pxd742/2 19 Lut 2008
Mam folder z duzą ilościa obrazów 001.jpg, 002.jpg, .... 123.jpg W dokumencie MS word tworzę sobie zwykłą tabelkę. Chciałbym aby każdy plik z folderu z obrazkami wstawił się po kolei w osobną komorkę tabeli. Czy jest jakiś sposób zeby robić to automatycznie a nie ręcznie w każdej komórce? Paweł
tedmi3/3 19 Lut 2008
Witam, moi znajomi mają problem ze swoim Wordem 2003 zainstalowanym w wersji PL. Chcieliby natomiast używać słownika języka portugalskiego. Czy trzeba do tego mieć płytę instalacyjną Office'a? Chodzi o to, aby w czasie pisania tekstu portugalskiego podkreślało wyrazy źle napisane. Może należałoby zaznaczyć ten język w czasie instalacji Office'a. Może dałoby się to zmienić na już
PawelM2/2 19 Lut 2008
Dzień dobry Po zainstalowaniu Outlooka 2007 (z pakietem Office 2007) w widoku Skrzynki pocztowej - Outlook na dziś w kolumnie Wiadomości nie jest wyświetlana liczba nowych wiadomości (wskazuje 0) z określonego katalogu z Folderów publicznych umieszczonych na serwerze Exchange. Liczba nowych wiadomości pojawia się w przypadku dodania katalogu do Ulubionych w Folderach publicznych i
pxd742/2 18 Lut 2008
witam, importowałem sobie reguły i nie działją one na nowym kompterze, prubuję je usunąć i się nie da, gdyż guziki reguł są nie katywne ("Zmień regułę", "Kopiuj", "Usuń"). Jak mogę pozbyć się tych reguł?? Może gdzieś z rejestru da sie je wytargać (ewentualnie wszystkie reguły jednym wpisem)?? pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Robak
pxd745/5 18 Lut 2008
samo przeniesienie plikow .pst z/do katalogu .../ustawienia lokalne/dane aplikacji/microsoft/outlook to przeniesienie tylko poczty jakie dodatkowe pliki przeniesc aby przeniesc: ustawienia konta (adres e-mail, serwer pop itd...) kontakty reguly (nieraz mam konto z 40-50 regulami) dodatkowo jak zrobic aby przenoszac pliki .pst nie bylo ciagle dwoch Folderow osobistych po podlaczeniu
pxd748/8 18 Lut 2008
microsoft outlook 2007 nie wymienia informacji przez activsynca. Password-protected kod obsługi:8503001f
pxd744/4 18 Lut 2008
Czy ktos moze wie jak do raportu stworzyc spis tresci (zawierajacy naglowek-nr strony)? Czy jest to w ogole mozliwe?
pxd742/2 18 Lut 2008
Jak usunąć header i footer
pxd742/2 18 Lut 2008
mam zainstalowany pakiet Microsoft Office 2007. Problem polega na tym iż word nie wykrywa czcionek systemowych, korzysta tylko z dwóch czcionek to jest "Cambria i Calibri". Zainstalowałem service pack 1 plus wszystkie aktualizacje dla offica jak i dla windowsa xp. problem wystepuje na dwóch komputerach na kilku pozostałych na których testowalem nie ma tego problemu. Także w Exel i
pxd742/2 18 Lut 2008
Mam problemy od tgodnia z otwarciem plików za pomoc za Microsoft Office 2000. Czym to może być spowodowane i jak ten problem zlikwidować?
news.microsoft....2/2 18 Lut 2008
Nie działa opcja jak w temacie. Dotyczy Microsoft Office 2003 i programu Outlook Express. Wcześniej działała, ale na nieszczęście zainstalowałem Microsoft Outlook i mieszały mi się maile i adresy. Więc chciałem zdeinstalować sam Microsoft Outlook ale nie dało się. Musiałem cały pakiet Office. Do deinstalacji zainstalowałem ponownie (już bez Microsoft Outlook). Ale opcja adresat poczty
MS newsgrupy2/2 18 Lut 2008
Od ponad tygodnia nie mogę otworzyć plików tekstowych w Wordzie. Odinstalowałem cały Offis - nie pomogło, wszykie inne usługi działają poprawnie, oprócz Worda (zaczyna się otwierać i na tym się konczy procesor pracuje na maksa)?
MS newsgrupy2/2 18 Lut 2008
co jakis czas wywala sie outlook, wielce mowiacy komunikat w logach Aplikacja zawieszająca OUTLOOK.EXE, wersja 11.0.8118.0, moduł zawieszenia hungapp, wersja 0.0.0.0, adres zawieszenia 0x00000000. Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej. Aplikacja zawieszająca iexplore.exe, wersja 7.0.6000.16608, moduł
Dariusz Hryniew...5/5 18 Lut 2008
Witam. Mam problem z MS Access 2007 (składnika MS Office Profesional Plus 2007), w momencie gdy chcę uruchomić w/w program komputer na którym jest on zainstalowany - resetuje się, dzieje się to tylko w przypadku próby uruchomienia programu MS Access. Sytuacja jest o tyle dziwna, iż czasami da się uruchomić MS Access i pracować w nim, jednak w większości przypadków komputer restartuje
MS newsgrupy2/2 15 Lut 2008
Office 2007 Home and Student zakupiłem i po odinstalowaniu 2003 Profi /nielegalnego/ zainstalowałem 2007. Jest cacy i wreszcie legalnie ale tylko na koncie administratora. Próba otwarcia Worda lub Excela na koncie użytkownika zaczyna się zawsze od instalowanie brakujących składników oraz konfiguracji produktu.Zajmuje to dużo czasu, a w czasie pracy po komendzie "Zapisz" ponownie taka
MS newsgrupy2/2 15 Lut 2008
Czy jest możiwy import wiadomości z The Bat 3.99.29 do MS Outlook 2007 ? Bardzo proszę o podpowiedź, jak to zrobić
Administrator1/1 13 Lut 2008
Witam Na jednej ze stacji roboczej mam nieaktywne (wyszarzone) zaznaczenie opcji "Niedawno używane pliki" (Menu Narzędzia -> Opcje -> Zakładka Ogólne). Uzytkownik dodany do grupy administratorów. Czy normal.dot może mieć na to wpływ? Jak uczynić pole aktywnym? pozdrawiam
IDKrzych6/6 13 Lut 2008
Witam, Jaka jest maksymalna ilość wierszy jaką można osiągnąć w Excelu 2003 i czy tę barierę można jakoś przeskoczyć? Czy Excel 2007 też posiada taki limit czy może nowy format dokumentu poszerza zakres? Dziękuję, K
tedmi1/1 13 Lut 2008
Nie mam już Outlok'a 2003, ale o ile pamiętam, to taki wykaz drukował się automatycznie - w kopercie widniały pozycje: Od, Data, Do, DW, Temat, Załączniki. W Outlook 2007 tak jest. -- TedMi
MS newsgrupy4/4 12 Lut 2008
Czy jest taki asystent w office 2007?
Bamek7/7 11 Lut 2008
Witam serdecznie Ciekaw jestem, czy jest możliwe (a jeżeli ktoś ma pomysł na realizację to oczywiście prośba o podzielenie się rozwiązaniem) uzależnienie zakresu danych listy wyboru (Dane/Sprawdzanie poprawności/ Lista) od wartości innej komórki. Chodzi o to, że jeżeli lista wyboru jest długa to można by ułatwić wybranie pozycji przez wybór typu w kolumnie poprzedzającej. Np. najpierw
syntheer@gmail....1/1 11 Lut 2008
Mam problem. Mialem Office'a 2003 na Vista i wszystko bylo w porzadku. Zainstalowalem wersje 2007.I teraz jest problem: * Nie da sie otworzyc plikow worda i excela z poziomu eksploratora windows (tj. dwuklikiem) * Nie da sie tez skojarzyc tych rozszerzen z nowym wordem Nie pomogla reinstalacja pakietu, ani wybieranie przez otworz za pomoca (po wybraniu programu winword.exe nie pojawia
MS newsgrupy2/2 11 Lut 2008
Wczoraj sciagnelam i zainstal MS Off Professinal 2007. Jestem b. poczatkujaca. Dzisiaj rano chcialam zainstalowac i skonfig MS outlooka, nie wiedzac o serwerach przychodzacych i wychodzacych. Po poludniu juz o tym wiedzialam i mialam ich nazwy, ale nie moglam przejsc do ponownej instalacji, bo juz cos z rana bylo poustawiane. Probowalam to 'cos' odinstalowac, ale tylko czesciowo sie
Andrzej J. Turo...1/1 11 Lut 2008
Office, combobox-y i IE 7 Po zainstaloweaniu Internet explorer 7 w combobox-ach MsAccess i nie tylko lecz w całym office listy rozwijane działają źle. Nie wybierają się kolejne elementy listy przy wpisywaniu częściowej zawartości Po WYINSTALOWANIU IE 7 wraca do poprawnego działania Andrzej
Maciek1/1 10 Lut 2008
Mam pytanko odnośnie Office 2007 Dla użytku domowego. Czy jest wersja 64-bitowa? Czy może ja coś źle instaluje? Poiadam Vistę Home Basic 64bit, i przydało by mi się mieć wszystko w 64. Jest to możliwe? Maciek
MS newsgrupy2/2 08 Lut 2008
Witam Mam pakiet office 2007 SB. Ściągnąłem ze strony MS wersję próbną tegoż pakietu i kupiłem sobie pudełeczko z kluczem. Przy próbie wpisania klucza wyrzuca mi błąd że jest on nieprawidłowy. Problem występuje na dwóch różnych komputerach. Jeden jest na XP drugi na Viście. Totalnie nie wiem co robić a limit 25 uruchomień się kończy.
MS newsgrupy2/2 07 Lut 2008
mam na kompie viste holenderska.jak moge zmienic czcionke na polska na klawiaturze?
Zuzia1/1 07 Lut 2008
Wiem, że wprowadzając wartości (np. tekst) w kwerendzie, aby przejść do nowego wiersza w tej samej komórce muszę nacisnąć klawisze ctrl+enter. Naciśnięcie samego klawisza "enter" powoduje przejście do nowej komórki w kwerendzie. Czy istnieje możliwość zmiany tego skrótu, tak aby po naciśnięciu samego klawisza "enter" można było przejść do nowego wiersza? (czyli żeby działał tak jak w
Slawek1/1 07 Lut 2008
Edytor tekstu. Nie działa polecenie wklej ani to wybrane z menu Edycja ani z menu kontekstowego (prawy klawisz myszki). Natomiast działa po wybraniu z menu Edycja polecenia Wklej specjalnie.
dembu5/5 06 Lut 2008
witam Mam taki problem: Mam w komorce excella format daty i godziny "2008-02-01 00:07" a ponizej: 2008-02-01 00:27 2008-02-01 00:49 2008-02-01 01:13 2008-02-01 01:58 2008-02-01 02:02 2008-02-01 03:01 2008-02-01 03:08 2008-02-01 04:37 2008-02-01 04:51 2008-02-01 05:16 2008-02-01 06:00 2008-02-01 06:05 2008-02-01 06:14 2008-02-01 22:33 2008-02-01 23:03 2008-02-01 23:14
SharePoint Serv...1/1 06 Lut 2008
Mam pytanie : Jak spowodować, aby użytkownikom w IE 7.0 wyświetlały sie ikonki na stronach utworzonych w SharePoint Services 3.0? Jak ja je ogladam to wszyst widac poprawnie.
sweem1/1 06 Lut 2008
Witam tez mam ten problem. Inne oprogramowanie potrzebuje separatora w postaci . a nie , i jest konflikt interesow. Da sie tego dziada jakos przekonac do zmiany zdjania? Word powinien brac ustawienia z ustaien regionalnych a nie sie obrazac jak cos jest nie po jego mysli... ?Krzysztof Żelechowski? pisze: > Widocznie kropka jest używana też do czego innego, na przykład do >
sweem3/3 06 Lut 2008
Witam mam pewien podstawowy problem. Może ktos bedzie wiedział. Jak zmusic Outlooka żeby dla dwóch zdefiinowanych kont e-mail wiadomości z jednego konta dawal do jednego pliku z danymi a wiadomości z drugiego do drugiego pliku. Cel jest taki aby maile się nie mieszały tylko "po bożemu" wskakiwaly wg kont z jakich przychodzą. Teraz mam stworzone dwa konta, mam stworzone dla pliki z
blazej1/1 06 Lut 2008
Witam używam outlook 2007 oraz 2003 W 2003 jest pewien problem z papeterią Wprowadzam papeterię, dodaję podpis i podpis pojawia się nad papeterią co powoduje zniekształcenie wszyskiego. Jak temu zaradzić ??? Papeteria wprowadzona za pomocą użyj papeteri Podpis za pomocą dodaj podpis
tedmi3/3 05 Lut 2008
jak widać, w nowym Wordzie jak się wprowadza teks to odstępy między wierszami są 2 x większe niż w starym Wordzie 2003, jak to zmniejszyć ??
Robert2/2 05 Lut 2008
Nie potrafie znalesc fukcji umozliwiajacej w Outlooku automatycznego zapisu adresu mail ( kontaktu ) na ktory odpowiadam. Czy nie ma takiej funkcji ? czy trzeba zainstalowac dodatkowe oprogramowanie. Jesli tak to jakie ?
tedmi2/2 04 Lut 2008
Witam, od jakiegos czasu próbuje zmienić domyślna czcionkę w Office 2007 word i mam problem. Mam Calibri a chciałabym to zmienic na Times New Roman. Bardzo proszę o pomoc.
Tom3/3 03 Lut 2008
chciałbym wykorzsytać funkcje adr.pos do formuly tablicowej ktora zwraca tablice, a wewnatrz bedzie funkcja adres zwracajaca String adresu. No i z funkcja adres jest wszystko OK bo np. wywolana tablicowo ADRES({1\2\3};{1\2\3}) prawidlowo zwraca tablice 3x1 {A1,B2,C3}, ale już ADR.POSR({"A1"\"B2"\"C3'}) nie zwraca tablicy tylko w jej miejsce bledy #ARG! - ze bledne argumenty chyba. No wiec
Roch Brada3/3 03 Lut 2008
Witam, Mam problem z jedną, trywialną, formułą. Otóż mam arkusz, w którym zliczam kilometry i czas jazdy na rowerze dla poszczególnych miesięcy (takie zboczenie rowerowe). W arkuszu *Luty* wprowadzam czas jazdy w komórkach G5:G33, a w arkuszu *Przegląd* sumuję te czasy za pomocą =SUMA(Luty!G5:G33) Jednak w komórce, w której mam tą formułę sumującą czasy pojawia się zielona strzałka
Przemysław Tad...2/2 01 Lut 2008
Mam Microsoft Office Home and Student 2007 oraz dodatkowo Outlook 2007.Jak prawidłowo zainstalować te aplikacje, czy najpierw Outlook a potem resztę czy odwrotnie, czy może Outlook i Word w jednym osobnym docelowym folderze ? W programie Outlook 2007 nie jest aktywny przycisk -Motyw lub papeteria mimo iż wszystko jest zainstalowane. Miałem poprzednio Office 2003 też wersja dla domu i
Sethiel5/5 01 Lut 2008
Pytanie jak w temacie jak zmienic w menu kontekstowym aby po prawym kliku na pliku i najechaniu Wyślij Do->Adresat poczty otwierala sie wiadomosc w 'office outlook 2007' a nie 'outlook express' ?
mariuszb1/1 01 Lut 2008
caly czas wyswietla mi komunikat ze brak polaczenia z serwerem, prosba o kontakt nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzic :(
Gupik3/3 31 Sty 2008
jak zintegrować Service Packa z Officem 2007 ?? mam na myśli złączenie tego w jedną całość, proszę o linki z opisem, za pomoc, Dzięki.
pxd742/2 30 Sty 2008
Witam, Postaram się opisać dosyć dokładnie problem. Posiadamy komputer Dell Precision M4300(dwa rdzenie i kupa Ramu) komp ma 2 miesiące, zainstalowany jest na nim windows XP EN, następnie został zainstalowany Office 2000 i reszta aplikacji. i zaczeło się: Komputer przy aplikacjach biurowych wyraźnie zwolnił,(potrafił sie zawiesić na kilka sekund, dwa razy trzeba było zrobić twardy
pxd744/4 30 Sty 2008
Witam, korzystam z servera plików i w momencie gdy jeden z userów zapisywał plik i go zamykał a drugi w tym samym czasie plik ten otwierał w/w zablokował się z komunikatem "Odczyt pliku nie możliwy" czym mogło być to spowodowane i gdzie może tkwić problem
beata2/2 30 Sty 2008
odinstalowalam office 2007 wersje probna dostarczona z komputerem, zainstalowalam office 2007 dla użytkownikow domowych. skasowalam small business z program files. przy kazdym uruchomieniu word/excel dodatek bcm chce sie instalowac - po co skoro mam wersje dla użyt. domowych bez outlooka?! przed skasowaniem dodatku bcm z katalogiem small business pojawial sie komunikat ze wersja
slawek1/1 29 Sty 2008
Nie wiem czemu, ale Microsoft Update zainstalowało mi SP1 dla Office 2007 po raz drugi - czy ten servicepack jest może teraz w nowej wersji? Czy też Update się pomyliło? Czy też przy instalacji różnych programów odinstalował się SP1 a Update naprawiło go? Mieliście coś takiego?
slawek4/4 28 Sty 2008
Witam. Od kilku dni szukam w excelu możliwości skonstruowania arkusza w którym wpisując w jednej komórce godzinę rozpoczęcia pracy, w innek zakończenia dla jednego dnia pracy - program policzy ilość godzin i minut przepracowanych w danym dniu. W wierszach będzie tych dni 30. No i teraz co zrobić, żeby te godziny z konkretnych dni sumowały się dając ogólną liczbę przepracowanych godzin
Jak obliczać d...2/2 28 Sty 2008
Proszę pomóżcie mi! Jak obliczać dane w tabelach w excelu ?Z góry dzięki ;)
slawek3/3 28 Sty 2008
Dlaczego Word 2007 nie potrafi wyświetlać polskich liter? Zamiast liter ąęść itp. mam jakieś durne prostokąciki - a krój pisma Rockwell ma polskie literki, co widać z poziomu panelu sterowania. Tyle że Word 2007 nie potrafi ich wyświetlać. Ot i zagwozdka - Wordpad potrafi, a Word 2007 nie. Co sprawdziłem w różnych konfiguracjach i na różnych komputerach (z rozmaitymi drukarkami).