Falisty1/1 13 Maj 2010
Witam. Zainstalowałem sobie Office 2007 Home i jest pewien problem: aktualizacje systemu (vista basic) czyli Windows Update działają OK, natomiast nie mogę włączyć Microsoft Update. Np. wchodząć w "Zasoby" w opcjach któregoś z programów, wciskam "Sprawdź aktualizacje" i zostaję przekierowany do takiej strony: "Sprawdź, czy są dostępne aktualizacje, używając menu Start Usługa
Rafał3/3 13 Maj 2010
Witam, Tworze formuly w anglojezycznej wersji MS Excel 2007. Po otworzeniu tego pliku w wersji polskojezycznej wyskakuja bledy - nie wszystkie zapisane funkcje zostaly przekonwertowane do wersji polskojezycznej. Czy jest lista funkcji niekonwertowalnych lub jakis dodatek do Excela, ktory rozwiazuje te problemy? Z gory dziekuje za wsparcie. Pozdrawiam,
Rafał3/3 13 Maj 2010
Potrzebuję zrobić prezentację na Offica 2003, ale ja mam offica 2007. Czy próbie zapisu pliku "pps" mam wiadomość, że nie będzie zgodności. Czy można wyłączyć wszystkie funkcję w Power Poincie 2007 tak aby prezentacja obejmowała tylko wersję 2003?
R@fiX3/3 13 Maj 2010
Mam pytanie ? jeden z naszych klientów korzystający z maszyny z zainstalowanym MS WINDOWS Server 2008 foundation chciał korzystać z MS OFFICE 2007 BASIC OEM -(ponieważ maszyna używana jest też jako stacja robocza). Preinstalacja MS OFFICE poszła bez problemu, klient używał niezaktywowanego produktu. Niestety po dokupieniu licencji , wprowadzeniu klucza i aktywacji (!! pomyślnej !!)
Marcin3/3 12 Maj 2010
Podczas używania komputera ( Word, Excel, Skype i inne dowolne programy ) zauważyłem, że pisząc tekst, kursor nagle przeskakuje w dowolne miejsce na ekranie i jeżeli piszę nie patrząc na ekran, to wychodzą "kwiatki'... Bywa i tak, że przeskakuje do innych programów... Do czasu gdy miałem Vistę nie było takich problemów.
Bartosz Świszc...2/2 12 Maj 2010
Czasami po odpaleniu Excela wskaźnik kursora w komórce nie reaguje na klawisze. Dodatkowo, wykonując skrót ctrl+c, pojawia się okno z opcjami wstawiania i usuwania wierszy i kolumn... Po ponownym uruchomieniu Excela wszystko jest OK.
Adam Gromek2/2 12 Maj 2010
Excel. Komunikat: Nie mogę opróżnić schowka. Przyczyny.
v52krzp2/2 12 Maj 2010
Witam , Mam taki problem: Piszę nowy list: uruchamiam "Nowy", następnie chcę wybrać odbiorcę z "Książki adresowej" przez klikniecie na "Do...". I teraz zamiast Książki adresowej mam zawieszenie się Outlook'a. Teraz pozostaje "Menedżer zadań", "Zakończ zadanie" i można ponownie otworzyć Outlook'a. Zrobiłem już pełną reinstalację Office 2007 plus SP2 po uprzednim wykasowaniu
Zbyszek Chrzano...3/3 12 Maj 2010
Czy w outlook 2007 jest mozliwosc zmiany kodowania znakow???
Marcin2/2 10 Maj 2010
Witam, Posiadam program kadrowo płacowy, który przygotowuje umowy do wydruku w formatce .rtf . Wcześniej mieliśmy WORD 2000 wszystko chodziło ok, po zmianie na WORD 2007 plik się nadpisuje zwiększając swoją wagę do ok 1,5 mB i jest już nie do odpalenia. Posiadam odpowiedź od firmy, która wdrażała program, cytuję: "Problem polega na tym, że różne wersje MS Word używają różnych
Ryszard Sajdak9/9 10 Maj 2010
W małej sieci posiadam kilkanaście stanowisk z pakietem Office 2007 SB, od dwóch dni na niektórych stacjach roboczych ( nie na wszystkich) zaczął wyskakiwać błąd podczas próby zapisu dokumentu na udziale sieciowym. Treść błędu brzmi: "Wystąpił błąd sieci lub dostępu do pliku. Istnieje możliwość, że połączenie zostało przerwane. (ścieżka dla zapisywanego dokumentu)" O tyle to jest
nntp@microsoft....1/1 10 Maj 2010
Co się dzieje? Ta wiadomość ma na celu poinformowanie, że firma Microsoft wkrótce przestanie obsługiwać grupy dyskusyjne i rozpocznie przenoszenie użytkowników na fora firmy Microsoft. Dlaczego? Jak wiadomo, grupy dyskusyjne istnieją już od wielu lat. Jednak ruch w obrębie grup dyskusyjnych firmy Microsoft od kilku lat systematycznie traci intensywność, a klienci i uczestnicy coraz
nntp@microsoft....1/1 07 Maj 2010
Date 5/4/2010 Starting in early summer 2010, Microsoft will begin progressively closing down the Microsoft public newsgroups to enrich conversations in the rapidly-growing forum platform. This decision is in response to worldwide market trends and evolving customer needs. Microsoft continues to invest in forums to reduce customer effort, consolidate community venues and make
Adam Gromek1/1 06 Maj 2010
"Adam Gromek" <adam204@op.pl> wrote in message news:... > Witam > > > > Sprawdziłem na swoim komputerze i u mnie wszystko działa prawidłowo. > > Utworzyłem podpis w mailu (outlook 2007): > > Narzędzi - opcje - Format maila - Podpisy - Utworzylem nowa stopke razem z > plikiem graficznym i wyswietla sie prawidlowo > > > > Możliwe że stworzyła Pani podpis do maila wklejając do
Adam Gromek2/2 06 Maj 2010
Witam Korzystam z Microsoft Outlook 2003 do tej pory bez zastrzeżeń, ale od dzisiaj pojawił mi się taki problem, że jeżeli odpowiadam na jakąś wiadomość lub jakąś wiadomość przesyłam dalej, to oryginalna wiadomość znika mi ze skrzynki odbiorczej i nie ma jej też w elementach usuniętych, czyli zostaje trwale usunięta. Chciałbym, żeby jak do tej pory, przy odpowiedziach lub ?prześlij
Bartosz Świszc...2/2 06 Maj 2010
Dotychczas korzystałam z Office 2003. Ten zestaw miał Ms Outlook, z którego korzystałam. Kupiłam Office 2007 dla Użytkowników Domowych. Tam nie ma Ms Outlook, do którego się przyzwyczaiłam. Wiem, że można pobrać Office 2010. Czy tam jest Ms Outlook? Jadwiga
mariusz3/3 05 Maj 2010
chodzi o formularz Utworzyłam przyciski (niedziałające). Klikam na "konstruuj zdarzenie" i otwiera mi się Visual Basic. Jaki kod mam wpisać, żeby przyciski zaczęły działać?
Krzysiek2/2 04 Maj 2010
Dziękuję, ale już nie potrzebuję pomocy, poradziłem sobie sam. Już działa. Pozdrawiam z Bawarii
Krzysiek2/2 04 Maj 2010
Nie mogę odinstalować M Office prof. 2007. Kupiłem laptopa z 60 dniową wersją testową lecz nie mogłem zdobyć klucza, aby mi działał przez 60 dni. Odinstalowałem pakiet office 2007 i po uruchomieniu zainstalowałem ze strony www.microsoft.com/poland/office/trial wersję 60 dniową oraz skopiowałem klucz i po uruchomieniu office nadal mam wersje poprzednią /wgrało mi moje poprzednie dane,
Falisty9/9 01 Maj 2010
Witam. Mogę zakupić okazyjnie Office 2007 Home w pudełku - nie aktywowany. Tylko mam jedno pytanie - w środku znajduje się jedna naklejka z kluczem - czy nie powinno być ich tam 3 szt (licencja jest na trzy komputery)? -- Pozdrawiam, Krzysiek Ps.Adres bez podkreślnika
Krzysiek2/2 30 Kwi 2010
Witam, Od dawna mam pakiet MS Office 2007. Niedawno robilam format dysku C. Po formacie chcialam zainstalowac ponownownie MS office. Dokopalam sie do plastikowego pudelka z plyta. Niestety zaginela boczna czesc z kluczem. Na samej plycie jest tylko numer produktu. Czy jest szansa zebt odzyskac klucz?? Za pomoc dziekuje
Castel_8993/3 28 Kwi 2010
Asystent pakietu nie może zażądać klucza i odsyła do strony http://trial.trymicrosoftoffice.com/trialpoland/oemsplash.aspx?culture=pl-PL , na której widnieje porada: "Aby uzyskać klucz aktywacji wersji próbnej, wybierz produkt z poniższej listy i kliknij przycisk [Uzyskaj klucz]". Ale na tej liście nie ma 'mojego" pakietu MS Office 2007 standard, tylko jakieś najnowsze wynalazki, a
Cynio4/4 28 Kwi 2010
Witam, Chciałbym korzystać z następującej strony: http://bossa.pl/index.jsp?layout=3&news_cat_id=268&zakladka=akcje&page=0&cl=przebieg&order=zmianaProcentowa&asceding=false&data=2010.04.26 jako kwerendy sieci Web w celu uzyskiwania danych odświeżalnych np. co 20 minut. Wszystko jest bezproblemowo w tym samym dniu kiedy utworzona została kweranda, natomiast następnego dnia występuje
Bartosz Świszc...2/2 27 Kwi 2010
Dzień dobry, Chcemy wysłać klientom naszej firmy katalogi. Każdy klient zamówił inną ilość katalogów. Jeden 5 inny 10, jeszcze inny 2. W odpowiednio przygotowanej tabeli mam listę i przy każdym adresie zadeklarowaną ilość katalogów, które chce otrzymać klient. Jako, że adresów mam kilkaset zmuszony jestem wykorzystać korespondencję seryjną. Chciałbym, żeby adresy na etykiety
Zbyszek Chrzano...3/3 27 Kwi 2010
Witam, Może ktoś pomoże. Jest sobie nowy komputer Windows 7 Prof (23bit albo 64bit) na którym instaluje Office XP albo 2003. Przy próbie zapisu dokumentu z Worda, Excela na dysk sieciowym (Netware) ukazuje się komunikat: "Brak pamięci lub miejsca na dysku do zapisania dokumentu. (P:\Dok1.doc)". Próbowałem z Office 2007 i ten nie ma takich problemów, dokumenty zapisują się bez
IS2/2 27 Kwi 2010
Pobrałem z witryny Microsoftu obraz iso w/w płyty.Utworzyłem płytę CD z w/w obrazu -mimo,że jest odczytywalna, nie jest akceptowana przez instalator. Ma to miejsce na notebooku Compaq nc8230 z XP Professional z SP3. Taka sytuacja uniemożliwia zainstalowanie MS Office 2000 Std (select -umowa grupowa). Czy oprócz zdeinstalowania XP SP3 - po którym można będzie zainstalować (przy XP Prof
blazejszy3/3 27 Kwi 2010
Wpisując tekst po polsku w ulotce zauważyłem, że w momencie, gdy dane słowo wpiszę nie poprawnie, to Publisher zamiast podkreślić to słowo (jak w Wordzie), całkowicie je usuwa. W jaki sposób zmienić ustawienia sprawdzania pisowani, aby Publisher tylko zaznaczał źle napisany wyraz, a nie go usuwał? -- Pozdrawiam Błażej Szymański
koze3/3 26 Kwi 2010
W jaki sposób mogę ustawić formułe, aby zmieniała błędnie zdublowany tekst (kopia ze strony internetowej) na prawidłowy. Mam całą kolumnę zawierającą 400 wierszy w których każda komórka zawiera zdublowany ciąg znaków o różnej długości. np: domdom, wiosnawiosna, rakrak, Chciałbym rozdzielić zdublowany ciąg znaków i pozstawić pierwszy człon, czyli: dom, wiosna, rak. Za wszelką pomoc
RG2/2 23 Kwi 2010
MAM ZAINSTALOWANY TAKI PROGRAM NA JEDNYM KOMPUTERZE . KORZYSTAM GŁÓWNIE Z OPCJI KALENDARZ GDZIE ZAPISUJĘ RÓŻNE DANE. CZY JEST TAKA OPCJA ABYM DOKUPIŁ KOLEJNY PROGRAM Z GRUPY OFFICE*JAKI?* , TAK ABY ZAINSTALOWANY NA INNYM KOMPUTERZE MÓGŁ IMPORTOWAĆ LUB EKSPORTOWAĆ DANE KALENDARZA MIĘDZY NIMI .
Amm2/2 23 Kwi 2010
Jezeli chodzi o "Moje szablony" to w trakcie realizacji projektu klikamy plik/zapisz jako/wybieramy szablon programu Publisher w "Zapisz jako typ" -- Marcin Mokijewski Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com // Uprzejmie prosze o nie wysylanie zapytan bezposrednio na mój adres email. Zapytania takie pozostana bez odpowiedzi, gdyz
v52krzp2/2 22 Kwi 2010
Wykasowałem z telefonu komórkowego wszystkie kontakty tel. Szczęśliwie zapisałem je wcześniej kilkaset w excelu (office small business edition 2003). Nie potrafię przenieść tej całej grupy danych do outlooka inaczej niż pojedyńczo. Proszę o podpowiedź jak to zrobić (ale krok po kroku gdyż jestem noga z komputera). roman.gil@europlay.pl
Bartosz Świszc...2/2 21 Kwi 2010
Witam, jestem osoba nie znajaca sie na rozwiazywaniu problemow technicznych oprogramowania i prosze wybaczyc mi jesli w moim poscie beda jakies niescislosci. Mam stare oprogramowanie Microsoft Windows Home Edition Wersja 2002 z dodatkiem service pack 3 i do tego pakiet Office 2000. Raczej nie mam problemow z jego uzytkowaniem, aczkolwiek juz kilka razy w ostatnich miesiacach
Adrian Kubok3/3 19 Kwi 2010
Witam. Mam na 2 z 12 stanowisk na ktorych zainstalowany jest Office 2007 Standard BOX jest problem z zapisem na dysk sieciowy. tzn: W innych programach (nie office 2007) wszystko dziala jak powinno. W Excel 2007 przy probie zapisu tworzy sie pusty plik (wielkosc 0) i pokazuje komunikat ze "dokumentu nie zapisano". Jesli plik istnieje to zostaje on zastapiony pustym. Czyli plik otwarty
Krzysiek2/2 17 Kwi 2010
Witam, Czy jest odpowiednik "Formularza edycji elementów listy" (access 2007) w accessie 2003?
Krzysiek2/2 15 Kwi 2010
Outlook po próbie importu ustawień kont pocztowych odpowiada, że nie znalazł nic do zaimportowania, co robić?
Zbyszek Chrzano...2/2 15 Kwi 2010
Jak zarejestrować pakiet OFICE 2007
Krzysiek2/2 13 Kwi 2010
Witam, czy jest jakiś spoób na śledzenie oflagowanych wiadomości w folderach IMAP? W przypadku korzystania z POP3 - nie ma problemu - natomiast nigdzie nie znalazłem informacji jak sobie poradzić z kontem obsługiwanym przez IMAP -- Pozdrawiam Daniel http://pl.openoffice.org/ - darmowy odpowiednik pakietu MS Office http://www.mozillapl.org - narzędzia internetowe "nie tylko dla orłów"
Daniel Stawicki2/2 13 Kwi 2010
Potrzebuję do Worda 2007 wstawić dane z tabeli z SQL-a. Nie mogę znaleźć właściwej opcji na menu
Bartosz Świszc...3/3 12 Kwi 2010
Witam, Posiadam Excela i Outlooka w wersji 2002. Czasami gdy wysyłam dane z excela mając otwarty arkusz excela klikając menu plik --> Adresat poczty --> Adresat poczty (jako załącznik), następnie wpisuje dane odbiorcy, klikam Wyślij i wszystko się wiesza. Podczas zwisu procesor nie jest w ogóle obciążony. Jedyne wyjscie z tej sytuacji to zabić proces excela i wtedy wszystko wraca
Arkadiusz 'Blac...7/7 11 Kwi 2010
Po zapisaniu Word 2007 w rubryce typ pliku jest wpisane "Plik DOCX". Poprzednie wersje miały dokument programu .... word.... Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, dlaczego tak jest? Czy mam coś poprzestawiane w ustawieniach, czy źle są ustawione skojarzenia plików? Druga sprawa to ikona zapisanego pliku word 2007. Nie wygląda tak jak Excel 2007. Czy znowu coś popsułem?
Artur1/1 09 Kwi 2010
Witam, w MS Excel po naciśnięciu klawisz TAB, przechodzi się do kolejnej komórki w tym samym wierszu. U mnie natomiast wystąpiła sytuacja, w której po naciśnięciu klawisza TAB, nie przechodzę do następnej komórki, lecz przesuwam się cały ekran w prawo. Tj: na ekranie wyświetla mi się np. zakres kolumn od A do S. Będąc w komórce A1, po naciśnięciu TAB, nie przechodzę do komórki B1,
IDKrzych2/2 08 Kwi 2010
Witam, Czy istnieje możliwość wprowadzenia w arkuszu komórki, którą należy uzupełnić, a w przypadku nieuzupełnienia tej komórki braku możliwości zapisania arkusza i żeby pojawiał się komunikat "Brak możliwości zapisania pliku - proszę uzupełnić danymi komórkę XX". Pozdr.
Adam Gromek2/2 08 Kwi 2010
witam. mam prezentację składającą się z ponad 130 slajdów, gdzie na każdym slajdzie jest przynajmniej 1 plik graficzny (jpg). Chcę się pozbyc wszystkich plików graficznych za jednym zamachem ale nie wiem jak. Próbowałam zaznaczac wszystkie slajdy Ctrl+A i szukac odpowiedniej opcji usuwającej grafikę ale nic nie znalazłam. Mogę to zrobic ręcznie ale jest to pracochłonne w tym
sowaxl3/3 07 Kwi 2010
Witam posiadam problem z przypisami tak mi sie przynajmniej zdaje. Zamiast krotkiej kreski oddzielajacej tekst od przypisow mam jedna dluga w poprzek strony kreske i nie wiem w jaki sposob ja ununac ani w jaki sposob ona sie tam pojawia. Prosze o pomoc, probowalem juz wszystkirgo lecz nic nie pomaga.
Bartosz Świszc...2/2 07 Kwi 2010
Dokonałem archiwizacji skrzynki odbiorczej w Microsoft Outlook 2007 do pliku archive.pst. Ze skrzynki odbiorczej zniknęły wiadomości, a chciałem jedynie dokonać kopii zapasowej. Chciałbym przywrócić wszystkie elementy skrzynki odbiorczej. Dokonuję import z innego programu lub pliku - plik folderów (pst) - import z pliku (przeglądaj - archive.pst), klikam dalej i wyświetlany jest
Marcin2/2 07 Kwi 2010
witam, chcę za pośrednictwem funkcji Dane > poprawnośc danych > Dozwolone "Lista" wybrac jako żródło dane z innego skoroszytu niż ten w którym pracuję - czy i jak mogę to zrobic (lub czy ewentualnie można w Excelu inaczej stworzyc pole listy odwołując się do danych z innego skoroszytu ? ). wiem, że najprościej byłoby skopiowac potrzebne dane do arkusza w którym pracuję ale zależy
Zbyszek Chrzano...2/2 07 Kwi 2010
Witam! Mam takie pytanie: gdzie trzeba grzebnąć aby word nie szukał domyślnie źródła danych w katalogu dokumenty/moje źródła danych lecz np. w katalogu w którym jest dokument seryjny. Problem pojawia się w momencie kiedy ten sam dokument seryjny worda, z tym samym źródłem danych, przenoszony jest na inny komputer o innej strukturze katalogów (synchronizacja np. laptopa [vista] i
v52krzp2/2 07 Kwi 2010
Podczas odbierania wiadomości posiadającej ustawione tło i obrazek, obrazek przychodzi jako załącznik, a tła nie ma.
lylroxoa@hotmai...1/1 06 Kwi 2010
????Í?Ó°?ÇרÂô??????Í?Ó°?Ç?¨????????Í?Ó°?ÇרÂô???????ô??Í????????ô??Â?????°?Í??ô????Ô­×°°?Í??????Ú?ô??,?????á?é?ô????Í??? ??????Ô°ÖÇÄÜ??????Í?,????ר???ô????Ë????????ô????Ë????????ô???÷?Ä???÷?ÄרÂô??????ÖÇÄÜ???Ó,????ÖÇÄÜ??Í?????,??????Í?ÖÇÄÜ???°?ô?Ö,??????Í????°?ô?Ö,Ó°?ô?÷?Ä,Í?Ó°?÷?Ä,?????ÔÄ??ô??,????¸ß???ô??,????¸ß????Í?Ó°Ô?,?ÝÍ?,?ÝÍ?ר???ô??,HIVI,HIVIר???ô??JVC,JBLר???ô??,?????ô??רÂô.com ,
k2l3/3 05 Kwi 2010
Opis nagłówków: Nagłówek poziom 1: FORMAT1: czcionka 15pkt,czerwony, Słowo "Rozdział ", numer "rzymskie I", nowa linia, FORMAT2: czcionka 26pkt, zielony, "treść nagłówka 1", całość WYŚRODKOWANE na stronie. Nagłówek poziom 2: FORMAT3: czcionka 22pkt, niebieski, numer z poziomu 1( bez słowa "Rozdział" czyli rzymskie "I"), kropka, numer poziomu 2 (od 1 dla każdej zmiany "poziomu