mich2/2 12 Sie 2010
Witam, w Outlook 2010 probuje zalozyc 2 konto (z onet). Niestety nie moge tego zrobic. Najpierw podczas wyszukiwania ustawien serwera dostaje informacje "szyfrownae polaczenie z serwerem poczty jest niedostepne".. Potem przy probie logowania "bez szyfrowania" dostaje infocmacje, o problemie podczas nawiazywania polaczenia. skonfigurowac Nastepnie probuje recznie i po
dictus1/1 12 Sie 2010
witam czy można zaznaczyć tylko część obszaru kreślenia na wykresie? Np. mam wykres liniowy pokazujący zmiany jakiegoś trendu w poszczególnych latach, ale ja bym chcial zaznaczyć np. tylko okres lat 2005-2006. Za rady dzięki dictus -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Bamek2/2 11 Sie 2010
Witam Czy to możliwe, że w outlook'u 2007 po skonfigurowaniu wielu kont e-mail, nie ma opcji segregowania ich w osobnych dla każdego konta folderach? Szukałem i niestety nie moge znaleźć. pozdrawiam
nie zatwierdzac1/1 11 Sie 2010
test tworzenia naglowkow Rav napisał: > Witam! Mam pytanie jak wykonać taki "myk" w Excelu 2003, aby zablokować > przesuwanie kolumny lub/i wiersza? Przykład znajduje się w arkuszu. Jest > dokładnie to, co chcę wykonać. Tylko jak takie coś zrobić? > Próbowałem przeciągnąć te małe "belki", które znajdują się na > górze pionowych suwaków i przy prawej krawędzi poziomych, ale >
IDKrzych5/5 10 Sie 2010
Hej Mam wrażenie iż mam banalny problem, jednak nie mogę się z nim uporać. Wprowadzam do komórek funkcję za pomocą makra w vb, np: Worksheets("Arkusz1").Range("A3").Value = "=suma(A1:A2)" Nie wiem czy jest to dobra metoda, jednak w sercu makra kryje się parę ciekawostek które wyszukują, analizują i aktualizują zmienne zajmujące się zakresem komórek, zatem kiedy mam już jakiś
athor8/8 09 Sie 2010
Witam Próbuję od dłuższego czasu poradzić sobie z takim moim problemem i niestety utknąłem. Muszę wykonać ok. 100 obliczeń i chciałbym żeby dane pobierane były z określonych komórek i każdy wynik wpisany został do oddzielnej określonej komórki. Wszystko jest ok dla pojedynczych komórek, ale w takim przypadku musze powtórzyć makro 100 razy. Napisałem takie małe makro (na miarę
ZJ1/1 09 Sie 2010
Mam zainstalowane obie wersje Excela, tzn. 2003 i 2007. Jak można odwrócić pierwszeństwo Excela 2007, na korzyść Excela 2003, do otwierania pliku excelowego utworzonego w Excelu 2003, kliknięciem na niego lub jego skrót, w chwili gdy żaden program Excel nie jest jeszcze uruchomiony. Aktualnie uruchamia się Excel 2007 , a ja chciałbym żeby Excel 2003.
lotnik1/1 06 Sie 2010
coś się stało, a może coś włączyłem głupio, chodzi o to że jak wpisuje literki do równania to dostaje dziwne kwadraciki, muszę następnie kliknąć na \"abc Normalny tekst\" i literki na nowo są literkami, da się to jakoś odwrócić? link do przykładowego zdjecia http://img825.imageshack.us/img825/8419/officegupota.jpg -- ---- Wysłano z
point1/1 06 Sie 2010
no właśnie mam ten sam problem, po zainstalowaniu Office jest wszystko ok do momentu uruchomienia jednego pliku z makrami, potem już nie można edytować w komórce poprzez dwukrotne kliknięcie, można zmienić ustawienia w opcjach ale po ponownym uruchomieniu aplikacji znowu edycja jest zablokowane, jest to bardzo uciążliwe, proszę o jakąś pomoc, aha porada z ochroną arkusza nie działa :(
Grzegorz1/1 06 Sie 2010
Witam, przy imporcie reguł stworzonych w Outlook 2007 do Outlooka 2003 występują problemy tzn. reguły są puste. Reguł tych nawet nie można usunąć. Jest jakaś opcja zaimportowania tych reguł oraz usuniecie tych zaimportowanych????
Oskar1/1 05 Sie 2010
Jestem użytkownikiem Messengera od wielu lat - od systemu XP do obecnej 7. Wszystko działało do wczoraj. Uruchomiłem Messengera. Sprawdziłem ustawienia sprzętowe kamery (Microsoft NX-6000). Zamknąłem. Wieczorem byłem umówiony na rozmowę. Po uruchomieniu Messengera pojawił sie komunikat "Program Windows Live Messenger przestał działać" i koniec. Naprawiłem pakiet live. Nic.
Qvazar1/1 05 Sie 2010
Question na komputerze z Windows 7 zainstalowałem pakiet Office 2007 wersję Profesional, a nastepnie dodatek BCM. Po tych działaniach przy wywołaniu excela lub worda pojawia się komunikat: dodatek BCM Office wersja aplikacji pakietu Office nie zgadza się. Co mam zrobic teraz? -- Qvazar
misiek9011/1 04 Sie 2010
Witam wszystkich! Bardzo proszę o pomoc w następującej sprawie: od kilku dni Outlook wysyła nieistniejące (niewidoczne w skrzynce nadawczej) wiadomości. Wiadomości z dnia na dzień jest więcej, a ponieważ program nie może wysłać tych niewidocznych wiadomości, nie można wysłać również tych, które przygotowuję na bieżąco. Będę niezmiernie wdzięczny za szybką odpowiedź, za którą bardzo
Maciej Szczecin...2/2 03 Sie 2010
Witam, Temat dotyczy programu Outlook 2007/10. Uzytkownikowi domenowemu (konto pocztowe exchange 2007) po zalogowaniu i sciągnieciu poczty wyskakuje okienko w ktorym ponownie proszony jest o podanie hasła "Łaczenie z /nazwa serwera pocztowego/" z tym, że urzytkownik ma połacznie z serwerm. Klikniecie ANULUJ nie ma wpływu na połącznie, urzytkownik może kozystac z poczty (tak jak i po
Maciej Szczecin...2/2 03 Sie 2010
Hello, I've strange situation in my company: a few days before we bought new desktop computers with preinstall Windows XP. When I confurated one PC with Microsoft Office 2007 I've strange situation: when I finished configuration MS Outlook with Microsoft Exchange account and I try do new meeting in calendar and when I click to save and close all OUTLOOK CLOSED! I don't know what
januszo1/1 03 Sie 2010
Witam, Zainstalowano Office'a 2003 na komputerze w Windows 7 Pro. Przy każdej próbie uruchomienia Word'a (lub innej aplikacji) pojawia się komunikat "Trwa przygotowanie instalacjii..", a następnie "Czekaj system Windows konfiguruje produkt..", ponownie pierwszy wymieniony komunikat i następny. Finalnie aplikacja nie uruchamia się, bez żadnego komunikatu. Pozdrawiam Janusz Olek
Lech Jaszowski2/2 03 Sie 2010
http://wrzucacz.pl/file/5271280655135 Hasło do pliku \"1818\" W Arkuszu 1 znajduje się dokładnie to, co chciałbym osiągnąć. Ważne jest to, aby po zablokowaniu kolumn, nie pojawił się nowy suwak. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Sylwia1/1 01 Sie 2010
Czy mógłby Pan krok po kroku napisać mi jak to się robi. Zaglądałam tam, ale boję się, że cos popsuję. Z góry dziękuję, Sylwia v52robg napisał: > Najczęściej błąd powoduje Chrome. Rozwiązaniem jest przywrócenie wartości > (Domyślna) REG_SZ htmlfile w kluczach rejestru: > HKEY_CLASSES_ROOT\\\\.htm > HKEY_CLASSES_ROOT\\\\.html > > > -- > Robert Głowacki > Specjalista ds.
jan_twardowski1/1 01 Sie 2010
chcialbym ustawic jezyk polski i angielski w ONe Note 2007, tak zeby nie zaznaczal jako bledne poprawnych slow angielskich i polskich, jak to zrobic? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Rav1/1 01 Sie 2010
Witam! Mam pytanie jak wykonać taki "myk" w Excelu 2003, aby zablokować przesuwanie kolumny lub/i wiersza? Przykład znajduje się w arkuszu. Jest dokładnie to, co chcę wykonać. Tylko jak takie coś zrobić? Próbowałem przeciągnąć te małe "belki", które znajdują się na górze pionowych suwaków i przy prawej krawędzi poziomych, ale osiągnąłem niewłaściwy efekt. Proszę o pomoc. Pzdr. --
mich1/1 31 Lip 2010
Lech Jaszowski napisał: [...] > > Spodobało mi się hasło na tej stronie: > > "Twoja koszyk > Twoja Twój koszyk jest pusta." > > żenada Może używali Google Translator do automatycznego tłumaczenia :) -- Mich -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Lech Jaszowski10/10 30 Lip 2010
Kiedy będzie premiera polskiej wersji Office 2010? Kiedy będzie można kupić wersję pudełkową w realnym sklepie? Na razie jest chyba tylko do ściągnięcia wersja próbna.
Maciej Szczecin...2/2 29 Lip 2010
Czy do działania SharePoint Designer 2010 potrzebna jest jeszcze jakaś aplikacja Microsoft'u, czy też jakiś pakiet Office? Po pobraniu i zainstalowaniu SharePoint Designer 2010 nie można otworzyć żadnej strony, ani utworzyć nowej. Mam Windows XP + ServicePack 3.
Maciej Szczecin...2/2 29 Lip 2010
Czy do działania SharePoint Designer 2010 potrzebna jest jeszcze jakaś aplikacja Microsoft'u, czy też jakiś pakiet Office? Po pobraniu i zainstalowaniu SharePoint Designer 2010 nie można otworzyć żadnej strony, ani utworzyć nowej. Mam Windows XP + ServicePack 3.
Dr No3/3 28 Lip 2010
Jest problem Mam w jednym katalogu kilkaset plików xls (wypełnionie formularze) Potrzebuję odfiltrować skoroszyty gdzie jest spełniony określony warunek: arkusz2 komórka F34=4 jakieś propozycje? z VBA jestem zielony. Może istnieje jakieś gotowe narządzie? np. wtyczka do total-commandera ... pozdrawiam -- Dr No
Lech Jaszowski2/2 27 Lip 2010
Witam i proszę o pomoc. Utworzyłem prezentację w programie PowerPoint 2007. Czcionką dominującą w prezentacji jest Calibri (czcionka posiada polskie znaki). Przy próbie uruchomienia prezentacji w PP 2007 wszystko jest OK. Problem pojawia się gdy w PP 2007 uzyję funkcji z menu: Publikuj -> Spakuj na CD Następuje generowanie prezentacji w domyślnym katalogu który oprócz prezentacji
Lech Jaszowski3/3 27 Lip 2010
Witam mam problem z programem MS outlook 2007 mianowicie po kliknieciu przycisku wyślij odbierz nic sie nie dzieje, nie odbiera, nie wysyla (nie pojawia sie zaden blad, ani te szczegoly odbierania) narzedzia -> wyslij odbierz tez nie działa. Co ciekawego zauwazylem to to ze nie mozna wejsc w "definiuj grupy wyslij/dobierz" (nie wyskakuje zaden blad, poprostu nic sie nie dzieje).
w_czech1/1 27 Lip 2010
Witam serdecznie, miałbym dodatkowe pytanie, czy jest jakiś sposób na przerzucenie poczty z Expressa do Outlooka 2007, ale znajdującego się na innym komputerze? Pozdrawiam w_czech v-52krzp napisał: > Witam > > W poczcie systemu windows podobnie jak w outlook express nigdy nie było > możliwości exportu do pliku .pst. > > Jedyny sposób w jaki można to wykonac to
slawek3/3 26 Lip 2010
Czy istnieje w MS Word możliwość powoływania się w tekście na numeru rysunku, tak, by powołanie to było aktualizowane po zmianie numeru rysunku w tekście za pomocą opcji Aktualizuj pole? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Frank Holman2/2 25 Lip 2010
Witam, Użytkujemy w firmie pakiety Office 2007 z Action Pack-a. I nagle z dnia na dzień pojawił się dziwny problem: na niektórych komputerach na pasku z nazwą programu pojawił się napis "do użytku niekomercyjnego". Ma ktoś jakiś pomysł czemu tak się stało i jak to usunąć??
Frank Holman4/4 25 Lip 2010
Witam, Miałem zainstalowaną wersję Office 2007, póżniej zainstalowałem wersję testową Office 2010, pod czas instalacji zaznaczyłem że niechce usuwać wcześniejszej wersji. Po zainstalowaniu miałem wszystkie pakiety w dwóch wersjiach 2007 i 2010 oprócz Microsoft Outlok, który został wyłącznie w wersji 2010. Teraz okres wersji testowej wygas i chce powrócić do swojej wersji 2007.
Frank Holman3/3 25 Lip 2010
Wielokrotnie przy otwieraniu pliku w Word lub Excell, kiedy nie robię żadnej zmiany w pliku, przy zamykaniu pyta się mnie czy Zachować Zmiany. Mają ten problem niektóre pliki i jest to w nich nagminne. Jaka może być przyczyna i jak ją usunąć? Nawet jak otworzę ten plik na sekundę i chcę zamknąć, to już mnie się pyta czy zachować zmiany. --
Frank Holman4/4 25 Lip 2010
Outlook 2003 ? nieczytelna wiadomość Dostaje nieczytelne widomości na skrzyknę pocztową od jednego nadawcy podczas gdy ta sama wiadomość wysłana jednocześnie do innego adresata ( Outlook 2003 lub 2007 )jest wyświetlania poprawnie. W czym jest problem ? Wiadomości wygląda tak ( to są wycinki wiadomości) : From: qazwsx [mailto:Ron@qsp.pl] Sent: Thursday, June 24, 2010 3:54 PM
v52krzp2/2 22 Lip 2010
Nigdzie nie mogę znaleźć sposobu aktywowania styli, takich jak "Formatowanie stylu linii", "Styl kreskowany" i "Styl strzełki", które się znajdują w pasku Rysuj. Są szare a żeby były aktywne powinny być czarne. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Lech Jaszowski2/2 22 Lip 2010
Witam podaje przyklad : w arkuszu nr 1 mam wynik czy sume wydatkow , w arkuszu nr 2 mam sume wydatkow np na paliwo , a warkuszu nr 3 chcilabym zrobic zsumowanie tych wynikow jak to zrobic Pozdrawiam
Krzysiek2/2 21 Lip 2010
Czy jest
v52krzp2/2 21 Lip 2010
Mam zainstalowane oba programy, tzn. Excel 2003 oraz Excel 2007. Z tego drugiego, który wierzę że jest lepszy obliczeniowo, na razie nie korzystam, bo często posługuję się i poprawiam wieloarkuszowe skoroszyty ze złożonymi formułami obliczeniowymi oraz z rozbudowanym formatowaniem (w tym warunkowym), a jeszcze nie wiem gdzie co jest w nowym Excelu. Ostatnio, zapewne przez moją
v52krzp2/2 21 Lip 2010
Witam. Po ponownej instalacji office 2003 pojawia się komunikat: Program pakietu Office nie został zainstalowany dla bieżącego użytkownika. Uruchom instalację, aby zainstalować aplikację. Pod adresem http://support.microsoft.com/kb/302846/pl jest rozwiązanie tego problemu, ale opisane jest bardzo lakonicznie i mało szczegółowo. Proszę o szczegółowe rozwiązanie problemu. Nie
Daniel Matysiak2/2 20 Lip 2010
Witam, Mam próbną wersję programu zainstalowaną przez sprzedawcę. Miała to być wersja 60 dniowa, ale po ok. dwóch tygodniach dostęp do programu został zablokowany. Zapomniałem aktywować program. A teraz nie mogę tego zrobić: "Asystent aktywacji pakietu Microsoft Office nie może zgłosić żądania klucza aktywacyjnego wersji próbnej. Sprawdź połączenie z Internetem i spróbuj ponownie.
Cynio2/2 19 Lip 2010
Mam małe pytanie mianowicie jak zrobić za pomocą kodu VBA lub nie automatyczne zapisywanie pliku Excela. Chodzi mi oto abym nie musiał klikać na niebieską dyskietkę zapisz tylko aby ta czynność wykonywała się automatycznie
RG2/2 16 Lip 2010
Witam. Mam zainstalowany pakiet office 2003 professional edition 2003 z SP3 pod windows 7 professional. Problem pojawia się przy korzystaniu z programu outlook. Wiadomości przesyłane do mnie (gdzie mój adres mailowy znajduje się w polu UDW) mają bardzo dziwną postać (przykład zamieściłem poniżej, sprawa dotyczy tylko przypadku UDW, pozostałe przypadki tzn. pole DO oraz DW są
Krzysztof Sukni...3/3 15 Lip 2010
otrzymuje maile w formacie html (tabelka). Gdy maila drukuje (windows xp pro, outlook2003) prawy margines zostaje obciety. Przebrnalem juz chyba przez wszystkie ustawienia wydruku i drukarki - bez zmian. Zmiana nastapila po usunieciu IE8 i zainstalowaniu IE6. Obecnie zmienilem komputer oraz OS na Windows7 z IE8 - problem powrocil. Nie chce brnac w rozwiazanie z IE6 - czy jest inne
Adam Gromek2/2 14 Lip 2010
Po półtra roku bezawaryjnego używania BCM przestał on działać. Dawał komunikaty o niemożliwości połączenia z bazą danych. Próbowałem ustawić bazę (np. kopię, którą zrobiłem kilka dni wcześniej), ale nie było to możliwe. Po odinstalowaniu, ponowne zainstalowanie jes niemożliwe. Pojawia się komunikat, że:"... nie można zainstalować ... SQL Server 2005 Express (MSSMLBIZ) ...; szczegółowe
Rafał1/1 13 Lip 2010
Witam, Proszę zweryfikować informacje opisane w poniższym artykule bazy wiedzy http://support.microsoft.com/kb/928091 -- Rafał Pruszyński Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres email. Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi, gdyż adres ten nie jest
Marcin2/2 13 Lip 2010
mam takie pytanie potrzebuje zamienic plik ost na pst kiedyś korzystałem z Exchange teraz potrzebuje dostać sie do maili i jak sie okazało wiekszośc z tamtej poczty miałem porobione w folderach osobistych czyli byly zapisane w pst a jeden plik został w ost jak go zamienić na pst sprawa pilna z góry dziękuje za pomoc.
IDKrzych3/3 07 Lip 2010
Witam, czy w Excelu2003 jest możliwość zmniejszenia liczby wierszy i kolumn? Excel2003 ma ograniczenie 65 tyś wierszy i 256 kolumn, a czy jest możliwość utworzenia skoroszytu, który będzie miał przykładowo 100 wierszy i 10 kolumn? Jeśli tak, to w jaki sposób? pozdrawiam Paweł -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum,
Peetheq6/6 06 Lip 2010
zainstalowałem MS Office Professional 2003 pod Windows 7 64bit w celu korzystania z MS Access 2003 -> podczas próby utworzenia formularza poprzez kreator na podstawie tabeli z relacjami następuje zawieszenie programu. Ponowna próba i wybranie w kreatorze pól bez powiązań pozwala utworzyć formularz. Czasami program żąda większej pamięci co jest dziwne, bo używam notebooka HP na i5 core
Krzysiek2/2 02 Lip 2010
Witam. Pracuję w PowerPoincie 2003. Czy jest możliwe takie ustawienie wzorca slajdów, aby na każdym ze slajdów znalazło się np. rysunek czy pole tekstowe ale aby były one nad wszystkimi elementami, które później dodaję do slajdów. Czyli wszystko inne jak \"dotknie\" tych elementów to ma się chować pod nie. Niestety, normalnie elementy nachodzą na te ze wzorca :( A może nie szukać tego
k2l3/3 01 Lip 2010
Cześć, Miałem utworzony spis treści w oparciu o nagłówki 1,2,3,4. Po dzisiejszej edycji dokumentu i aktualizacji spisu treści okazało się, że pojawiły się w nim pozycje, które w tekście pisane były stylem legenda, a nawet normalny. Próbowałem edytować pole, ale wszędzie jego konfiguracja jest prawidłowa. Nie wiem w jaki sposób usunąć ze spisu zbędne pozycje tak by kolejna aktualizacja