krzysiekp \(msi...2/2 15 Lip 2009
Jestem posiadaczem pakietu MBE 2003 zakupionym z laptopem FUJI SIEMENS. Kupiłem właśnie drukarkę etykiet ZEBRA S4M. Przy próbie wydruku wielu etykiet, program excel wysyła jakby wielokrotnie do drukarki polecenie drukowania pojedynczej etykiety, zamiast drukować np. 10 etykiet naraz. Wygląda to tak, że wysyłając polecenie drukuj 10 etykiet pojawia się okno 1/1 kilka krotnie zamias
Tomasz Szablews...2/2 15 Lip 2009
Witam, pojawił mi się problem z otwarciem Worda - jak chcę otworzyć jakiś dokument pojawia mi się komunikat: "Trwa przygotowanie do instalacji", potem "System Windows konfiguruje produkt Office Small Business 2007", a na końcu "Błąd 2711. Wystąpił błąd wewnętrzny. (PowerPoint_SP2)". A jak zamykam to jest informacja "Błąd krytyczny podczas instalacji". Korzystam z Worda od prawie
mstest2/2 15 Lip 2009
Witam, posiadam dwie bazy klientow w formacie dbf (sa one identyczne pod wzgledem naglowkow kolumn). Chcialbym je zaimportowac do accessa i polaczyc w jedna calosc. Do tej pory robilem tak ze importuje kazda z osobna a pozniej za pomoca kwerendy aktualizujacej przepisuje dane z jednej do drugiej. Czy jest mozliwosc stworzenia takiej kwerendy aby czytala z dwoch baz jednoczesnie i
Michal AKA Miki2/2 13 Lip 2009
Zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu w MS Office Outlook 2003. Użytkownik posiada adres ...@pl.bosch.com wiadomość email przychodząca z adresu ...@de.bosch.com nie wyświetla zawartości.Wszystkie ustawienia są jednakowe dla użytkwoników w domenie firmy. Wiadomość posiada tylko tekst bez załączników. Co może być powodem braku zawartości do odczytu tych wiadomości?
Pella1/1 11 Lip 2009
Pella1/1 11 Lip 2009
Pella1/1 11 Lip 2009
Pella1/1 11 Lip 2009
Michal AKA Miki2/2 10 Lip 2009
Witam, chciałbym skopiować liste kontaków ze starego komputwera na nowy. Posiadam office 2003
Michal AKA Miki3/3 10 Lip 2009
jak ustawić autoodpowiedź ( z powodu wyjazdu ) w systemie Vista Home Basic, skrzynka pocztowa office 2007
Bamek3/3 10 Lip 2009
Witajcie, Mam taki problemik z Office 2007 a dokładniej z Excelem, który strasznie długo otwiera większe pliki. Pliki były stworzone w Office 2003 i Excel 2007 otwiera je w trybie zgodności. Zauważyłem, że zużycie CPU dochodzi do 100%, pojawia się klepsydra i dość długi czas trzeba czekać na otwarcie pliku. Ten sam plik otwarty w Excel 2000 jest uruchomiany 'od strzału' . Dodam, że
Ewa3/3 10 Lip 2009
Mam zaistalowany system Windows VISTA i nie mogę korzystać z OUtloock 2003, ponieważ program pokazuje mi błąd MAPI32.dll. Przy zakupie laptopa miałam w automacie wgrany OFFICE 2007 (wersja 60 dniowa).Potem go odinstalowałam i chciałam zainstalować wersję OFFICE 2003 ale tylko OUTTLOCKA a on mi pokazuje cały czas ten sam błąd. Proszę o pomoc.
vista a wordpad3/3 30 Cze 2009
Dlaczego w pelnym outlooku nie ma folderu elementy wyslane dla imap'owej skrzynki pocztowej? Listy wyslane wpadaja do folderu Elementy wyslane w Folderach osobistych. Bubel. Jak to zmienic na stale?
Bamek2/2 28 Cze 2009
Hej! Próbowałem znaleźć odpowiedź w pomocy word oraz w googlach, ale niestety odpowiedzi na razie nie znalazłem, może ktoś z was będzie mógł mi pomóc :) Piszę pracę magisterską w wordzie 2000. W mojej pracy jestem zmuszony zamieścić bardzo dużo tabel oraz tabelek jednak każda kolejna jeśli nie mieści się "w całości" na jednej stronie przechodzi "w całości" na kolejną stronę.
Łukasz ' pow3r...3/3 27 Cze 2009
czy ktos moze mi pomóc? chce przetlumaczyc w wordzie tekst z niemieckiego na angielski i wcale ta usluga mi nie dziala, a kiedys to bylo mozliwe. co moze byc problemem??? magda
TedMi2/2 24 Cze 2009
Witam, Sytacja wygląda tak: 1 strona - tytułowa, 2 strona - tekst z oświadczeniem, 3 strona spis treści i tak dalej. Praca ma ok 50 stron. Numeracja ma się zaczynać od strony tytułowej, normalnie, po kolei, ale na pierwszych dwóch stronach nie ma być widoczny numerek, dopiero "3" ma być widoczna. Ustawiłem "stronę tytułową" i w ten sposób zniknęła "1", ale "2" na drugiej stronie
Tom1/1 23 Cze 2009
próbie uruchomienia programu Word 2007 (Pakiet Office Basic 2007 OEM PL) program w ogóle nie reaguje. Nie ma żadnych komunikatów o błędzie w trakcie próby uruchomienia programu. Co dziwne Excel z tego samego pakietu Przy działa bez zarzutu. Próba odinstalowania pakietu kończy się komunikatem, że program nie został odinstalowany. Został zainstalowany również SP2 ale Word nadal nie działa.
George Joseph J...1/1 22 Cze 2009
--boundarynDqNAw== Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable pWjB#QsWECgakJEAfIDlz,)oV --boundarynDqNAw== Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable <HTML><HEAD></HEAD> <BODY contentEditable=3Dtrue> <P>&nbsp; (RST) Retail Sales Tracker Spreadsheet is a reliable and feature-=
Daniel Stawicki4/4 20 Cze 2009
Bardzo proszę mądrzejszych ode mnie o pomoc. Jest tak: Jak prubóję otworzyć plik *.doc mam po kolei następujące komunikaty: http://www.l-tour.com.pl/problem_z_wordem_2003/word1.JPG Następnie po kliknięciu na OK jest: http://www.l-tour.com.pl/problem_z_wordem_2003/word2.JPG zaznaczam "Windows (domyślnie) i mam: http://www.l-tour.com.pl/problem_z_wordem_2003/word3.JPG Po kliknięciu OK
Damian Domach2/2 19 Cze 2009
Witam, prosze o pomoc w temacie: jak brzmi formula/funkcja, ktora w okreslonej komorce zwraca zawartosc ostatniej, niepustej komorki w okreslonym wierszu/lub kom=lumnie tabeli?
Daniel Stawicki5/5 19 Cze 2009
Czesc, poszukuje informacji w jaki sposób mogę zmienic formularz, który wysyłany jest jako tresc e-mail w celu zbierania danych. Chciałbym wyedytowac parametry tj, czcionki, style oraz dodac komentarze do pol w nim zawartych. -- Kuba
Tomasz Szablews...1/1 19 Cze 2009
Witam ! Odpowiedź na pytanie zawarta jest w artykule http://support.microsoft.com/Default.aspx?id=197701 co prawda dotyczy on wersji 2000, ale sprawdziłem i jest aktualne do teraz. Rozwiązaniem jest jak napisano utorzenie ukrytego slajdu lub oprogramowanie marka. -- Tomasz Szablewski Inżynier Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com
Tomasz Szablews...2/2 19 Cze 2009
Po wstawieniu przypisu dolnego na stronie gdzie znajduje się odwołanie przypis wędruje na stronę kolejną. Na bieżącej stronie mieści się jedyne jeden jego wiersz o po zaznaczeniu w opcji akapitu "trzymaj wiersze razem" w całości znajduje się na stronie kolejnej. Jak temu zaradzić?
Zbyszek Chrzano...1/1 18 Cze 2009
Szanowny Panie, Listę adresów z pola UDW po wysłaniu maila (jeżeli Pan go wysyłał) można sprawdzić przez wejście w elementy wysłane znalezienie wiadomości, otworzenie jej i w polu UDW znajduje się lista adresów. Jeżeli chodzi o korespondecje seryjną poniżej znjadzie Pan linki dotyczące opcji: http://office.microsoft.com/pl-pl/word/HA101091621045.aspx?pid=CH100626281045
Daniel Stawicki2/2 15 Cze 2009
omyłkowo zmieniłam znaki klawiatury . nie wiem jak porócić do poprzedniego ustawienia tzn.normalnego.Proszę o pomoc .
Krzysztof Żele...1/1 15 Cze 2009
Spravozdanie nařędia FontValidator: <URL:http://www.kobiko.com.pl/dok/ARIALUNI.XML> Nařędie WEFT vyvala się při včitivaniu čtionek, ieśli dostępna.
IDKrzych3/3 13 Cze 2009
Otworzyłem napisany kiedyś dokument i naniosłem w nim pewne poprawki. Miałem go zapisać jako nowy plik ale niestety pospieszyłem się i nadpisałem go w tym samym pliku tracąc tym samym dokument w jego pierwotnej postaci. Proszę o pomoc i wyjaśnienie czy jest możliwość odzyskania tego dokumentu w jego pierwotnej wersji.
Antoni Goryl5/5 12 Cze 2009
Problem jest natury kosmetycznej: Word 2007 wstawia jako znak "większe-lub-równe" takie coś (w językach programowania to pisze się zwykle >= ). Problem w tym że ten znaczek, składający się ze zwykłego symbolu "większe niż" (czyli nierówności mocnej) i jednej kreseczki zostawionej ze znaku równości, nie jest zgodny z polską tradycją - kreseczka jest jest pozioma a powinna być
Michal AKA Miki2/2 11 Cze 2009
W jaki sposób, jakimi komendami można skopiować plik jakas_sciezka\a.jpg na docelowa_sciezka\a.jpg ? -- Clesinger
Łukasz ' pow3r...2/2 11 Cze 2009
Witam, mam problem następujący: gdy otrzymuję wiadomość z żądaniem potwierdzenia odczytu i chcę to potwierdzenie wysłać (kliknę "Tak" w okienku dialogowym), to trafia ono do skrzynki nadawczej, ale jest odrzucane przez serwer smtp z błędem 0x800ccc78. Jeśli normalnie odpowiadam na tę wiadomość, to odpowiedź przechodzi bez żadnego problemu. Wygląda na to, że zachowanie serwerów smtp
Łukasz ' pow3r...26/26 11 Cze 2009
A tak naszło mnie na napisanie jakiegoś skryptu (tzn. programu w Java Script albo jakimś VBS/VBA/czymkolwiek). Chciałbym aby skrypt działał w przeglądarce - zaś stronę to chciałbym pisać w MS Word 2007. Dlaczego? A dlaczego nie? Owszem, Word 2007 zapisuje w HTML jakieś śmieci itd. itp. - ale ostatecznie - nie jest aż tak tragicznie, a ja więcej cenię sobie wygodę własną - niż 10%
slawek7/7 11 Cze 2009
Wiecie co? Jakiś głąb założył że funkcja area cosinus hiperbolicus ma symbol arccosh i tak jest to zdefiniowane w Word 2007. No ja normalnie już nie mogę. ROTFL To nie przypadek - ktoś na pałę przepisał do definicji rozpoznawanych funkcji funkcje hiperboliczne z - prawidłowym jedynie dla funkcji trygonometrycznych - arc. A powinien wiedzieć, że pisze się ar - bez c. Co za głąby
Michal AKA Miki2/2 08 Cze 2009
w exelu potrzebuję zamienić kwotę w walucie np 24,00 dkk na słownie dwadzieścia cztery + 00/100 dkk proszę poradźcie jak to zrobić marzka
milalka5/5 08 Cze 2009
Mama pytanko: Mam w kolumnie A: A,B,A,C,A,G,A,T,A,A,F,F, ...ITD. W kolumnie B wartości im odpowiadające. Jak zsumować wszystkie wartości odpowiadające składnikom: B,C,G,T,F,.. ITD. OPRÓCZ "A". Co mam wpisać jako kryterium? Chyba że jest jakaś inna funkcja?
Arkadiusz 'Blac...2/2 07 Cze 2009
Witam! Mam Outlooka 2007 i dość dziwny problem: kiedy próbuję dołączyć do wiadomości jakiś plik, to po otwarciu systemowego okna wyboru plików nie są wyświetlane pliki ZIP. O co tutaj chodzi? Andrzej Prażmo
szczesciaz@gmai...2/2 07 Cze 2009
pakiet office 2000 gdzieś w tym pakiecie włączyła mi się opcja którą nie wiem jak wyłączyć odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nie pomogło a mianowicie po każdorazowym zapisaniu nowego dokumentu włącza mi się okienko właściwości szału można dostać http://img34.imageshack.us/my.php?image=officei.jpg
Leszek Mrozińs...4/4 05 Cze 2009
Czy wie ktoś jak wyłączyć numerację stron na ostatnich 2 stronach całego dokumentu? Mam zaznaczoną opcję nie numerowania 1-wszej strony ale potrzebuję również usunąć numerację na ostatnich 2-ch stronach (wymóg uczelni na której piszę pracę). Office 2003 S&T
IDKrzych3/3 04 Cze 2009
Powiedzmy że chcesz te powiększone wartości umieścić w kol. D w D2 zapisz =C2*1,25 pociągnij w dół tyle wierszy ile danych w C. -TedMi "aswid" <aswid@discussions.microsoft.com> wrote in message news:B361DD59-B6CC-4C54-A47F-655E3AE0AB88@microsoft.com... >W kolumnie poszczególne komórki mają różne wartości. Jaką formułe >zastosować, > abym każdą komórke w kolumnie, mógł powiększyć o
Tadeusz4/4 04 Cze 2009
Transportowany tekst do tabeli ACCESS-a 2003 zawiera złożony (wielolinijkowy ) nagłówek. Chcę użyć transportu z separatorem. Kreator importu pozwala tylko na pominięcie jednego wiersza ( "pierwszy wiersz zawiera nazwy pól" ). Czy jest jakaś możliwość ( podobie jak w Excelu ) aby zadekretować to, od którego wiersza ma się odbywać transport? Czy można programowo ( jak? ) wymusić
slawek2/2 04 Cze 2009
potrzebuję jakichkolwiek materiałów dotyczących średniej ruchomej, najlepiej jakieś przykład w excelu, na jakiej zasadzie to polega
IDKrzych3/3 04 Cze 2009
Witam mam pytanie odnośnie sortowania w Excelu 2003-2007. Czy jest taka możliwość żeby sortować taki ciąg znaków. 1/R 10/09 100/09 101/09 102/09 103/09 104/09 104/09/A 105/09 106/09 107/09 108/09 109/09 11/09 11/R 110/09 111/09 118/09 119/09 12/09 120/09 121/09 122/09 123/09 124/09 125/09 126/09 127/09 13/09 130/09 131/09 132/09 133/09 134/09 135/09
Damian Domach2/2 03 Cze 2009
Proszę o wskazówki ja rozwiązac problem wstawiania nowego obiektu PDF Document do dokumentu . Program daje ostrzeżenie: "Ten obiekt został utworzony w programie FoxitReader. Aplikacja ta nie jest aktualnie dostepna. " Wszystkie pliki typu *.pdf otwieram w FoxitReader i jest on ustawiony jako domyślny .
Daniel Stawicki2/2 03 Cze 2009
Witam, mam problem z pocztą od kilku dni. Problem polega na tym, że kiedy wysyłam wiadomość outlook zatrzymuje ją w folderze NADAWCZA i pokazuje błąd (brak dodatkowych informacji). Wiadomość nie przenoszona jest do folderu WYSŁANE i outlook ponawia wysyłkę tej wiadomości co chwilę. W rzeczywistości jest tak, że adresat tej wiadomości dostaje nieskończoną ilość kopii tej wiadomości. No
slawek1/1 03 Cze 2009
Jest sobie wzorek w Word 2007 - np. definicja silni: 1 dla 0, a dla każdej liczby większej niż 0 to po prostu n! = (n-1)! * n Z lewej strony jest n! . Z prawej strony znaku równości jest klamra i potem dwa wiersze - dwie możliwości (jedna dla 0, druga dla nie-zero). Problem w tym, że wyrażenia zapisane pod klamrą nie dają się ładnie ułożyć jedno nad drugim - moduł edycji równań
Seba3/3 03 Cze 2009
Chciałbym zapytać się jak można dokonywać prezentacji w PP tak, aby dla innych była widoczna jedynie prezentacja a dla prowadzącego żeby był widoczny komentarz, który w widoku normalnym (nie prezentacyjnym) widać w osobnym oknie pod slajdem? Bardzo proszę o wskazówki
Seba3/3 03 Cze 2009
Mam zablokowane e (eł). Jakiej opcji użyć, żeby odzyskać litere?
Matys9/9 02 Cze 2009
czy mogę na zinstalowanym pakiecie M Office - 60 dniowa wersja próbna przy nowo zkupiony komputerze wprowadzic klucz aktywacyjny z odzielnie zakupionego pakietu M Office H&S. czy raczej wymagane jest odinstalowanie wersji próbnej i nowa instalacja nowego pakietu H&S -- Lubie Was Ludziska
Seba3/3 02 Cze 2009
Nie wiem jak zcalić dwa pliki Worda w pakiecie Office 2007, żeby uzyskać jeden,będący sumą obu.
tomekl10/10 01 Cze 2009
Mam taki problem z Word'em 2007. W wyrazach zawierających polskie znaki te znaki się na siebie nakładają tzn. pisząc np słowo zlaleźć wychodzi mi znale i ż i ć stanowią jeden znak, tak jakby się nakładały na siebie. Na forum ten problem byl juz poruszany (uzylem nawet fragmentu wypowiedzi, autora pozdrawiam), ale dyskusja "upadła", pisalem w tamtym watku, ale nie doczekalem sie
slawek2/2 01 Cze 2009
czesc, potrzebuje stworzyc jeden dokument, ktory moglby byc publikowany w kilku konfiguracjach.tzn (na przykladnie manuala do podobnych produktow): 1/ Wstep i inne rozdzialy wspolne 2*A/ Opis produktu A 2*B/ Opis produktu B 3/ Dalsze wspolne rozdzialy Przy eksporcie chcialbym wybrac opcje: exportuj dokument dla konfiguracji A i wtedy chcialbym dostac: 1/ Wstep i inne rozdzialy