Zarzycka1/1 01 Lut 2009
sdfdhf
Robert K4/4 29 Sty 2009
Mam problem z wysyłaniem wiadomości z załącznikiem za pomocą polecenia "Wyślij do..." z menu kontekstowego. Po wybraniu pliku załącznika w Eksploratorze Windows prawym przyciskiem, wybieram polecenie "Wyślij do" i otwiera się okno nowej wiadomości Outlook 2007 zawierające plik załącznika. Po wpisaniu adresu odbiorcy i kliknięciu przycisku "Wyślij" okno pozostaje otwarte przycisk
kblank4/4 29 Sty 2009
Pobrana przez Outlook 2007 poczta nie wyświetla obrazów graficznych. Zamiast nich jest tylko miejsce z informacją, że jest ono przeznaczone na "obraz". Najechanie na to miejsce myszką otwiera menu podręczne, w którym jedną z opcji jest "pobierz obraz". Jak zmienić ten stan, tak aby obrazy były pobierane przez Outlook automatycznie? Z pewnością jest jakaś opcja, przy której wystarczy
Krzysiek3/3 28 Sty 2009
Witam! Czy Office 2007 będzie prawidłowo działał pod W2K? Mam na myśli głównie takie rzeczy jak wspolna praca nad dokumentem czy udostępnianie danych (poczta, książka etc). Informacje z pudełka nie wymieniają W2K, a na XP nie mam coś ochoty...
Bamek6/6 28 Sty 2009
Mam otwarte dwa pliki: a.xls i b.xls W pliku a.xls w jednej z komórek jest łącze: =[b.xls]Arkusz1!$A$1 Teraz plik b.xls zapisuję jako c.xls. Efekt jest taki, że w pliku a.xls w A1 mam teraz łącze: =[c.xls]Arkusz1!$A$1 Pytania: 1. Dlaczego Excel sam zmienia formuły nieproszony o to? 2. Co zrobić, żeby Excel zostawił formułę w spokoju (może trzeba zmienić jakąś opcję)? 3. Czy
stawik2/2 28 Sty 2009
Czy istnieje możliwość rozszerzenia licencji bascic offica 2007 do standard?
stawik2/2 28 Sty 2009
mam taki dziwny problem: od czasu do czasu w trakcie pisania znikają mi litery, muszę to dokładniej wyjaśnić. Mam MS Ofis 2007 .Gdy piszę tekst na ekranie monitora widzę brak w wyrazie litery np.:zmiast wyrazu "komputer" wyświetlany jest tekst "kmputer". Brakujące litery występują całkowicie losowo.To jest tak jak gdybym pisał za szybko lub w czasie pisania opuszczał litery.Takie
stawik2/2 28 Sty 2009
Witam, Mam problem dotyczący globalnych ustawien project serwera. w momecie logowania do serwera przez aplikacje Ms Project 2003 wyskakuje monit "file not found". mysle ze problemem jest Global (+cached enterprise) gdzie zgineły makra i dlatego wszystko sie wykrzaczyło. czy ktos moze mi powiedziec jak przywrocic Globalne ustawienia minus te makra (pozniej sie je doda) skad
Liptom1/1 27 Sty 2009
Czy isnieje możliwość rozszerzenia licencji Basic do standard w wersji Oem?
stawik7/7 26 Sty 2009
Witam, Mam taki glupi problem. Biore korespondencje seryjna z pliku Excela do Worda. Mam doslownie obok siebie w Excelu dwie kolumny i w obu sa liczby w srodku ze spojnikiem i, czyli np: "23 i 65". Przekladam je do Worda, do korespondencji seryjnej... i... dane z jednej kolumny pokazuja sie poprawnie, a dane z drugiej kolumny pokazuja sie jako zero: 0 I nie mam pojecia o co chodzi..
Matys4/4 26 Sty 2009
Mam problem z ustawianiem domyslnego jezyka w Ms Word. Ustawiam jako domyslny Angielski UK, zapisuje i zamykam. Otwieram na nowo ten sam lub nowy dokument i jako domyslny jezyk ponownie jest angielski US. Czy ktos mial taki problem?
Matys18/18 25 Sty 2009
Wersję Home & Student (dla Uzytkowników Domowych) można zainstalować maksymalnie na 3 stanowiskach (komputerach) w jednym gospodarstwie domowym i nie możesz zainstalować jednej kopii sobie, drugiej koledze a trzeciej jeszcze koleżance. Tzn. nie możesz zainstalować trzech kopii na dowolnie wybranych przez siebie komputerach tylko muszą to być max 3 komputery znajdujące się u Ciebie w
Matys2/2 25 Sty 2009
jak zmienić kolor wszystkich linii (krawędzi) w całej tabeli kiedy już jest ukończona ?
piono4/4 24 Sty 2009
Skopiowałem pliki outlook.pst, backup.pst i archive pst w celach bezpieczeństwa. Po ponownej instalacji MS Outlook wrzuciłem je ponownie do katalogu xxx\ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\outlook i wtedy pojawił się problem zodczytem książki adresowej a po zamknięciu programu dostaję info: instrukcja spod "0x0xxxxxxx" odwołuje się do pamięci pod adresem"0x0xxxxxx". Pamięć nie
piotr.kaleta@in...3/3 24 Sty 2009
witam :) Krótko rozwinę temat : na pasku obok menu edytora mam jakieś tam makra i po ew. reinstalacji systemu chciałbym sobie oszczędzić ponownego ich wklejania do edytora i ponownego wyciągania na pasek oraz edycji nazw. Czy Word trzyma te ustawienia w jakimś pliku tak by można było go sobie skopiować na bok a po reinstalce zwyczajnie podmienić ?? Piotrek
stawik2/2 23 Sty 2009
Witam. Nie mogę usunąć z systemu pakietu 2007 Microsoft Office system. Klikam na "odinstaluj" i nic. To samo dzieje się w CCcleaner i w "odinstaluj program" w panelu sterowania. Jakieś sugestie? Będę wdzięczny. System to Vista Home Premium SP1.
Michal AKA Miki3/3 23 Sty 2009
Podczas prac na arkuszu prawdopodobnie zmieniłem coś w ustawieniach (parametrach) pliku. Chociaż ilość danych i formuł jest bardzo zbliżona plik bazowy ma ok. 1 MB, natomiast kolejna wersja już ok. 4 MB.
RG \(msinfo.pl\...2/2 20 Sty 2009
witam, tworze korespondencje seryjna w word 2003, pobieram dane z pliku excel, wyskakuje mi okienko "adresaci korespondencji seryjnej" i dane z komórek ktore sa w excelu i zaczynaja sie od literki np: A18 zamieniane jest na 0. jak temu zarzadzic ??
RG \(msinfo.pl\...2/2 20 Sty 2009
Witam Przy zaznaczaniu formantów i obiektów postępowanie wg przepisu pomocy MS Excel działa tylko na obiekty (obrazy, kształty, itp.). Nie działa na formanty X i formularza. Czy jest to jakiś błąd? Czy jest inny sposób na zaznaczanie wielu formantów X lub formularza. -- Pozdrawiam Mariusz
Zibus1/1 20 Sty 2009
Jak zainstalować polski OCR w Microsoft Office Document Scanning?...
RG \(msinfo.pl\...2/2 19 Sty 2009
office oem instalowany z płyty dołanczanej (kita) miesiąc działał a tera można na niego wejjść wszysto się wyświetla ale jest nieaktywne nie wiem od czgo zacząć
Daniel Stawicki2/2 19 Sty 2009
chcę zaznaczyć jedynie tekst w scalonych komórkach np. na czerwono ale nie cały obszar komórek scalonych
Tomasz Szablews...2/2 19 Sty 2009
W sekcji raportu jest opcja ukryj duplikaty. Jak sumowac wartosci z pol w sekcji, ktore tymi duplikatami nie sa?
mstest2/2 19 Sty 2009
Przy otwieraniu pliku z Excela do MS Project nie wczytuje "poprzedników" (dla scal z aktualnym projektem). Dla nowego projektu wczytuje i jest OK.
PrzemoJ4/4 18 Sty 2009
Proszę o pomoc lub radę co z tym zrobić. Używam Excel-a 2007 od ponad roku (kupiłem zaraz jak był dostępny), i mimo niewątpliwych zalet, coraz bardziej jestem do niego zniechęcony. Losowo, czas od czasu przestają działać skróty z Ctrl. Np. naciskam Ctrl+C, Ctrl+O, Ctrl+N, Ctrl+PgUp, etc. pojawia się okienko ?Wstawianie? lub inne a nie działa skrót . Czasem stan działania klawisza
v52krzp2/2 16 Sty 2009
Zainstalowałem właśnie Excela 97 w celu otwarcia arkusza kalkulacyjnego zawierającego makra. Arkusz został wykonany w excelu 2003 ale na pewno działa w wersji 97 niestety u mnie nie otwiera makr- wyświetla całą zawartość arkusza ale makra nie działąją. Przy uruchomieniu danego arkusza program pyta o włączenie makr i ja zezwalam ale nic to nie daje. W rozmowie z autorem arkusza
krzysiekp \(msi...2/2 16 Sty 2009
Witam, Mam problem z tworzeniem korespondencji seryjnej w WORD 2007. W momencie scalania adresów mailowych z plikiem i tworzeniem wiadomości Word się wiesza. Z paczki 100 adresów raz tworzy 3 maile a raz 20. Po czym Nie odpowiada. Nie ma reguły ile tworzy maili, za każdym razem inaczej. Próbowałem z mniejszymi i większymi paczkami adresów, ale efekt bez zmian. Nie ma znaczenia czy
Daniel Stawicki8/8 16 Sty 2009
Witam. Po zainstalowaniu pakietu office SB 2007 pojawia się napis "użytek niekomercyjny" na górnym pasku. Pakiet jest na firmę. Proszę o pomoc, czy taki opis powinien się pojawiać.
Paweł Gadzińs...3/3 16 Sty 2009
Gdzieś to widziałem i nie mogę znaleźć. Czy w outlook2003 jest opcja "zapisuj w kontaktach osoby,którym odpowiadam".? I drugie pytanie czy można wymusić aby MSO2003 wymuszał wpisanie do kontaktów nowej osoby, do której wysyłamy maila?
MS Excel - dwa ...3/3 15 Sty 2009
Witam, Dla mnie to bylo tylko pozornie banalne zadanie... Mam arkusz w ktorym jest kilkaset wierszy. W kazdym z nich jest wynik z wykonanego dzialania matematycznego, ktorego liczba zawiera kilka cyfr po przecinku, ilosc tych cyferek jest nieregularna, tzn jest ich wiecej lub mniej, np.: 0.25432458632 lub 0.487552. Chcialbym zaokraglic i ograniczyc ta liczbe do 2 miejsc po przecinku,
ArekG1/1 14 Sty 2009
Użytkownik "Michwelt" napisał/a: > Cześć, > > Jak wstawić obrazek z pliku do dokumentu w taki sposób, aby tekst jak > zwykle był po lewej stronie a obrazek po prawej na wysokości tekstu? Jak w > przykładzie: > > text [o] > text [b] > text [r] > text [a] > text [z] > text [e] > text [k] > > Dzięki z góry. >
Yarael Poof5/5 14 Sty 2009
Witam. Obserwuję następujące zjawisko. Kiedy otwieram plik utworzony w starszych wersjach Worda, zmienia się czcionka dokumentu na bliżej nieokreśloną, trochę "kanciatą" bezszeryfowa czcionkę o bliżej nie znanej nazwie, zamiast polskich znaków wyświetla kwadraty (Windows XP). I nie mówimy tu o jakiś egzotycznych rzeczach, mam dokument napisany Timesem czy Arialem. Dzieje się tak
Rybka3/3 14 Sty 2009
Witam. W pracy kolega coś kliknął jakiś skrót pewnie i przy otwieraniu Worda otwiera mu się pasek Outlooka. Wie ktoś jak to usunąć. Pilnie potrzebuje porady. Pozdrawiam. Marcin
Mariusz3/3 12 Sty 2009
Aktualizacje automatyczne instalują mi się poprawnie, natomiast mam kłopot z Dodatekiem Service Pack 3 (SP3) dla pakietu Microsoft Office 2003. Od momentu kiedy się pojawił nie mogę go zainstalować. Otrzymuję informację, że błąd instalacji (kod błędu: 0x51F) i nie zostało to uaktualnienie zainstalowane. Proszę o informację jak poprawnie zainstalować to uaktualnienie lub jak wyłączyć tą
Michal AKA Miki2/2 11 Sty 2009
Witam Chciałby wykryć próbę zamknięcia Excela (np. kliknięciem w krzyżyk) i sprawdzić pewne pola zanim się na to zgodzę. Jak to zrobić w VGA ? pozdrawiam MRB
Matys4/4 09 Sty 2009
Witam, Mam dwa bliźniacze dokumenty Excela. zakładki 12 m-cy - w sumie tysiące komórek. W jednym dokumencie wpisuje zdarzenia A (10%) oraz B (90%). W drugim dokumencie tylko B (90%). Dubluję więc 90% roboty wpisując to ręcznie (abstrahując od możliwości pomyłki i rozbieżności dokumentów). Pytanie brzmi: Czy mogę zmusić dokument A do automatycznego przepisywania komórek z
blazejszy4/4 09 Sty 2009
W Wordzei 97/2000/2003 istnieje opcja "Wstaw-Autotekst". W pliku pomocy Worda 2007 jest napisane, że taka opcja nie istnieje i mam skorzystać z opcji "Wstaw-Szybkie części-Organizator bloków konstrukcyjnych", ale tam nie ma tego, co potrzebuję. Chciałbym bowiem, aby w stopce na dole strony automatycznie była wpisywana w danym dokumencie ścieżka (adres) do pliku (otwartego dokumnetu).
Matys6/6 09 Sty 2009
Dlaczego Outlook 2003/2007 nie zawsze generuje w tra'yu monit z kopertą i informacją o nowej poczcie ? zazwyczaj dzieje mi siętak jak mam ustawionych kilka kont pobieranych do 1 dnej skrzynki (folderu osobistego)?
Matys3/3 09 Sty 2009
Witam Po wymianie w komputerze płyty głównej zainstalowałem nowy system MS VISTA PREMIUM 64. Następnie zainstalowałem Ms Office 2003. Instalacja przebiegła bez problemowo, natomiast przy kazdorazowym włączaniu Worda, Exela, Outlooka pojawia mi się UMOWA LICENCYJNA (przyciski do wyboru: DRUKUJ, ZAAKCEPTUJ, ODRZUĆ) - taka sama umowa pojawiła mi się przy pierwszej instalacji. Wciskam
blazejszy2/2 09 Sty 2009
Witam, posiadam office small bizness i mam wielki problem, mianowice dublują mi się maile, tzn te maile które już zostały sciągnięte ponownie zostają ściągane na skrzynkę, dodam że mam skonfigurowanych kilka adresów, bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam Remigiusz
Polak Łukasz1/1 08 Sty 2009
Witam. Mam problem z dodatkiem do Outlook 2007 BCM. Przez pierwsze trzy miesiące działał poprawnie, uruchamiał się przy każdorazowym uruchomieniu Outlook'a. Teraz nie mam dostępu do Business Contact Manager'a, po próbie uruchomienia nie może znaleźć magazynu z folderami. Nie chce się również uruchomić SQL Serwer. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Michal AKA Miki4/4 08 Sty 2009
Witam, Mam do poprawienia kod w kilkuset plikach. Jeśli chodzi o moduły, to sprawa jest rozwiązana (dzięki książce Walkenbacha). Metoda ta nie działa jednak w przypadku modułów typu Arkusz i ThisWorkbook. Próbowałem zwykłą zamianę nazwy "Module1" na "Arkusz1". Czy ktoś z Was może pomóc w tej sprawie? Oto kod: Sub UaktualnienieModulu() ' aktualizujemy moduł Module1 w skoroszycie
Betales1/1 08 Sty 2009
Hi, i am here sitting in the internet caffe. I am 18 y.o. czech bitch girl. I have a picture if you want. Reply here and I will send you reply with my nude fotos.
Rysiek_K1/1 07 Sty 2009
proszęo pomoc jak ten filtr można wyłaczyć???
Mamiko1/1 07 Sty 2009
XP Home US$19, Pro US$29 Vista US$29 Up MS Office US$49 Up
Devivci1/1 06 Sty 2009
?G?H?E?P ?c?U ?B?CÇ??PÇý Çö?CÇ÷ Çü ?E?CÇúÇ÷Ç??F?GÇ??C 2008-09!
Łukasz ' pow3r...2/2 05 Sty 2009
Mam pewne problemy z całym pakietem Microsoft Office, każdy problem dotyczy tego samego rozszerzenia tj. .dll , już tłumaczę: Klikając na byle jaką komórkę w programie Excel wyskakuje mi powiadomienie: 'The language DLL 'VBE6INTL.DLL could not be found' Przy uruchamianiu WORD'a wyskakuje takie samo powiadomienie. Pozdrawiam i czekam na pomoc
Marek1/1 04 Sty 2009
"BOLO" wrote: > Przesiadłem się na VISTĘ i zbladłem z powodu poczty, którą dotąd > obsługiwałem w office-owym Outlooku (2003). > Rety, masakroni! Jak teraz przenieść KONTAKTY i WIADOMOŚCI stamtąd do > systemowego klienta VISTY...? > Nie zagdzają się rozszerzenia. Pomocyyyyy! :-) > > Jak kupowałem offica 2007 home edition miałem spory problem co zobić z obslugą poczty (nie ma
gabriela5/5 02 Sty 2009
Witam, Prosze o pomoc. Chce przeinstalowac system, a poxniej na nowo zainstalowac Outlook 2003 - takiej wersji uzywam. Po zainstalowaniu chce przeniesc obecna poczte oraz wszystkie kontakty ktore podlegaja autouzupelnieniu (czyli nie mam ich fizycznie zapisanych w kontaktach, ale pojawiaja sie jako lista autouzupelnienia). Z pomocy na microsoft.com wyczytalam, ze wystarczy skopiowac
GosiaR1/1 02 Sty 2009
Potrzebuję szablon Faktury korygującej EXCEL 2007, chodzi mi głownie o prawidłowe formuły.