pxd742/2 21 Sty 2008
Witam Mam problem z przewijaniem tabelki w excelu 2007 przy ilości wierszy > 10000 niezależnie od maszyny i ilosci formuł. Przesunięcie ekranu następuje po 2-3 sekundach (obojetnie czy roler, strzalki czy przeciągnięcie myszą) Takiego problemu nie ma żadna wsześniejsza wersja 2000, XP, 2003. Obciążenie pamięci znikome, procesora w najgorszym przypadku 49%. Wersja: Świerza instalacja
tedmi2/2 21 Sty 2008
W moim dokumencie znajduą się strony zarówno w orientacji poziomej jak i pionowej. Z orientacją pionową nie mam problemów. Jednak gdy zmieniam orientację strony na poziomą nagłówek i stopka, wraz z tekstem, "wędrują" odpowiednio nad tekst i pod tekst. Ja chciałabym aby nagłówek i stopka pozostały w tej samej pozycji, jak na stronach pionowych. Jak to zrobić?
hafilip84@gmail...3/3 20 Sty 2008
Witam! Chciałbym uzyskać numerację tylko wybranych stron z dokumentu MS Word 2003. Np chcę numerację na stronach 1, 3, 4, 5, 8, 9 i do końca dokumentu z wyjątkiem przedostatniej - 64. Na stronach 2, 6, 7 i 64 tych numerów ma nie być. Da się to jakoś łatwo zrobić? A jeśli nie łatwo, to jakkolwiek? Miałem już do czynienia z VBA, więc bardzo nie chętnie, ale może być i z jego użyciem.
pxd742/2 19 Sty 2008
Witam, Mam tabele, w ktorej wartosci wystepuja w % i sa zarowno dodatnie jak i ujemne. Chcialbym zrobic dla tej tabeli wykres linioy albo punktowy. Jak pokazac wartosci % dodatnie i ujemne na takim wykresie? Pozdrawiam Artur
pxd742/2 19 Sty 2008
Witam, po wstawieniu nowego zadania i przedzieleniu zadania danej osobie, ta osoba podczas próby otwarcia zadania w swoim Outlooku-u dostaje komunikat: "Nie można otworzyć tego elementu. Program Outlook nie może wykonać tej akcji na tego typu załączniku". office pro 2003 z gory dzieki za info.
pxd742/2 19 Sty 2008
Czy zna ktoś już rozwiązanie problemu na drukowanie ukośnych linii tabel? Linie te są widoczne na podglądzie wydruku jednak nie są drukowane podczas wydruku.
pxd743/3 19 Sty 2008
Witam, nie mogę otworzyć pliku ppt. Pracowałem z nik kilka dni, zapisałem go, i niestety mam komunikat: Program PowerPoint nie może otworzyć tego typu plików reprezentowanych przez...i tu jest sciezka i nazwa pliku. W pliku są standardowe rzeczy, tekst, wykresy i tyle. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc? Mój id produktu 73931-640-1766071-57248 Używam Win 2000 Pro i office 2003
tedmi2/2 18 Sty 2008
Witam. Mam dziwny problem. Podczas otwierania niektórych plików XLS w Office 2000 pojawia mi się okienko do wyboru tożsamości z programu Outlook Express (uruchomienie OE). Jaka moze być tego przyczyna i jak to wyłączyć? Dziękuję za pomoc Pozdrawiam KTMajew
Przycisk Łącz...2/2 18 Sty 2008
Witam, Mam pytanie z którym nie moge sobie poradzić. Czesto korzystam z przycisku łącznika, umiesciłem go sobie na pasku. Gdy chce połączyć 2 autokształty to naciskam przycisk łącznika i łącze te 2 autokształty. Gdy chce to wykonac kolejny raz znów musze nacisnac przycisk łącznka i połaczyć 2 autokształty. Pytamie brzmi czy jest jakas opcja zebym nie musiał naciskac za kazdym razem
lukasz@incedo.c...2/2 17 Sty 2008
Witam! Mam dane w roznych arkuszach. W pierwszym z nich chce zbierac dane z pozostalych i nadaje sie do tego formula =$Arkusz1.A1 ktora kopiuje zawartosc danego arkusza do tego pierwszego. Chcialbym jednak szybciej zmieniac ta formule w ponizszy sposob: w komorce A1 wpisuje formule =Arkusz2.H3, w komorce A2 =Arkusz3.H3 itd. jednak wpisywanie reczne jest dosc klopotliwe i chcialbym to
dedo441/1 17 Sty 2008
Jak mogę ustawić lustrzane odbicie publikacji w M Publisherze i później wydrukować na dowolnej drukarce?
Lukasz Olesieju...2/2 16 Sty 2008
potrzebuje klucz który pomoze mi by program działał normalnie pewnie wiecie gdzie mozna go pozyskac
Robert3/3 16 Sty 2008
Mam komputer z Windows Vista Home Premium oraz Word 2007. Kiedy w Wordzie wybieram opcję wyślij (chcąc wysłać pisany dokument mailem) opcja "wiadomość e-mail" jest niekatywna. Aktywna jest tylko opcja "faks internetowy". Jak można rozwiązać ten problem?
tedmi2/2 15 Sty 2008
Mam problem, ponieważ nieopatrznie zapisałem nową wersję dokumentu zamiast w nowym pliku to w starym, zamazując poprzednią. Czy da się to jakoś odzyskać?
Michu2/2 15 Sty 2008
Proszę o podpowiedź jak dokonać importu pliku pst z MS Office 2003 Standard (Outlook) do MS Office XP MOLP (Outlook). Pozdrawiam i dziękuję.
tedmi4/4 14 Sty 2008
Do Office 2007 Professional English (wymagania użytkownika: angielskojęzyczny Excel - formuły) dokupiłem Multi Language Pack. Po instalacji tego produktu (wybrane tylko opcje dotyczące sprawdzania pisowni) zostaje zmieniony interfejs Excela (i formuły) na język polski. Czyli dla tego konkretnie użytkownika czyni produkt nieprzydatnym. System operacyjny: Vista Business PL. Czy ja nie
wosprzemoc5/5 14 Sty 2008
W dokumentacji stoi: Uwaga W programie Outlook istnieje opcja automatycznego dodawania informacji kontaktowych do kontaktów lub książki adresowej przy odpowiadaniu danemu użytkownikowi. Pytanie tylko - gdzie to ustawić ?
Michu2/2 12 Sty 2008
Witam, Mam problem Outlook2003 zgubił informację jaką pocztę już pobrał na mój dysk lokalny (Foldery osobiste.pst) a jaką nie i zaczyna pobierać od nowa to samo duplikując wpisy, a że maili mam bardzo dużo (z 2 skrzynek mojej i żony w sumie ponad 2300 maili) to wyłączyłem go i zwracam się z prośbą co zrobić. Czy muszę czekać aż pobierze ponownie i czyścić mail po mailu te zdublikowane
Michu3/3 12 Sty 2008
Mam pytanie, czy jest mozliwosc wysylania kopii maila na inny adres e-mailowy niz ten z ktorego jest wysylana wiadomosc, jestem kierownikiem firmy gdzie glowna role odgrywa wysylanie wycen poprzez e-mail, bardzo czesto zdarza sie iz pracownicy zapominaja o wyslaniu projektu na czas, badz w ogole nie wysylaja :( Ze wzgledu na to iz nie chce by wiedzieli oni ze sledze ich postepy pracy
Michu3/3 12 Sty 2008
Witam, W programie MS Outlook 2003 mam założone 3 konta E-Mail. Do każdego konta istnieje osobny folder, więc stworzyłem reguły dla przenoszeniia wiadowości do odpowiednie foldery. Wszystko byłoby ok gdyby nie mały mankament, z którym nie mogę sobie poradzić. Sprawa się tyczy wiadomości, która została wysłana od jednego użytkownika na moje 3 adresy. Po otrzymaniu wiadomości
Roch Brada3/3 12 Sty 2008
Witam Szanownych Grupowiczów, Mam problem z formułą w Excelu 2003. Otóż mam dwa arkusze: Przegląd i Wprowadzanie. Chciałbym aby na arkuszu Przegląd pojawiła się wartość minimalna - większa od zero - z arkusza Wprowadzanie. W arkuszu Wprowadzanie mam zakres danych D5:D370 i wygląda on tak: 21,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 4,48 40,08 10,75 Pozostałe
Arkadiusz 'Blac...2/2 12 Sty 2008
Co mam zrobić gdy próbuję wysłać zdjęcie jako załącznik zamiast programu pocztowego do stworzenia wiadomości otwiera mi się office gdzie mam to zmienić mam windows vista i program windows mail
Arkadiusz 'Blac...3/3 12 Sty 2008
przy wysyłaniu poczty pojawia mi się bład: Nie można wysłać wiadomości, ponieważ serwer odrzucił adres e-mail nadawcy. Serwer: 'pop3.poczta.onet.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '553 5.7.1 Hello [80.238.89.1], for your MAIL FROM address <janmat54@poczta.onet.pl> policy analysis reported: Nieprawidlowa KONFIGURACJA programu pocztowego, wlacz AUTORYZACJE: http://poczta.onet.
Mam laptopa hp pavilion i oprogramowanie vista home premium mam zainstalowanego microsoft office xp nie dziala mi word gdy cos zapisze otwiera mi sie w word padzie i jest niemozliwe do odczytania wszystkie inne dzialaja excel power point tylko word nie dziala
Po skopiowianiu pliku EXEL (OFICE 2003) pliku nie można otworzyć. Pojawia się komunikat: Znalezienie pliku xxx jest niemożliwe. Sprawdź pisowownię nazwy pliku oraz czy jego lokalizacja jest poprawna.
PiotrSz2/2 09 Sty 2008
Witam Jaki jest najlepszy program do odzyskiwania haseł z Exela 2003 Za pomoc bardzo dziękuję
MS newsgrupy2/2 08 Sty 2008
Mam Microsoft Office Home and Student 2007 oraz dodatkowo Outlook 2007. Panowie specjaliści z Microsoft którzy czasem odwiedzaja te strony!!!!-jak prawidłowo zainstalować te aplikacje, czy najpierw Outlook a potem resztę czy odwrotnie, czy może Outlook i Word w jednym osobnym docelowym folderze chodzi o to aby programy były w pełni funkcjonalne?(np.żeby działało wysyłanie maili z Worda
zbyc\(mssupport...2/2 08 Sty 2008
Witam Mam problem z Kontaktami w Outlooku 2007 Od niedawna (nie zanotowałem dokładnie od kiedy) przy dopisywaniu do kontaktu numeru telefonu kiedy wybiorą "kraj" Polska dopisuje mi tylko "48" przed numerem a nie "+48" Skutecznie uniemożliwia to po synchronizacji active sync'iem wybranie takiego numeru lub/i wysłanie wiadomości Będę wdzięczny za wszelkie sugestie Pozdrawiam i
Ilona1/1 08 Sty 2008
Mam laptopa hp pavilion i oprogramowanie vista home premium i zainstalowanego offica xp nie dziala mi word bo otwieraja mi sie dokumenty w word padzie i nie da sie ich odczytac inne programy dzialaja excel i power point
JanekW-w5/5 07 Sty 2008
Witam w jaki sposób napiasać, aby liczby w kolumnie np. od A1 do A100, były wyświetlane w kolumnie B1 do B100 w kolejności od najbardziej odległej. Np. 9,4,1,7,3,9,2,1 itd. od ilu liczb nie wystąpiła, czyli 9-od 8 / 4-od 7 / 1-od 0 / -- Z poważaniem Janek
Jakub Dyczek1/1 07 Sty 2008
Witam Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej na temat "przeglad mozliwosci zastosowan narzedzi ms project i primavera sure track w zarzadzaniu projektami". Potrzebuje informacji na temat tych programow oraz projektu, na którym mogłbym zaprezentowac możliwości tych programów. Mój adres mailowy to shorty1983@o2.pl Prosze o kazdą pomoc. Z góry dziękuje KUBA
pxd743/3 07 Sty 2008
Jaki jest wzór na konwertowanie liczby podanej w jednej komórce na tekst w innej komórce. We wcześniejszych wersjach bylo to: =JEŻELI(U45="";"";naslowa(U45)) W 2007 nie działa
pxd743/3 07 Sty 2008
Po przeniesieniu maili z Outlook Express do Microsoft Outlook od tego dnia (od trzech tygodni) odbieram codziennie wszystkie maile na każdym koncie które mam założone (ok 20-stu) z każdego dnia. Na tą chwile jest to liczba ok 3000 maili dziennie. W ustawieniach mam zaznaczone "Pozostaw na serwerze 5 dni" a pomimo tego np. dzisiaj odbieram wiadomości z października... . Dodatkowo
pxd746/6 07 Sty 2008
Witam, jak rozwiązać następujący problem w ms word, specyficzny dla języka polskiego. Wstawiamy podpis do tabeli lub rysunku Wstaw->Odwołanie->Podpis. Podpis jest w formacie np. "Tabela 1. Treść podpisu" Następnie w treści dokumentu wstawiamy odwołanie do tego podpisu Wstaw->Odwołanie->Odsyłacz z opcją "Tylko etykieta i numer". Jednak kontekst zdania w które wstawiamy odsyłacz
Paweł1/1 07 Sty 2008
Witam. Istnieje możliwość zsychronizowania kalendarza outlook 2000 z kalendarzem outlook 2007 na podobnej zasadzie jak udostepianie kalendarza pomiedzy obydwoma outlook'ami 2000? Jesli taka możliwość istanieje to bardzo proszę o opisanie jak to zrobić. Pozdrawiam Paweł p.s. Czy istnieje na takiej samej zasadzie synchronizacja pomiedzy dwoma kalendarzami outlook'a 2007 jak pomiędzy
Less4/4 07 Sty 2008
Witam, w poprzedniej wersji Excela miałem na pasku narzędzi sporo własnych ikon (z poleceniami wbudowanymi lub własnymi prostymi makrami). Po zainstalowaniu Excela 2007 chyba wszystko przepadło? Co gorsze, możliwości indywidualnego dostosowania paska Szybki dostęp są dużo skromniejsze niż w poprzedniej wersji - chyba że czegoś nie doczytałem i dlatego prosze o radę. - nie wszystkie
pxd742/2 07 Sty 2008
Witam Bardzo proszę wtajemniczonych ;-) o informacje i instrukcje dot możliwości przeniesienia pomiędzy arkuszami/skoroszytami nazw arkusza. Np w arkuszu "TERAZ" w komórce B5 chcę mieć nazwę arkusza "JUTRO" - bez wzgledu już czyba czy jest on (JUTRO) w tym samym czy innym skoroszycie. Wiem jak zrobić odwołanie do komórki (lub wielu) z innego arkusza, ale w tym przypadku chodzi mi
pxd743/3 07 Sty 2008
Przy instalacji Office 2007 nie zapytal mnie o imie i nazwisko i zarejestrowal oprogramowanie na nieprawidlowa nazwe uzytkownika. Może to mieć związek z faktem, że kiedyś miałem wersję próbną tego Office'a i wtedy za uzytkownika wpisalem cos przypadkowego. Próbowałem skontaktować się z pomocą techniczną - prosi mnie o numer identyfikacyjna produktu, ale żaden z wydrukowanych na
pxd742/2 07 Sty 2008
Muszę zrobic prezentację a nie moge dodać muzyki jako tła...wyskakuje mi takie okienko"Program PowerPoint nie może wstawić dźwięku z wybranego pliku.Sprawdź, czy scieżka i format pliku są prawidłowe, a następnie spróbuj ponwnie." Jak ktos mógłby mi pomódz byłabym wdzięczna.
pxd743/3 06 Sty 2008
W pomocy napisano, że można w tezaurusie uzyskać również listę antonimów. Jak to zrobić?
pxd742/2 06 Sty 2008
mam problem z nagłówkami i stopkami przy wklejaniu tekstu przekonwertowanego z pdf za pomoca ABBY pdftransformer 2.0. próbuje wkleic taki tekst do dokumntu WORD w którym jest stworzony nagłówek i stopka na pierwszej stronie (papier firmowy). Tekst po konwersji ma dosc skomplikowana tabulację. Po wklejeniu nagłowek i stopka papieru firmowego laduje na drugiej stronie i nic nie mozna z tym
pxd745/5 06 Sty 2008
Zainstalowałem Ofiice 2007. W pakiecie Excel nie działają funkcje związane z zaznaczaniem kolorem czcionek i komórek oraz z formatowaniem warunkowym komórek. Jaka może być przyczyna?
pxd742/2 06 Sty 2008
Zainstalowałem w Excel dodatek xla napisany przeze mnie w wersji Excel 5.0, który funkcjonował bez problemu do wersji 2003 włącznie. W wersji 2007 nie chce, otwiera się bez projektu VBA z komunikatem, że odpowiedni moduł nie został zainstalowany i projekt VBA nie został otworzony ze wskazaniem, żeby poszukać pomocy w zakresie konwerterów VBA. Niestety mimo wysiłków nic nie udało się
Pawel1/1 06 Sty 2008
Hi - a możesz mi napisać co dokładnie zrobiłeś? Co Tobie pomogło? Ja wgrałem SP3 i niestety nic - dalej ten sam problem. Pozdrawiam
Pawel1/1 06 Sty 2008
Hi - a możesz dokładnie opisać co zrobiłeś? Ja nadal mam ten problem i nie mogę go rozwiązać. Wgranie SP3 nic nie pomogło. Pozdrawiam Paweł
Arkadiusz 'Blac...2/2 05 Sty 2008
Czy to już istnieje, czy mi się zdawało? Czy warto to mieć? No i czy to jest do pobrania gratis ze ston MS dla posiadacza MS Office Home and Student 2007 ?
opos3/3 05 Sty 2008
Nie wiem czemu ale program Word 2007 nie widzi mi obrazków kiedy wklejam takowy mam tylo pusta ramke(obrazek jest ale nie widoczny) jedynie kiedy zmieniam obrazek by nie był równo z tekstem wtedy sie pojawia lecz kiedy ponownie zmieniam na "równo z tekstem" znowu znika i pozostaje biała ramka czym to jest spowodowane ?? Zaznaczam że testowałem metode z grafiką w systemie tą
Tajan2/2 03 Sty 2008
macierz.odw zwraca mi wartość 1286742750677280 dlaczego???
tony3/3 02 Sty 2008
Witam. Czy ktos moze wyjasnic jak utworzyc znak wodny zawsze na wierzchu aby np pole tekstowe z wypełnieniem nie ucinalo znaku.Pozdrawiam Antoni
Krzysztof Pozor...1/1 02 Sty 2008
Przy okazji tych maili zaczynajacych sie od MI5..., ktorymi jakis automat zasmieca spora czesc grup, mam pytanie, czy nie dalo by sie ich filtrowac na serwerze? A na razie przypominam, ze np w Outlook Express jest niezwykle przydatny klawisz Delete, ktory usuwa takie watki ;-) K.P.