ukasz 'pow3r_sh...4/4 19 Gru 2008
Witam. Mam plik pst, który ma 12 GB i w żaden sposób nie moge go otworzyć. Próbowałem scanpst.exe, nie pokazuje żadnych błędów. Próbowałem podzielić go na mniejsze pliki różnymi programami, niestety bez skutku. Ostatnio nawet próbowałem zaimportować go do skrzynki exchange 2007 ale wywaliło mi błędy. Jakies pomysły co moge jeszcze wypróbować? Pozdrawiam MG
krzysiekp \(msi...2/2 19 Gru 2008
Jak zmienić na wykresie kolor punktów, których wartość jest większa (lub mniejsza) niż jakaś zadana wartość? Np. wykres z danych: Item Data weA 100 weB 60 weC 250 weD 300 powienien AUTOMATYCZNIE zaznaczać na czerwono punkty o wartości większej niż 200 (czyli weC, weD).
Krzysztof Żele...3/3 19 Gru 2008
Odebrałem viadomośť HTML zavieraiątzą pola do vypełnienia. Mogę ie vypełniť ręčnie, ale nie mogę vkleiť zavartośti ze schovka. Pomóžtie!
Godzwig4/4 19 Gru 2008
Mam problem z Excelem 97. otóż przy otwieraniu utworzonego pliku wyskakuje mi komunikat że plik ten jest już otwarty i nie mogę pracować na dwóch plikach takich samych. jednakże plik ten zostaje otwarty i mogę przeprowadzać i zapisywać w nim wszelkie dane. Nie mogę także otworzyć Accessa, bo wyskakuje błąd: "Microsoft Access nie może otworzyć pliku 'C:\Windows\system32\system.mdw'.
Sebastian4/4 18 Gru 2008
Mam pytanie. Śłyszałem że idzie zablokowac kopiowanie części lub całości tekstu w otwartym dokumencie worda. Jak to się robi ?? (word 2003 lub word 2007) -- Kedar76
krzysiekp \(msi...2/2 18 Gru 2008
Witam! Mam pytanie: jak automatycznie zrobić bibliografię wykorzystując przypisy? Czy jest taka możliwość? Wstawiłam przypisy w tekście referatu i chcę utworzyć z nich bibliografię na końcu dokumentu. Jak to zrobić? MS Office Word 2003 Będę wdzięczna za pomoc :) Pozdrawiam.
EdXcZYU1/1 18 Gru 2008
Ç÷?W?U?Y?l?U?h?r ?b?^?c?i?h ?m?^?g?h?d?X?d ?i?Y?d?W?d?a?r?g?h?W?^?u http://sanderswynx.chat.ru
Kamel Wolf4/4 18 Gru 2008
Mam problem z zainstalowaniem office 2003 dla nauczycieli ktory jest na plycie CD na komputerze ktory nie posiada czytnika CD/DVD, za to posiada porty typu USB, CD-card, itp, itd. Probowałem wgrac offica na karte pamieci czy tez na memory sicka , ale po wprowadzeniu KLUCZA PRODUKTU wyskakiwal komunikat iz pliki sa uszkodzone. W jaki sposob moge zainstalowac niniejszego ofisa na tym
Zbyszek Chrzano...2/2 16 Gru 2008
Witam, 2 dokumenty. Czy można (prosto i bez makr) zawartość tekstową komórki 1go dokumentu użyć, jako komentarz do innej komórki 2go dokumentu? pozdr
mstest2/2 16 Gru 2008
Nadal nie moge rozwiac dlaczego outlook nie pamieta ze ma podpisywac pamieta tylko w trakcje uruchomienia nowa sesja juz nie wie ze ma podpisac z ustawionym podpisem mimo ze podpis jest i zostal wybrany jest <brak> i trzeba od nowa wskazac w wiekszosci przypadku to dziala ale jest kilka maszyn ktore nie pamietaja ze mialy istawione podpis w nowym mailu
Roch Brada3/3 16 Gru 2008
Witam, Mam sobie dwa plik Excela 2007 (xslx): Dystanse_2008.xslx i Dystanse_2009.xslx. Pliki są identyczne pod względem układu komórek, formatowania, ilości arkuszy z tą różnicą, że plik Dystanse_2008.xslx zawiera dane, a plik Dystanse_2009.xslx dopiero będzie uzupełniany. Wymyśliłem ja sobie żeby porównywać to co wpisuję do komórki w pliku Dystanse_2009.xlsx z tym co już jest w tej
Yoile2/2 16 Gru 2008
Witam W outlooku korzystam z 2 kont mailowych(priv i słuzbowy). Czy jest możliwe, żeby ustawić że dany adres(z książki adresowej) ma być wysyłany z konkretnego konta? Służbowe konto jest na podglądzie, a ja czasem wysyłając priva zapominam zmienić domyślne konto i wysyłam z służbowego, a czasami przychodzi odp i idzie na służbowe konto :) NIe chcę ustawić priva na domyślne, bo później
ukasz 'pow3r_sh...2/2 16 Gru 2008
Mój problem dotyczy poczty wychodzącej z outlooka przez gmail. Dziś rano okazało sie że Outlook (2007, 2003, xp) i Outlook Express (XP) u mnie i u innych osób w departamencie wysyła maile w postaci: To jest wielocz??ciowa wiadomo?? w formacie MIME. ------=_NextPart_000_0004_01C95EB5.5E98BF10 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding:
ukasz 'pow3r_sh...2/2 15 Gru 2008
W mojej książce adresowej ( Outlook 2007) nagromadziło się kontaktów które są zdublowane, w jaki sposób można je poscalać ?
v-52krzp2/2 15 Gru 2008
Witam, czy istnieje jakiś sposób (w excelu) - poza skryptem na kopiowanie kolumn z jednego otwartego skoroszytu do drugiego. Mam 1 zbiorczy skoroszyt )nazwijmy go skoroszyt "A") i 10 plików z danymi w kolumnach w tym samym ukladzie tabelarycznym (nazwijmy je "1 z 10"; "2 z 10" ..."10 z 10"). Z kazdego z tych 10 plikow chce skopiowac kolumny A, D i E. Przy pisaniu funkcji i
v-52krzp2/2 15 Gru 2008
Dostałam od córki do wydrukowania skrypt, w poprzedniej wersji programu otwiera się na całej stronie a w nowej wersji OFFICE WORD 2007 tekst jest na szerokość 3/4 strony a pozostałe miejsce to "obszar adjustacji", i tak też się drukuje jak to wyłączyć?????
msnews2/2 15 Gru 2008
Witam! Mam problem z ułożeniem formuły w excelu. Chodzi o to, aby program obliczał różnicę kolejnych argumentów z kolumny A, lecz jeśli nie ma argumentu, to żeby obliczał różnicę z następnego, dzielił ją przez liczbę pustych komórek i wstawiał odpowiednio powiększone kolejne argumenty. Trochę pogmatwałem, ale graficznie chodzi mi np. o to: A 23 57 88 110 125 138 .....w tym
Andrzej5/5 15 Gru 2008
Przy tworzeniu prezentacji w PowerPoint2007 nie otwiera się menu okienka zadań animacji niestandardowej. Możliwe jest tylko uruchomienie animacji standardowej obiektu, ale nie można zmieniać efektów tych animacji jak również uzyskać innych (niestandardowych). Reinstalacja programu nie zmieniła sytuacji. Jak usunąć tak poważną usterkę w działaniu programu? 9
mstest2/2 15 Gru 2008
Witam, Mam maly problem, otórz pod jedna karte graficzna podłączone zostały dwa monitory i gdy przygotowana prezentacje wyświetlam na drugim monitorze (nie głównym) wszystko działa do momentu, gdy na ekranie pierwszego nie włącze innego programu - prezentacja na drugim monitorze staj w miejscu, gdy klikne na pasku w prezentacje rusza dalej. Czy ktos wie jak zrobic, aby
ukasz 'pow3r_sh...4/4 14 Gru 2008
Pierwszy raz spotykam się z takim problemem i nie bardzo wiem jak go rozwiązać może ktoś mi pomoże z góry dziękuję: poczta wychodząca z outlooka 2003 jest w formacie HTML natomiast przychodzi ( lub inaczej jest wyświetlana poczta przychodząca ) jako zwykły tekst czyli ramki, tabelki sprowadzane są ( rozbijane są ) na tekst co jest zupełnie nieczytelne
ukasz 'pow3r_sh...3/3 14 Gru 2008
Witam Jestem użytkownikiem Outlooka 2007. Poszukuje narzędzia, które umożliwi automatyczne dokonywanie backupu poczty w zdefiniowane miejsce w zdefiniowanym czasie. Ściągnąłem Personal Folders Backup, jednak mam pewiem problem. Mianowicie po zainstalowaniu aplikacji nie potrafie znalezc gdzie ją włączyć w outlooku (nie pojawil sie nowy przycisk w menu plik). Prosba o pomoc, czy ktos
Piotr3/3 14 Gru 2008
Użytkuję MS Outlook 2003 11.5608.5606 SBE 2003. Od pewnego czasu, po kliknięciu na przycisk "Minimalizuj" aplikacja automatycznie zamyka się. Nie pomogła reinstalacja Office, ani nawet odinstalowanie i zainstalowanie go od nowa. Proszę o pomoc.
ukasz 'pow3r_sh...2/2 14 Gru 2008
Outlook 2002 pokazywał poszczególne zdjęcia przesłane przez program Kodak Easy Share - można je było oddzielnie zapisywać i edytować. Takiej funkcji nie mogę odnaleźć w Outlooku 2007. Proszę o pomoc!
ukasz 'pow3r_sh...8/8 14 Gru 2008
Witam, Mam pytanie dotyczące Outlooka 2007. Po kilku miesiącach bezproblemowego użytkowania Outlook 2 dni temu postanowił się zbiesić i jak tylko naciskam Kalendarz, odmawia współpracy i zawiesza cały program. Naprawa software nic nie dała, podobnie jak odinstalowanie i ponowne zainstalowanie. Czy ktoś może mi zasugerować rozwiązanie? Z góry dziękuję
ukasz 'pow3r_sh...7/7 12 Gru 2008
Gdzie outlook zapisuje informacje jakie ma podpisy i który jest ustawiony?
Daniel Stawicki2/2 12 Gru 2008
Jestem użytkownikiem autlook office 2003, w ustawienich konta e-mail, zakładka zaawansowane , dostarczanie, po zaznaczeniu obci ; pozostaw kopie wiadomości na serwerze i usuń z serwera po upływie 5dni. Po włączeniu autlooka jest sciągana zawsze poczta nowa i stara z poprzednich dni którą już wcześniej dostałem. Co mam zrobić żeby nie ściągało mi z serwera wiadomści które już wcześniej
Daniel Stawicki3/3 12 Gru 2008
Czy ktoś może wie ja przenieść (skopiować) np. komórki A1;A3 A6 do kolumny obok aby ustawienie ich było podobne tj. B1;B3;B6. Bo skopiowanie ctr+c i Ctr+V wkleja jedno pod drugim czyli b1;b2;b3.
Daniel Stawicki2/2 11 Gru 2008
Czy w programie Entourage 2008 jest funkja archiwizacji email, jesli jest jak tego dokonac?
Daniel Stawicki2/2 11 Gru 2008
Witam, pomóż mi proszę i podaj jak zrobić w Word aby w nagłówku wyświetlała się automatycznie dana nazwa rozdziału mojego dokumentu. Doszedłem do tego, że staję na nagłówku i tak: * Projektowanie * Szybkie części - Organizator bloków konstrukcyjnych * Ruch (strona nieparzysta) - i tu Word bierze mi wg stylu "Nagłówek 1" a ja w moim dokumencie który jest aktem prawnym zdefinowałem
Konrad5/5 10 Gru 2008
Otwieram plik w MSOffice i okazuje się, ze nie mogę mysza zaznaczac tekstu ani przesuwać suwaka.Działają tylko strzałki.Coś mam ustawione nie tak ale nie mo zlokalizować przyczyny
Daniel Stawicki2/2 10 Gru 2008
Witam, Mam problem z usunięciem uprawnień w Outlook'u z folderu kalendarz. Po usunięciu użytkownika na zakładce Uprawnienia wybrany użytkownik znika, ale po zamknięciu okna i ponownym otwarciu zakładki Uprawnienia użytkownik nadal tam widnieje z takimi samymi uprawnieniami, jak przed próbą usunięcia. Czy może ktoś się spotkał z podobnym problemem i może mi pomóc? Poczta jest na
Daniel Stawicki2/2 10 Gru 2008
Limit na reguły w MS Outlook wynosi 32 KB i jest ustawiony na serwerze Exchange. Czy istnieje możliwość zwiększenia tego limitu dla serwera Exchange 2003 i w jaki sposób to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Andrzej
IDKrzych2/2 09 Gru 2008
Podczas instalacji wersjo OEM ( Basic Editition 2003 ) na Windows Vista ( wersja 32 ) napotkalem dziwny problem otóż : 1. Przed instalacja wersji 2003 od instalowałem triala 2007 2. Przez call center uzyskałem nowy kod aktywacji ( ponieważ wersja juz raz była aktywowana na innym komputerze który uległ spaleniu :( , potraktowałem to jako reinstalacje i potrzebe aktywowania nowego
zbiniek5/5 09 Gru 2008
Outlook 2000/XP/2003/2007 - gdzie w tych softach załącza się drukowanie list załączników - zaznaczam jeszcze raz - nie chodzi o drukowanie samych załączników - chcę, aby po puszczeniu wydruku, wydrukowała się treść wiadomości + lista dołączonych do niej załączników, nic więcej. Proszę o pomoc, bo na różnych kompach, różnie się to zachowuje, a ja już po prostu zgłupiałem bo nie widzę
Rysiek_K3/3 08 Gru 2008
Proszę o pomoc, mam Viste i od 2 tygodni rano jak włączam kompa mam ogromny problem, ponieważ każdy program który próbuję uruchomić czekam po kilka minut, nie istalowałem żadnego oprogramowania. Jak otwieram kolejny program otrzymuję komunikat "program nie odpowiada" i muszę czekać znowu kilka minut lub kilkanaście na jego odpalenia, kto wie co może być tego powodem. pzdr Rysiek
tedmi3/3 08 Gru 2008
Mam pytanie czy ktoś wie jak stworzyć w excelu 2003 wykaz pozycji (np. data+opis+kwota), który pokazuje się po kliknięciu danej komórki, w której to komórce widać tylko sumę pozycji z tego wykazu. Nie chodzi mi, o wstawianie komentarza, ani o proste sumowanie kwot, tylko o możliwość dopisywania kolejnych pozycji w wykazie, który po zamknięciu nie byłby widoczny (widoczny dopiero po
ukasz 'pow3r_sh...2/2 08 Gru 2008
nie mogę pisać w wordzie na pasku wyświetla sie informacja ;ta modyfikacja jest niedozwolona ponieważ zaznaczenie jest zablokowane ;
matys2/2 07 Gru 2008
Program Outlook 2007 skąd pobrać wersję testową tyko tego programu ? Czy można zakupić tylko ten program ? Nie jestem zainteresowany całym pakietem Offica. Potrzebuję tylko Program Outlook 2007.
ukasz Olejnik5/5 05 Gru 2008
Co mam zrobić aby pliki utworzone w office 2007 można odczytywać w office 2003?
ukasz Olejnik6/6 05 Gru 2008
Witam, jest tak: system: Vista Home Premium Office 2007 Korzystam z outlooka i po przeinstalowaniu pojawił się problem z doinstalowaniem do outlooka dodatku "bfbackup". Poprzednio bez większych problemów ten dodatek zainstalowałem, zrobiłem kopie zapasową (plik .pst) no i teraz po przeinstalowaniu Visty, chciałbym tą kopię zapasową "wciągnąć" do outlooka. Niestety teraz niby dodatek
ukasz Olejnik2/2 05 Gru 2008
Przy otwieraniu Outlooka 2007 dostaję taki komunikat "Plik danych nie został prawidłowy zamknięty..." mimoiż zamykany był w sposób prawidłowy, dzieję się tak za każdym razem kiedy pecet jest włączany i uruchamiam Outlooka. Prośba o pomoc. Pozdrawiam Darek (DSZ)
szaryw5/5 04 Gru 2008
Witam, Mam nastepujący problem i nie wiem jak go rozwiązać. Zapisuję pliki w Excelu 2007 w trybie zgodności z excelem 2003 (*.xls) jednak po otwarciu w excelu 2003 w moim przypadku nie mogę odświeżać tabel przestawnych. Opcja odświeżania jest nieaktywna. Czy wiecie może jaką poprawkę należy zainstalować?
Marek MRB3/3 04 Gru 2008
Witam serdecznie To pewnie proste, ale nie mogę nigdzie znaleźć Coś mi "się" przełączyło i wyświetla mi ( w "układzie wydruku) odwołania w postaci symbolicznej, np. zamiast spisu tresci {TOC\0 "1-4" \H\Z\U] zamiast numeru strony {PAGE} itd Jak to pioruństwo przełączyć z powrotem ? pozdrawiam Marek
msnews10/10 03 Gru 2008
Po zainstalowaniu pakietu Office XP Professional na laptopie SONY VGN-FZ31Z z systemem Windows Vista Premium wystąpił problem z programem Outlook. Program nie zapamiętuje haseł kont wprowadzonych podczas konfiguracji - pomimo zaznaczenia polecenia "zapamiętaj hasło". Po skonfigurowaniu kont poczty e-mail hasła pamiętane są tylko do momentu zamknięcia programu Outlook. Po ponownym
krzysiekp \(msi...4/4 03 Gru 2008
Witam wszystkich. Jako, że to mój pierwszy post na tej grupie, serdecznie Was witam. Sądziłem, że Worda znam na wylot, jednakże jedno "cudowne udogodnienie", jakie co chwila usiłuje mi pomagać, wk#$%wia mnie już masakrycznie. Ludki kochane - powiedzcie mi jak usunąć usługę (?) "BADANIE" - wyłączyć, odinstalować, puścić w niebyt - cokolwiek zrobić żeby to kurestwo nie otwierało mi po
mstest2/2 02 Gru 2008
Witam, czy może Ktoś, wie może dlaczego do korespondencji seryjnej Word pobiera z outlooka bez nazwisk? Dziękuję Pozdrawiam
Dawid3/3 02 Gru 2008
czy ktoś wie ile można zdefiniować nazw w Excelu 2003? Zdefiniowałem ich 3776 w jednym pliku. Skutek jest taki, że w komórkach zawierających formuły odwołujące się do nazw pojawia się #ARG!. Gdy nazw było 352 formuły (takie same) odwołujące się do tych nazw działały. Pozdrawiam
hardmanek12/12 02 Gru 2008
Witam Mam zainstalowany system Vista z SP1 oraz Office 2007 (również z wszystkimi poprawkami). W przychodzących mailach internetowych, odbieranych w Outlook 2007, brak jest polskich znaków. W ich miejscu jest puste pole. Przykład poniżej: eby j odczyta kliknij: Nast pne powiadomienie o nowych wiadomo ciach dostaniesz dopiero po przeczytaniu aktualnych wiadomo ci. Czy ktoś zna
Daniel Stawicki2/2 02 Gru 2008
Witam, Przygotowuje w firmię coś w rodzaju platfromy informacyjnej, gdzie zamiesczanie infomracji odbywa się w jednym miejscu, natomiast publikowanie tych samych informacji w różnych miejscach. Zakładam rozpoczęcie pracy poprzez opublikowanie dokumentu na portalu opartym o Shrepoint Services. Drugim etapem miało by być publikowanie tych samych dokumentów na portalu zewnętrznym, który