Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+C
Autor: Piotr Palusiński Data: 23 Cze 2008
Odwołania: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
In news:40c82cdc-ac35-438f-93b4-3a97faf4587b@d1g2000hsg.googlegroups.com, *Użytkownik* <mr.kalgan@o2.pl> typed:
> I już jest jasne. Spyboot, Norton 360, Ad-aware 2007 i w końcu Skaner > Microsoftu nic nie wykryły. Ale tonący chwyta co popadnie. Idąc za > przykładem Braci Ferdków zainstalowałem Avasta a ten wykrył rootkita w > pamięci rozruchowej. Po wyrwaniu chwasta IE przywrócony do porządku, > Jak to jest, że mający gorsze notowania Avast radzi sobie ze śmieciem, > a Norton, Kaspersky (też nim skanowałem) Spyboot, Ad-aware .... nie ? > No i co za idiotyzm, opracować rootkita tak dobrze zamaskowanego, > który objawia się tak dobitnym upośledzaniem IE ?
Dokladnie tak jak w życiu, trzeba posmakować wszystkiego aby zaspokoić swoje zachcianki, to samo jest z antywirami itp. jeden usunie to, a dtugi to itd., więc zawsze trzeba mieć kilka narzedzi pod ręka, co podaje zawsze w swoich poradach.
> No cóż, mam nadzieję, że to koniec horroru.
? ;-)
Piotr Palusiński [Microsoft MVP Shell/User] https://mvp.support.microsoft.com/profile/Piotr.Palusinski news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.pl.windows Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
25 Maj 2008Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CAndrzej
25 Maj 2008|- Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
25 Maj 2008|  \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CAndrzej
25 Maj 2008|     \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
12 Cze 2008|        \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+COlaf Rzepka
12 Cze 2008|           \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
16 Cze 2008|              \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
16 Cze 2008|                 \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
16 Cze 2008|                    \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
16 Cze 2008|                       \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
16 Cze 2008|                          \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
17 Cze 2008|                             |- Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
17 Cze 2008|                             \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
18 Cze 2008|                                \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
18 Cze 2008|                                   \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
19 Cze 2008|                                      \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
19 Cze 2008|                                         \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
19 Cze 2008|                                            \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
19 Cze 2008|                                               \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
22 Cze 2008|                                                  \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
22 Cze 2008|                                                     \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+Cmr.kalgan@o2.pl
23 Cze 2008|                                                        \ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CPiotr Palusiński
18 Cze 2008\ Re: Nie działają mi klawisze skrótów CTRL+CBracia Ferdkowie