Tomasz Szablews...2/2 30 Wrz 2009
Po utworzeniu w MS Project tabeli przepływu gotówki - mam problem z jej wyeksportowaniem do programu Excel. Czy jest to możliwe? Bardzo proszę o wskazówki.
Łukasz2/2 30 Wrz 2009
Witam Mam problem z jednym z komputerow w mojej firmie. Sorki za brak polskich liter ale używanie ich zamyka mi zdalną konsole. Na komputerze jest zainstalowany exel 2007. Komputer pracuje w domenie. Nie jest to jakis zlom bo uzytkownik jest dosc wymagajacy. Po dwukliku na plik typu *.xls lub *.xlsx otwiera sie puste okno programu exel bez zadnego skoroszytu. Dopiero po
Bamek1/1 29 Wrz 2009
Mam taki objaw w Outlooku 2007. Ze względu na ilość poczty mam sporo folderów, do ktorych maile są segregowane zgodnie z regułami. Od tej strony jest ok. Ale zauważyłem, że jak odpowiadam na maile przez Odpowiedz, to zachopwanie jest niejednorodne. Otóż odpowiedzi w niektórych folderach zostają zapisane wewnątrz folderu z którego odpowiadam, a w innych zapisywane są w Wysłanych
Łukasz3/3 29 Wrz 2009
Witam serdecznie, mam podobny problem jak autor tego posta z taką jednak różnicą, że w całej kopii dysku nie ma pliku o rozszerzeniu *.pst. Z tego wynika że Outlook 2003 musi trzymać wiadomości i książkę adresową jeszcze w jakichś innych plikach. Proszę o informację jak mogę odzyskać moje wiadomości i książkę adresową nieposiadając pliku *.pst Pozdrawiam, Damian kanalik@gmail.com
Alina_86/6 29 Wrz 2009
Po wysłaniu jednej informacji np. zarządzenia do kilkunastu osób potrzebuję wydrukować zbiorcze zestawienie listy osób do której wysłano informację oraz która z nich i o której godzinie przeczytała maila. Pojedyncze potwierdzenia przychodzą bez problemów natomiast nie wiem jak otrzymać zbiorcze zestawienie.
Matys3/3 28 Wrz 2009
W Excelu 2003 jest funkcja formularza wywoływana z menu: Dane, Formularz Wyświetla się formatka zawierająca wszystkie pola do wprowadzania danych zawartych w arkuszu. Tej funkcji nie mogę znaleźć w Excelu 2007. Proszę o pomoc, ponieważ aplikacja napisana pod Excela 2003 traci swoją funkcjonalność w nowym oprogramowaniu.
Łukasz2/2 28 Wrz 2009
Co to są poświadczenia w PP
Przemek3/3 25 Wrz 2009
Witam. Problem wydaje sie być trywialny, mimo to nie potrafie go obejść. Nie moge przestawić wlasnosci Form.Moveable = true. Probowalem juz wielu kombinacji. Form.Caption ustawione (tak dla pewnosci) Form.Borderstyle = 2 (sizable) Form.Width = 100 Form.ControlBox = True Form.MinMaxButtons = 3 (both) Form.MinButton = True Form.MaxButton = True Form.Autoresize = False Form.
jacziel4/4 25 Wrz 2009
Witam Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem Po dwukliku na ikonę pliku z pakietu pojawia się komunikat "Nie mogę znaleźć pliku" - program domyślnie powiązany otwiera się a plik nie. Dopiero gdy drugi raz przy otwartym programie Excel lub Word klika się na ikonę pojawia się on również w programie, Również otwieranie jakiegokolwiek pliku z Outlooka (załącznika) daje ten sam
Bamek4/4 21 Wrz 2009
Ostatnio excel mocno mnie zaskoczyl :( Przy formacie komorki "tekst" i "zawijaj tekst" - dlugie teksty (literowe z przecinkami, kropkami, spacjami) nie zawijały się. Pomoglo dopiero wlaczenie format "ogólny". Czyli de facto tekst - nie bardzo pasował do excelowskiego formatu "tekst." Dlaczego tak jest ???
Mateusz Żuk2/2 21 Wrz 2009
mamy problem z odczytem i zapisem pliku programu msexcell pomiedzy uzytwkownikami pracujacymi na dwoch wersjach excella 2007 i 2003. Pliku zapisanego na dysku sieciowym (jest domena) na komputerze z 2003 nie ma mozliwosci zapisu na kompuetrze z 2007, pojawiaja sie komunikaty: 'odmowa dostepu skontaktuj sie z administratorem' oraz 'utrata wiernosci danych'. Opcje zabepieczen makr
mstest2/2 21 Wrz 2009
Mam MS Windows XP Prof wraz z MS Office 2003. Uruchomiłem Windows Update i przy aktualizacjach krytycznych wylistowały się do pobrania dwie aktualizacje dotyczące Office 2007 a mianowicie: Aktualizacja zabezpieczeń dla pakietu MS Office System 2007 (KB969613) i Aktualizacja zabezpieczeń dla pakietu MS Office System 2007 (KB969618). Czy to normalne? JJ
Warin1/1 21 Wrz 2009
Chodzi mi o otwieranie się obrazu z hiperłącza w nowej zmniejszonej ramce nad przeglądanym dokumentem, czy w Sharepoit designer w ogóle jest to możliwe , jeśli tak to jak to zrobić. I co oznaczają standardowe określenia mocowania ramek bo w moim przypadku wszystkie są podobne. Pozdrawiam
Zbyszek Chrzano...3/3 21 Wrz 2009
Witam, mam 2 bazy danych w postaci arkuszy w Excelu. W jednej jest 50 000 pozycji, w drugiej 15 000. Zależy mi na wyszukaniu pozycji w bazie nr 2 i dodanie doń 2 kolumn z bazy nr 1. Czy jest to możliwe? Czy należy napisać makro? pozdrawiam
Łukasz2/2 21 Wrz 2009
MS Word 2007: Mam dokument, który na dole ma jakąś swoją numeracje. W pewnym momencie zaczyna się sekcja, która ma tabelkę u góry i każda strona powinna być w tej tabelce policzona na zasadzie - Strona 1 z 10 i tak dalej (przy czym numerowanie normalne cał czas oprócz tego pozostaje). Problem w tym, że nie mogę uzyskac w tej tabelce kolenych liczników stron danej sekcji czyli:
IDKrzych10/10 21 Wrz 2009
Cześć, Szukam w excelu funkcji lub innego sposobu, który w postaci wyniku liczbowego dawałby mi ilość miesięcy będącą róznicą między danymi datą początkową i końcową. Próbowałem, szukałem, nie udało się. Proszę o pomoc.
Grzegorz3/3 20 Wrz 2009
Witam, proszę o poradę. W Excel2003 jest w menu> Dane>formularz - i można było wprowadzać i szukać danych - jak to zrobić w Excel2007?
mareks12348/8 19 Wrz 2009
Dlaczego nieraz przy ustawionym "zawijaj tekst" komórka (wiersz) automatycznie zwiększa swoją wysokość - a czasami nie. Od czego to zależy ?
Matys2/2 18 Wrz 2009
W jaki sposób wstawić podpis pod ilustracją (wstawiony obraz) w Word 2007? Pozdrawiam, M.
Justka3/3 18 Wrz 2009
Witam, moje pytanie moze wydac sie banalne ale ja nie moge sobie z tym poradzic. Pisze prace mgr, wytyczne do pracy sa takie ze pisze sie teraz nie w pionie a w poziomie i w dwoch kolumnach na stronie. chcialabym aby pod kazda kolumna byl numer strony czyli ze jedna ogolna strona ma dwa numery stron czyli ze jedna kartka ma 4 numery stron...jak mam to zrobic?
robert r4/4 17 Wrz 2009
dane liczbowe za pomocą VBA przerzucam z jednego arkusza do drugiego. jak się te dane poprzenoszą to ich format w komórce jest już tekstowy i nic nie mogę z tym zrobić, żeby format znów był liczbowy. korzystam VBA żeby przyśpieszyć pewne czynności a tu ściana. proszę o pomoc.
Tomasz Szablews...2/2 17 Wrz 2009
Witam Mam prośbę mógłby mi ktoś powiedzie jak włączyć funkcje drukowanie ikon załączników na wydruku wiadomości. Chodzi mi o to żeby wydruk wyglądał tak od do temat załączniki test.doc [ikona pliku] treść Wiem że można to włączyć ale jak to nie wiem jak. Proszę o pomoc
Paweł Kruk5/5 16 Wrz 2009
Witam Zwracam się z prośbą o pomoc, ponieważ padł mi system windows XP. Wyciągnąłem dysk z komputera i podłączyłem do innego komputera, przez co uzyskałem dostęp do danych na dysku. Jednak teraz nie wiem gdzie znaleźć foldery z plikami poczty, takie żebym mógł wykorzystać w poźniejszym terminie gdy już postawie system na nowo. Potrzebuje zarówno treść wiadomości e-mail jak i
Krystian Tokars...2/2 15 Wrz 2009
Witam Dwa komputery z zainstalowanym Outlook 2003 podłączone do Exchange 2003 SP2. Jeden z nich ma sesję Outlook bezpośrednią, drugi włączony tryb buforowany. Jeżeli na pierwszym zostanie wprowadzony nowy termin, na drugim pojawia się błąd synchronizacji: 15:15:06 Wersja synchronizatora 11.0.8161 15:15:06 Synchronizowanie skrzynki pocztowej 'Zak Grzegorz' 15:15:06
Grzegorz1/1 15 Wrz 2009
Błąd występuje w następującej sytuacji: na formularzu nr 1 jest przycisk z atrybutem "Anuluj"=tak, jego akcja to otwarcie formularza nr 2. Form nr 2 ma w OnOpen kod otwierający dao.rekordset oparty na KWERENDZIE sql (otwarcie tabeli nie generuje błędu!). Po naciśnięciu ESC na form1 zostaje otwarty form2, ale bardzo często (mniej więcej połowa przypadków) zostaje wygenerowany błąd nr
Łukasz2/2 15 Wrz 2009
Microsift Office 2003, Word, przypisy dolne, poprzestawiano całe partie tekstu każda na kilkanaście stron, więc wraz z pzypisami dolnymi. Nistety numeracja jest taka jak przed przestawieniem, a więc teraz NIE-PO-KOLEI. Jak zmusić Word aby ponumerował przypisy dolne OD NOWA (i po kolei teraz)? Z góry dziekuję. Będę bardzo bardzo wdzięczna za wszelka pomoc. (Musze szybko poprawić pracę
Tomasz Szablews...3/3 14 Wrz 2009
Mam problem z eksportowaniem projektu do strony internetowej. Dopóki projekt posiadał kilkanaście stron wszystko działało poprawnie. W tej chwili projekt posiada 45 stron. Próba eksportu projektu do strony WEB kończy się niepowodzeniem - eksportowanych jest tylko kilkanaście pierwszych ekranów, w przypadku pozostałych brak jest plików graficznych (w katalogu ze źródłami). Po otworzeniu
Zbyszek Chrzano...3/3 14 Wrz 2009
Dotyczy office 2007 Tworząc spis treści , w prosty sposób udało mi się numerować nagłówki poziomu 1 i 2. Niestety dla poziomu 3 musiałam tworzyć nagłowek z zadeklarowanymi konkretnymi liczbami tzn 6.2.1 dla podpunktu 6.2. Dla podpunktu 8.4 musiałam stworzyć kolejny 8.4.1. (korzystałam z pliku stworzonego przez kogoś) Jak można utworzyć nagłowek poziomu 3 (1.1.1) tak aby przyjmował on
A1/1 14 Wrz 2009
Podczas instalacji tego programu pojawia mi się wyżej wymieniony błąd. Co z tym fantem zrobić? Zmniejszyć buforowanie? Jeśli tak to jak ? mam winXp.
piotr4/4 14 Wrz 2009
witam, ww link kieruje mnie na stronę windows update (zamiast jak drzewiej bywało wyszukiwać aktualizacje dla Office2003) jakaś wskazówka? pzdrw piotr
IDKrzych33/33 13 Wrz 2009
Mam jeszcze jedną poodbna zagwiozdkę, ktorej nie umiem rozwiazac.... Zalozmy ze mam "wiersz A" Ponizej jest "wiersz B" (z ukrytym wyrazem TUTAJ) i makrem uruchamianym poprzez przycisk polecenia CommandButton1 (w tym samym wierszu). "Wiersz B" jak napisalem ma przypisane makro, ktore kopiuje ten wiersz do wiersza ponizej. Kazde uruchomienie makra powoduje kolejne kopiowanie, i tak
TedMi2/2 12 Wrz 2009
Witam! W jednym dokumencie wordowskim strony są ustawione pionowo i poziomo, dzięki podziałowi na sekcje, niestety zmiana tabelki w nagłówku drugiej sekcji pociąga za sobą zmianę w nagłówku pierwszej sekcji. Czy nagłówki obu sekcji mogą być niezależne? Pozdrawiam Basia
Daniel Stawicki6/6 11 Wrz 2009
Witam mam dziwny problem z excelem 2003 podczas edycji dokumentu wszystko pracuje normalnie problem pojawia się z momencie kiedy chcę zapisać dokument wyskakuje mi komunikat że program nie może zapisać tego pliku i proponuje zapisanie go pod inną nazwą mniej więcej taką: c02435412 lub innną ciekawą alfanumeryczną wyglądającą jak tymczasowa nazwa tego dokumentu nie jest to duży kłopot
IDKrzych4/4 10 Wrz 2009
Witam Nie bardzo a raczej mało znam się na Visual Besic'u dlatego potrzebuję pomocy. Napisałem takie małe makro do prostych wiliczeń jak pniżej Private Sub wyliczanie() If Range("H7") <= Range("K45") Then Range("J7") = 10 Else Range("J7") = 0,2 / Range("H7") * Range("I7") End If End Sub i problem w tym, że chciałbym żeby liczyło się w komórkach od J7 do J270 a dane
Drivers Firmwar...1/1 10 Wrz 2009
Drivers Firmware R4i, R4 Sdhc, M3i Zero, EzFlash Vi Dsi. http://www.elotrolado.net/hilo_drivers-y-firmware-de-r4-sdhc-r4i-ezflash-y-m3i-zero_1291216 ---------------------------------- -------------------------------- ------------------------------- ----------------------------- +^OJw,yWRJocN<ZkwQs%_!AJv
Tomasz Szablews...2/2 10 Wrz 2009
Witam, Napotkałem na pewien błąd w programie. ZADANIA -> Wstawianie -> Obiekt -> Arkusz Excel. Po wstawieniu obiektu można go edytować tylko w pierwszym momencie po wstawieniu. Po wyjściu z obiektu nie można do niego spowrotem wejść w celu edycji. Nawet po kliknięciu prawym przyciskiem jest opcja "Obiekt Arkusz programu.... -> Edytuj" która nie działa. W KALENDARZU a także w
Maciej3/3 09 Wrz 2009
Przy instalacji Officea 2007 (Domowy) pojawia się komunikat o błędzie "Name"... Instaluje na "świeżej" Viście Premium 64bit. Outlook 2007 poszedł bez problemu...
ecm2001 winols ...1/1 09 Wrz 2009
We can crack or emulate any protection type: Dongle, Hardlock, Hasp, Serial, Password, Hasp4, Flexlm, Sentinel, Wibu, Eutron Smartkey, Hasphl, Proteq, All the Protections!! email = xshowsoft@??? email = xshowsoft at gmail.com ecm2001 download ecm2001 rapidshare ecm2001 torrent ecm2001 crack ecm2001 v 5.3 ecm2001 v 5.4 ecm2001 v 5.5 ecm2001 v 6.0 ecm2001 v 6.1 ecm2001 v 6.2
Zbyszek Chrzano...3/3 09 Wrz 2009
Pół roku temu kupiłam laptopa w USA, prze ten czas wogóle nie używałam microsoft office, teraz chciałkam aktywować i nie moge, ponieważ wyskakuje mi błąd klucza (spisałam z naklejki na spodzie laptopa) możliwe że ważność klucza już wygasła, co w takiej sytuacji zrobić?
Zbyszek Chrzano...2/2 09 Wrz 2009
Pod tabelą umieścić pola z sumą i średnią obliczonymi poza tabelą Wiem, że jest to związane z zakładką ale po stworzeniu formuły =SUM(Tabela1a1:b3) wyświetla: !Błąd składniowy,:
Zbyszek Chrzano...2/2 09 Wrz 2009
Przy otwieraniu pliku xls zawierajacego uprzednio stworzona tabelę przestawną pojawia się komunikat o błędzie " podczas ładowania pojawiły sie problemy w obszarach: tabela przestawna. Tworzony jest plik *.log w środku którego jest: Ostrzeżenie arkusza kalkulacyjnego XML w pliku Tabela przestawna POWÓD: Brakuje taga AKCJA: Przerywanie bieżącej grupy XML PLIK: D:\2009_solar\raport
kazik19711/1 08 Wrz 2009
Przy próbie uruchomienia Outlooka 2007 wyświetla się komunikat "Nie można uruchomić programu Microsoft Office Outlook. Nie można otworzyć okna programu Outlook". Próba naprawienia za pomocą instalatora nic nie dała. Co mam z tym zrobić?
M3i Zer1/1 08 Wrz 2009
Consigue tu M3i Zero , Ezflash Dsi , R4i Dsi M3i Zero www.R4spain.com/tienda Puedes comprar M3i Zero , Ezflash Dsi , R4i Dsi c!if!Tmrf$f(JwDcw!H$FP+Cz
IDKrzych2/2 07 Wrz 2009
Zaznaczenie komorek w obrebie kolumn F i D realizuję następująco (z określoną zmienna "i"): Range(Range("D" & i + 1), Range("F" & i + 3)).Select Nie umiem napisać poprawnie składniowo instrukcji dla obszarów niespojnych, jak np. dla komorek D3, E5, F7 np. w celu ich zaznaczania: Range("D3,E5,F7").Select i teraz ta samo, ale uniwersalnie ze zmienna, poprzez operator łaczący
Łukasz3/3 07 Wrz 2009
tzn. mam baze danych stworzona w arkuszu excela, mam inny plik stworzony w excelu w ktorym musze wrzucic dane z powyzszego arkusza tak by moc je wydrukwoac, jak to zrobi?? excel nie ma opcji korespondencji seryjnej:/ pomozcie!!
Frank Holman2/2 06 Wrz 2009
Zadanie .... - Odbieranie? zgłosiło błąd (0x800CCC0F) : ?Połączenie z serwerem zostało przerwane. Jeżeli problem będzie występować nadal, skontaktuj się z administratorem serwera lub usługodawcą internetowym.?
IDKrzych4/4 03 Wrz 2009
Czy w jednym arkuszu mozna wstawic wiecej niz 1 obiekt, np. tego typu: Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range) Ja nie umiem, z czego wynika to ograniczenie ?
RG \(msinfo.pl\...2/2 03 Wrz 2009
Mam problem z przypisami, a dokładnie z kreską ponad nimi. Niewiem dlaczego znajduje się za każdym razem na dole na środku kartki. Proszę o pomoc
Krzysztof Żele...1/1 03 Wrz 2009
Program Microsoft Word błędnie rozumie plik ze złamaną deklaracją XML iako plik HTML, i to niezaležnie od rozšeřenia. Přikład: <?xml version="1.0" ?> Plik z taką deklaracją vyśvietla się iako HTML; zakładka "Dokument XML" iest niedostępna.
IDKrzych6/6 02 Wrz 2009
> Zakladajac, ze chcesz skopiowac 4 wiersze, zaczynajac od tego, ktory w > kolumnie A ma np. slowo "TUTAJ", robisz cos na ksztalt: > > i=1 > do while ActiveSheet.Cells(i,"A").Value<>"TUTAJ" > i=i+1 > loop > > po takiej petli zmienna "i" bedzie ustawiona dokladnie tam, gdzie chcesz... > teraz np. zamiast > Rows("23:26").Select > wpisujesz > Rows(i & ":" & i+3).Select > >