v-52krzp2/2 27 Lis 2008
Witam, mam ustawione pozostawianie kopii wiadomosci na serwerze. Niestety za kazdym razem po uruchomieniu sciaga od nowa wczesniej juz sciagniete wiadamosci. pozdr Pawel
Daniel Stawicki2/2 27 Lis 2008
Witam, Mam problem z odnalezieniem dokumentacji, która szczegółowo opisuje zasady sygnalizowania konfliktów zasobów w przypadku gdy projekt zostanie otwarty z serwera MSP. Dla zobrazowania sytuacji podam przyklad. W projekcie A zasób jest oznaczany jako ten w którym wystepuje nadmierna alokacja z racji przciążenia w projekcie B. Gdy otwieram z serwera projekt B ten sam zasób nie
matys3/3 27 Lis 2008
Witam, potrzebuję wysłać wiadomość do 100 osób i zebrać od nich informacje tak / nie. Wyniki muszą do mnie wrócić. Czy OutLook ma jakąś ankietę w sobie którą mogę wykorzystać ? Dzięki.
matys3/3 27 Lis 2008
Witam! Posiadam MS Office Small Business 2007. Został on raz aktywowany na moim komputerze, ale zmieniłem system na Vista i teraz mam komunikat, że produkt już został aktywowany i nie mogę go aktywować ponownie. Jak rozwiązać ten problem? Marcin
matys1/1 27 Lis 2008
Po porostu spróbuj jeszcze raz pobrać wersję róbną pakietu tylko z tą różnicą że nie pobieraj żadnych plików tylko po wypełnieniu odpowiedniego formularza i jego zatwierdzeniu poczekaj na maila kluczem produktu do tej wersji :)
Andrzej Szewcza...1/1 26 Lis 2008
Witam mam pytanie, w jaki sposób szybko dostać się do archiwum, aby podejrzeć stare e-maile? Przeniosłem się z Office-em na nową maszynę, oczywiście kopie plików archive.pst również są w tym samym katalogu co outlook.pst
matys2/2 25 Lis 2008
Mam problem na trzech maszynach ze znikajacym podpisem Narzedzia->Opcje->Format poczty ustawiam podpis i jest ok az do momentu restartu maszyny albo zamknieciu programu, Odpalamy program nowy mail i juz nie ma podpisu trzeba znow wchodzic w narzedzia i ustawiac. Co z tym zrobic??
matys2/2 25 Lis 2008
W Outlook Express/Narzędzia/Konta są klawisze Eksport i Import, dzięki którym można zapisać wszystkie ustawienia konta e-mail. Czy można podobnie eksportować i importować konta e-mail w Outlook 2007?
rakoczy.adrian@...6/6 24 Lis 2008
Problem z office 2007 jak w tytule. Znalazłem link MS - http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/list/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.pl.office&tid=ba96d396-fd78-4cf9-a8f6-5129c12d7d8a&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1 Ale niestety sciagnieta latka nic nie dala i problem wystepouje dalej.
Irgi3/3 24 Lis 2008
W październiku zeszłego roku zakupiłam pakiet instalacyjny Microsoft Office Professional 2007. Po zainstalowaniu wszystko działało poprawnie do wakacji. Miałam wtedy przerwę w korzystaniu z komputera i teraz, gdy chciałam stworzyć dokument w "Wordzie" i prezentację w "PowerPoincie" nie mogłam tego zrobić, gdyż wszystkie funkcje w każdym ze składników nie działają (są zablokowane) przy
matys3/3 24 Lis 2008
Po włączeniu Outloka pojawia mi się na pasku stanu okienko wysyłanie wiadomości choć żadnej nie napisałem i nie mam? Skąd to się bierze? Mam antywirusa Eset.
kolumb3/3 24 Lis 2008
Po zainstalowaniu wersji próbnej Office 2007 , nie działa poczta otrzymywana. Nie wiem skąd ma wziąć 25cio cyfrowy kod bo zawsze, przy każdym otwarciu mam komunikat o potrzebie podania... Proszę o pomoc. A może błąd jest inny..?
tedmi3/3 21 Lis 2008
Zaznaczając np kilka linijek tekstu wcześniej mogłem go przesuwać przy pomocy klawisza TAB - w prawo lub przy pomocy SHIFT + TAB - w lewo. teraz coś mi sie poprzestawiało i gdy naciskam klawisz TAB, to zaznaczony tekst ginie. Inaczej mówiąc przy zaznaczonym tekscie klawisz TAB działa jak klawisz DELETE czy BACKSPACE. Mam Word 2007
AndrzejN8/8 21 Lis 2008
Witam, Mam następujące pytanie, gdzie w office 2007 znajdę polecenie "wyszukaj plik", które w w office 2003 było dostępne z menu Plik>Wyszukaj plik? Jest mi to bardzo potrzebne zwłaszcza w Excelu, gdzie regularnie muszę wyszukiwać pliki według ich zawartości. Uzywam systemu MS Office 2007 Professional BOX oraz Windows Vista Business 32bit. pozdrawiam, Andrzej
Marcin2/2 21 Lis 2008
Witam! Mam problem ze skrótami klawiszowymi, w Wordzie działają ale w Excelu już nie. Nie mogę wkleic ani wyciąć komórek. Ściągnąłem już ze strony http://support.microsoft.com/kb/942430/en-us poprawkę i dalej nic. Skróty działają jak uruchamiam Excela z Uruchom: "excel.exe /safe", ale dlaczego w normalnym trybie nie działają?
Daniel Stawicki2/2 20 Lis 2008
Czy jest możliwość odzyskania niezapisanych danych w programie Excel XP? Plik został przez pomyłkę zamknięty bez zapisania zmian (2-godzinnej pracy). Windows XP Professional OEM+SP3 Office XP Small Business Edition OEM
Konrad4/4 19 Lis 2008
e-maile nie przychodzą do skrzynki muszę klikać wyślij/odbierz
Daniel Stawicki2/2 19 Lis 2008
Po instalacji Office 2003, na WindowsXP Profesional, do Office Outlook-a nie mogę zaimportować kontaktów. Opcja ta jest nieaktywna i nie można jej uruchomić.
Daniel Stawicki2/2 18 Lis 2008
Jak zrobić w Wordzie (bo wiem że można) żeby liczby Word pisał potem automatycznie słownie. Proszę o pilną odpowiedź
Daniel Stawicki2/2 18 Lis 2008
Witam, Kto wie gdzie wyłączyćw systemie klawisz RALT+J dla aplikacjie Nero Show TIME 3 bo jak klikam to w wordzie 2007 to mi się otwiera to ustrojstwo zamiast skrótu M$ :(
calicja3/3 14 Lis 2008
j.w. jest niebieski, srebrny lub czarny - czy można to zmienić?
mstest6/6 14 Lis 2008
Mam problem z drukowaniem maili w formacie HTML. Drukuje mi tylko nagłówek adresy nadawcy i odbiorcy oraz temat. Nie drukuje treści maila. Sprawdzałem drukarkę na różnych wersjach sterownika PCL 5 i PLC 6. Na innych komputerach drukuje dobrze. Co z tym można zrobć??
Rulon7/7 12 Lis 2008
Dlaczego pobieranie pliku tekstowego, a dokładniej - kolumny z liczbami, w których część dziesiętna oddzielona jest kropką, kończy sie bezbłędnie w Excelu 2003 (i pewnie w wersjach wcześniejszych), natomiast w Excelu 2007 kropki nie są zamieniane na przecinki?! Czy jest jakaś łatka do tego problemu? Nadmieniam, że obie wersje Excela uruchamiane są z tego samego komputera (w
tedmi2/2 12 Lis 2008
Czy można zrobić tak aby przyciski uruchamiające makra nie przesuwały się razem z komórkami arkusza.
tedmi2/2 12 Lis 2008
Przy wysyłaniu odbiorca widzi tło jako załącznik.
Rulon9/9 12 Lis 2008
Witam. Mam dziwny problem z wpisaniem małej litery "ł" w arkuszu excela 2007. Problem polega na tym, że jak stanę na komórce to nie mogę pisać tej litery jako pierwszej, np wpisując słowo "ławka", natomiast jeżeli wejdę w tę komórkę (np podwójne klikniecie i ukazanie się kursora) to mogę to słowo wpisać, lub gdy wpiszę słowo, które zawiera literę "ł" jako drugą lub dalszą. Na
msnews2/2 10 Lis 2008
mam zapisywany arkusz w katalogu TEMP Użytkownika( nie c:\windows\temp !). mam dokument worda, który poprzez korespondencję seryjną pobiera dane z tego arkusza. cały problem polega na tym, że katalog TEMP znajduje się dla każdego użytkownika w innym miejscu i teraz po przeniesieniu obu plików na inny komputer, do innego użtkownika, próba otwarcia dokumentu worda kończy sią fiaskiem
Daniel Stawicki2/2 10 Lis 2008
Witam, szkoła posiada licencję na 8 stanowisk Office 2003: MicrosoftR Office Professional 2003 Win32 Polish Academic OPEN No Level Czy w ramach tej licencji główni użytkownicy komputerów, na których zaisntalowany jest pakiet mogą użytkować Office w domu (są to nauczyciele)? Jeśli tak, to w jaki sposób w razie kontroli dokumentuje się prawo do użytkowania? Czy obowiązuje ten sam numer
matys2/2 10 Lis 2008
Witam, mam problem. mam w excelu arkusz w ktorym w jednej kolumnie jest symbol np. bfwbx a w drugiej kolumnie wpisuje nastepujaca formule: =JEŻELI(A3="bfwbx";"bluza";JEŻELI(A3="bfwba";"spodnie";"błąd")) PROBLEM W TYM ZE TAKICH WARUNKOW MUSZE MIEC OK 30, A DLA FUNKCJI JEZELI TO ZBYT WIELE. CZY KTOS CZASEM NIE MIAL JUZ PODOBNEGO PROBLEMU? JESLI MA KTOS JAKIES MAKRO, CHETNIE PRZEROBIE
erafaelmi8/8 07 Lis 2008
W wersji XP Worda była możliwość wielopoziomowego numerowania nagłówków np. w taki sposób: 1. Nagłówek 1 1.1. Nagłówek 2 1.1.1. Nagłówek 3 2. Nagłówek 1 2.1. Nagłówek 2 2.1.1. Nagłówek 3 Niestety w wersji 2007 nie znalazłem takiej możliwości. Jest możliwość automatycznego numerowania, ale tylko na jedym poziomie. Kolejne poziomy, tj. np. Nagłówek 2, Nagłówek 3 itd. automatycznie
v-52krzp2/2 07 Lis 2008
Przy próbie oblokowania arkusza przycisk "nie chron arkusza" jest nieaktywny. Uprzejmie proszę o wskazówkę co należałoby zrobic z tym konkretnym dokumentem - plik Excel został utworzony przy jednoczesnym zablokowaniu możliwości zmian w arkuszu przy użyciu przycisku"chroń dokument" bez uwzględniania hasła. Z góry dziękuję za pomoc i bardzo prosze o opinie na ten temat.
Zbyszek Chrzano...2/2 07 Lis 2008
Jak zapisać stronę z galerią zdjęć w programie Front Page?
Daniel Stawicki2/2 07 Lis 2008
Czy da się jakość wyeksportować komentarze z Worda do Excela tak aby pojawiły się w jednej kolumnie, a teksty, których dotyczą w drugiej? pz
tomyl233/3 07 Lis 2008
Ponawiam problem, który nie znalazł rozwiązania. W jednym z postów "tedmi" zaproponował użycie ORAZ(). Nic z tego. ORAZ() załatwi sprawę jeżli chcę kilka kryteriów do jednej kolumny, a ja potrzebuję uwzględnić kryteria z kilku kolumn. Może przykład: w kolumnie A mam cenę auta w kolumnie B mam model auta w kolumnie C mam rok produkcji auta Lista obejmuje kilkaset pozycji i niektóre się
Erberto1/1 07 Lis 2008
Witam, W jaki sposób mam dodać użytkowników? Kierując się wytycznymi, czyli dodając w "Więcej użytkowników" samego siebie nie udało się. Wzór:"Wiesław Wojtacha, RGIS, wwojtacha@rgis.com" został odrzucony. Jaki jest właściwy wzór? Pozdrawiam, Wiesław Wojtacha
msnews2/2 06 Lis 2008
Jak raportować z kalendarza MSOutlook po etykietach i kategoriach oraz innych polach w szczególności gdzie są wprowadzane dane z listy
msnews2/2 05 Lis 2008
Nie można wydrukować żadnej wiadomości. Pojawia się komunikat "Interfejs obsługi wiadmości zwrócił nieznay błąd.Jesli problem nie ustąpi, urochom ponownie parogram Outlok". Niestety uruchamianie nic nie pomoga. Problem pojawia się na świeżej instalacji, jak i po wgraniu wszelkich poprawek. Odinstalowanie i instalacja ponowna też nie pomogło. Znalazłem tutaj link do jakiejś kolejnej
MarekT3/3 05 Lis 2008
Cześć Co może być przyczyna problemu z zapisem pliku na dyskach sieciowych (zmapowanych).Z jakiegoś powodu Office 2007 dodaje "." po rozszerzeniu i wyrzuca komunikat o błędzie w pisowni nazwy lub ścieżki dostępu. Dla jasności przytoczę komunikat jaki otrzymuje "nie można odnaleźć lokalizacji z:\\test.docx. sprawdź pisownie lub spróbuj innej lokalizacji"
sysio1/1 05 Lis 2008
Witam, borykam się z następującym problemem: Picture Manager po wybraniu "wyślij" ma nieaktywną opcję "wyślij do otwartego dokumentu Office", a próba wysłania obrazka do nowego dokumentu kończy się komunikatem, że "program Word nie jest zainstalowany". Oczywiście MS Word (jak i cały Office) jest zainstalowany i działa poprawnie Instalacja naprawcza pakietu Office nie pomogła.
Konrad1/1 05 Lis 2008
Przy próbie odblokowania arkusza przycisk " nie chroń arkusza" jest nieaktywny. Uprzejmie proszę o wskazówkę co należałoby zrobic z tym konkretnym dokumentem - w momencie utworzenia pliku Excel arkusz został świadomie zablokowany pod względem wszelkich zmian lecz nie zostało uwzględnione hasło blokady. Z góry dziękuję i bardzo prosze o opinię na ten temat.
zbyc\(mssupport...2/2 04 Lis 2008
Wersja programu: Microsoft Office Visio 2003 Problem polaga na braku możliwości zmiany rozmiaru czcionki. Dotyczy pól teksotwych, bloków oraz symbli elementów Próba zmiany wielkości czcionki kończy się komunikatem: "Nieprawidłowa wartość liczbowa". Istnieje możliwość skopiowania tesktu o dowolny rozmiarze czcionki z Microsoft Word. Jednak po skopiowaniu nie można zmienić jej rozmiaru
mstest2/2 04 Lis 2008
Witam Nie można uruchomić zakładki konta w menu narzędzia w programie outlook pakietu office 2003 profesional. Opis. Komputer wymagał wymiany płyty głównej. Po wymianie zainstalowałem z uprawnieniami administratora ?win xp home? o kluczu XD4KB-64DJF-73RPR-FDK86-MQ9Q8 i aktywowałem na waszej stronie , aktywacja zakończyła się pomyślnie. Następnie pobrałem z waszej strony program
MS newsgroupy2/2 04 Lis 2008
Po odinstalowaniu próbnej wersji Office2007 i ponownej instalacji Office 2003 pojawia się błąd 1904 z informacja o braku możliwości rejestracji msrclr40.dll
v-52krzp2/2 04 Lis 2008
Jak skonfigurować Outlooka, aby korzystał z serwera proxy? Nie mogę znaleźć ustawień dot. tego w menu.
Daniel Stawicki2/2 04 Lis 2008
Zainstalowałem Office 2003, potem Office 2007. Przy prawie każdym uruchomieniu jednego lub drugiego Office'a uruchamia się program instalacyjny. Np. uruchamiam Word 2003 i wszystko jest ok. Potem uruchamiam Word 2007 i pojawia się okienko instalacji 2007 (trwa to jakiś czas). Potem uruchamiam Word 2003 i znów okno instalacji 2003. Da się tego uniknąć? Muszę mieć dwa pakiety na jednym
Daniel Stawicki5/5 04 Lis 2008
Mamy na komputerze zainstalowany Word2000 (Windows XP), ostatnio w celu przetestowania zainstalowaliśmy również trial Office 2007. Niestety to spowodowało, iż poznikały różne ustawienia Worda2000, w tym także zaginęły nam makra stworzone pod Wordem2000. Czy jest jakaś możliwość odzyskania tych makr i przywrócenia systemu do stanu poprzedniego? Czy odinstalowanie triala pomoże? Może
Piotr3/3 04 Lis 2008
Witam, Chciałem utworzyć szablon maila do kontaktu z klientami. Użyłem do tego papeterii. wszystko by buło ok. gdyby nie stopka, która bo wybraniu papeterii wstawia się na górze a nie pod tekstem maila. Czy jest możliwość zmodyfikowania papeterii tak żeby stopka była pod tekstem szablonu, a może taki szablon można stworzyć inaczej bez wykorzystywania papeterii. Pozdrawiam
Tomasz Krlik2/2 03 Lis 2008
chodzi mi o klucz do zainstalowanie microsoft office standard edition 2003, ściągłam go i pisało, że jest darmowy ale nie podali do niego klucza. Bardzo dziękuję za pomoc
Tomasz4/4 03 Lis 2008
Witam, na komputerze z vista buissnes byl zainstalowany office 2007 pro. Po pierwszym dniu (komputer jest nowy) uzytkowania Word przestał się otwierać, wyskakuje komunikat jak w tytule. Pruby uruchomienia w trybie awaryjnym, naprawy łącznie z diagnostyka pakietu Office nie pomogła. Odinstalowanie (plus dodatkowo przeczyszczenie rejestru,http://support.microsoft.com/kb/928218/PL/) i