Konrad1/1 05 Paź 2007
Witam, od czasu do czasu mocno używam przeglądarki internetowej do pobierania zdjęć. Zazwyczaj robie to tak, że linki do konkrentych zdjęc otwieram w nowych kartach(tabs) skąd poprzez kliknięcie prawym przyciskiem i opcję zapisz obraz jako zapisuję zdjęcia. W IE7 i Windows XP nie było żandych problemów. W Viscie widać jak otwarcie kadej nowej karty ze zdjęciem powoduje zwiększenie
Piotr Palusińs...4/4 28 Wrz 2007
ostatnio zauważyłem że po w czytaniu strony następuje krutkie piknięcie. Nie wiem skąd się bierze i co znaczy. Szukałem w ustawieniach ale nic nie pomogło. Dziwniejsze jest to że raz jest raz nie ma i to samo na stronach na jednych pika na innych nie lub np. raz pika a za innym razem nie. Co to oznacza i jak to wyłączyć. POMOCY:)
Arkadiusz 'Blac...3/3 26 Wrz 2007
IE nie chce mi otworzyć linku na stronie www który prowadzi do zasobów lokalnych komputera plik jest na dysku po skopiowaniu linku z własciwości i wklejeniu go do paska adresu IE link działa poprawnie stroan sie ładuje jednak kiedy klikam na niego nie wykonywana jest akcja jak to odblokować. Czy IE6 blokuje mozliwosć otwierania linków prowadzących do zasobów lokalnych jeżeli tak to
Piotrek1/1 15 Wrz 2007
Potrzebuję większej pomocy. Posiadam Windowsa Vistę Basic 32bity. Wersj Amerykańska. Oczywiście uzywam IE7. Wykonałem wszystkie powyrzsze punkty oprócz jednego sprawdzania z onecare.com czy cos takiego. Znaczy sie zainstalowałem. Przetwstwalem ale na koniec otrzymałem bład. Zrestartowałem komputer. Zainstalowałem program Flash Palyer. Działało wszystko dobrze. Byłem zadwolony.
TOUDIdel2/2 14 Wrz 2007
Witam. Mam problem z wyświetlaniem wideo na większości stron internetowych. Nie wiem dlaczego pojawiają się tylko zielone paski, nie jma obrazu, słychac jednak głos. Nie wiem w jaki sposób to naprawić. Proszę o pomoc.
Vojs3/3 14 Wrz 2007
Witam Używam IE7. Nie mogę otworzyć w IE plików HTML znajdujących się na lokalnym dysku. pojawia się komunikat: C:\...\xxx.htm nie jest dostępny. Nazwa katalogu jest nieprawidłowa. Oczywiście sprawdziłem ścieżkę i jest poprawna. Zresztą plik otwieram z "Mojego komputera" w zakładce "Otwórz za pomocą". Pliki te znajdują się w folderze będącym w aktówce, jeżeli to ma jakieś
Piotr Palusińs...2/2 09 Wrz 2007
Witam mam problem, nie wiem jak odblokować instalowanie dodatków ActiveX w IE 7.0, przeglądarka blokuje mi to i mowi ze sa zablokowane a w XP działało tylko potwierdzałem ze chce instalować???
Piotr Palusińs...6/6 04 Wrz 2007
Witam, mam ie7, miałem operę 9.23. Mam problem, strony gdy wpisuję w pasku adresu wchodzą normalnie ale gdy mam na dysku skrót internetowy do jakiejś strony wtedy zawsze zamiast automatycznego włączenia ie włącza się okno "otwieranie za pomocą". Gdy zaznaczę ie7 i opcję żeby zawsze włączało się przez ten program strona włącza się ale gdy następnym razem chcę włączyć ten skrót
Wiesław Łopat...5/5 03 Wrz 2007
Przy przejściu z IE6 PL na IE 7 PL pojawia mi się komunikat że ..... (coś tam) nieodpowiednia wersja językowa systemu. Prawdą jest ze jest to W XP EN przekonfigurowany do wersji PL (wszystkie komunikaty). Mogę tylko zainstalować IE 7 EN. Wiesiek