalo pozostale stanowiska, ze juz zostala udzielona odpowiedz na danego maila, najlepiej gdy pod danego maila zostanie jakos podwieszona
aniamala1231/1 16 Sty
wpisuje w wierszu poleceń: net user administrator /active:yes. Ale pisze mi System error 5 has occurred. Access is denied. Dlaczego? Dodam że mam konto admina to wgl nie rozumiem dlaczego nie mam jego uprawnień -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
teddy4/4 10 Sty
Witam, Mam problem z usunięciem linii poziomej w dokumencie word. Jest to taka szara linia. Najpierw była na początku drugiej strony, ale po cofnięciu tekstu na pierwszą stroną pojawiła się w połowie pierwszej strony, pomiędzy tekstem. Nie da się jej usunąć poprzez zaznaczenie i naciśnięcie klawisza Delete, nie da się także poprzez usinięcie jako część tabeli czy obramowania. Jak ją
Rafal Jankowski5/5 10 Sty
Moper wrote: > On 21 Gru, 01:29, Sergiusz Rozanski <write-only-with-...@media- > lab.com.pl> wrote: > >> Dobrze powiedziane, u mnie home.pl i przyległości od dawna w rynsztoku, >> dla "ambitnych" na twardo 550 nawet. Kto może nich z tamtąd ucieka bo nie >> wróżę powodzenia przy takim podejściu do sprawy, no chyba że ktoś lubi >> mieć swój relay w rblach. > > Jak piszą, podjęli
Maxit1/1 09 Sty
Witam, Mam problem z Exchange`m. Polega on na tym, że nadaliśmy folderowi "Public folders" (w Exchange system manager) uprawnienie "odmów wszystkim" (Microsoft server 2003 SBE). W związku z powyższym folder nie jest widoczny w Exchange manager. Próbowałem wybrnąć z sytuacji w taki sposób, że utworzyłem nowy Public Storage , utworzyłem dla niego nową bazę danych, oraz nowy folder.
majaki1/1 09 Sty
Witam Mam prośbe czy możecie mi powiedzieć jak zmienić jeden skrót klawiaturowy. Problem polega na tym że grając w multi potrzebny mi jest CTRL a on uruchamia IE i nie wiem gdzie moge to zmienić ( mam WINDOWS XP i IE 8). Za pomoc bardzo wielkei dzięki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
spajd1/1 09 Sty
witam mam problem z plikiem zapisanym w word2003; na dole okna word`a 2003 jest parę ikonek , patrząc od lewej ostatnia to "wersje plików", tak się składa iz pracowałem na tychże wersjach..., no i niestety w word 2007 i 2010 nie mogę się dostać (lub nie wiem jak...) do tychże wersji tego pliku. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.
kacper10/10 08 Sty
Witam Na wstępie zaznaczam, że nie chce spamować, jedynie chcę wysłać info do moich klientów, którzy wyrazili na to zgodę. Szukam programu, dzięki któremu będę mógł wysłać tą samą treść, ale tak, aby odbiorca po otrzymaniu wiadomości nie widział pozostałych adresów email. Najelepiej, gdyby program miał możliwość wysyłki pojedyńczo emaili, a nie masowo do wszsytkich na raz. Korzysta
ceres_pl1/1 04 Sty
Witam, od jakiegoś czasu mamy w firmie problem z Outlookiem2010 na Win7 64bit. Pobiera wiadomości z serwera wybiórczo - kilka pobierze, kilka zostawi. Resztę sobie dociągnie za kilka dni. Albo i nie. Czasem po odpaleniu kompa rano okazuje się że 2-3 wiadomości zniknęły. Po 2 dniach pojawiają się jako nieprzeczytane. I takich kwiatków jest więcej. Od końca grudnia szukam jakiegoś
kac011/1 04 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać zakres dat. Jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1>
piter1/1 03 Sty
Poszukuję rozwiązania na duplikujące się kontakty w Outlook 2010 podczas synchronizacji z telefonem. Problem trudny do rozwiązania po stronie oprogramowania telefonu i synchronizatora KIES - Wave II. Funkcja zapobiegania tworzeniu się duplikatów w samym Outlook'u najwyraźniej nie jest skuteczna w przypadku synchronizacji z urządzeniami mobilnymi. --
kac011/1 03 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać daty jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1> oraz
astro2/2 03 Sty
Witam, ponieważ Google Apps nie jest juz dostepne dla organizacjinon profit w naszym kraju, proszę o opinię i porównanie z prokonto.pl. Chodzi mi o założenie ok 50 kont pocztowych (za darmo) dla stowarzyszenia no-profit we własnej domenie. Google apps oferuje usługę nieodpłatną ale dla szkół i uczelni. Nie chodzi o usługi dodatkowe (kalendarz, dokumenty itp.), ale o sama pocztę we
kac011/1 02 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać daty jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1> oraz