Anna D.3/3 21 Paź 2008
Potrzebuje stworzyć szablon dokumentu, np. szablon umowy, lub rachunku, gdzie pracownik mogłby sam wpisać swoje dane, lub jeszcze lepiej - zeby mozna bylo zaimportowac dane z pliku (np excela). Proszę o pomoc. Office 2003
jareczek1980@o2...3/3 21 Paź 2008
Czy program Microsoft Outlook 2003 działa w Windows Vista? Mam problem z serwerem, który nie odpowiada i wyskakują mi jakieś błędy. Wie ktoś może jak i czy mogę uruchomić Outlooka używając tego oprogramowania i łącząc się z internetem przez router. Bardzo proszę o pomoc
krzysiekp \(msi...2/2 21 Paź 2008
pomóżcie!! jak wstawić dźwięk do całego pokazu a nie do pojedynczych slajdów???
MS newsgroupy2/2 20 Paź 2008
Witam Posiadam komputer z system Vista Home Premium Microsoft Office Small Business 2007wszystko w wersji polskiej. Po odinstalowaniu wcześniejszego pakietu Office 2003 i zainstalowaniu Office 2007, jest problem z rozszerzeniem .xls. Otóż Office 2007 nie daje skojarzyć się z tym rozszerzeniem, nawet jak we właściwościach takiego pliku próbuję ustawić program domyślny do otwierania
Grzegorz4/4 20 Paź 2008
Prosze o pomoc, w skrzynce nadwczej pozostała widomość której nie moge skasować, blokuje ona sciąganie wiadmości, ale najdziwniejsze jest to ze sie wysyła ale pozostaje w skrzynce nadawczej, przy próbie usunięcia jej wyskakuje komunikat "Interfejs obsługi wiadmości zwrócił nieznay błąd.Jesli problem nie ustąpi, urochom ponownie parogram Outlok"(uruchamianie nic nie pomoga)prosze o
msnews2/2 20 Paź 2008
jaka jest funkcja zaokrąglania do góry w access 2007
v-52krzp2/2 20 Paź 2008
Jak ponownie pobrac program Word i Exel nie wykorzstano limitu 60 dni. od pobrania minęło 2 tygodnie i program został omyłkowo usunięty z komputera.
Daniel Stawicki2/2 20 Paź 2008
Witajcie, Mam w Wordzie (Word 2002) Tabelę, w której w każdej komórce mam trzy cyfry i trzy litery (np: 657 Dob albo 004 Kot). Cyfry są te same w całym dokumencie, litery są różne. Między cyframi a literami jest znak końca wiersza, więc litery są pod cyframi. Cała strona składa się z takich komórek. Chciałbym jakoś automagicznie we wszystkich tych komórkach powiększyć pierwszą literę,
tedmi2/2 19 Paź 2008
JAK MOGĘ UŻYĆ ŚCIĄGNIĘTĄ CZCIONKĘ W PROGRAMIE MICROSOFT WORD ??
tomiodu@wp.pl5/5 19 Paź 2008
W Outlooku jest tylko 8 kategorii. Czy można dodawać kolejne? Jeśli tak to jak? Pozdrawiam Macio
IDKrzych2/2 18 Paź 2008
Witam, menu w nowej wersji EXCELA 2007 jest dla mnie bardzo nieczytelne i utrudnia pracę - czy jest opcja powrotu do starego wyglądu menu? Alicja
Amy1/1 18 Paź 2008
particles diddled iff esp successfully rtfaq enclose overlay computings
PIOTR2/2 16 Paź 2008
Prosze jeszcze raz o pomoc Zainstalowałem Outlooka i robiłem różne zmiany konfiguracyjne. Odinstalowałem program i zainstalowałem go ponownie, jednak większość ustawień zostało ze pierwszej instalacji. Proszę o pomoc jak usunąć stare ustawienia i pliki konfiguracyjne. PIOTR
Rysiek_K1/1 15 Paź 2008
IDKrzych4/4 15 Paź 2008
MS Excel 2003: Jak w Makro porządkującym arkusz zdefiniować zmienny zakres wierszy do usunięcia. Numer ostatniego wiersza jest stały (14000), natomiast numer pierwszego wiersza zakresu wzrasta w miarę przyrostu bazy danych - jest na bieżąco wyliczany w komórce $AA$1 arkusza! Próby, np: Const x As String (Variant) = Range("AA1").Value lub Dim x As String (Variant) Set x =
v-52krzp2/2 14 Paź 2008
Witam. Mam mały problem, dokładnie na komputerze był używany programik Visty pt Poczta systemu Windows. Problem pojawił się w momencie ekspotru poczty, folderów, kontaktów itp. Dokładnie chodzi o to że on po prostu zgrywa i tworzy nowy folder z podfolderami, zamiast pliku .pst. Nie widzę innego sposobu eksportu w tym programiku! Całkiem źle robi się w momencie próby importu do
v-52krzp2/2 14 Paź 2008
Witam Chciałem się poradzić w takiej kwestii. Chciałbym użyć formatowania warunkowego do zaznaczenia pierwszej wartości z zakresu liczb. W jednej kolumnie (C) jest zastosowana funkcja zaokrąglająca do liczb całkowitych (zaokrąglenie=0) wartości z kolumny obok. W tym momencie otrzymuję np wartości (w kolumnie C) gdzie kolejne x wiersze to są np 1, kolejne x wiersze to 2 (te wartości są
Sawekfan1/1 13 Paź 2008
Witam Posiadam komputer z system Vista Bussines i Office 2007 Enterprise, wszystko w wersji angielskiej. Problem jest następujący. Podczas otwierania pliku np. worda lub excela, który jest zapisany w trybie zgodności 97-2003 pojawia się komunikat o błędzie. Jest to standardowy komunikat Windows czyli cos w stylu"Program/aplikacja wygenerował błąd i zostanie zamknięty". Natomiast jeśli
Maciozw3/3 13 Paź 2008
Mam w Outlooku 2007 problem z wysyłaniem załączników. Prześledziłem różne fora i jedynym zaleceniem było ustawienie formatowania tekstu na HTML. Mam tak ustawione od dawna. Niestety załaczniki przyjmują u niektórych odbiorców postać Winmail.dat. Co ciekawe również Outlook Express. To już kompletnie niezrozumiałe. Jedynym sposobem by załaczniki dotarły do wszystkich adresatów jest
tedmi3/3 13 Paź 2008
Niestety nie znalazłem w pomocy ani w opcjach programu jak usunąć wiszące spójniki na kańcach linii. Może ktoś ma jakiś pomysł. Pozdrawiam Paweł.
PrzemoJ6/6 13 Paź 2008
Witam! Vista i Office2007. W kontaktach mam zdefiniowane zapisywanie w kolejności [nazwisko, imię]. A gdy otwieram kontakty przy wysylaniu maila, wyświetla mi się kontakt jako [imię, nazwisko]. Jak tu szukać? JAK zmienic sposób wyswietlania na [nazwisko, imię]? Najlepsze, że kiedyś zmienilem to w Office XP i nie pamiętam, jak .... Z góry dziękuję, pozdrawiam PrzemoJ
przemek_prv3/3 12 Paź 2008
Czy miał ktoś problem z Procedurami Zdarzeń? A mianowicie tworzę najzwyczajniej na świecie przycisk który otwiera mi jakiś drugi formularz. Klikam na przycisk i nic się nie dzieje. Procedura nie jest wykonywana. Tak wygląda procedura wygenerowana przez kreator przycisków: Private Sub Polecenie64_Click() On Error GoTo Err_Polecenie64_Click Dim stDocName As String Dim
tedmi2/2 12 Paź 2008
Witam, w Excelu próbuję zrobić histogram w jednej kolumnie mam dane: cyfra od 1 do 6, w dugiej kolumnie ile razu została każda cyfra wylosowana na 100 prób. próbuję zrobić z tego histogram (tak aby w argumentach były cyfry wylosowane, a w wartościach, ile razy każda została wylosowana) ale coś nie wychodzi...
Robert1/1 12 Paź 2008
Mam Microsoft Office Small Business 2007 BOX. Kiedy otworzę program Outlook 2007 rozwinę główne Menu Administracyjne brakuje funkcji Uprawnienie, tak samo jest w programie Word. Czy funkcje te są dostępne w pakiecie Office 2007 Pofesional czy po prostu ta funkacja jest ukryta i trzeba ją uaktywnić. Bardzo proszę o pomoc
let1/1 10 Paź 2008
Witam. Mam mały problem, dokładnie na komputerze był używany programik Visty pt. Poczta systemu Windows. Problem pojawił się w momencie eksportu poczty, folderów, kontaktów itp. Dokładnie chodzi o to że on po prostu zgrywa i tworzy nowy folder z podfolderami, zamiast pliku .pst. Nie widzę innego sposobu eksportu w tym programiku! Całkiem źle robi się w momencie próby importu do
Artur5/5 10 Paź 2008
Witam, prosze o rozwiazanie problemu. Chce zsumowac ponizsze liczby: 3427,5 -632,14 -2946,46 -743,32 16949,83 -15145,08 Wynik jaki uzyskuję to: 910,330000000002 Proszę o info dlaczego pojawia się na 12 miejscu po przecinku 2? Dzieki Artur
tedmi2/2 09 Paź 2008
Witam, Czy jest możliwe zapisanie po utworzeniu korespondencji seryjnej każdego pisma jako oddzielny plik? Jeżeli tak to proszę o infomację jak mogę to zrobić Pozdrawiam
User5/5 09 Paź 2008
Witam! Mam Outlooka 2007 na Windowsie Vista - ze wszystkimi aktualizacjami. Ustawiłem opcję autoarchiwizacji elementów starszych niż 24 miesiące. Po wybraniu opcji archiwizuj - zgodnie z ustawieniami autoarchiwizacji outlook tworzy puste foldery w archiwum.pst ale nic nie przenosi. Czy zna może ktoś sposób na rozwiązanie tego problemu?
krzysiekp \(msi...2/2 08 Paź 2008
Podczas instalacji access'a 97 pojawia się komunikat: "Podczas zmiany bazy danych grupy roboczej wystąpił błąd", oraz "Instalator nie mógł utworzyć pliku SYSTEM.MDW..." Jakie kroki wykonać by poprawnie zainstalować Access'a 97?
krzysiekp \(msi...2/2 08 Paź 2008
Zainstalowałem Outlooka i robiłem różne zmiany konfiguracyjne. Odinstalowałem program i zainstalowałem go ponownie, jednak większość ustawień zostało ze pierwszej instalacji. Proszę o pomoc jak usunąć stare ustawienia i pliki konfiguracyjne. PIOTR
Daniel Stawicki2/2 07 Paź 2008
Założyłem sobie podpis automatyczny do wysyłanych maili Narzędzia>Opcje>Format poczty i podpisy. Jeden z elementów podpisu to logo firmy i tu jest problem, bo po ustawieniu podpisu i otworzeniu nowego maila pojawia się komunikat: Obecne ustawienia zabezpieczeń uniemożliwiają uruchomienie formantów ActiveX na tej stronie. W wyniku tego strona może być wyświetlana niepoprawnie.
Kasia3/3 06 Paź 2008
Czy ktoś wie jak w Excellu zrobić aby jedną kolumnę z tekstem rodzielić na kilka Np. w kolumnie adres znajduje się tekst: ulica nr, kod misto. Chcę aby z tej jednej kolumny powstału 4. Czyli w jednej kolumnie byłaby NAZWA ULICY, w drugiej NR, w trzecuej KOD
Daniel Stawicki3/3 06 Paź 2008
Mam problem z konwersją liczb na tekst w jezyku polskim. Czyli pisanie liczb słownie. Szczególnie interesują mnie formaty walutowe. Proszę o pomoc. Dotyczy to Excela lub Worda.
tedmi2/2 06 Paź 2008
W jaki sposób można przekonwertować plik .dbx z Outlook Express do formatu .pst MS Outlook? Odpada export do programu MS Exchange ze względu na ograniczenia wielkości skrzynki pocztowej. Problem dotyczy szczególnie dużych plików .dbx. Pozdrawiam Davidm5
mstest2/2 06 Paź 2008
Walczę już z tym problemem 2 miesiąc mam zakupioną werję office SM2007 wszystko zainstalowałem i aktywowałem bez problemu. Przy instalacji BCM dostaję informację, że nie można zainstalować BCM conectivity components i BCM nie zostanie zainstalowany. Przeinstalowałem office2007 i nic. Czyściłem rejestry doinstalowałem framework 3.0, SQL S. 2005, isscript11. Czytałem posty na stonach
tedmi2/2 04 Paź 2008
W Wordzie 2003 była możliwość ustawienia dla potrzeb edycji niebieskiego tła i białych liter. Jak zrobić to w Wordzie 2007, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć.
Daniel Stawicki2/2 04 Paź 2008
Mam problem z Outlook 2003 Zainstalowany na windows xp Prof Z jakiejś przyczyny jest tryb awaryjny i nie mogę tego wyłączyć. Program pisze że chce wysłać raport błędów do MS i uruchomić outlook ponownie i tak w kółko. co próbowałem zrobić: Przeinstalowałem outlooka. zakładałem nowy profil poczty naprawiałem pliki pst poprzez Scanpst. nie mam pliku outcmd.dat więc nie mogłem go usunąć
Michal AKA Miki2/2 03 Paź 2008
jak zmienić w ustawieniach strony rozmiar marginesów z pkt na cm? Z gory dziekuje za odpowiedzi
Anrey Terkin1/1 02 Paź 2008
i need help on my download scam site the who is dns server is not working with my php database. can anyone help? you can email me directly or use this address Address: Truda 14-1 City: Saint-Petersburg State: Saint-Petersburg ZIP: 188934 Country: RU Phone: +7.9113234634 the site is www.quicksoftupdate.com thanks
msnews2/2 02 Paź 2008
Witam Mam problem z pocztą MS Office 2000. Nie wiem z jakiego powodu, ale program stworzył nowe miejsce pliku z wiadomościami, w folderze wiadomości wysłane - nic nie mam, w folderz odebrane pokazuje mi świeże wiadomości. Sprawdziłem wielkość pliku - - 2 144 000 kB. Czy przyczyną może być zbyt dużo wiadomości i zbyt duży plik? Teraz prubowałem go scanpst- em potraktować, ale niestety
Daniel Stawicki2/2 02 Paź 2008
Witam Może ktoś wie, jak zmienić kolor zaznaczonych-wyróżnionych ( Ctrl + mysz ) niespójnych obszarów, lub komórek w Excel 2007. Gdy zaznaczam pojedyncze wybrane komórki w arkuszu, nie widzę wyróżnienia-zaznaczenia tych komórek. Nie chodzi mi o takie wyróżnienie polegające na zmianie koloru czcionki, czy tła komórki, ale o zwykłe zaznaczenie nie do wydruku.
mstest3/3 02 Paź 2008
Witam, mam pewien problem, chodzi o to, ze kiedy juz zapiszę mój domkument załżómy jako listmarta.docx, to gdy poźniej wprowadzę zmiany i chcę tylko zrobić 'zapisz' to plik traci swoją nazwę i zapisuje mi go JAKO WRL ii do tego jakieś numerki .:( bardzo mnie to martwi pomóżcie jak najszybciej, proszę;]
tedmi2/2 01 Paź 2008
Witam Pytanie 1 Jak można sprawić by każda wysłana wiadomość trafiała do tego samego odbiorcy UDW. Chcę by ukryta kopia każdego maila wędrowała do jednej osoby. Reguły standardowe umożliwiają tylko DW i automatyczne kopiowanie z Wysłanych do innego folderu (oda rozwiązania nie są satysfakcjonujące). Pytanie 2 Czy autoarchiwizacja wiadomości z folderu w głównym pliku PST do
tedmi2/2 01 Paź 2008
wlasnie jak to zrobic? obliczyc procent w exel, chce obliczyc procent od sumy.
tedmi2/2 01 Paź 2008
Jak zablokować kolumne i wiersz aby stała w miejscu a reszte można bybło przesuwać . np kolumna A i B cały czas widoczna a przesuwne pozoztałe aż do np AZ?? i to samo w wierszach 1 i 2 cały czas stałe a przesuwmne reszte
mstest2/2 01 Paź 2008
Witam, Dotyczy: patrz temat. W Narzedzia -> Opcje -> Zakładka: Format poczty -> Sekcja: Podpisy, można zdefiniować podpisy, które można później dodać, np. do nowej wiadmości pocztowej w oknie z treścią. Gdy miałem OS XP, to robiłem tak: Nowa wiadomość -> Opcja: Wstaw (gdy kursor był w polu z treścią wiadmości) -> opcja: Podpisy. Teraz mam OS Vista 32 bit i tej opcji nie ma. Nie
mstest2/2 01 Paź 2008
Witam, import z excela do MS Project2003 nie przyjmuje więcej niż99 linii. Ja mam harmonogram na 18000 zadań a wszystkie są cykliczne. Help
Daniel Stawicki4/4 01 Paź 2008
Witam wszystkich, mam taki dylemat. W pliku excela tworzę "bazę danych" a następnie kopiuję ją do worda (coś w rodzaju raportu). Potrzebuję tylko danych wynikowych i chciałbym żeby te dane tworzone były dynamicznie, tj. gdy zmienię (uzupełnię) dane w pliku excela, to żeby nowe wyniki znalazły się automatycznie w pliku worda... siedzę nad tym już trochę i nie mam pojęcia jak za to się
Maciozw3/3 01 Paź 2008
Proszę wejść na stronę http://support.microsoft.com/kb/278061/pl ?Maciozw? pisze: > Mam ustawione kodowanie na HTML. Niestety zaczniki nie docieraja do > wszystkich w tym (co jest kompletnie niezrozumiae) do uytkownikw > korzystajcych z Outlook Express'a. Po ustawieniu kodowania na "zawyky > tekst" problem znika, ale znika rwnie formatowanie tekstu. Przeczanie > jest upierdliwe i
DZIDCH1/1 01 Paź 2008
witam zakupiłem laptopa HP DV7-1080ew ma zainstalowany Office 2007 w wersji home/student wersja 60 dniowa. W tym samym czasie zakupiłem office Small business 2007 do uzycia tylko z nowym komputerem Office Ready Pc. Jak próbuje wpisać ten numer pisze że numer nie poprawny. Odinstalowałem tą wersję offica i ze strony microsoft ściągnolem testową Office Small Business 2007 ale numer