Proporcjonalna czcionka Temat: Re: IE8 - Bezpieczne uruchamianie. Uruchamianie bez dodatków
Autor: Marcus Data: 21 Gru 2009
Odwołania: 1 2
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Marcus Użytkownik "v52robg" <v52robg@mssupport.microsoft.com> napisał w wiadomości grup dyskusyjnych:#YXaWYKgKHA.3552@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
> Aby uruchomić IE bez dodatków za pomocą klikania wpisz w menu Start "bez" > lub wyklikaj: Start/Wszystkie programy/Akcesoria/Narzędzia systemowe. > > "Bezpieczne uruchamianie" nie jest standardową pozycją, dodał ją antywirus > Kaspersky. > -- > Robert Głowacki > Specjalista ds. Pomocy Technicznej > Pomoc Techniczna Microsoft > http://support.microsoft.com > > // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres > email. Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi, gdyż adres ten nie jest > monitorowany. // > > Użytkownik "Marcus" <marcus@discussions.microsoft.com> napisał w > wiadomości news:%23gvyig1fKHA.1652@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
>> Mam Windows 7 Professional, IE8. >> Moje pytania: >> >> 1) Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na ikonkę "iexplore.exe" w >> katalogu "Internet Explorer" pojawia się opcja "Bezpieczne uruchamianie". >> Do czego ta opcja służy? To chyba nie jest to samo, co "URUCHAMIANIE BEZ >> DODATKÓW". To chyba też nie jest to samo, co przeglądanie w trybie "IN >> PRIVATE"? >> >> 2) Czy IE8 można uruchomić BEZ DODATKÓW tylko poprzez polecenie: >> >> "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe -extoff" ? >> >> Wydaje mi się, że kiedyś można było uzyskać dostęp do URUCHAMIANIA BEZ >> DODATKÓW poprzez kliknięcie prawym przyciskiem myszy. >> >> Marcus
> >