Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Bład podczas otwierania stron
Autor: Konrad Data: 18 Paź 2007
Odwołania: 1
Bardzo dziękuje informacja była bardzo przydatna i rozwiązała mój problem. Pozdrawiam Konrad "v-52krzp(mssupport.microsoft.com)" wrote:
> Proszę otworzyc start>>ustawienia>>Panel sterowania następnie proszę > otworzyć opcje internetowe > > Proszę przejść na zakładkę Programy i kliknąć opcję zarządzaj dodatkami. > > Przy opcji pokaż proszę wybrać dodatki które były używane przez przeglądarke > internet explorer > > Następnie proszę wyłączyc wszystkie dodatki oprócz tych których wydawcą jest > Microsoft Corporation > oraz włączone można zostawić Java Plug-in > > [Aby wyłączyc dodatek zaznaczamy go a następnie na dole wybieramy wyłącz.] > > Po wyłączeniu dodatków wybieramy OK. Prosze uruchomic przeglądarkę i > sprawdzić czy działa poprawnie. > czekam na informacje > > -- > Krzysztof Petrykowski > > Specjalista ds. Pomocy Technicznej > > Pomoc Techniczna Microsoft > > http://support.microsoft.com > > // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres email. > Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi, gdyż adres ten nie jest > monitorowany. // > > Użytkownik "Konrad" <Konrad@discussions.microsoft.com> napisał w wiadomości > news:3FFAD44A-A3E9-4DBB-B68C-6F3CA3ECACFC@microsoft.com...
> > Dzień Dobry, > > Mam problem zwiazany z przeglądarką, uzywam system Vista Ultimate i > > podczas > > otwierania takich stron jak www.playmobile.pl lub poczta na www.o2.pl > > wyskakuje bład i przeglądarka zostaje uruchomiona ponownie. Proszę o > > pomoc. > > Pozdrawiam > > Konrad
> > >