Bartosz Świszc...2/2 07 Kwi 2010
Dokonałem archiwizacji skrzynki odbiorczej w Microsoft Outlook 2007 do pliku archive.pst. Ze skrzynki odbiorczej zniknęły wiadomości, a chciałem jedynie dokonać kopii zapasowej. Chciałbym przywrócić wszystkie elementy skrzynki odbiorczej. Dokonuję import z innego programu lub pliku - plik folderów (pst) - import z pliku (przeglądaj - archive.pst), klikam dalej i wyświetlany jest
Marcin2/2 07 Kwi 2010
witam, chcę za pośrednictwem funkcji Dane > poprawnośc danych > Dozwolone "Lista" wybrac jako żródło dane z innego skoroszytu niż ten w którym pracuję - czy i jak mogę to zrobic (lub czy ewentualnie można w Excelu inaczej stworzyc pole listy odwołując się do danych z innego skoroszytu ? ). wiem, że najprościej byłoby skopiowac potrzebne dane do arkusza w którym pracuję ale zależy
Zbyszek Chrzano...2/2 07 Kwi 2010
Witam! Mam takie pytanie: gdzie trzeba grzebnąć aby word nie szukał domyślnie źródła danych w katalogu dokumenty/moje źródła danych lecz np. w katalogu w którym jest dokument seryjny. Problem pojawia się w momencie kiedy ten sam dokument seryjny worda, z tym samym źródłem danych, przenoszony jest na inny komputer o innej strukturze katalogów (synchronizacja np. laptopa [vista] i
v52krzp2/2 07 Kwi 2010
Podczas odbierania wiadomości posiadającej ustawione tło i obrazek, obrazek przychodzi jako załącznik, a tła nie ma.
lylroxoa@hotmai...1/1 06 Kwi 2010
????Í?Ó°?ÇרÂô??????Í?Ó°?Ç?¨????????Í?Ó°?ÇרÂô???????ô??Í????????ô??Â?????°?Í??ô????Ô­×°°?Í??????Ú?ô??,?????á?é?ô????Í??? ??????Ô°ÖÇÄÜ??????Í?,????ר???ô????Ë????????ô????Ë????????ô???÷?Ä???÷?ÄרÂô??????ÖÇÄÜ???Ó,????ÖÇÄÜ??Í?????,??????Í?ÖÇÄÜ???°?ô?Ö,??????Í????°?ô?Ö,Ó°?ô?÷?Ä,Í?Ó°?÷?Ä,?????ÔÄ??ô??,????¸ß???ô??,????¸ß????Í?Ó°Ô?,?ÝÍ?,?ÝÍ?ר???ô??,HIVI,HIVIר???ô??JVC,JBLר???ô??,?????ô??רÂô.com ,
k2l3/3 05 Kwi 2010
Opis nagłówków: Nagłówek poziom 1: FORMAT1: czcionka 15pkt,czerwony, Słowo "Rozdział ", numer "rzymskie I", nowa linia, FORMAT2: czcionka 26pkt, zielony, "treść nagłówka 1", całość WYŚRODKOWANE na stronie. Nagłówek poziom 2: FORMAT3: czcionka 22pkt, niebieski, numer z poziomu 1( bez słowa "Rozdział" czyli rzymskie "I"), kropka, numer poziomu 2 (od 1 dla każdej zmiany "poziomu
wvmhrmho@hotmai...1/1 05 Kwi 2010
????Í?Ó°?ÇרÂô??????Í?Ó°?Ç?¨????????Í?Ó°?ÇרÂô???????ô??Í????????ô??Â?????°?Í??ô????Ô­×°°?Í??????Ú?ô??,?????á?é?ô????Í??? ??????Ô°ÖÇÄÜ??????Í?,????ר???ô????Ë????????ô????Ë????????ô???÷?Ä???÷?ÄרÂô??????ÖÇÄÜ???Ó,????ÖÇÄÜ??Í?????,??????Í?ÖÇÄÜ???°?ô?Ö,??????Í????°?ô?Ö,Ó°?ô?÷?Ä,Í?Ó°?÷?Ä,?????ÔÄ??ô??,????¸ß???ô??,????¸ß????Í?Ó°Ô?,?ÝÍ?,?ÝÍ?ר???ô??,HIVI,HIVIר???ô??JVC,JBLר???ô??,?????ô??רÂô.com ,
lylroxpa@hotmai...1/1 04 Kwi 2010
k2l3/3 02 Kwi 2010
W Word 2002 lub w XP była możliwość wstawiania za pomocą funkcji dowolnego tekstu (akapitu). Czy i jaka jest to funkcja w Word 2007 (łącznie z wyjaśnieniem parametrów)?
Krzysiek2/2 31 Mar 2010
Podczas korzystania z worda, i próby zapisu jako nowy(wykorzystująć wcześniejszy plik) pojawia się problem - word nie chce zapisać, a w pasku tytułowym pokazuje się napis " tylko do odczytu", pliki są zapisywane na WSS 2008, gdzie jest tylko udostępnianie plików i drukarek. Komputery, na których jest word 2002 działają pod systemem win xp home Problem jest o tyle drażniący, że nie
v52krzp4/4 30 Mar 2010
Witam, Posiadam licencję na Office 2007SB w wersji BOX. Niedawno wymieniłem laptopa i przy okazji kupiłem Windows 7 Pro 64bit. Moim problemem są dokumenty utworzone w tym samym Office, ale w Windows XP Pro 32bit. Chodzi głównie o pliki xlsx - wyglądają niemal identycznie jak na Win XP, a podczas wydruku się rozjeżdżają - na każdej kolejnej stronie obrazki uciekają w dół o kilka
Krzysiek2/2 24 Mar 2010
Witam. Mam problem z SmartArt (office 2007). Wybieram Proces z akcentem. Pojawiają się 6 kwadraty (3 zawierają "[Tekst]" , a nieco niżej "* [Tekst]". Czy istnieje możliwość (jeżeli tak to jak) usunięcia tej kropki z dolnych kwadratów? Punktory z podgrupy akapit są nieaktywne. -- Petycja przeciw GMO: http://www.avaaz.org/en/eu_health_and_biodiversity
Matys5/5 24 Mar 2010
Przy zamykaniu i zapisywaniu zmian w dok.w Wordzie 2007 pojawia się stale komunikat o treści jak w temacie. Sygnatura błędu: AppName:winwors.exe;AppVer: 12.0.4518.1014;AppStamp:45428028;ModName: hpcbr6bu.dll; ModVer:0.3.1537.18;ModStamp:4886de69;ifDebug:0 Offset:00007fcf. Zaczęlo się to dziać po zainstalowaniu drukarki HP.
skolt13/3 23 Mar 2010
Nie wiem dlaczego, ale ciągle woła mi hasło w Outlook 2007 (serwer Exchange). Nawet jeżeli zaznaczę Zapamietaj, to i tak co chwila wyskakuje okno z logowaniem. Próbowałem już: -logowania komputera do domeny, -trybu buforowanego i niebuforowanego, -ściągać tylko nagłówki wiadomości, -zlikwidowałem kanały RSS, -utworzyłem nowy profil pocztowy -odznaczenie połączenia za pomocą
Roert de Clair1/1 22 Mar 2010
Po ponownej instalacji OS/Office i po dołączeniu pliku pst pięknie przechodzi cała poczta. Natomiast reguły niby przechodzą ale są oznaczone jako "dla innego komputera" Wiem, że przed reinstalacją systemu, albo okresowo można było wyeksportować te reguły a potem osobno zaimportować. Jednak skoro istnieją one w pliku pst i skoro sa oflagowane jako "dla innego komputera" to może w jakiś
Rokubungi_Gendo1/1 21 Mar 2010
Pytanie jak w temacie. Zauwazylem,ze ostatnio dzieja sie dziwne rzeczy z moim pakietem Office 2010 beta. Chce go przeinstalowac. Ale po ponownej instalacji bede potrzebowac klucza produktu. Zdaje sie,ze go gdzies drukowalem,ale nie moge znalesc. Jest tez cos takiego jak "product ID",ale to jest chyba identyfikator,a nie klucz?? Z tego co pamietam to klucz powinien byc gdzies w pomocy
olsenik2/2 21 Mar 2010
Mam taki problem, po instalacji Office 2007 w Windows XP wszystko działa jak najlepiej. Po jakimś czasie (kilka dni, być może po jakiejś aktualizacji pakietu) Word otwiera pliki bardzo długo, gdy kliknę na jakiś plik wcześniej zapisany otwiera się około 15 minut! Co ciekawe jeżeli najpierw uruchomię Worda i skorzystam z opcji Otwórz to plik otwiera się się w normalny sposób 1-2
TedMi2/2 20 Mar 2010
W niektórych wiadomościach odebranych przez outlooka nie wyświetla mi polskich znaków (są jakieś krzaczki znaki zapytania lub spacje). W tunderbirdzie i przez www posty są OK. Jak to zmienić co trzeba ustawić żeby było dobrze
v52krzp2/2 17 Mar 2010
Wyeksportowałem kilka folderów z outlook express do pliku pst w celu importu do microsoft office (2007 enterprice). Wszystkie foldery oprócz jednego udało się zaimportować. Folder elementy wysłane (ma zmienioną nazwę na "wysłane 2010") waży ok 700MB ale importuje się jako pusty. Próbowałem oprócz importowania wskazać plik "wysłane 2010.pst" jako magazyn microsoft outlook - również nie
fabi2/2 17 Mar 2010
Jak zrobić by szablon np tabelki powielany był automatycznie na następnej stronie ? Mam tabelkę w pierwszym wierszu logo/nazwa/nr strony drugi wiersz na kartkę A4 ma służyć jako pole tekstowe i chce by automatycznie po przekroczeniu pola tekstowego powielał poprzednią stronę "tabelkę" a nie rozciągał drugi wiersz. Z góry dziękuje za pomoc.
Rokubungi_Gendo10/10 17 Mar 2010
Witam. Mam problem. Co prawda uzywam obecnie Office 2010 w wersji beta,ale przez pewien juz czas aplikacje Office'a dzialaly bez problemu-w tym tez Outlook. Jednak od kilku dni nie otwiera sie glowne okno Outlook'a- pojawia sie tylko blad: Outlook nie moze wystartowac.Nie mozna otworzyc okna programu. Jednak w sytuacji kiedy podlaczam telefon z WM do komputera i zaczyna sie
v52krzp2/2 16 Mar 2010
Jak w Viso wstawic serie takich samych obiektów w jednej lini o ustalonej odległości ? mediamax..
RG2/2 15 Mar 2010
Mam problem, posiadam Microsoft Office Outlook 2003. Po przeniesieniu wiadomości do kosza (Folder Usunięte elementy) i usunięciu ich z tego kosza (akcja: "opróżnij folder Usunięte elementy") wiadomości niestety nadal pozostają na serwerze Wirtualnej Polski. Co robić? Może coś nietak z moimi ustawieniami?
mariusz5/5 15 Mar 2010
jak w Ms Access 2010 beta 1. Mam zapytanie, jak zabezpieczyć projekt w Ms Access 2010 beta przed dostaniem się do projektu niechcianych (niepowołanych) osób. kiedy projekt zostaje u klienta, to oprócz utworzenia hasła do bazy/projektu, jak zabezpieczyć: - ukryte tabele, kwerendy, formsy, raprty, makra aby ktos ich nie odkrył - jak zabezpieczyć kod przypisany formsom czy innym
Marzena3/3 13 Mar 2010
program outlook 2003 nie może rozpoznać jednego lub kilku nazwisk przy wysyłaniu wiadomości na grazyna.zaremba@op.pl -- Zaremba
RG2/2 11 Mar 2010
W "Opcje programu Word" => "Sprawdzanie" mam zaznaczone "sprawdź gramatykę i pisownię" oraz "Oznacz błędy gramatyczne w trakcie pisania" i mimo to nie sprawdza mi błędów. Zauważyłem, że w oknie programu Word, na dolnym pasku po lewej stronie, nie mam napisu "Polski", jak u kolegi, któremu sprawdza pisownie. Ponadto, jak kliknę prawym przyciskiem myszy na dolny pasek w oknie Worda, to
Zbyszek Chrzano...3/3 11 Mar 2010
pytanie następujace - czy jeżeli wklejam łącze do pliku Excela w slajdzie PP i później mam otwarte jednocześnie oba pliki (Excela wyświetlany na laptopie, PP na monitorze zewnętrznym) to jest możliwość, żeby w miarę wprowadzania danych w Excelu tabelka w PP aktualizowała się automatycznie? Czy za każdym razem muszę aktualizować ręcznie?
Michal_R1232/2 11 Mar 2010
Po długiej zabawie spowodowanej przez wirusa, nieprzespanych nocach i przeinstalowaniu systemu powstał problem uniemożliwiający używanie urządzeń podłączanych przez port USB... problem objawia się w ten sposób, że jeżeli nawet próbuje przeinstalować sterownik to niby akceptuje go, ale ostatecznie występują błąd, a próbowałem nawet zrobić to poprzez zrobienie kopii i zainstalowanie jej
Flink1/1 11 Mar 2010
Witam, mam problem z sortowaniem alfabetycznym w pliku, który zajmuje około 150KB. Zaznaczam całość tekstu i po wciśnięciu przycisku sortowania wyskakuje komunikat: "Za mało pamięci lub miejsca na dysku, aby posortować" Po kliknięciu OK Word się zawiesza i trzeba go uruchomić ponownie. Na pewno nie brakuje miejsca na dysku, komputer ma dość mocną konfigurację i posiada 2GB RAM. Czy
RG2/2 10 Mar 2010
Witam, mam następępujący problem: Dotychczas przy tworzeniu opcji/przycisków na formularzach korzystałem z kreatorów - powstawał kod w vba. Nie wiem co jest przyczyną ale teraz podpina mi się <marko osadzone>, chciałbym jednak posługowac się vba. będe wdzieczy za informacje co jest przyczyną zmiany sposobu działania kreatora pzdr Czarek
Adam Gromek5/5 09 Mar 2010
Mam problem. Posiadam na komputerze próbną wersję Office SB 2007 której skończyła się licencja. Kupiłem klucz aktywacyjny OEM ponieważ komputer był składany 3 miesiące temu przy czym sprzedawca nie powiedział że klucz który mi sprzedał jest do wersji preinstalowanej. W związku z tym nie mogę aktywowaćwersji próbnej tym kluczem. Konsultant poradził mi żebym ściągnął offica ze strony
PaweL1/1 09 Mar 2010
Witam, używam komputera z zainstalowanym MS Office 2003 professional PL. Chcę wymienić twardy dysk, będę więc musiał zainstalować ponownie pakiet office, a nie mam płyty instalacyjnej (klucz produktu do rejestracji mam). Skąd mogę pobrać poszukiwany pakiet? z góry dziękuję za pomoc -- pozdrawiam Paweł
RG2/2 09 Mar 2010
Witam Mam problem z przeniesieniem pozycji ZADANIA z outlooka 2002 do outlooka 2003. Po przekopiowaniu pliku danych widze w 2003 całą pocztę oraz kontakty lecz zadan nie. Pozdrawiam
Adam Gromek3/3 09 Mar 2010
Czy macie jakiś fajny pomysł na zastosowanie korespondencji seryjnej z Word 2007. Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam Rav
Adam Gromek2/2 09 Mar 2010
Dlaczego nie mogę zainstalować Microsoft Office Professional Plus 2010 Beta pod Microsoft Windows XP Professional x64, podobnie jak Microsoft Security Essentials?!
Filip Świszcz(...2/2 09 Mar 2010
Jak sterować widokiem prezentera w Power Poincie skoro wskaźnik myszy jest tylko na ekranie projektora ?
v52krzp2/2 09 Mar 2010
Spotkałem się z takim problemem iż Outlook po kilku minutach działania zaczyna wyrzucać błędy przy próbie odczytu jednego z folderów osobistych (jest ich około 40), za każdym razem jest inny(dostęp jest blokowany losowo) Błąd: "Nie można otworzyć tego zbiorów folderów. Serwer nie jest dostępny" Program pracuje pod Windows 7, na stacji jest zainstalowany Kaspersky Antivirus 6.0 dla
Krzysiek2/2 08 Mar 2010
Witam, mam pytanie: Jak wielkim oze byc plik PST w MS OUTLOOK 2007? Do tej pory uzywam OE , ale mam lacznie prawie 30 GB w folderze i juz nie moge odbierac poczty. Czy MS OUTLOOK obsłuży ponad 30 GB poczty (po konwersji z OE na MS OUTLOOK 2007)? Prosze o odpowiedz. Arek
Krzysiek2/2 08 Mar 2010
witam jak wyeksportowac (przegrac, skopiowac, przeniesc) pasek narzedzi (dostosowany, zawierajacy duzo wiecej przyciskow niz standardowy) z jednego komputera na drugi (off 2007)? chodzi mi o excel'a oraz word'a. pozdrawiam
RG2/2 06 Mar 2010
Witam! Mam pytanko. Czy da się zsynchronizować usługi Microsoft Live i Workspace`a tak, żeby po złączeniu kont w MS Live zsynchronizować również MS Workspace? Poza tym jest jakiś plugin, który pozwala zsynchronizować Moje Dokumenty na koimputerze z Office Live i MS Workspace? Czy istniej możliwość przenoszenia dokumentów pomiędzy poszczególnymi kontami workspace (np. prywatnym i
Adam Gromek3/3 05 Mar 2010
Znajomy przesłał mi swój plik doc. Otworzyłem go Wordem 2007 i bez żadnych zmian usiłowałem wydrukować na drukarce HP LJ5N. Na drukarce pojawił się tylko komunikat o konieczności podania ręcznego papieru do zasobnika nr 1. Ponieważ mam "domyślnie" ustawioną drukarkę do korzystania z tzw. automatycznego wyboru zasobnika (w którym jest papier) - sprawdziłem stan papieru w zasobniku nr 2
Bartosz Świszc...2/2 05 Mar 2010
Witam, mam nastepujacy problem z zapisaniem dokumentu word jako pdf, po przeksztalceniu na wersje pdf pojawiaja sie dodatkowo marginesy na kazdej stronie tworzac biala ramke 0,5 cm wokol dokumentu. Prosze poinstruowac mnie jak moge zapisac dokument word w pdf w formie niezmiennej (1:1). Posiadam pakiet office Word 2007 Small Business. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam,
v52krzp3/3 05 Mar 2010
Witam!! Gdy na jednej stronie znajduje się Grafika Smartart pozioma lista punktowana i równanie to na wydruku nie ma równania (jest tylko linia ułamkowa). Gdy usunę grafikę smartart, równanie drukuje się poprawnie. Tą prawidłowość zaobserwowałem na 5 różnych komputerach z Windowsem XP. Na komputerze z Windows 7 problem ten nie występowal. Próbowalem równiez drukować na 6 róznych
v52krzp2/2 05 Mar 2010
Witam, chciałam się dowiedziec czy programy Microsot - zwłaszcza Word daje mozliwośc wyeksportowania stworzonego formularza do pdf, ale!!! pdfa z możliwością uzupełniania pól tego formularza pdf (co by tak wydrukowac, ew. zapisac plik FDF czyli same dane formularza etc). Udaje mi sie formularz zapisac jako pdf ale nie da sie uzupelnic jego pól - czyli albo robie cos zle, albo czegos
v52krzp2/2 05 Mar 2010
Witam! W excelu 2003 można było dodać przycisk "Pokaż wszystko" (Dane -> Filtr -> Pokaż wszystko). W Excelu 2007 filtr można wyłączyć lub skasować. Niestety oba rozwiązania mają wady: - wyłączenie filtru oznacza, że potem trzeba go na nowo zakładać (a automatycznie zakładający się filtr nie zawsze zakłada się w tym wierszu, co powinien, bo wystarczy nie zadbać o to, by ponad nim był
Daniel Stawicki22/22 04 Mar 2010
Zainstalowałem ten produkt w dniu 01-11-2009 na okres 60 dni (wersja próbna) i teraz po upływie tych 60 dni próbuję go odinstalować. Jednak w toku instalacji pojawia się komunikat - "Błąd 1606. Nie można uzyskać dostępu do lokalizacji sieciowej %APPDATA%\." O co chodzi i jak to odinstalować. Ten sam komunikat pojawia się przy próbie zinstalowania innego pakietu próbnego Office, np.
TedMi2/2 03 Mar 2010
Witam mam 5 pytań i prosił bym o pomoc w ich odpowiedzeniu tematyka Microsoft Word 1.Na podstawie menu głównego programu Word wypisz funkcje, które twoim zdaniem znajdują najszersze zastosowanie w pracach biurowych.krotko uzasadnij. 2.W edytorze tekstu występuje linijka.Jakie operacje wykonujemy za jej pomocą,opisz. 3.Podaj zastosowanie korespondencji seryjnej, wyjaśnij kiedy jej
Milosz K.1/1 02 Mar 2010
Witam! Mam pytanko. Czy da się zsynchronizować usługi Microsoft Live i Workspace`a tak, żeby po złączeniu kont w MS Live zsynchronizować również MS Workspace? Poza tym jest jakiś plugin, który pozwala zsynchronizować Moje Dokumenty na koimputerze z Office Live i MS Workspace? Czy istniej możliwość przenoszenia dokumentów pomiędzy poszczególnymi kontami workspace (np. prywatnym i
piter.b4/4 02 Mar 2010
Witam, Mam taki problem i nie wiem jak go rozgryźć. W jednej komórce mam cztery daty (powiedzmy 2008-10-01 2008-10-01 2006-06-05 2008-09-12) wyświetlone jedna pod drugą, o ile z rozłożeniem tego na jedną datę w jednej komórce nie ma problemu to, żeby to zebrać cztery daty w jedną komórkę wyświetlaną w formacie "data krótka" jest dla mnie nie do przeskoczenia.