RG \(msinfo.pl\...2/2 12 Sie 2009
Witam, przeczytałam ten wątek, ale żadna z odpowiedzi mi nie pomogła. Outlook sam z siebie przestał działać. Jest możliwość dostępu do kont od strony właściwości, ale przy próbie otwarcia, wyskakuje komunikat: Nie można uruchomić programu MS Outlook. Nie można otworzyć okna programu Outlook. Naprawa nie wiele pomogła, reinstalka też nie, a nie mam ochoty robić reinstalki całej
Zbyszek Chrzano...2/2 12 Sie 2009
W jakim katalogu zapisywać dodatkowe motywy do Pwer Pointa, nie mogę odnaleźć katalogu w którym należy zapisać ściągnięty plik "Motywu". Po ściągnięciu ze strony Office online i zapisaniu go w domyślnym katalogu jaki proponuje program nie daje to skutku jest on nie widoczny. Nie mogę odszukać w Pomocy gdzie powinien być zapisywany. Pracuję na Office 2007 i Win 7 RC. Proszę o pomoc.
Krzysztof Żele...4/4 11 Sie 2009
Spis koniecznych poprawek wyświetlony na stronie Microsoft Update obejmuje Dodatek Service Pack 2 (SP2) dla pakietu Microsoft Office 2007. Dziennik poprawek dla tej poprawki zawiera wpis: Błąd instalacji Kod błędu: 0x80070005 Zgodnie z instrukcją na stronie "Aktualizacja ręczna" uruchomiłem obraz poprawki "office2007sp2-kb953195-fullfile-pl-pl.exe", który oświadczył (zgodnie
mareks5/5 11 Sie 2009
Jaką komendą VBA można zamknąć aplikację EXCEL? Komendą ActiveWorkbook.Close zamykam arkusz, ale chciałbym jeszcze zamknąć sam program Excel.
Daniel Stawicki5/5 11 Sie 2009
witam, czy jest jakiś konwerter do skoroszytów Excela w formacie xml? Chodzi o konwersję .xml -> .xls. Mam program który generuje mi na wyjściu właśnie pliki .xml, mogę je otwierać w Excel 2007 i zapisywac do xls, ale nie mam go zainstalowanego na wszystkich stanowiskach w pracy. -- pozdrawiam jureko
Tomasz Szablews...2/2 10 Sie 2009
Witam, przy pisaniu widomosci pomio tego ze w systemie mozna uzywac polskich znakow (np w notatniku) i dzialaja poprawnie to podczas pisania wiadomosci w outloku 2000 wystepuje brak polskich znakow w jaki sposob mozna to naprawic ??? prosze o pomoc
IDKrzych2/2 10 Sie 2009
Mamy 3 liczby: 1. 12,92 2. 9897,24 3. -9855,81 Suma tych 3 liczb daje nam wynik = 54,35. Wszystko sie zgadza, ale gdy rozwiniemy wynik sumy do kilkunastu miejsc po przecinku na 13 miejscu (w tym konkretnym przypadku) pojawia się cyfra "4". Skąd, skoro wszystkie liczby wpisujemy "z ręki", nie są one formułami i poza dwoma miejscami po przecinku występują same "0"?
IDKrzych3/3 05 Sie 2009
Mam mały problem korzystam z makra, które zwraca mi wartość koloru komórki. VBA Public Function KolorKomórki(ByVal komórka As Excel.Range) As Integer KolorKomórki = komórka.Interior.ColorIndex End Function oraz Formatowanie warunkowe =CZY.PUSTA(xx)=FAŁSZ Po spełnieniu zmienia się deseń na ColorIndex =3 (czerwony) Wykorzystuje oba te warunki do dalszej obróbki bazy
misiek3/3 05 Sie 2009
witam jak w outlook'u 2007 zmienić lokalizację pliku *.pst konta imap, który domyślnie przechowywany jest w katalogu użytkownika na partycji systemowej??? chciałbym umieścić ten plik na innej partycji tak jak to zrobiłem z plikiem danych danych konta pop3 (tam problemu nie było)
RG \(msinfo.pl\...3/3 04 Sie 2009
jak cofnąć automatycznie wstawiany przez program akapit?
Tomasz Szablews...4/4 04 Sie 2009
Witam W systemie Vista basic, MS office 2007 oraz programie SYMFONIA PREMIUM podczas generowania wydruku do excela pojawia sie komunikat "system zajęty, przełącz na" przy kolejnych próbach wykonania tej operacji pojawia się również błąd o następującej treści: błąd wykonania oledispatchexception=0x800A9C68. sprawdziłem wykonanie tej operacji na tym samym sprzęcie lecz wcześniejszym
Łukasz2/2 04 Sie 2009
Witam Mam taki dziwny problem, jezeli orientacja strony w Excelu 2000 jest pionowa to pliki zapiuja sie w miare bezproblemowo, jednak po zmianie orientacji strony na pozioma przy probie zapisu (za kazdym razem) aplikacja sie wyklada i restartuje. Rezultat jest taki ze nie da sie zapisac pliku z orientacja stron w poziomie, ale dokladnie te same pliki z orientacja pionowa
Zbyszek Chrzano...2/2 03 Sie 2009
Witam, podczas importu produktów otrzymałem następującą informację: Dodatek Business Contact Manager dla programu Outlook nie mógł zaimportować pola ?Cena jednostkowa? z wartością ?265.16? dla jednostki typu Produkt ?2613291?, ponieważ "Pole jest nieznane lub nie można ustawić jego wartości." Sprawdziłem w ustawieniach regionalnych symbol separatora dziesiętnego - jest "."
TedMi4/4 01 Sie 2009
Witam, Drukując cały dokument w dupleksie składający się z kilku stron papier jest pobierany tak jak powinien (drukarka HP) czyli (z tego co wiem) zgodnie z zasadą drukowania najpierw drukowana jest druga strona później pierwsza. W przypadku dokumentu składającego się tylko z jednej strony papier pobierany jest tak jak w simpleksie czy to jest normalne (mimo niezmienionego trybu
PiotRek2/2 30 Lip 2009
Nie wiem jak wstawić symbol metra kwadratowego i sześciennego w dokumencie, czyli taka dwójka i trójka nad literką m, nie znajduję w "Wstaw/Symbol"
Michał1/1 30 Lip 2009
Witam, pomyślnie zaimportowałem listę produktów i usług w BCM. Pojawił się jednak problem. W liście kazda pozysja miała przypisana ceną np 15.20 ; 150.60. Natomiast po imporcie cena jaka uzyskałem to odpowiednio 1520,00 i 1560,00. Próbowałem różnych manewrów z opcjami regionalnymi - niestety bezskutecznie. Proszę o informację jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam, Michał.
v52krzp4/4 30 Lip 2009
Witam, Posiadam kilka kont e-mail-owych, obecnie korzystam Mozilla Thunderbird, gdzie posiadam podzielone każde konto osobno (odebrane, szklice, szablony, wysłane i inne katalogi). Czy istniej takie same opcje dla programy Microsoft Office Outlook 2003? Proszę o podpowiedz takie ustawienie można skonfigurować. Pozdrawiam, Jan
Tomasz Szablews...3/3 30 Lip 2009
Witam serdecznie! Mam problem z formularzem, przy jego tworzeniu dostaję informację, iż jest za dużo pól. Nie znalazłem do tej pory informacji, ile formularz może zawierać pól. Czy ktoś z Państwa może posiada taką wiedzę? Pozdrawiam serdecznie
Zbyszek Chrzano...2/2 30 Lip 2009
Witam!!! Mam nastepujace pytanie - czy mozliwe jest obojetnie w ktorej wersji jezykowej progamu wylaczenie na stale opcji wyskakiwania okienek komunikatow wiadomosci, ktore wymagaja potwierdzenia odbioru czy odczytu ??? Chodzi o to, ze my wysylajac np wiadomosci z naszego klasycznie skonfigurowanego outlooka, zaznaczamy w opcjach wiadomosci potwierdzenie odczytu i dostarczenia
Michał3/3 27 Lip 2009
Witam, proszę o informację czy jest możliwa zmiana waluty np. na EUR w "szansach sprzedaży" w BCM. Jeżeli tak proszę o informację jak można zmienić walutę.
mdk20001/1 26 Lip 2009
Witam, Posiadam kilka kont e-mail-owych, obecnie korzystam Mozilla Thunderbird, gdzie posiadam podzielone każde konto osobno (odebrane, szklice, szablony, wysłane i inne katalogi). Czy istniej takie same opcje dla programy Microsoft Office Outlook 2003? Proszę o podpowiedz takie ustawienie można skonfigurować. Pozdrawiam, Jan
RG \(msinfo.pl\...2/2 24 Lip 2009
Wypełniałem tabelkę i nagle w mniejsze pola - przeznaczone na numer PESEL - nie mogłem nic wpisać. Po wybieraniu jakiejkolwiek cyfry, pola w tabelce rozszerzały się pionowo. Próbowałem wstawiać pole tekstowe, ale tylko przez chwilę udało mi się wpisać jedną cyfrę, a potem już nic. W inne pola wpisywałem potrzebne dane, więc o co chodzi...? W kratki na PESEL nie dało się - bo za mało
Tomasz Szablews...4/4 24 Lip 2009
Witam Jak w temacie niemoge uruchomic outlook pojawia sie bład "Nie można uruchomić programu Microsoft Office Outlook. Nie można otworzyć okna programu Outlook" Word i Execl chodzi prawidlowo Zrobiłem napraw instalacje ale to niepomoglo wgralem aktualizacje sp2 niestety nadal nic
Tomasz Szablews...2/2 24 Lip 2009
Witam, podczas wykonywania obliczen w Excel 2000 otrzymuje taki komunikat: Nie mozna wprowadzic zmiany ze wzgledu na zbyt duza liczbe wierszy i kolumn. Przeciagnij conajmniej jedno polewiersza lub kolumny poza tabele przestawna lub na pozycje strony. Alternetywnie kliknij prawym przyciskiem myszy pole a nastepnie kliknuj polecenie ukryj lub ukryj poziomy w menu skrotow. Gdy
Tomasz Szablews...2/2 24 Lip 2009
Witam. Mam pewne pytanie, otóż pracuje z bazą danych w accesie. Dla uproszczenia: mam pol tekstowe ktore wyswietla mi dane z twoch komorek jednego rekordu tj. Imie oraz Nazwisko. Aby to zrobić wykombinowalem że należy wstawić formułę: =[nazwisko]&[imie]. Problem polega na tym że chce aby nazwisko było np. pogrubione, podkreśkne lub pisane kursywą. Czy istnieją jakieś... znaczniki?
Michal AKA Miki4/4 23 Lip 2009
Naciskam "s+prawy Alt" mam "ś", naciskam "c+prawy Alt" nie mam nawet "c". Musiałem coś zablokowac. Proszę o pomoc. -- Andrzej
Michał3/3 22 Lip 2009
Witam, podczas próby importowania danych klientów do BCM z pliku 8.csv otrzymuje informację że jest nieprawidłowa liczba kolumn. Mimo różnych zmian w pliku wsadowym (*.csv) komunikat jest ten sam. W związku z tym proszę o informację jak powinien wyglądać ten plik. Ile powinien mieć kolumn, która kolumna odpowiada któremu polu w kontaktach BCM itp. Jeżeli jest to możliwe proszę o
Zbyszek Chrzano...2/2 20 Lip 2009
Witam, podczas rejestracji zmian w MS Word 2000 SP3 użytkownik zapisuje dokument. Niestety część naniesionych poprawek nie jest widoczna na żadnym innym komputerze poza komputerem użytkownika, który dokonał zmian. Po prostu nie ma nic (w tym wypadku użytkownik dopisał tekst, którego nie widać na żadnym innym komputerze). Proszę o pomoc jak rozwiązać problem. -- pozdrawiam, Pi0tReK
Tomasz Szablews...2/2 20 Lip 2009
Witam, w czasie pracy w Wordzie włącza mi się czasem tezaurus (tłumaczenie). Wówczas niewiele mogę zrobić w wordzie (np. nie mogę zaznaczyć tekstu, czy skasować tekstu). Odinstalowałem wszystkie opcje tłumaczenia, ale nadal czasami się pojawia. Najlepiej byłoby mieć te opcje zainstalowane, żeby móc tłumaczyć teksty, tylko jak to zrobić, że nie włączał mi się samoczynnie? --
Cynio4/4 20 Lip 2009
Witam, czy ktoś mógłby mi pomóc zaimportować listę osób (wraz z adresami i nmerami telefonów) utworzoną w Excelu do kontaków Outlooka? Przeraża mnie konieczność przepisywania wszystkiego. Dziękuję
Cynio2/2 20 Lip 2009
Mam pytanie w jaki sposób ustawić komórki w arkuszu aby wpisywany tekst 26 znakowy był wyświetlany w komórce w taki sposób: xx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx
Cynio2/2 17 Lip 2009
Witam wszystkich. Jak w temacie. Pozdr.
RG \(msinfo.pl\...2/2 16 Lip 2009
Witam, mam dziwną sytuację z Exel'em ver. 2007. Uprzednio utworzony plik - 4 arkusze - wypełniony formułami i danymi, zabezpieczony - na pliku pracuje kilka osób. Problem wynikł nagle, przy którymś z kolei otwarciu. Okno pliku w rozmiarze normalnym - nie ma maxymalizacji - jest, hmm... "nieedytowalne", tzn. nie da się go powiększyć, przenieść - dostęp do danych jest bez
Łukasz3/3 16 Lip 2009
przy kazdym kolejnym sprawdzaniu wiadomosci, sciagane sa na nowo i kilkakrotnie rowniez te, ktore juz byly poprzednio sciagniete. Prowadzi to do astronomicznych ilosci i blokady komputera.
RG \(msinfo.pl\...2/2 16 Lip 2009
Office 2007 i tu pytanie mam serie danych jakieś 10 szt i robie wykres punktowy połączony liną to wychodzi mi ta linia zygzak. A jak zrobić żeby uśrednić wynik. Czyli niekoniecznie po punktach żeby linia przebiegała. Pozdrawiam Marcin
wojtek2/2 16 Lip 2009
Witam. Czy jest jakiś sposób aby skopiowany do schowka element w Visio 2007 wkleić w położeniu (współrzędnych) z którego został skopiowany, zamiast pośrodku ekranu? Pozdrawiam Wojtek
krzysiekp \(msi...2/2 15 Lip 2009
witam. czy dziennik w outlook może wysłać maila po zmianie kategorii elementu jaki jest w nim utworzony? chodzi o sytuację, kiedy powiedzmy stworzyłem pozycję dziennika w której jest oferta, potem ktoś to akceptuje zmieniając kategorię na "akceptacja" i czy w tym momencie można ustawić coś na zasadzie reguły, aby informacja o wszystkich pozycjach które zmieniono na akceptację siedo
krzysiekp \(msi...2/2 15 Lip 2009
Jestem posiadaczem pakietu MBE 2003 zakupionym z laptopem FUJI SIEMENS. Kupiłem właśnie drukarkę etykiet ZEBRA S4M. Przy próbie wydruku wielu etykiet, program excel wysyła jakby wielokrotnie do drukarki polecenie drukowania pojedynczej etykiety, zamiast drukować np. 10 etykiet naraz. Wygląda to tak, że wysyłając polecenie drukuj 10 etykiet pojawia się okno 1/1 kilka krotnie zamias
Tomasz Szablews...2/2 15 Lip 2009
Witam, pojawił mi się problem z otwarciem Worda - jak chcę otworzyć jakiś dokument pojawia mi się komunikat: "Trwa przygotowanie do instalacji", potem "System Windows konfiguruje produkt Office Small Business 2007", a na końcu "Błąd 2711. Wystąpił błąd wewnętrzny. (PowerPoint_SP2)". A jak zamykam to jest informacja "Błąd krytyczny podczas instalacji". Korzystam z Worda od prawie
mstest2/2 15 Lip 2009
Witam, posiadam dwie bazy klientow w formacie dbf (sa one identyczne pod wzgledem naglowkow kolumn). Chcialbym je zaimportowac do accessa i polaczyc w jedna calosc. Do tej pory robilem tak ze importuje kazda z osobna a pozniej za pomoca kwerendy aktualizujacej przepisuje dane z jednej do drugiej. Czy jest mozliwosc stworzenia takiej kwerendy aby czytala z dwoch baz jednoczesnie i
Michal AKA Miki2/2 13 Lip 2009
Zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu w MS Office Outlook 2003. Użytkownik posiada adres ...@pl.bosch.com wiadomość email przychodząca z adresu ...@de.bosch.com nie wyświetla zawartości.Wszystkie ustawienia są jednakowe dla użytkwoników w domenie firmy. Wiadomość posiada tylko tekst bez załączników. Co może być powodem braku zawartości do odczytu tych wiadomości?
Pella1/1 11 Lip 2009
Pella1/1 11 Lip 2009
Pella1/1 11 Lip 2009
Pella1/1 11 Lip 2009
Michal AKA Miki2/2 10 Lip 2009
Witam, chciałbym skopiować liste kontaków ze starego komputwera na nowy. Posiadam office 2003
Michal AKA Miki3/3 10 Lip 2009
jak ustawić autoodpowiedź ( z powodu wyjazdu ) w systemie Vista Home Basic, skrzynka pocztowa office 2007
Bamek3/3 10 Lip 2009
Witajcie, Mam taki problemik z Office 2007 a dokładniej z Excelem, który strasznie długo otwiera większe pliki. Pliki były stworzone w Office 2003 i Excel 2007 otwiera je w trybie zgodności. Zauważyłem, że zużycie CPU dochodzi do 100%, pojawia się klepsydra i dość długi czas trzeba czekać na otwarcie pliku. Ten sam plik otwarty w Excel 2000 jest uruchomiany 'od strzału' . Dodam, że
Ewa3/3 10 Lip 2009
Mam zaistalowany system Windows VISTA i nie mogę korzystać z OUtloock 2003, ponieważ program pokazuje mi błąd MAPI32.dll. Przy zakupie laptopa miałam w automacie wgrany OFFICE 2007 (wersja 60 dniowa).Potem go odinstalowałam i chciałam zainstalować wersję OFFICE 2003 ale tylko OUTTLOCKA a on mi pokazuje cały czas ten sam błąd. Proszę o pomoc.