Proporcjonalna czcionka Temat: Re: IE7 plugin WMP 11 nie działa
Autor: marcinlech@op.pl Data: 02 Lis 2008
Odwołania: 1 2 3 4
On 25 Paź, 16:14, Piotr Palusiński <perfekt...@invalid.wp.pl> wrote:
> Innews:dc086eef-8d8a-4d1f-854e-867a171341a2@k13g2000hse.googlegroups.com, > *Użytkownik* <marcinl...@op.pl> typed: >
> > Instalowałem kodeki ffdshow oraz wersje kodeków Mega. I dalej > > pojawiają się opisane wcześniej błędy. Wszystko było dobrze (mogłem > > odtwarzać w przeglądarce IE7 pliki Windows Media Player) dopóki na > > stroniewww.miastomuzyki.plnie pojawiła się w przegląderce informacja > > czy chcę zainstalować ActiveX Windows Media Player 11. Po > > zainstalowaniu wyżej wymienionego plugin nie mogę odtwarzać w WMP > > filmów i radia RMF Lady Pank nawww.miastomuzyki.pl. Pojawia się na > > ekranie mały czerwony krzyżyk na białym tle. Posiadam Vistę Premium 64- > > bit. Proszę o pomoc.
> > Odinstaluj dodatki, lub uruchom IE bez dodatków "C:\Program Files\Internet > Explorer\iexplore.exe"  -extoff > lub > usun/wyłącz dodatek w opcjach internetowych > > -- > Piotr Palusiński [Microsoft MVP Shell/User]https://mvp.support.microsoft.com/profile/Piotr.Palusinski > news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.pl.windows > Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Nadal to samo co wcześniej. W Internet Explorer 7 wyświetla się na pasku na żółtym tle napis, że dodatki są wyłączone.