Krzysiek3/3 24 Lut 2010
Korzystam z Word 2002 pod WindowsXP W jednym z tekstow oddzielilem linie teksyu o d sasiedniej znakiem rowna sie ======================== teraz chce ten znak rowna sie skasowac nie potrafie.Szukam w pomocy informacji jak to zrobic nie znajduje. Prosze o pomoc bogdanol
Markow1/1 23 Lut 2010
Witam! Stworzyłem sobie szablon dokumentu Word z nagłówkiem (logo + tekst). Ustawiłem wyświetlanie tego nagłówka tylko na pierwszej stronie (Plik->Ustawienia strony->Układ->Inne na pierwszej stronie). Podczas tworzenia nowego dokumentu na podst. tego szablonu na niektórych komputerach w widoku "Układ wydruku" nie wyświetlają się nagłówek i stopka. Po wybraniu z menu
Zbyszek Chrzano...2/2 23 Lut 2010
Witam Mam zainstalowany MS Office XP STD, wszystkie poprawki z microsoft update oraz FileFormatConverters i nie jestem w stanie otwierac plikow excela z office 2007. Za kazdym razem dostaje komunikat "otwarcie pliku przez konwerter nie powiodlo sie". Da sie cos z tym zrobic poza kupieniem Office 2007? -- Pozdrawiam R
Bartosz Świszc...2/2 23 Lut 2010
Witam! Nie wiem, jak wyświetlić "tylko zadania aktywne" w Outlooku. W Schedule Plus to było proste - tylko zadania aktywne. Ale jednak przemigrowałem do Outlooka. Ten w liście zadań aktywnych wyświetla mi zadania z datą rozpoczęcia Z PRZYSZŁOŚCI!!! Bez sensu. Nie chcę zadań z przyszłości - one będą aktywne w przyszłości dopiero. W filtrach nie potrafię ustawić takich warunków, że:
Bartosz Świszc...2/2 23 Lut 2010
Jak można aktywować opcję wyślij wiadomość e-mail w PowerPoint. Mam nieaktywną ikonę i brak takiej opcji w menu głównym (wyślij). Dodam, że wszystko działa poprawnie w Wordzie i Excelu. Mam Office 2007 home&office, nie mam Outlooka. Duże dzięki za pomoc
gs3/3 23 Lut 2010
mam probem z wersją językową dodatku solver w excelu - konkretnie jak uzyskac polską wersję językową - dodaje mi turecką gs
MarcinD3/3 23 Lut 2010
Witajcie, Mam taki problem ... chcialbym zamiescic plik na serwerze tylko: 1 osoba ma miec mozliwosc edytowania tego pliku (live) na serwerze ... a inne maja go tylko przegladac w postaci np MHT czyli excela przerobionego na Web. Czy jest taka mozliwosc? Moze jeszcze jasniej ... wchodze na stronke ... przykladowo www.jakis-serwer.pl/plik.mht i ma mi sie wyswietlic dany arkusz
v52krzp2/2 23 Lut 2010
Witam, włączyłem opcje autoarchiwizacji wiadomości starszych niż 12 miesięcy i nie wiem dlaczego outlook poprzerzucał tylko niektóre maile np. te z roku 2008 nadal mam w skrzynce a część nowszych z 2009 znalazło się w archiwum. Prosze o pomoc jak ustawić autoarchiwizację aby wszystkie wiadomości starsze niz N miesięcy znalazły się w archiwum. pozdrawiam D.
Filip Świszcz(...2/2 23 Lut 2010
na komputerze mam skrót do pakietu 60 dniowego Office ale nie mogłem pobrac klucza więc pobrałem "na nowo" pakiet 60 dniowy office profesional 2007 i teraz przy uruchamianiu excela lub worda pojawia się komunikat: dodatek BCM Office wersja aplikacji pakietu Office nie zgadza się. Co mam zrobic teraz?
Zbyszek Chrzano...2/2 22 Lut 2010
Word nie zapamiętuje ustawień użytkownika. Po każdym uruchomieniu worada na nowo trzeba definiować domyślną czcionkę, style skrótu klawiszy do symboli, w zasadzie chyba wszystko uruchamia się z domyślnimi - początkowymi ustawieniami. POMOCY.
leoffice3/3 22 Lut 2010
Mam problem z paskiem nawogacji. Po opublikowaniu strony www w tym programie nie widac pasków nawigacyjnych. Czemu tak się dzieje? Co z tym zrobic?
slawekord@gmail...1/1 21 Lut 2010
Co zrobić, żeby odnośniki do literatury były wstawiane w nawiasach kwadratowych. np. [1]. Styl ISO-690 umożliwia wstawianie takich odnośników ale tylko w nawiasach okrągłych (1). Natomiast w pracach technicznych obowiązują odsyłacze w nawiasach kwadratowych, a takiego stylu nie ma zainstalowanego w Wordzie. Co zrobić, żeby nie musieć ręcznie edytować każdego odnośnika?
antivirus grati...1/1 20 Lut 2010
Muchos problemas de rendimiento y seguridad de tu computador son causados por virus maliciosos, la mejor forma de combatir esto es tener instalado un Antivirus reconocido y actualizado en tu computador Descarga gratis Antivirus en: http://antivirus-gratis-descarga.blogspot.com/ Links de contenido del sitio web: http://antivirus-gratis-descarga.blogspot.com/
kit solenoites ...1/1 20 Lut 2010
Contato: marvendas@gmail.com marvendas @ gmail.com marvendas no gmail.com Kit completo de solenoides para Volkswagem e Audi. O kit contem: 5 solenoides 2 Epc ( solenoides de pressao ) 1 Chicote Serve para qualquer modelo VW ou Audi fabricados de 1995 ate hoje com o cambio automatico de 4 marchas 01M Preo: R$ 1900.00 Temos outras tipos de solenoides e artigos importados,
kit solenoites ...1/1 20 Lut 2010
Contato: marvendas@gmail.com marvendas @ gmail.com marvendas no gmail.com Kit completo de solenides para Volkswagem e Audi. O kit contm: 5 solenides 2 Epc ( solenoides de presso ) 1 Chicote Serve para qualquer modelo VW ou Audi fabricados de 1995 at hoje com o cambio automtico de 4 marchas 01M Preo: R$ 1900.00 (at este lote de estoque terminar 50 peas) Temos outras opes
Jaro_20101/1 19 Lut 2010
Witam! Mam problem z "powolnym Wordem". Problem polega na tym, że pisząc dowolny tekst (brak obrazów/tabel/itp.) ukazuje mi się na ekranie z kilkusekundowym opóźnieniem. W związku z tym nabyta przeze mnie umiejętność szybkiego pisania okazuje się zbędna bowiem i tak muszę "odczekać swoje" w chwili kiedy tekst się wyświetla. Irytuje mnie ten błąd również z uwagi na to, że mimo wyłączonych
Szymon1/1 19 Lut 2010
WItam! Mam problem z Outlook 2003. Po przeinstalowaniu Windows zainstalowałem MS Office 2003 i skonfigurowałem skrzynkę pocztową. Zdefiniowałem też dwa podpisy e- mail i ustawiłem domyślny podpis dla poszczególnych typów wiadomości. I wszystko wydaję się działać, domyślny podpis wstawia się w wiadomości, natomiast brak możliwości zmiany. Gdy klikam podpis pojawia się okienko wyboru
v52robg2/2 18 Lut 2010
Witam Posiadam problem z dokumentami z Office 2003, które są otwierane w Office 2007. Problem polega na tym, że taki dokument na ekranie monitora i na podglądzie wydruku wygląda dobrze a jak się go wydrukuje to okazuje się, ze brakuje jakiś elementów np.(jeżeli mamy cala linie wykreskowań ---------------------------------- to w iluś liniach brakuje po kilka znaków). Jeżeli
Jaro_20103/3 17 Lut 2010
od jakiegos czasu bardzo wolno chodzi mi word a excel jest OK - dlaczego ? wyrzuciłam z kompa office 2003 i ponownie go zainstalowałam i nic to nie dało. Nawet dużurny informatyk nie wie jak to naprawić.
Krzysiek2/2 17 Lut 2010
Witam. Nie mogę otworzyć word 2003. (tylko w trybie awaryjnym) Dane błędu Faulting application winword.exe, version 11.0.8313.0, stamp 4a793d83, faulting module kernel32.dll, version 5.1.2600.5781, stamp 49c4f4fb, debug? 0, fault address 0x0007b925. Proszę i pomoc Pozdrawiam GP
Bartosz Świszc...2/2 17 Lut 2010
Czy MS Ofice PowerPoint 2003 lub 2007 obsługuje obrazki z animacją w formacie APNG (Animation Portable Network Graphics)?
Krzysiek2/2 17 Lut 2010
Jak można zmniejszyć wielkość ikonek w programie excel / pakiet Office 2003/. obecnie rozmiar ten jest zbyt duży. wydaje mi się , ze rozmiar ikonek zwiększył się mojej ingerencji... Pracuję na pojedyńczej stacji roboczej.
Rafał2/2 16 Lut 2010
Przy próbie łączenia się poprzez link z poczty e-mail pokazuje się informacja: "Operacja anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na tem komputer. Skontaktuj się z administratorem systemu" Pozdrawiam
Adam Gromek2/2 16 Lut 2010
Po zainstalowaniu wszystkich aktualizacji i poprawek dla pakietu Office 2007 Professional Plus (MOLP) - Outlook przestaje wyświetlać treść wiadomości. W oknie gdzie powinna być widoczna treść wiadomości pokazuje się np. pulpit. Przeinstalowanie Office czy systemu nie zmienia tej sytuacji. Przed aktualizacją jest poprawnie po aktualizacjach znika treść wiadomości.
Rafał2/2 16 Lut 2010
Witam, czy Word 2007 posiada funkcję eksportu/importu ustawień? Np. chcę sformatować komputer ale zachować plik z wszystkimi ustawieniami (zarówno na pasku zadań jaki ustawienia marginesów, domyślnej czcionki itd.) jakie miałem w starej instalacji Worda tak aby na "nowym" Wordzie przywrócić stare ustawienia. Czy wykonanie takiej operacji jest możliwe?
mstest4/4 16 Lut 2010
Witam grupe Mam pytanko jak w temacie... Dostalismy od niemcow prezentacje do przetlumaczenia z czcionka, ktorej nie mamy. Przy probie wymiany czcionki z poziomu menu format->zamien czcionki, ale dostajemy komunikat, ze nie mozna wymienic czcionki dwubajtowej na jednobajtowa... Nawet usunalem wszystkie wystapienia tej czcionki we wszystkich slajdach, ale i tak zapis jest
Zbyszek Chrzano...2/2 16 Lut 2010
dopisywanie wierszy i kolumn w macierzach
Czasem niektóre napisane (po polsku) w Wordzie wiersze są podkreślone kropkowaniem. Te fragmenty tekstu przy próbie przesłania Outlook Expressem są opatrywane komentarzem, że są napisane innym niż domyślny zestawem znaków. A załączniku tekst wygląda jak pusty. Gdzie w Wordzie się definiuje zestaw znaków? W jaki sposób uporać się z tym problemem? Jaki błąd robię podczas pisania?
Witam, Czy Office 2007 i Windows 7 rozpoznają polskie pismo odręczne i konwertują je na tekst maszynowy? Nigdzie nie można znaleźć takowej informacji, a przeglądając stronę angielskojęzyczną natknąłem się na fajną możliwość wykorzystania programu One Note do tworzenia notatek podczas zajęć na studiach. Pióra cyfrowe dalej nie obsługują języka polskiego, a Dell posiada
Testowałem przez 60 dni pakiet Office Small Business 2007 z dodatkiem BCM na nowo budowanym komputerze. W międzyczasie kupiłem ten pakiet w wersji OEM. Wersja testowa nie przyjmuje jednak klucza i nie mogę jej konwertować na wersję pełną. Podobno dlatego, że pliki próbnej wersji były od wersji pudełkowej a nie OEM. Czyli, że muszę odinstalować wersję próbną i zainstalować kupioną
IDKrzych9/9 16 Lut 2010
Witam serdecznie mam problem posiadam pewną bazę z nr telefonów muszę zmienić format tych numerów z TEL (33) XXXXXXX na sip:032XXXXXXX w postaci hiperłącza numery są w komórkach każdy pod sobą chciałbym ażeby zmiany odniosły się do wszystkich komórek eksperymentuje z makrami ale z mizernym skutkiem może jest do tego inna funkcja proszę o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam.
IDKrzych2/2 16 Lut 2010
Witam proszę o pomoc muszę prze konwertować 150tyś komórek z wpisem np sip:5167194XX na to samo tylko że w postaci hiperłącza do takiego tego adresu wszystkie wpisy są w komórkach pod sobą czy istnieje taka możliwość http://img7.imageshack.us/img7/4346/sipr.jpg Pozdrawiam.
Joanna Kiwacz2/2 15 Lut 2010
Witam, czy Word 2007 posiada funkcję eksportu/importu ustawień? Np. chcę sformatować komputer ale zachować plik z wszystkimi ustawieniami (zarówno na pasku zadań jaki ustawienia marginesów, domyślnej czcionki itd.) jakie miałem w starej instalacji Worda tak aby na "nowym" Wordzie przywrócić stare ustawienia. Czy wykonanie takiej operacji jest możliwe?
Matys8/8 13 Lut 2010
Hello all, Mam problem z oprogramowaniem Ms Outlook 2007 (ang.) Wczesjniej posiadalem wersje 2003 (rowniez ang.) w ktorej bardzo latwo bylo zarchiwizowac wiadomosci email. (File >> Archiv >> Lokalizacja zapisu >> gotowe ...) W Outlook 2007 nie moge odszukac opcji archiwizacji maili. Czy ktos z Szanownych Kolegow moglby mi pomoc zarchiwizowac maile w Outlook 2007? Z gory
TedMi2/2 12 Lut 2010
- uszkodzenie outlook .pst >2GB - czy można to czymś naprawić nie odcinając poczty / chodzi o jak najmniejsze straty/? - czy np. w wersji 2010 /BETA/ - niem jakiegoś mechanizmu do tej naprawy lub inny program naprawczy ? Dziękuję za poradę
Assitencia manu...1/1 12 Lut 2010
Contato: pcnetsecurity@gmail.com Contato: pcnetsecurity @ gmail.com Assistncia Tcnica Prestamos assistncia tcnica nos computadores de sua empresa ou residncia, e tambm possumos uma equipe qualificada para fazer a manuteno no prprio local. - Contratos de Suporte e Manuteno Reduza os custos de sua empresa com solicitaes de visitas tcnicas para seus computadores, elaboramos um contrato
Regis82651/1 12 Lut 2010
Outlok odbiera wiadomosci ale brak ich w skrzynce odbiorczej. sprawdzilem wszsytkie regoly wprowadzalem na nowo wszystkie ustawiania poczty. nawet instalowalem caly pakiet office na nowo i nic. widac jak wiadomosci sie odbieraja ale nigdzie nie wchodza. a drugi problem dotyczny usuwania wiadomosci. w niekturych folderach nie moge usunac wiadomosci bo wyskakuje blad ze na dysku jest za
Seba5/5 10 Lut 2010
Jak zmienię re: na np Odp: w temacie przy kliknięciu w ikonę odpowiedz w outlook 2007 czy można to jakoś zautomatyzować ?
Karol MARCHEWKA5/5 04 Lut 2010
Witam Jest sobie arkusz xls, w nim np: dwie zakładki Słownik i Zestawienie. Słownik to kilkaset miast w komórkach w kolumnie A Zestawienie to mówiąc językiem accessowym paręnaście tysięcy rekordów. Jedno z pól to np: Miasto. Jak należy utworzyć takie cudo, aby owo pole Miasto było znanym z accessa polem kombi ssącym dane z Słownika? -- Pozdrawiam Karol MARCHEWKA
Krzysiek2/2 03 Lut 2010
Mam problem z nowym excellem 2007 podczas zmiany na pakiet 2007, w momencie gdy otwieram jeden plik z roznej lokalizacji otwiera sie 7-9 innych arkuszy znajdujacych sie na moim dysku. Jest to bardzo uciazliwe bo w momencie gdy chce wyslac plik do klienta dosteaje podczas zapisywania i modyfikacji wraz z moim plikiem inne pliki ktore sie automatycznie owtieraja i zapisuja. PROSZE O
goomish2/2 03 Lut 2010
Szanowni Państwo, mam dwa problemy. Pierwszy dotyczy serwera imap. Mam założone, skonfigurowane konto w outlooku 2003. Jak wiadomo, jest ono wyświetlane tak jakby było dodatkowym folderem osobistym (domyślny folder osobisty wraz ze wszystkimi standardowymi katalogami - skrzynkami jest pusty). Problem dotyczy elementów wysłanych. W folderach IMAP mam własne elementy wysłane, które
Krzysiek7/7 02 Lut 2010
Witam, mam problem z MS Outlook 2007. Dzieje się taka oto rzecz: na komputerze są utworzone dwa profile: administratora i gościa. W profilu administratora outlook 2007 otwiera się i działa poprawnie, natomiast w profilu gościa outlok na chwilę się otwiera i od razu zamyka - i pojawia się komunikat błędu: "Nie można uruchomić programu Microsoft Office Outlook. Nie można otworzyć okna
Krzysiek1/1 02 Lut 2010
Przy edytowaniu dokumentu, wyskakuje komunikat"Automatyczne zapisywanie pliku odzyskiwania"tu nazwa pliku" zostało przerwane. Proszę o pomoc, jak naprawić ten błąd.
Tomasz Szablews...3/3 02 Lut 2010
Mam MS Word 2007 wersja angielska. I nie podkresla mi blednych wyrazow kiedy pisze po polsku. W ustawieniach zmienilem na j.polski itp. Jednak w dalszym ciagu nie podkresla mi bledow. Jedynie informacja ze tekst zostal sprawdzony i jest poprawny mimo tego ze nie jest.
m_michonski4/4 02 Lut 2010
Mam pytanie czy istnieje techniczna mozliwosc iz program Outlook wysyla email z zaproszeniem na spotkanie do osoby ktorych nie ma na liscie wyslanych? Czy byly juz takie przypadki? Bardzo mnie ta sprawa martwi poniewaz przesylane informacje sa bardzo wazne a dostalem informacje ze dostaly sie do adresatow ktorych nie bylo !
v52krzp4/4 01 Lut 2010
potrzebuję klucza do programu Microsoft Office Word 2007 składa się z 25 znaków. Proszę o pomoc J.
v52robg2/2 01 Lut 2010
Witam! Mam problem z kopiowaniem wykresów z Excela 2007, konkretnie z reprezentacją metafile'ową. Gdy skopiuję wykres i następnie np. podejrzę zawartość schowka formaty rastrowe (bitmapa etc) wyglądają dokładnie tak jak wykres w Excelu, natomiast wersja metafile (na której akurat mi zależy) znacząco się różni - większość z linii na wykresie jest znacznie pogrubiona. Zarówno linie
v52robg4/4 01 Lut 2010
Nie mogę od kilkunastu godzin wysyłać maili za pomocą outlook 2003. Maile odbieram bez kłopotu. Wszystko działało bez problemu od dawna. Wczoraj wysyłałem maile przez cały dzień i nagle - nie mogę tego robić. Sprawdziłem na wszystkich kontach jakie mam - nie mogę wysłać maila z żadnego znich. Dzwoniłem do portalu onet.pl w którym mam założone konta i powiedzieli że z ich strony jest
TedMi2/2 01 Lut 2010
W jednym z dokumentów WORD 2007 brak jest polskich znaków, jedynie ó wprowadzam standardowo. Co ciekawe po otwarciu nowego dokumentu mam ogonki.
Robert3/3 01 Lut 2010
Witam, Problem dotyczy zadań w Outlooku. W zadaniach, które mają wielkość kilkudziesięciu mega bajtów pojawiają się następujące problemy: - podczas edycji zadania i np dopisywaniu kolejnej notatki do zadania co jakiś czas pojawia się klepsydra, która zawiesza Outlooka od 30-240 sekund. - z usunięciem/wycięciem załącznika z wiadomościa e-mail z zadania. Przy próbie usunięcia e-maila