Proporcjonalna czcionka Temat: Re: IE8 -> google
Autor: Remigiusz Data: 16 Mar 2009
Odwołania: 1 2 3
"Piotr Palusiński" wrote:
> In news:F6436F16-3708-4CB8-91DB-85CC85EF1380@microsoft.com, > *Remigiusz* <Remigiusz@discussions.microsoft.com> typed:
> > Przeinstalowałem wczoraj system i powróciłem do IE 7 z płyty VISTA. > > Miałem nadzieję, że zakończy to mój problem. Niestety pomyliłem się. > > Wygląda to następująco. > > Dodałem dostawcę wyszukiwarek + google - w górnym prawym okienku. > > I teraz tak: > > 1. uruchamiam stronę google.pl - wpisuje dowolne hasło: strona mi się nie > > otwiera, pojawia się komunikat, jak poprzednio, sprawdź połączenie lub > > stronę itd.. > > 2. wpisuję hasło jakie chce odnaleźć w prawym górnym oknie wyszukiwarki, > > tam gdzie dodałem dostawcę, pojawia się komunikat jak wyżej > > 3. wpisuję hasło w pasku wyszukiwarki używając menu START > pasek > > wyszukiwania > znajdź w internecie > WYŚWIETLAJĄ mi się wyniki na stronie > > google, działa. > > Czy to nie jest trochę dziwne. > > Tak samo np. wpisuje adres "www.tlen.pl" w górnym pasku IE7 - strona nie > > otwiera się pokazuje komunikat jak w poprzednich przypadkach. Jeżeli > > wpiszę ten sam adres w dolnym pasku narzędzi "łącza" ten sam adres strony > > otwiera ją, natomiast zalogowanie na pocztę jest następnym problemem. > > > > Napewno gdzieś coś blokuje, ale gdzie i jak to zmienić, nie mam pojęcia. > > > > Sam nie ustawiałem ani nie instalowałem nic od momentu wgrania na nowo > > systemu.
> > Wejdź w opcje internetowe/ zaawansowane/ dokonaj Resetu >
nie pomogło :( nie mam pojęcia jak to zwalczyć