r4idsi r41/1 11 Kwi 2009
Firmware - Driver para R4i Dsi, R4 Dsi. Nintendo Dsi. http://www.elotrolado.net/hilo_firmware-drivers-nintendo-dsi-r4-i-upgrade_1214985 saludos E>.q,NMmaQDFi<)+mstga@ulE
Piotr Palusińs...5/5 05 Kwi 2009
Witam, Kupując komputer dostałem Windows w wersji angielskiej z polską nakładka (Vobis taki mądry ) Chcę zainstalować IE 8 PL ale mam komunikat że nie obsługuje tej wersji językowej i muszę zainstalować w wersji Angielskiej. Jest jakieś wyjście z tej sytuacji żeby mieć w polskiej wersji? -- Z pozdrowieniami: Jose
Krzysztof Żele...1/1 02 Kwi 2009
Pytanie: IE7 chtze vysyłať všitkie strony do popravki v programmie Microsoft Excel, tzo nie ma viękšego sensu bo strony v viękšośti nie zavieraią žadnych tabel. Chtiałbim to zmieniť i otvierať strony v programmie Microsoft Word, ale nie mogę, bo v spisie vydavtzev obsługuiątzich strony HTML programm Microsoft Word nie figuruie. Ten spis v ogóle pust, tak že nitz nie mogę vybrať. Iak
Piotr Palusińs...2/2 01 Kwi 2009
Od pwenego czasu IE7 wywala sie i restartuje prz ładowaniu gmaila. Co dziwne czasem się tak dzieje, a czasem nie. Czy ktoś się spotkał z takim problemem? -- Somehow experienced user
Piotr Palusińs...7/7 30 Mar 2009
Po zainstalowaniu IE8 znikła mozliwośc połączenia sie z internetem przez live box bezprzewodowo i przewodowo. Komputer nie może również połączyć sie przez karte sieciową z innym komuterem. po odinstalowaniu IE8 problem nadal istnieje , cofnięcie systemu tez nic nie dało. Urządzenia wszystkie są prawidłowo zainstalowane. Czy ktos moze mi pomóc to naprawić?
Piotr Palusińs...2/2 30 Mar 2009
Czy istnieją jakieś dodatki firmy Microsoft dodające menadżera pobierania plików choćby takiego jak w Firefox bo od przeglądarki IE3 Microsoft nie wprowadził takiego udogodnienia, którym jest choćby wznawianie pobierania?
Andrzej Kuśnie...1/1 29 Mar 2009
Witam kolejny raz i bardzo proszę o pomoc w nieustającym kłopocie z instalacją kodeków w IE7 pod Vistą Premium. Temat już poruszałem, ale niestety jak narazie żadne sugestie nie pomagały. Żeby zobaczyć podgląd kamer przemysłowych zdalnie (po necie), muszę wejść na odpowiednią stronę, gdzie ten podgląd jest transmitowany. Jednakże wcześniej należy wyłączyć zabezpieczenia formatów
Piotr Palusińs...2/2 28 Mar 2009
Po przegladaniu stron w IE7 i kliknięciu wyłącz komputer wyskakuje mi taka wiadomość: "'Instrukcja spod 0x00811688 odwoluje sie do pamieci pod adresem 0x034331c8.Pamiec nie moze byc read" Wie ktoś może co to znaczy i jak rozwiązać problem explorer.exe ? Pozdrawiam, Valdi
Sławek1/1 26 Mar 2009
Uruchamiając przeglądarke wyskakuje nastepujacy blad (zolty trojkacik w prawym dolnym rogu) ktory skopiowalem i umieszczam, mam zainstalowane wszystkie adobe, flash itp., z gory dziekuje za pomoc - Szczegóły błędu na stronie sieci Web Agent użytkownika: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.
Sławek1/1 26 Mar 2009
Włączając przeglądarke IE8 strona ładuje się, ale wyskakuje błąd - który skopiowałem i wklejam, a za pomoc z góry dziekuje: Szczegóły błędu na stronie sieci Web Agent użytkownika: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; InfoPath.1; OfficeLiveConnector.1.3;
Piotr Palusińs...2/2 26 Mar 2009
Jak zainstalować polską wersję IE8 na komputerze z Windows Media Center. W czasie instalacji wersji PL pojawia się komunikat, że instalator nie obsłuiguje tekj wersji językowej. z góry dziękuję za pomoc. Andrzej
Misiek.3/3 26 Mar 2009
Moi drodzy, mam pytanko czy mogę mieć na kompie oba IE (7 i 8) tak żeby oba działały, nie interesuje mnie odpowieź w stylu "po co ci oba, usuś ten starszy." Chcę korzystać z 7 i 8 bo raz że pewno nie wszystkie strony działają na 8 a chcę że tak powiem rozgryźć 8 a dwa że 7 to szczęśliwa liczba więc dlatego chcę sobie zostawic IE 7. Pozdrowionka.
Piotr Palusińs...5/5 25 Mar 2009
Jak można odinstalować IE 8? Przy 7-ce w "dodaj usuń prpgr" było ją (7) widać 8-ki nie widzę.
akohoro5/5 24 Mar 2009
Na komputerze z systemem Windows XP Pro Service Pack 3 mam zainstalowaną przeglądarkę internetową IE 8 RC1. Problem dotyczy poprawnego wyświetlania zawartości HTML z płyty CD. Do podręcznika informatyki klasa I liceum dołączona jest płyta CD z ćwiczeniami. Niestety po uruchomieniu płyty pojawia się komunikat z zapytaniem o czy zezwalasz zawartości aktywnej z dysków CD....Po kliknięciu
Peter1/1 24 Mar 2009
Problem już rozwiązałem odblokowując ustawienia w edytorze zasad lokalnych. "Peter" wrote: > Witam > Pracuje na wersji testowej Windows Server 2008. Mam zainstalowany program do > nauki jezykw Supermemo UX. Program oparty jest na XHTMLu i wykorzystuje do > renderowania silnik IE. W programie tym znajduja sie elementy interaktywne > pozwalajace wprowadzic do tworzonego kursu np.
ecm2001 winols ...1/1 23 Mar 2009
We can crack or emulate any protection type: Dongle, Hardlock, Hasp, Serial, Password, Hasp4, Flexlm, Sentinel, Wibu, Eutron Smartkey, Hasphl, Proteq, All the Protections!! email = xshowsoft@gmail.com email = xshowsoft at gmail.com ecm2001 download ecm2001 rapidshare ecm2001 torrent ecm2001 crack If you have some protected program, and want to crack it, we can help you!
Marcin Z.7/7 19 Mar 2009
Witam i proszę o pomoc. Kiedy próbuję otworzyć stronę allegro, pojawia się pusta biała strona a na pasku stanu status "Gotowe". W źródle jest tylko kod: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250"></HEAD> <BODY></BODY></HTML> Zainstalowany był IE7.0. Myślałem, że jak wrócę do IE6.0
Puzisie1/1 19 Mar 2009
English - Germany - Czech @ @ Normal IDD call applied. +420 605 233 233
Puzisie1/1 18 Mar 2009
Puzisie1/1 18 Mar 2009
Remigiusz7/7 16 Mar 2009
Witam, niestety nie znalazłem żadnego tematu, który by o wyjaśnił mój problem. Jestem nowym użytkownikiem vista. Chcę rozwiązać problem wyszukiwarki google z która mam kłopoty. Strona główna google się uruchamia w IE8 jak i w Firefox, natomiast sama wyszukiwarka haseł nie, po wpisaniu dowolnego hasła pojawia się komunikat aby sprawdzić połączenie lub czy dana strona jest aktywna...
Piotr Palusińs...2/2 11 Mar 2009
Przy zapisywaniu ("Zapisz obraz jako") pliku z poczty z rozszerzeniem jpg rozszerzenie zmienia się na bmp z wszelkimi tego konsekwencjami to znaczy ze zmianą objętości tego pliku. Jak to zmienić????
Tomek5/5 09 Mar 2009
Witam Uzywam teraz Interenet Explorer 8 beta version 8.07000.0 i mam problem z instalacja Flash ze strony http://get.adobe.com/flashplayer Nie wiem z jakiego powodu został installer uznany za niezaufany i nie dopuszcza do jego instalacji, rowniez po sciagnieciu odrebnego instalatora. W jaki sposob mozna go odblokowac do instalacji, poniewaz na liscie add-ons jego odblokowanie jest
Piotr Palusińs...2/2 03 Mar 2009
This is a multi-part message in MIME format. ------=_NextPart_000_002F_01C99BE6.69858070 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit Dzie dobry Zmieniono sposoby ustawiania parametrw wyszukiwarek w IE8 pl i teraz nie moge doj do tego, jak wprowadzi dane moich ulubionych wyszukiwarek, a szczeglnie zaley mi
Piotr Palusińs...2/2 03 Mar 2009
W przeglądarce IE7 występuje funkcja: WYSLIJ >>STRONA POCZTĄ E-MAIL Funkcja ta jest nie podświetlona (z resztą: wyślij>>łącze pocztą e-mail też), nie mogę wysłać strony. Pomocy!
pnti4/4 27 Lut 2009
Przy probie aktualizacji IE6->IE7, mam log jak poniżej. System jest świeży, instalacja z płyty XP-SP2 potem zrobiły się updaty z serwera microsoftu, w tym SP3. Wszystkie pozostałe poprawki się instalują oprócz IE7. Czynności opisane w pliku kb/917925 juz wykonalem Mogę prosić o jakies sugestie? Andrzej [ie7.log] 0.312:
Janusz5/5 20 Lut 2009
Testuję Windows7. Nie mogę zagrać na http://www.gametwist.net/ ani na build 7000 ani 7022 (zainstalowałem ten drugi z nadzieją, że w RC1 będzie już poprawione). Plansza w pokoju z grą źle się ładuje. Na Operze działa jak powinno. Trzeba coś dograć by zadziałało? - javę mam zainstalowaną.
Magazyn3/3 19 Lut 2009
Witam, mam problem z instalacja ie8 (ie7 rowniez sie nie instaluje). Ponizej raport z pliku ie8.log 0.188: ================================================================================ 0.188: 2009/02/06 21:14:56.984 (local) 0.188: f:\3f8daad3c30798f3458cf0ff3cb6851a\update\update.exe (version 6.3.15.0) 0.282: Hotfix started with following command line: /quiet /norestart /er
Daniel Stawicki2/2 18 Lut 2009
Po zainstalowaniu K-LiteCodek Pack z odtwarzaczem nia moge otworzyc Pocztowki dzwiekowe z internetu. Co sie stalo? Szukam rady, z góry dziekuje.
ecm2001 winols ...1/1 16 Lut 2009
We can crack or emulate any protection type: Dongle, Hardlock, Hasp, Serial, Password, Hasp4, Flexlm, Sentinel, Wibu, Eutron Smartkey, Hasphl, Proteq, All the Protections!! email = xshowsoft@gmail.com email = xshowsoft at gmail.com If you have some protected program, and want to crack it, we can help you! Ecm2001 v5.3 professional, all checksums enabled download Kess v4 all
Daniel Stawicki2/2 11 Lut 2009
Jeżeli ktoś jużto przerabiał, to proszę o podpowiedź. Mam Vistę (niestety) na trzech komputerach, na których prowadzony jest zdalny podgląd kamer przemysłowych. Na jednym komputerze wyąłczyłem w IE 7 zabezpieczenia ActiveX i proces instalacji odpowiednich wtyczek przebiegł bezproblemowo. Jednak na dwóch pozostałych komputerach zanim zdążyłem wyłączyć zabezpieczenia nieopatrznie
Piotr Palusińs...2/2 04 Lut 2009
Witam Nie działa mi widok exploratora na stronach pracujących pod WSS 3 i SPPS w tej wersji IE 8 czy to normlane (i będzie poprawione) czy po prostu już ten widok danych działał nie bedzie w IE8 beta 2 chdziło to dobrze tak samo jak w IE7
Piotr Palusińs...3/3 30 Sty 2009
Przy wyłączaniu Poczty Windows wyświetla się komunikat że Poczta Windows może skompaktować wiadomości. Co to znaczy?
baranowak4/4 30 Sty 2009
Kiedy odpalam IE7 (Vista) moj Firewall informuje, ze program ieuser.exe chce nawia zac polaczenie wychodzace TCP port 80 z adresem 72.55.164.182 (w ustawieniach mam:wyswietl pusta strone).Nastepnie gdy w pasku adresu wpisuje dowolny adres, Firewall informuje ze iexplore.exe tez chce łączyc sie z w/w adresem.Kiedy zablokuje to polaczenie -od tego momentu nie moge polaczyc sie z
Sofija48, zofia1/1 21 Sty 2009
...warum , an mich ist probleme meine webcam Konwersation Windowslive Messenger!!! 1 Montag Problem
Daniel Stawicki5/5 20 Sty 2009
Czy moze mi ktos powiedziec gdzie moge znależć wszelkie info na temat lokazlicaji IE na polski, kto sie tym zajmujei jak wyglada sam proces tłumaczenia albo do kogo w microsoft mogłbym sie zwrocic z prosba o szczegółwoe na tyle ile to mozliwe info na temat polskiego IE, równiez wersji stardszych? dziekuje z góry za pomoc
Betales1/1 08 Sty 2009
Hi, i am here sitting in the internet caffe. I am 18 y.o. czech bitch girl. I have a picture if you want. Reply here and I will send you reply with my nude fotos.
Mamiko1/1 07 Sty 2009
XP Home US$19, Pro US$29 Vista US$29 Up MS Office US$49 Up
Piotr Palusinsk...2/2 07 Sty 2009
Witam Gdzie mozna wylaczyc opcje aby po dwukrotnym kliknieciu zakladki strony nie zamykala sie ona. Mam tez nakladek IE7Pro wiec moze gdzies tam ale nie moge znalexc. Uprzejmie dziekuje z gory za ewentualne podpowiedzi.
Devivci1/1 06 Sty 2009
?G?H?E?P ?c?U ?B?CÇ??PÇý Çö?CÇ÷ Çü ?E?CÇúÇ÷Ç??F?GÇ??C 2008-09!
Daniel Stawicki2/2 03 Sty 2009
Klientka zakupiła u nas notebooka z vistą premium. Jest pracownikiem firmy "skok stefczyka" Łączy sie i bazą firmy przez vpn. Ma programik do takiego połączenia a później przez przeglądarke internet wxplorer powinna wyświetlić sie strona programy, jednak tak nie jest. Pod windowsem xp wszystko działa bez problemowo. A pod vistą jest"Program Internet Explorer nie może wyświetlić
Piotr Palusińs...2/2 30 Gru 2008
Mam IE7. Dziś nagle po uruchomieniu przeglądarki, następuje przekierowanie do zakładki http://www.microsoft.com/poland/windows/downloads/ie/getitnow.mspx Nic nie pomaga. Każdorazowe otwarcie przeglądarki to automatycznie otwarcie tej strony. Czy jedynym wyjście jest odinstalowanie?
Daniel Stawicki2/2 29 Gru 2008
Witam, szukam sposobu, żeby korzystać z serwisu biznesowego CDN Online http://demo.cdnonline.pl/OnLineDemo z wykorzystaniem przeglądarki mobilnej np. IE Mobile. W sumie to nie mogę nawet wyświetlić w IEM strony www.cdn.pl Pozdrawiam, będę wdzięczny za pomoc, Krzysztof
Make Money1/1 23 Gru 2008
You Can Make Money Online Spiderweb Marketing: www.thespidersystem.ws GDI: www.haveahappyday.info Free Videos. Free To Join..... This System Will Get You Paid Online
Piotr Palusińs...2/2 21 Gru 2008
Witam mam następujący problem. Posiadam system windows xp z service pack 3 musiałem sformatować komputer i ponownie chciałem zainstalować ie7 lecz podczas instalacji wyświetla się komunikat "internet explorer nie może zosać zainstalowany" czy ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem" piopul
eseco systems1/1 21 Gru 2008
Prior to any discussions about windows and the concept of vista control, a new approach is necessary to increase the footprint of os control by the use of dedicated know-how. _____________ ESECO SYSTEMS Web3.0 and Web4.0 appliances for security and risk protection http://www.eseco.fr
POPSTON3/3 21 Gru 2008
kiedy wyjdzie stabilna wersja ie 8?
v-52krzp2/2 27 Lis 2008
Pomimo aktywnego połączenia z internetem brak wyświetlania strony w przeglądarce. Połączenie się pinguje. Dostawcą jest TPSA. Typ ADSL. Jaka moze być tego przyczyna?
Adam Szewczak16/16 23 Lis 2008
Witam. Jak rozwiazac problem nie pojawiajacych sie zdjec w IE8. Problem jest glownie z witryna allegro. Najczescie pojawi sie tylko ikonka ze tu powinno byc zdjecie i tyle... PZDr Adam
Piotr Palusińs...16/16 20 Lis 2008
Witam. Mam zainstalowany system WinXP Home (SP3 oraz IE7 pierwotnie zintegrowałem sobie z instalką Win). Problem pojawia sie gdy wchodzę do usługi Windows Update/Microsoft Update za pomocą Internet Explorera 7 - przeglądarka wiesza się na dłuższy czas (brak odpowiedzi), po czym otrzymuję mało mówiący komunikat o błędzie 0x80072EFF (ten sam efekt jest jak uruchamiam WU/MU w