Robbi1/1 20 Mar
Witam. Nie mogę dodać załącznika na poczcie czy też zdjęcia np. na facebooku. Wyskakuje, że "program przestał działać" i się zamyka wszystko. Posiadam Vistę. Czy to jakiś wirus? Zmieniałem przeglądarkę i nic nie pomogło, proszę o pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ciochu1/1 06 Mar
Witam Ostatnio mój windows 7 przeszedł aktualizację jednocześnie IE również sie zmienił (m.in. graficznie). Po tych zmainach wchodząc przez wyszukiwarkę google na link strony zostaje ona przekierowana na jakąś inną, na której są reklamy czy inne dziwactwa(w między czasie wyskakuje w nazwie karty numer 192.206.161.57)). Po wybraniu wstecz i ponownej próbie wejścia na ten sam link
Marcin_balcer1/1 27 Lut
Witam wszystkich. Szukam porady odnośnie przeglądarki Internet explorer w windows 7. Gdy próbuję ją uruchomić to się zawiesza i pokazuje się okno:"Zabezpieczenia programu Internet Explorer. Witryna sieci web chce otworzyć zawartość sieci web za pomocą tego programu na komputerze.Ten program zostanie otwarty poza trybem chronionym" i pod spodem: "Nazwa: GoogleToolbarNotifer Wydawca:
konrad2/2 27 Lut
Witam, jestem laikiem w temacie. Używam przeglądarki Explorer 8. W momencie gdy przeglądam aukcje na Allegro i jakaś w środku strony (listy) zainteresuje mnie, wchodzę w nią i po cofnięciu wracam do listy aukcji ale zawsze na samą góre strony. Po czym muszę przejeżdżać do miejsca gdzie skończyłem przeglądanie. Wcześniej tego problemu nie miałem. Z góry dziękuję za podpowiedź czy
janczez1/1 02 Lut
Witam, od paru dni każda próba otwarcia kontaktów przy wyborze adresata kończy się co najmniej 5 minutowym oczekiwaniem na zniknięcie klepsydry (samych kontaktów mam zaledwie około 30). Program pracuje z Office 2007 Prof. i WIN 7. Będę wdzięczny za wskazówki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
majaki1/1 09 Sty
Witam Mam prośbe czy możecie mi powiedzieć jak zmienić jeden skrót klawiaturowy. Problem polega na tym że grając w multi potrzebny mi jest CTRL a on uruchamia IE i nie wiem gdzie moge to zmienić ( mam WINDOWS XP i IE 8). Za pomoc bardzo wielkei dzięki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
jerzykraw1/1 07 Gru 2011
Mam problem, przeglądarka działa poprawnie po włączeniu poczty wp zaczynająsię kłopoty polegające na tym, że nie mogę oprużnić kosza wyświetla się komunikat /brak połączenia z serwerem błąd #001/. Na przegląarce "Firefox" wszystko działa dobrze. Chciałbym jednak dalej korzystać z przeglądarki Internet Explorer 8.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam Jerzy K --
Bogdan1/1 07 Gru 2011
Mam IE8 pod Win XP Czesto wyswietla: "Blad na tej stronie sieci Web moga powodowac jej nieprawidlow dzialanie. Brak informacji o transporcie w zapytaniu. igg.js - wiersz 44,Kod 0 znak: 22788. Identyfikator URI: https://login.gg.pl/js/libs/0.9/igg.js Co mam robic. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
pch03171/1 07 Lis 2011
IE zmienia rozszerzenia plików, których końcowa część nazwy to zip.xades na zip.xml. Firefox zapisuje zip.xades jako zip.xades. Co zrobić, aby IE nie zmieniał rozszerzenia pliku? Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Piotr Palusińs...2/2 24 Paź 2011
Mam problem w przeglądarce Windows Internet Explorer 8, a dokładniej z zakładką "Ulubione". Po kliknięciu prawym przyciskiem na folder w dziale "Ulubione" aby np zmienic jego nazwę, wyłancza się cała przeglądarka. Jak to naprawić? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
plicka1/1 17 Paź 2011
Mam taki problem np na stronie inteligo że wyskakuje mi na górze strony komunikat Używasz przestarzałej przeglądarki, która nie jest wspierana przez ten serwis. Zaktualizuj swoją przeglądarkę do nowszej wersji - np. Internet Explorera 8 lub Firefoxa 3.Nic w tym dziwnego poza tym że ja uzywam własnie internet explorer 8 i chce jej uzywać nie inną. --
czarek1/1 28 Wrz 2011
Witam! Czy istnieje jakaś wtyczka do IE, która w zależności od strony internetowej zmienia ustawienia przeglądarki? konkretniej chodzi mi o zmianę opcji: "Do not save encrypted pages to disk" Z góry dziękuje i pozdrawiam czarek -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Mariusz1/1 26 Sie 2011
Witam. Mam problem z podglądem wiadomości w Live Mailu. Widze jedynie nagłówki maila, ale treści już nie. Po wyłączeniu ochrony w czasie rzeczywistym ww NODzie od czasu do czasu podgląd wraca, ale raz na 20 prób. Prawdopodobnie NOD blokuje lub uszkodził jakiś komponent IE 8 , który odpowiada za ten podgląd. Niestety nie wiem co to jest. Czy może ktoś miał już ten problem? --
aaaaaaaa2/2 22 Sie 2011
Witam, Strona internetowa: http://garwolinskie.info Strona niw wyświetla się wogóle w wersji IE7. Dodałem ten kod do sekcji head : <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> Ale nadal jest to samo, bez tego kodu strona w IE7 i IE8 nie działa. Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie dlaczego strona nie działa. --
Piotr Palusińs...4/4 19 Sie 2011
Witam, Problem polega na tym, iż po kliknięciu na ikonę skrótu, IE otwiera mi naraz/jednocześnie osiem okien zamiast jednego.Muszę potem czekać, aż wszystkie się załadują i następnie kolejno zamykać te niepotrzebne siedem. Jaka jest tego przyczyna ? Dziekuję z góry -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady
Ekkk1/1 26 Lip 2011
Witam, mam nastepujacy problem, musze usunac definitywnie z przegladarki Internet Explorer 9 opcje "In Private" lub tez ukryc zakladke Bezpieczenstwo z Narzedzi w prawym gornym roku ( "z ikonki łożyska" )tak aby wlasnie opcja In Private byla niewidoczna, chodz wolalabym ta pierwsza wersje czyli usunac calkowicie opcje In Private - bylabym pewniejsza. Prosze o pomoc :) bardzoooo wazneee
Piotr Palusińs...2/2 19 Lip 2011
Mam taki problem IE8 co chwile instaluje mi się na dysk E albo na D chciałbym żeby ta przeglądarka trzymała się swojego dysku C a nie skakała mi po pozostałych dyskach i wpisywała jakieś foldery cyfrowe. Co mogę zrobić w tej sprawie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
matys9551/1 27 Cze 2011
witam próbowałem połączyć się z internetem przez internet explorer ale nie działa mi wogóle ta przeglądarka z innymi przeglądarkami nie mam żadnego problemu. bardzo proszę o odpisanie na mój problem z góry dziękuje -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Maniek1/1 06 Maj 2011
Mam problem z IE 9 nie odtwarza mi fragmentów muzyki np:ze strony http://www.rmfmaxxx.pl/hopbec/# http://www.rmf.fm/au/?a=poplista# gdy naciskam play to cofa mnie na początek strony co robić ??????? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ano nimska1/1 21 Lut 2011
Po przeniesieniu folderu "Moje Dokumenty" na dysk D: w IE8 nie działa download plików. Środowisko: Win7/32, IE8 Historia: 1. Folder "Moje Dokumenty" przeniesiony na dysk D: 2. Zmiana właściciela nowego folderu (i wszystkiego poniżej) na użytkownika nieadministracyjnego. Objawy: 1. Wydaje się, że w trakcie przegladania działają wszystkie opcje poza downloadem. Download wyświetla
rasiak251/1 17 Lut 2011
Witam Mam taki problem wdrozylem aplikacje napisana w javie aplikacja web do autentykacji uzylem sso na ie8 logowanie trwa czasami do 30 sek a na firefoxie 2-5 sek w czym moze tkwic problem -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Kati1/1 31 Sty 2011
Wiecie jak włączyć opcję, żeby IE zapamiątywał folder, w którym ostatnio zapisywałam pliki z internetu ? Cały czas uparcie wchodzą mi Moje Obrazy. Jak to zmienić ? Z góry dzięki za pomoc. ^^ -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Lolekako1/1 25 Sty 2011
po dokonaniu reset w IE 8 zmienila mi sie czcionka w pasie adresowym,wszelkie kombinacje zmiany czcionki koncza sie,ze zmienia sie czcionka na stronach,ja chce tylko zmienic czcionke przy wpisaniu adresow w przegladarce,otwierane strony maja normalne napisy. np.pisze jakis wyraz-litery sa wielkie i ciemne,jak rowniez ten sam wyglad maja napisy,ktore ukazuja sie ponizej pasa adresowego...
Lolekako1/1 24 Sty 2011
co zrobic aby przyspieszych IE..strasznie wolno mi sie otwiera,czasami zawiesza sie...poczytalam w internecie na ten temat,ale jest duzo rad...Czy mozecie konkretnie mi powiedziec jak usunac ten problem -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
lolaa1/1 18 Sty 2011
Mam zainstalowany IE7. W pasku górnym gdzie wpisuje się strony internetowe nie pokazują sie wpisywane wcześniej strony internetowe tylko ulubione i historia. Czy ktos wie gdzie to mozna usunać ?? Ulubione i cała historia poakzuje sie także w pasku narzedzi tak z boku. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o
Sauria1/1 15 Sty 2011
Witam, Mam problem z logowaniem się na niektórych stronach. Mimo że wpisuję poprawne dane nie mogę się zalogować. Został zrobiony format i reinstalacja systemu (Windows XP 32bit) i cały czas jest to samo. Inny użtkownik logując się na moim komputerze nie ma tego problemu. Co lepsze, na innym komputerze problem nie występuje i wszystko jest OK. Czym to może być spowodowane? Proszę
kuman1/1 07 Sty 2011
witam odpalam stronkę sportowefakty.pl a dalej zakładkę piłka ręczna widze ciekawy temat i myslę poczytam a tu strona się ładuje miga treśc potem znowy się ładuja a na końcu biały ekran a więc QPA mam IE więć co jest grane cos mam zmienić a jeśli tak to gdzie system VISTA -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
marwooj1/1 07 Sty 2011
Pomimo ustawienia tego w IE8, nadal po wejściu na stronę jestem pytany o hasło. Strona musi być ssl, aby nie pytało, nawet jak intranet? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Camiluqa3/3 20 Gru 2010
Witam, mam problem z przęglądarką (chyba z przeglądarką). Codziennie po włączeniu kompa odpalam IE i po około 10 sekundach przeglądarka się wyłącza. Odpalam ją ponownie i wyskakuje mi jakaś ruska strona. Po załadowaniu strony na jej miejsce wyskakuje następna i tak jedna po drugiej. jest ich około 6. Gdy już załaduje się ostatnia z tych ruskich stron włączam stronę tytułową i dalej
mechaty1/1 22 Lis 2010
posiadam ie8 i problem jest taki-gdy jestem jednocześnie na czacie i np.na youtube ie wyłacza mi czat.probowałem juz róznych sposobów:przeinstalowałem ie,uruchomiłem fixa z microsoftu,zainstalowałem firefox i problem nadal jest.prosze o poradę -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
bart0l0me01/1 08 Lis 2010
Mam pytanie. Ostatnio kliknąłem sortuj ulubione według nazw, ale było to nieprzemyślane, bo pomieszały mi się wszystkie strony. Czy możliwy byłby powrót do poprzedniego sortowania według dat? Wjaki sposób? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
slawekgolf1/1 21 Paź 2010
Jak ustawić explorera aby po najechaniu na ulubione, naciskając prawym klawiszem myszy otworzyć stronę w nowej karcie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Mordziaty1/1 14 Paź 2010
Jak otwieram w IE filmy czy reklamy, to nie działa dzwięk ( w innych przeglądarkach działa). Coś kliknąłem i nie wiem jak to cofnąć. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
karmiska1/1 13 Paź 2010
Witam, mam następujący problem. Gdy chcę zainstalować oprogramowanie Orange free (z modemu, komp modem wykrywa bez problemu)), po pojawieniu sie okienka \"wypakowywanie zawartosci\" pojawia sie okno Explorera z komunikatem \"Ten program nie może wyswietlić strony sieci web. Najbardziej prawdopodobne przyczyny: ... itd\" i koniec. instalacja jakby w ogole sie nie odbywala. Na pasku startu
Barsztik1/1 05 Paź 2010
Szukałem na googlach i forach, ale nie znajduję, lub nie wiem, że znajduję :( Co zrobić by internet explorer nie pytał za każdym razem "Skrzypty zwykle są bezpieczne. Czy zezwolić na uruchamianie skryptów?" -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
iro3/3 28 Wrz 2010
Witajcie, ściagałem teraz z 8 filmów i nagle zrestartował mi sie komputer. I straciłem wszystko, można gdzies, jakos kontynuować to pobieranie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Kamilinho181/1 21 Wrz 2010
Wpisując w prawym górnym rogu okienka Internet Explorer jakieś wczesniej szukane słowo pod uzupełnianiem google ukazuje się Historia (5 wyników z 20) Jak sprawić by Historia ta nie pokazywała się? Z góry mówie, że nie interesuje mnie usuwanie historii tylko zrobienie tak by nie wyświetlała się przy wpisywaniu hasła w wyszukiwarce. Dzięki za pomoc --
EASAW MAMMEN2/2 20 Wrz 2010
We have a problem with Internet Explorer 8 and session sharing between windows. We want to start every window with separate sessions. It can be done by start iexplore.exe with "nomerge" argument but in our organization we want to force to start it on all computers by GPO with this argument, unfortunately I cannot find the way how to do it. We can edit shortcuts to IE8 but when
szymek1/1 15 Wrz 2010
Witam mam pewiem problem. Windows Live Mail przestał mi pobierać RSS, które mam zaprenumerowane (różne serwisy RSS, z różnych miejsc) - nie pobiera żadnego. Nie wiem jak temat ugryźć. Nie rozwiązały tematu: 1) naprawa instalacji Windows Live Mail, 2) ręczne skasowanie starych wiadomości *.rss z katalogu, w którym się gromadzą 3) skasowanie źródła w programie i ponowne jego
Marcin Mokijews...2/2 10 Wrz 2010
Witam, podczas próby aktualizacji windows xp poprzez przeglądarkę IE 8 (menu narzedzia/Windows Update) mój komputer będący w sieci LAN próbuje sie łączyć z adresami IP 80.239.230.147 (174, 171 itp.) poprzez svchost, czy to żądanie jest w porządku czy też mam podejrzewać że coś jest nie tak? nadmienie, iż w sytuacji kiedy komputer nie uzyska możliwości połączenia cała operacja kończy
Krzysiek3/3 09 Wrz 2010
Witam. Mam problem z używaniem Internet Explorer. Podczas gdy na Firefox'ie wszystko działa poprawnie, gdy próbuję włączyć w Internet Explorer jakąkolwiek stronę, na przykład www.google.pl pokazuje się okno z pobieraniem, na którym jest napisane: "Nazwa: google Typ: Nieznany typ pliku, 4,91 KB Od: www.google.pl" Strona się całkowicie wyłącza, a zostaje tylko to okno. I podobnie
Piotr Palusińs...3/3 07 Wrz 2010
Witam Pracuje w malutkiej firmie... Mamy system który wyrzuca kod HTML (który otwierany jest automatycznie w IE8 do wydruku). Od paru dni na paru komputerach mamy dziwny problem. Zaczęły się problemy z marginesami (na podglądzie wydruku w sekcji "marginesy" wymiary są w calach. A powinny być w mm. Zauważyłem również że "nakładka" podgląd wydruku jest po ENG (wszystkie napisy i
Marcin Mokijews...2/2 02 Wrz 2010
gdy normalnie korzystam z przeglądarek (wszystkich) to przyciski f1,f5 są aktywne, ale gdy włączam grę (jamlegend.com jeśli to istotne [flash)w której potrzebuje przyciski f1,f5 to przeglądarka włącza pomoc lub odświeża kartę. Sprawdzałem na wszystkich przeglądarkach chyba i tylko flock i mozilla ma nieaktywne te przyciski podczas gry, czy wiecie może jak wyłączyć to w ie? podkreślam że
Marcin Mokijews...2/2 02 Wrz 2010
Zapoznałem się z wszystkimi wskazówkami dotyczącymi błędów certyfikatów z strony: http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/About-certificate-errors. Co robić w przypadku błędów występujących dla często odwiedzanych witryn? Gdy próbuje się zalogować na gmailu, sprawdzić rachunek bankowy bądź zalogować się na jakiej kolwiek stronie, pojawiają mi się ciągle błędy certyfikatów.
Piotr Palusińs...4/4 31 Sie 2010
Proszę o pomoc.Po zamknięciu strony lub zakładki pojawia się komunikat,że program IE przestał pracować i szuka rozwiązania problemu.Potem jest info ,że prodlem spowodował wyłączenie programu.Jak zamknę ten komunikat to na dole pojawia się okienko,że w celu ochrony kompa zakończono prace IE.Dzięki za pomoc -- ---- Wysłano z serwisu
Piotr Palusińs...2/2 23 Lip 2010
Wielkie dzięki.zajęło mi to sporo czasu ale osiągnąłem cel.Problem znikł po zablokowaniu dodatków google.Jeszcze raz dzięki. v52krzp napisał: > Witam > > Prawdopodobnie przyczyna jest dodatek doinstalowany do przeglądarki poniżej > rozwiązanie > > 1. Uruchamiamy Internet Explorer 8 w trybie bez dodatków. Aby to zrobić, > klikamy najpierw na Start, potem na Wszystkie programy,
Piotr Palusińs...7/7 12 Maj 2010
Jak można zmienic zainsalowaną angielską wersję IE 8 na wersję polska. Kupiłam laptopa i mimo windowsow polskich mila IE angielski...niby to nie problem ale wolalabym wersje polska. Prosze o pomoc jak rozwiazac ten problem
Piotr Palusińs...2/2 06 Maj 2010
Od momentu ktorejs aktualizacji z witryny update w IE 8.0 posiadam czarne pasy w menu. caly pasek, tam gdzie jest PLIK NARZEDZIA WIDOK oraz pasek ULUBIONYCH oraz skroty klawiszowe wszystko jest czarne czy ktos moze pomoc mi rozwiazac ten problem, szukalem w necie, kilka osoba milo ten problem i przechodzili na inna przegladarke lub odinstalowywali IE 8.0 prosze o pomoc
Michał1/1 12 Kwi 2010
I recently encountered quite tricky issue. I use an image as a background (background: url('images/bg.gif') no-repeat bottom right black;) and it works fine until I try to round bottom corners with -webkit-border-bottom-left-radius: 5px; and -webkit-border-bottom-right-radius: 5px; -- because then the image just moves to top left (not bottom right as it was supposed to). Suprisingly
Piotr Palusińs...2/2 01 Kwi 2010
IE8 nie zapamiętuje ostatnio wprowadzanych adresów url, po naciśnięciu na strzałkę w dół, przy adresie url, nie rozwija się lista. Odinstalowanie i zainstalowanie ponowne nie pomaga. Zdarzyło się to na dwóch komputerach jeden na viście drugi na xp.